kardeş olmamız etkiliyo galiba:roflol:betüşüm üzülme onlarda aynı biz gibi bu her 2 gruba:mymeka:yeni yeni çözümler bulmaya çalışıyoruz hadi hep beraber düşünelim:lepi:
oyyyyy serserim resmen rezil olduk kardeş takımda bizi kardeşlikten atacak :çok üzgünüm: herkese hayırlı cumalar kızlarrrrr a.s. umarım siz daha iyisinizdir biz bu hafta vasatız resmen:mymeka:
kardeş olmamız etkiliyo galiba:roflol:betüşüm üzülme onlarda aynı biz gibi bu her 2 gruba:mymeka:yeni yeni çözümler bulmaya çalışıyoruz hadi hep beraber düşünelim:lepi:
--------------------------------------------------------------------------------
nan seytin çekirdeğeeeee ben uydurmadım bunu eski üye değil çok eski üye yazılıyormuş napimgeçen hafta şirin girdi eski üye yazmıştım ya püskütüm haftalık raporda çok eski üye yazmam gerektiğini söylemişjulim üzülme şimdiden strese girme sen işini doğru dürüst yaptıktan sonra kimse bi şey yapamazhayırlısı olsun diye dua edelimbetüş yazamam fikri benimde hoşuma gitti güzelmişbir de 4.takım 2 li gruplar oluşturuyor o iki kişi birbirini denetliyor ya da yönlendiriyor işte haftada şu kadar spor falan gibi ...bir de şirinle ben aynı kilodayız şirin duy oku yazdıklarımı haftaya o toca popoyu kaldırıp spor yapacaksın ya dans et ya ip atla ya yürü ne yaparsan yap eğer haftaya kilo alan veya 2-3 haftadır aynı kiloda kalan görürsem banlatırım
7 takımdan alıntı :)))
Haftaya yarışalım mı kızlar, 2 kardişş takım, ne dersiniz? kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?