kızlar dünü yaklaşık cumartesinden beri çorba içiyorum ama sanırım miğdem küçüldü canım hiç birşey istemiyor. en önemlisi tatlı istemiyor.maşallah diyimde.eşim bir sürü kek,gofret falan almış dolabı bile açmıyorum.önceden hepsini yerdim bide eşim laf söylemesin diye gidip aynılarından alırdım.kendime vücuduma neler yapmışım.sabah tartıldım tartıda 2 kilo fark etmişti.cumaya kadar böyle devam etcem belki daha da fazla veririm valla derece yapmak istiyorum.geçen haftanın birincisini okudum çok hırslandımj bu hafta ben yazcam hikayemi.
Aaaaaa ilk ceazmı almışım
utandım:)
Kilomu bildiriyorum:
73.5/72.7/0.80/%1.08
bugün kilomu bildiriyoruz ..
kızlar dünü yaklaşık cumartesinden beri çorba içiyorum ama sanırım miğdem küçüldü canım hiç birşey istemiyor. en önemlisi tatlı istemiyor.maşallah diyimde.eşim bir sürü kek,gofret falan almış dolabı bile açmıyorum.önceden hepsini yerdim bide eşim laf söylemesin diye gidip aynılarından alırdım.kendime vücuduma neler yapmışım.sabah tartıldım tartıda 2 kilo fark etmişti.cumaya kadar böyle devam etcem belki daha da fazla veririm valla derece yapmak istiyorum.geçen haftanın birincisini okudum çok hırslandımj bu hafta ben yazcam hikayemi.
Yok yok cnm ben seyahate çıkıyorum da Cuma gelip bildiremezsem diye şimdiden yazdım:)
Aaaaaa ilk ceazmı almışım
utandım:)
Kilomu bildiriyorum:
73.5/72.7/0.80/%1.08
kacamaksiz atlatirsin umarim,kilonu kaydediyorum,cuma bldirimde bulunamazsan bunu kullanacagim,cok yi vermissin tebrikler
hayirli olsun cnm cezan
dgum gnumdu dye yedım zaten ac kalmadm kahve benı tok tutuyo benı ama fazla kacırmısım kahveyı su oranıda az ama dsardaydım dsarda lavobo srun oluocanım menün hem çok güz3el hem de çok sağlıklı olmuş ama o akşam ki makarna olmasaydı daha mı iyi olurdu ne?? ben trambolin ne onu anlamadım.10 dak twister çok iyi,evlenmeden önce bende de vardı ama yapmıyorum diye vermiştim.bisikletde çok değilmi bak sonra allah korusun menüsküs falan olur.spor salonunda bile 20 dak çok diyorlardı
canımmm allah aşkına o ekmek kadayıfı nedir.bide pizanın yanında..bide çok aç kalıyorsun akşam birden yiyorsun.yapma canım böyle şeyler.bir trambolincide sensin.bana bunun ne olduğunu bir anlatın
hem çikolata hem tavuk göğsü(( artık kaptanın insafına kaldın..bide niye hepiniz pilqav yiyorsunuz.1 kaşık pilav 1 dilim ekmek ediyor.onun yerine başka şeyler yiyin.
reçel,portakal suyu,pilav,ekmek...canımmmmm sen ne yaptun böyle..nolur yemeyin cumaya ne kaldı..ben derece yapmaya geldim..zayıflayıp yaza incecik gircez..
bu kadar aç kalmaya o pasta ne allah aşkına??? bu kadar da aç kalma yawww
canım tansiyonun için tuzlu ayran içsene hem tok tutar hemde kendine gelirsin..belki de aç kaldığın için tansiyonun düşüyordur.yoksa menün çok güzel birde komşunun ikramlarından yememişsin iradeni çooooooooooooook takdir ettim.tansiyon olayına dikkat et.ölçüyormusun tansiyonunu benimde başım çok döönüyordu tansiyon sandım ama troidlerim az çalışıyormuş bundan sebeb vertigo çıkmış.şimdi ilaç içiyorum çok daha iyiyim
beğenmedim,çok az üstelik karbonhidrat
günaydın kızlar
biraz geç uyandım bu sabah menümü yazıp hemen sporumu yapıcam
sabah
1 dilim tam buğday
1 kibrit b. peynir
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal kaymak
çay
ara
1 ayva
öğlen
2 dilim tam buğday
biraz beyaz peynir
4 küçük parça kaşar
7 yeşil zeytin
yemeğin tadı azıcık kaçmıştı ben de mecburen kahvaltı yaptım
ara
yarım çay bardağı süt
akşam
3 köfte
çok az makarna
çok az patates püresi
ekmek yemedim
su 2.5 lt
spor
25dk+20dk+20dk bisiklet
20dk+30dk trambolin
10dk twister
100 mekik
mesaj yine unuttum hemen bakayım :))) sayfa açılana kadar unuttum 7 mesaj olması gerek:)))
haydi ben tramboline gidiyorum 100 mekik fazla ceza almışım onu da yapıyım bari
tebrikler cnm yanlız bu kadar uzun detoks zararlı olmasın .. en fazla 3 gün diye biliyorum ben .. verdiğin kiloda çok güzel birinci olabilirsin .. azmine ve hırsına bayıldım bana da bulaşması lazım :)
cnm hevesin kirmak istemem ama seni bu hafta listeye alamiyoruz,kurallarda yazmistim,gözden kacirmissin galiba,2 hafta deneme süren var,tabiki bu haftaki kilonda önemli,sonucta haftaya verdiginle toplayip 2 ye bölecegiz,bu sekilde derece yaparsan dahada afilli olur
tam gaz devam lütfen
bide corbayi niye hergün iciyorsun,tek tip beslenme,degistir ögünlerini
bence kalorisi iyi,sonuçta sütlü tatlı o kadar olur
hem çikolata hem tavuk göğsü(( artık kaptanın insafına kaldın..bide niye hepiniz pilqav yiyorsunuz.1 kaşık pilav 1 dilim ekmek ediyor.onun yerine başka şeyler yiyin.
tatlım cezalık olmuşsun iki kaçamak fena olmuş
QUOTE]
canım bugün step aerobik var 2 saat sürüyor hoca canımızı çıkarıyor dayak yemiş gibiyim her yaınım ağıryor bugün yaptığım ceza yerine geçrmi
Hazirladiklarimdan yedim azcik tadina bakmak icinya bide tavuk gogsu yedim (muhallebi) , bari gunduz yiyim de aksama kadar yakayim diye.. Ayranimi da icicem , bakalim sonuc ne olucak
ohhh afiyet olsun tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?