Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buarada kilo werme çizelgene baktımda maşallah darısı basımıza :Saruboceq:

kaptanım takıma katılmak istiyorum, 65 kiloyum, 161 boyum var 28 yaşındayım, 5 kilo verdim daha önce 65 idim. 52 kilo olmak istiyorum. kabul ederseniz bekliyorum

kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi

ben şimdi yemek yicem şekerler
menüm domatesli bulgur pilavı ve bol yeşil salata

sabah 1 gözleme 1 domates 1salatalık
öğle 1 simit
sabahta 1 saat yürüdüm tabii
az sonrada ev temizlicem yapabilirsem egzersiz yazarım artıkım..
tete bu kaaa

1.liğinizi kutlarım.13.takımdan sevgilerle.bu arada birçok mezun vermişsiniz ayrıca tebrik ediyorum.

4. takım 1. ncimi oldu..bakmamıştım sonuçları
ayrıca tebrik ediyorum şekerler..
umarım her hafta böyle olur

günaydınlar şekerler
130 dk aralıksız yürüdüm bugün..
kahvaltımı yaptım
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,8 yeşil zeytin,salatalık,domates,yeşil soğan ve sarımsak,azcık turunç reçeli ve iki dilim ev yapımı kepek ekmeği
buraya bakarken dinlerim artık kalkıp ev temizlicem akşam mutfağı temizledim..misafir gelcek bugün
hadi bakem kızlar..uyanın artık
sabah 6 da kalktım erken kalkınca acaip çalışıyor metobolizma

gunaydın yada artık tunaydın demek lazım -tatlicadiarzu- bende limon lifli form bisküvim bir kupa yesil ayım ve cökelek salatamla yaptım kahvaltımı...birazdan arastırma yapmaya gidecem döndükten sonra müzikle 1 saat kadar hoplayıp zıplıycam gecen sene böyle gitmişti butun kilolar ozellikle kalça ve göbek kısmı belim o kadar incelmiştiki inanamazsınız...hadi kolay gele

kızlarr içim buruldu...4 kişi birden mezun vermişiz...sizi çok özliycem lütfen her zamn gelin..katılın aramıza:çok üzgünüm:
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum..umarım hepimiz için faydalı oluruz birbirimizi motive ederizkaydirigubbakcemile5

kızlar sabah geldim çok yorgunum oğlanın doğum günü yapılacak takımda bi sürü değişiklik olmuş tam okuyamadım evin içi misafir dolu müsait olunca okuyacağım jkendinize iyi bakınn

haklısın canım müzik eşliğinde hoplayıp zıplamak gerçekten işe yarıyor

iyi akşamlar herkese
bugün çok yoruldum ben yaa..
hem temizlik hem misafir..şimdide var misafirim arada bir bakim dedim

merhaba kıslar a.s.
sizleri çok tebrik ediyorum hem birinci :hooray: olmuşsunuz hemde dört tane mezun vermişsiniz hepiniz süpersiniz harikasınız ne deyim Allah nazarlardan korusun inşallah aynen devam edersiniz iyi geceler a.s.

selam kızlar..nasılsınız?

mezunlarınızı ve birinciliğinizi kutluyorum:hooray:Şeniz

juju,ahleyar mezun olmuşsunuz tebrikler canlarım :hooray:Şeniz inşallah kilolarınızı korumayı başarırsınız..

esmeralda süpersin 67,9 olmussun sendekaydirigubbakcemile2..sonuçların çok güzel..sağlıklı nice kayıplar diliyorum

Son düzenleme:
kızlar bugunluk tartıldım bir kilo vermişim... hadi spora rejime dewam:sm_cool:

jujum hayalim pınarım kamerim takımın 4 sağlam direği kilolarınızı vererek ayrıldınız hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah
şebo kaptanlığın hayırlı olsun canımm
yeni gelen arkadaşlar şimdiden başarılar dilerim

teşekkürler canım
inşallah bizlerde başarırız ve mezun oluruz sağlıkla şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…