Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

serserini son listesiyle düzelmiş oldum canım.

Bende anladım ne yapmam gerektiğini.

Saol yardımların için jujum.

Sabah omlet(az) yarım dilim kepek

ara 1 çik. kaplı

öğle hafif gezinti
öğle h .çorba 1 top kepek ekmeği
şimdi 1 çik. kaplı

Şebo bence sen bızım takımda bır ıkŞdeneme yap alıŞırsın....

Bu arada 7. Takım onay ıstemedı mı hala...

EĞer bır aksılık yoksa bızım takım bırıncı bıreysel ahleyar kesın bır de hayal 2. Şımdılık...

Onay verdim 7 takıma canım.

Evet tarihe geçiyoruz takım olarak:)

4 mezuniyet, takım 1. ciliği, bireysel 1. lik , süper vallla.

Kamer adını altın harflerle yazdırdı:)

çıtırlarım ben bir yere gitmiyorum her gün yine başınızdayım .... bugün okadar yoğundum ki sayfayı açtığım halde daha yeni okuyup yazabildim...
kamer anammm nasl yani yaaaaaaaa 4 kilo maşllah?? aman geri almada ....
şebnemcim hayırlı olsun kaptanlığın...
her cuma kilomu yazaca size kıslarrrrrr yoksA çozutmaktan korkarım ...
jjjujum hayalim sizide tebrik ederim ...

Pınarcım hoşgeldin gülüm.
Bende senin mezuniyetini kutlarım.

Bizi sizsiz bırakmayın, özletmeyin. hergün gelin.

Hedefinin altında mezun oldun demek bravo tatlişim. Aman dikkat et alma. Benimde boyum senin gibi olsaydı bende mezun olurdum:)

selam arkadaslar... hepinize kolay gelsin bu kilo verme yarısmasında herhalde hem eglenip hem kilo vermek dedikleri şey bu olsa gerek..:lepi: ben takıma girmek istiyorum yeni uyelerin basvurusunu yaptıgı yere kilomla ilgili bilgileride yazdım...uygunsam mesajlarınızı bekliyorum..tekrar kolay gele :hooray:

Yeni üye alacağız ama katılımından emin olmak için birkaçgün yazışmanı rica ediyoruz.

hımm kötü bi zamanda başvurdum sanırım çünkü bu aralar nete pek fazla girebileceğimi sanmıyorum.yrn en yakın arkadaşımın nişanı var onla geçecek günüm pazartesi ve salı da çok önemli sınavlarım var.yoğun olacağım yani.yine de girmeye çalışırım.çok teşekkür ederim.hepinize iyi akşamlar

Kızlar kuru kayısım bıtmıŞtı bıtkı Çaylarım falan hepsını aldım bugÜn bır de sandoloz sakızı aldım bakalım faydası olur ınŞallah

ıyı hafta sonları gÜzellerım ÖpÜldÜnÜz

lahana ve maydonoz suyu çok etkili oluyormuş... ben bu akşamdan itibaren baslıyorum

lahana evet yardımcı olur ama maydanozu iyi ayarla tansiyona etkisi olduğu için fazla kaynatıp içersen seni sarsabilir...

ayrıca başlı başına bişeylere güvenme sana yardımcı olurlar ama asla tek başına işe yaramazlar....

ve öncelikle hayatına yeşil çayı kat günde iki kupa yeşil iç ve bundan asla vazgeçme

he he valla mezun oldum ama napim bilgi vermek gereken durumlarda lappadanak atlıyom...

bir dönem lahana suyu içtim yardımcı da oldu onun için bilgilendireyim dedim

ewet cok doğru...tek basına olan hiçbişey işe yaramaz zaten ama bunun yanında baska seylerde var tabi:smiley-cool: yesil çayıda tuketiyorum yeni basladım ballı yeşilçay:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…