Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben geldim şimdi çabucak çocuklar gelmeden trambolini yapacağım fazla vaktim yok görüşürüz
tubis senin yazdığın linki bulup oradan yapacağım
byeeeeee:)

zafeeeeeeeeeer!!!
sonunda sporumu yapabildim. yanlız çok zormuş ancak 20 dk yapabildim. şimdi çocukları getiriyor eşim akşam faslım başlıyor
hepinize iyi akşamlar

ayy hemencecik ceza veriyon :18: tmm kabul
gel tabi arkadaşım zaten 36 beden olmuşsun sen çoktan hakettin:))
ohh ne güzel olurdu valla ama ben raki sevmem su icim bari
istah aciyomus ama
amin desem kızarmısın?:18::18:

iç iç tabi benden de bi 50 mekik hadi hayırlı olsun.
aldim ben cezami yaa 1 kadehe cifte kavrulmus ceza cok degilmi
iç anasını satıyım ya valla benim en çok istediğim şey yap kardeşim yap içmezsen hata iç be yürü be cezada yok ama 1 kadaeh
ohhhhhh kolay gelsin kizlar ne bu ayrimcilik
kabul etmiyorum zeburus senle alakali degil cnm ayrimcilik var burda bana ceza sana izin:113::113:
tmm icmiyorum bende cezada kabul etmiyorum
iç ama 1 duble sadece kafayı bulmak yok

canım gördüm dün onu kendi bilir kilo vermek istemeyene zorla verdiremeyiz. diskalifiye olacak izinden dönmediği için.
tubiscigim sende baslamissin ayrimciliga
ben de bugün 1,5 kilo vermiş olmam vesilesiyle 3-4 tanecik eti hoşbeş yedim:)
cnm dikkat et cok hosbes olma onlarla sonu kötü olur
kızlar ben geldim şimdi çabucak çocuklar gelmeden trambolini yapacağım fazla vaktim yok görüşürüz
tubis senin yazdığın linki bulup oradan yapacağım
byeeeeee:)
firsat bu firsat ne yapsan o kar cnm

zafeeeeeeeeeer!!!
sonunda sporumu yapabildim. yanlız çok zormuş ancak 20 dk yapabildim. şimdi çocukları getiriyor eşim akşam faslım başlıyor
hepinize iyi akşamlar

kolay gelsin cnm

yarin gelemeyecegim icin bu günki menümü yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,domates,salatalik
ögle
1 sosis
ara
1 bardak meyvesuyu
aksam
cocuklara ispanakli börek yaptim kendimede cig ispanak ve biraz peynirle salata hazirladim
su
1 lt
spor
1 saat callen sabah yaptim
1 saat yürüdüm
pazar günüde gelemeyebilirim p.tesi görüsmek dilegyle iyi haftasonlari herkese

iyi geceler kızlar.yarını dışarıda geçirme ihtimalime karşı menümü paylaşayım

sabah

2 dilim fırında mücver

öğle

1 kepçe işkembe çorbası
2 yemek kaşığı fırında karnıbahar
2 dilim mücver
200 gr yoğurt

ara

1 tane kornet klasik

akşam

3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
2 dilim mücver

su:3 lt
spor:30 dk bisiklet,20 dk jillian
mesajlarımı saymayı atlamışım,azz sonraaaa.

ben de mücveri çok severim ama kızarmasını fırındaki nasıl yapıyorsun güzel mi?

iyi hafta sonları, bol mutluluk :))

ben de mücveri çok severim ama kızarmasını fırındaki nasıl yapıyorsun güzel mi?

benim hoşuma gitti.ilk defa yaptım dün.

FIRINDA KABAK MÜCVER
Malzemeler:
3 adet orta boy kabak
3-4 adet yesil sogan
3 yumurta
1/3 demet maydanoz
1 + 1/4 su bardagi un
1/2 su bardagi siviyag
tuz, karabiber
1/3 su bardagi beyaz peynir
1 silme tatli kasigi kabartma tozu
ustune serpmek icin susam, corekotu
Yapilisi:
1. Kabaklarin kabuklarini soyup rendeleyin ve sularini sikip buyukce bir kaba koyun.
2. Yesil soganlari ve maydanozu dograyip ilave edin. Ardindan diger malzemeleri, en son un ve kabartma tozunu ilave edip karistirin.
3. Yaglanmis dikdortgen borcam gibi bir kaliba aktarip uzerini duzleyin. ustune Susam, corekotu serpistirdikten sonra 400F (200C) dereceli firinda kizarana kadar yaklasik 30-40 dakika pisirin.
4. Kare seklinde keserek ilik veya soguk olarak servis yapin.

ben yağını çeyrek su bardağı koydum,peynir koymayı unuttum bir de dereotu ekledim,üstüne de çörekotu falan koymadım.eşim de ben de beğendik.börek aşerince tavsiye ederim bu tarz şeyleri.

Kızlar çok fazla vaktim yok sadece karar defterini paylaşacam değişiklik var. bayram nedeniyle 26 Ekimde kilo bildirimi yapmıyoruz haberiniz olsun. ama bu dikkati elden bırakmayı gerektirmiyor haberiniz olsun

Günaydın kızlarrrr

Dünkü menüm:

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 şeftali
Öğle: 80 gr light ton balığı + 1 dilim ekmek
Ara: 1 avuç leblebi + 125 gr light yoğurt
Akşam: 2 tane haşlanmış küçük boy patates + 2 kaşık barbunya + domates + salatalık
Ara: 1 erik

Su: 3 lt
Spor: Dün çok misafir vardı yapamadım ama şimdi dünkü sporumu yapmak için erken kalktım

sevgili bayanlar günaydın...

öncelikle benin birinci seçtiğiniz için pardon sondan birinci seçtiğiniz için teşekkür ederim. yazımı yazıp konuşmamı yapmadan önce benim söylediğimi ciddiye alarak ki benim söylediklerimi ciddiye almamak lazım takımlarda yeni bir dönem başlatan arkadaşımız tubişe sevgilerimi yolluyorum. gelelim nasıl böle oldum ben şiştim şiştim kocaman oldum ben şöle ki 2 gün önce ankaranın soğuk yağmurlu bir akşamında arkadaşlarımın bana vermiş olduğu hediye ile kendimden geçtim. uzatmıyorum hem regl olduğum için şiştim hemde tartılmadan önce ben kocaman kare bitter antepfıstıklı çikolata yedim tam 1dakikada gözüm dönmüştü valla yedim pişman değilim yine olsa yine yaparım işte hikayenin sonu anlaşılan eğlenceli bir işe başladık bu vesile ile.

cuma zayıflaması yarışması sondan birincisi
eylül'den sevgiler...

gerçekten şenlik varmış hıhı tabi tubiş bittin sen
fena mı oldu kıs eğleniyoruz işte ne güzel bu da bir motivasyon

ne ceza aldığını da yazsaydın süper olacaktıı

bu arada ben dün yapamadığım sporumu yapim, sonra duş alayım sonra süslenip püslenip diyetisyenime gideyim ancak hazırlanırım 2 saatim kalmış

yazdım

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım çocuklar beni bekliyor, bugün eşim işte eftelya hanım gezmede ben çocuklaral başbaşayım :)

sabah
1 poğaça
çay

öğlen
kumpir
diyet kola

akşam
taze fasulye
çok az makarna
salata
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor: 20 dk trambolin

öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…