Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şebo başvuru topiği ijtiyaç olduğunda açılıyo tatlım ilgisini çeksinde açıldığı başvuran çok olur tatlım...

ben didiyom gari daktır bekleyo,
öptüm hepinizi bi daki görüşmeye kadar özleyin beni,
Allaha emanet olun güzeller...

canlarım nasılsınız
bu hafta 4 mezun vermişiz hem sevindim hem üzüldüm çok tebrik ediyorum ve darısı başımıza inşallah
ama haftada 3-4 kilo nasıl verilir anlamış değilim maşallah diyim

akrep canım hoşgeldin gerçi deneme sürecindesin sanırım inşallah kalırsın takımda bu arada seni de yürekten tebrik ediyorum sabrın için Allah güzel günler göstersin artık inşallah bunca sıkıntının mükafatı olarak yavrularımız yüzünden hep sabretmiyor muyuz?

hayal pınar juju kamer cadılar unutmayın bizi ha ve koruyun bu kiloları oldumu?hepinizi öpüyorum sık sık gelin ok...

şebom kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun canım eski kurallar devam ediyor mu bildir bize şekerim

selam kızlar toptan mezunsunuz ha hayırlı olsun . sevgiler .......

yeni kaptan arkadaşada başarılar ...

kızlar ben sabah kalsik kahvaltımdan sonra arada 3 galeta yedim
öğlen de yemek yoktu 20 dk gezinti 10 dk alışveriş yaptım etiform çik.kaplamalı bisküvi yedim bir paketi 198 kaloriymiş

canım onla uğraşıyorum.

help mee.

şimdi bir önceki listeyi alıntı yap diyorum renker yok olup colurr yazıyor. o haldeyken araya ekleyip mi göndereceğim.?

Şımdı Şebo benım lısteyı alıntı yap dıe al ve ıÇerısını tamamen kopıle hepsını ama ..

Sonra gıt paylaŞım alanına senden Önce yazmıŞ kıŞınını msj nı alıntı yap ve bızım takımı olması gereken sıraya kopı ıle yapıŞtır.. Ama senden Öncekının msj nı altıĞın ıÇın baŞında ve sonunda bır yer var oraları sılecen dur ben onu sana gÖsterım

Canım onla uğraşıyorum.

help mee.

şimdi bir önceki listeyi alıntı yap diyorum renker yok olup colurr yazıyor. o haldeyken araya ekleyip mi göndereceğim.?[/QUOTE]

SON KISIMDA DA BURAYI SİLECEKSİN TAMAM MI

Canım bır baŞkasının msj nı alıntıladıĞında baŞ ve son kısımlardakı kırmızıları sılmen gerek okeymı ....

Şımdı benım msj alıntı yapmana gerek yok lısteyı kopıle ve yapıŞtırdıĞın yerde renklendır yanı koyulaŞtırmayı ve renk vermeyı bılıyorsun deĞıl mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…