Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

16 nisan yani dünkü hareketlerim

1.yürüyüş / 60 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 100
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 40
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

ayrıca:
30 dk hoca eşliğinde egzersiz
akşamda 1 saat pazara git gel :)

hayal geçmiş olsun canım
şebnemcim düşünme öyle allah korusun
pozitif düşünmek lazım bu durumlarda allah korusun olmayan hastelığıda çekmeyelim üstümüze

Resulullah aleyhisalatü vesselam buyurdular ki:

Öyle devir gelecekk ki,insanoğlu,aldığı şeyin helaldenmi,haramdanmı olduğuna hiç aldırmayacak..

cumamız mübarek olsun şekerler

ayrıca kutlu doğum haftasındayız
mevlam şefaatinden mahrum eylemesin bizi (amin)

şebnem hayal ne diyonuz siz Allah korusun kanser hücresi tümör falan...yoktur inşallah bişey..Allah şifa versin

ben çok hastayım dün öğleden beri..eşim dşardan kapmış bana geçti..boğazlar ağrıyor,burun akıyor,her yerim ağrıyor...çocuğa geçicek diye korkuyorum....dip dibeyiz hep off yaaaa..hiç bişey yapasım yok..biri olsada hem çocuğu emzirebilse hem baksa bende yatsam çok fenayım yaa..

kilo verenleri tebrik ederim..darısı bize inşallah

özgemm geçmiş olsun cnm dikkat et kendine güzelim ...
yaa kıslar sabah sabah moral bozuosunuz saçma saçma konuşmayın ne tümörü ne kanseri öyle şeyler düşünmeyin ayyy valla sinirlerimi bozdunuz... hülya cAdısı da yzmış kaybolmuş arıyorum telda açmıyor ...

saolun kızlar bende genelde pozitif bir insanım çoğunlukla takmıyorum ama çocuklarım aklıma gelince işte bazen hüzünleniyorum, haftaya geçer inşallah kasvetim.
Akrep33 ve BeyazLilyum takımlardan ayreıldığnız kg. lar kaç sizi bildiriyorum galiba bu hafta, özgecim hamilelik durumuyla ilgili bir gelişme vardı onu bir okuyum. seni 68 lemi başlatacağız mezun old. kg. la mı ona bir bakayım. şimdiki kg. diye hatılıyorum ama emin olayım.

şebnemcim ben onu püsküte sordum..hamilelik özel durum olduğu için şimdiki kilomla giriş yapacağım..ama bugüne kadar verdiğim kilo istatistiklerinde eski takımlara girdiğim kilom geçerli olacak.
ben şuan 69.7 yim canım..sanırım haftaya giriş yapıyoruz...

Amın akrepcım
Şebm ne dıyosun ya allah korusun Önemlı deĞıldır ınŞallah
ben dÜn akŞam 4 kaŞık tavuklu patates 4 kaŞık da pılav az yaĞlı

sabah klasık kahvaltım

Nurcan ve hanife kaldı sadece bildirim için.

Benim dün akşamım 3 küçük dolma yoğurt

Üzerine 70 dk yürüyüş, böyleliklle dünkü +400 ü verdim.

Ama haftaya artık takımca ciddi bir inişe geçmeliyiz kızlar.

Şimdi akrep ve özgede dahil 10 kişiyiz kimler 2li kontrol sisteminde aktif olmak istiyor yazsın lütfen.

Onagöre 2li gruplar halinde olacağız ve ekip arkaşı diğerinin herşeyiyle ilgilenecek. Bnunla ilgil haftalık listemi belirleyelim günlük mü ??

Benimf ikrim şu hareket listesi gibi

Örneğin haftada min. 4 saat yürüyüş

Haftada min 100 mekik

Mesaide olanlar için (örn wcde yada odalarında) hergün 50 kez kolları havaya kaldırıp yanlara esneme , arkaya dönme hareketi)

mesela her akşam evde azdan başlayarak bacak ve bel çalıştırma

hadi şimdi fikirleri ve aktif katılımcıları alalım.

be

ben dünkü raporumu vereyim

sabah
sandviç+çay

ara yokk

öğlen
1 paket hazır çorba
1 tabak taze fasulye
3 kaşık yoğurt

16:00 ara
1 paket hazır çorba (çok acıkmıştım... eve gidipte yemeklere saldırmayayım dedim.)

akşam
1 tabak türlü 2 kaşık pilav

yatarkene 1,5 bardak süt......

Takip listesinde gülük en az 2 bitki çayı olsun mesela.

Masa altında günlük 50 yada 100 kez bacağı germe, indirme - kaldırma

Günlük enaz 8-10 kat merdiven inip çıkma

ben 2 li kontrol sisteminde varımmm

haftada 4 saat yürüyüş de iyi

zorunlu hareketleri de belirleyelim

herşey güzel olacak kızlarrr

bugün beni uzun zamandır görmeyen bir arakdaşım geldiii çok zayıflamışsın dedi halbuki tartıda hala 70 lerdeyimmm
ve kızlar alıp vermekten bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı bir bacaklarım eksikti çatlayaman oda oldu tam olduuu

Evett, akrep ve özgenin kg. ları bu hafta bildiriliyor, Yarışmaya haftaya başlıyorlar.

1-Esra
2-Şebnem

Liste devam etsin Pazartesi başlayalım kızlar.

Birde herkes ekip arkadaşına cep nosunu versin.

hayalim şebnemcim çok geçmiş olsun :teselli:
kıslar biraz pozitif düşünün ya inşallah ikinizdede önemli bişe çıkmaz :çok üzgünüm:
stresden uzak durun lütfen
ikinizide kocaman öpüyorum ŞenizŞeniz

bende istiyorum 2 li grup oluşturmayı..kızım izin verdiği sürece elimden gelen sporu hatta fazlasını yapmaya çalışacağım..

kontrol edermisin şebnemcim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…