Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oyyyyy serserim resmen rezil olduk kardeş takımda bizi kardeşlikten atacak :çok üzgünüm: herkese hayırlı cumalar kızlarrrrr a.s. umarım siz daha iyisinizdir biz bu hafta vasatız resmen:mymeka:

oyyyyy serserim resmen rezil olduk kardeş takımda bizi kardeşlikten atacak :çok üzgünüm: herkese hayırlı cumalar kızlarrrrr a.s. umarım siz daha iyisinizdir biz bu hafta vasatız resmen:mymeka

Bizde durumlar daha vahim valla.

Ama haftaya çok iyi olacağız inşallah.

kardeş olmamız etkiliyo galiba:roflol:betüşüm üzülme onlarda aynı biz gibi bu her 2 gruba:mymeka:yeni yeni çözümler bulmaya çalışıyoruz hadi hep beraber düşünelim:lepi:

--------------------------------------------------------------------------------

nan seytin çekirdeğeeeee ben uydurmadım bunu eski üye değil çok eski üye yazılıyormuş napimgeçen hafta şirin girdi eski üye yazmıştım ya püskütüm haftalık raporda çok eski üye yazmam gerektiğini söylemişjulim üzülme şimdiden strese girme sen işini doğru dürüst yaptıktan sonra kimse bi şey yapamazhayırlısı olsun diye dua edelimbetüş yazamam fikri benimde hoşuma gitti güzelmişbir de 4.takım 2 li gruplar oluşturuyor o iki kişi birbirini denetliyor ya da yönlendiriyor işte haftada şu kadar spor falan gibi ...bir de şirinle ben aynı kilodayız şirin duy oku yazdıklarımı haftaya o toca popoyu kaldırıp spor yapacaksın ya dans et ya ip atla ya yürü ne yaparsan yap eğer haftaya kilo alan veya 2-3 haftadır aynı kiloda kalan görürsem banlatırım

7 takımdan alıntı :)))

şebnemmmm benim çıkmam gerek bankaya gidicem sen listen tamamlanınca yaz yine bizim takıma kızlar onaylıycak birde takılırsan juliet den yardım iste bildirim için :)

bende varım şekerler
iyi olur gibi şimdiden heyecan yaptım bile:)

şebnemcim internett problem vardı giremedim
takımdan ayrıldığım kilom 70 canım
şimdiki ise 71
aradaki fark 0 olsun istedim ama olmadı haftaya artık

Akrep anladığım kadarıyla sizlerde değişim olmayacak seni ayrıldığın kg. olan 70 le bildireceğim. Özgemi 69,3 le

Kg. değişimleri haftaya olacak.

öylemi canım yaaa
ohh beee
eksi olucam diye üzülmüştüm
neyse haftaya daha iyi olur inşallah
takım olarak haftaya iyi bir yükseliş yapalım şekerler

Kızlar daha dün lider oldu, noluyosun diyebilirsiniz ama

Takımın bu hali beni deli ediyor yaaa..

2 haftadır canlanalım diyoruz ama Ciddi katılımda bulunanların sayısı 5 i geçmiyor maalesef.

Vaalla herkes kendini bir tartıp buraya öz eleştirisi yapsın.

Şahnura bir konuda hayranım, o kadar badire atlattı, elinden gelen gayreti gösterdi. Hastayken bile bunu bildiriyor.

Ya şuraya 2 satır yazmak çok mu zor kızlar.????

Soruyorum size.

oyyyyy serserim resmen rezil olduk kardeş takımda bizi kardeşlikten atacak :çok üzgünüm: herkese hayırlı cumalar kızlarrrrr a.s. umarım siz daha iyisinizdir biz bu hafta vasatız resmen:mymeka:

betüş haftaya daha iyi olursunu zinşallah üzülme bacım...

kardeş olmamız etkiliyo galiba:roflol:betüşüm üzülme onlarda aynı biz gibi bu her 2 gruba:mymeka:yeni yeni çözümler bulmaya çalışıyoruz hadi hep beraber düşünelim:lepi:

olabülüüü.. :roflol:

bantla sirseri bantlaaaa....:)

Haftaya yarışalım mı kızlar, 2 kardişş takım, ne dersiniz? kaydirigubbakcemile5

yarışakkk .ok güzel olur kaydirigubbakcemile5

meraba şekerlerkaydirigubbakcemile5
bu sabah sizin sözünüzü dinleyerek 65 dakika yürüdüm ara vermeden ve sauna esofmanımı giydim..güzelce terledim
sabah kahvaltım bir dilim ekmek az peynir yarım salatalıktı
bir fincan yeşil çay içtim
bir şişe soda içtim ve günümü hep hareketli tutmaya çaılışıyorum
şimdi de öğle yemeği olarak tavuk çorba içicem arkadasından form çay inşşkaydirigubbakcemile5

süpersin şeker
her gün düzenli yap ve belli bir zaman sonra artır spor vakitlerini

şebnemcim canımŞenizdaha dün lider oldu karışıyor dermiyiz hiç aşkolsun..her türlü karışabilirsin bize..buna hakkın var ve çok da haklısın..zaman zaman in cin topatıyor takımımızda ..ebn ancak eşimin işyerinden yazabiliyorum ama bundan sonra daha çok dikkat edicem canımhihoyyyt

canım benim boyum 1,60
aslında 60 a kadar düştüm ama benim problemim strese yenik düştüğümde acaip alıyorum ve de çok zor veriyorum
tabi diyette yapmıştım ama şimdi diyet yapmadan sporla vericem inşallah en azında geri dönmesi zor olur şu iğrenç kilolar

akrepcim calışıpta her sabah 6 daspora kalkmanı ayakta alkışlıyorum :hooray:keşke hepimiz bunu yapabilsek
ne güsel 60 a kadar düşmüşsün..sanırım biz gibilerin ömür boyu diet yapması gerek..ben yediğimde 1 hafta 3 hatta 4 kilo alabiliyorumm:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…