Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar hepınıze cokk tesekkur ederım saolunn
szlerde ıyıkı varsınız ve ıyıkı tanısmısız

günaydın kızlar
biraz geç uyandım bu sabah menümü yazıp hemen sporumu yapıcam

sabah
1 dilim tam buğday
1 kibrit b. peynir
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal kaymak
çay

ara
1 ayva

öğlen
2 dilim tam buğday
biraz beyaz peynir
4 küçük parça kaşar
7 yeşil zeytin

yemeğin tadı azıcık kaçmıştı ben de mecburen kahvaltı yaptım

ara
yarım çay bardağı süt

akşam
3 köfte
çok az makarna
çok az patates püresi
ekmek yemedim

su 2.5 lt
spor
25dk+20dk+20dk bisiklet
20dk+30dk trambolin
10dk twister
100 mekik

mesaj yine unuttum hemen bakayım :))) sayfa açılana kadar unuttum 7 mesaj olması gerek:)))

haydi ben tramboline gidiyorum 100 mekik fazla ceza almışım onu da yapıyım bari

Son düzenleme:
günaydınnnn herkeseee
iki gündür menülerimi yazamadım erkek arkadaşımla doktora gittim dün o yüzden internete girmeye fırsatım olmadı şimdi menülerimi yazıcam gün içinde de geçmişi kontrol ederim malum dün şirkette yoktum işler birikmiş onları toparlamam lazım

pazartesi

sabah
2 tane etimek
kalper
çay

ara
meyve çayı

öğlen
ezogelin çorba
sebze graten
salata
yoğurt

ara
meyve çayı

akşam
2 dilim pizza
yarım ekmek kadayıfı

su 2 lt

spor
yarım saat bisiklet
20 dahha trambolin
50 twister

salı

sabah
1 dilim tam buğday
peynir
3 zeytin
çay

akşam 5 e kadar hiç bişey yemedim sadece çay kahve içtim.
5 te tavuklu sandviç

1lt su
spor yapamadım çok yorgundum:44:

sevgiler

şu 7000 kalori olayını çözemedim kafamda bi türlü???
[/quote

şöyle anatayım 7000 kalori bir kilo ediyor örneğin sen normalde 1 haftada 20000 kalori alıyorsan ve kilon sabit kalıyorsa eğer 27000 kaloriye çıkartırsan 1 kilo alıyorsun eğer 13000 kaloriye indirirsen bir kilo veriyorsun umarım anlatabilmişimtir.

haklısın canım giremiyorum cepten okuorum ama yazamıyorum pcden de müdür görmeden yazabiliyorum çaktırmadan

Dün ne yedim

sabah 2 dilim diyet kepk ekmek arası peynirli domatesli sandviç

ara yok

öylen 4 kaşık pilav 4 küçük tavuk kanat biraz salata

öylen kocişin yanına uğradım bana çikolata sundu yedim 1 tanecik

akşam 4 küçük kanat ve mercimek çorbası

kızlar komşu çağırdı ona gittim benim bıcıkılarla tatlı sundu yedim kare şeklinde tavuk gögüsü

2 lt su

20 dk yürüşüyüş toplamda dünkü aldığım kalori 1350 ahhh o tatlı beni mahvetti cezama razıyım

günaydinn kizlar

sabah
dlimli ekmek yoktu bende 1 siyah ekmek yedim,ufak yuvarlaklardan,2 dl e esdegerdir tahminimce
2 dl kasar
25 gr kiraz receli
yarim bardak portakal suyu
1 fincan kahve
ögle
3 kasik pirinc pilavi,3 kasik ciger kavurma,bi kac dal maydanoz,1 taze sogan
ara
1 dl ekmege esdeger ekmek arasi ciger
aksam
yarim patates,3 dl havuc,1 parca et koyulmus haslama tabagi(aciklamaya bakin,bir tabak desem az,yarim desem suyula beraber cok,bende böyle yazdim)

spor
30 dk zumba,30 dk body workout
su
2 lt
mesaj unuttum saymayi,bakar yazarim simdi
mesaj 10

bu gün ayrana basladim bende,vücudum ödem toplamis galiba,bu sabah tartildim,kilo kaybim yok,hatta artida bile ciktim acil ayrana basliyorum hemen,suyu atim bari cumaya kadar

evde yogurt kalmamisti,hazir yogurtla yapicam bu gün,umarim sorun olmaz:44:
simdide yogurdu mayalarim,yarinkinide kendi yogurdumla yaparim artik

kahvalti hazirlamaya kactim kizlar,sonra gelip gecmise bakicam

eftelya kadayifi gördüm,kacisin yok

Son düzenleme:
heyyy nerdesiniz hatunlar
bu saat olmus daha uyuyormusunuz,hadi kalkin,spora,saglam kafa saglam vücutta bulunurmus
kahvaltidan önce su icin ama

gunaydın dun yazmamısım menumu
sabah 1 dlım ekmek 1 salatalık 1 kbrt ktusu pynır
öglen 2 nescafe
aksamda 1 dlım pasta 1 kahve
dun su 1 ltre ıcmemısımdr ama

günaydınlar

sabah 3 dilim ekmek kızarmış, 1 kibrit peynir,çay 1 küp şeker
öğle :1 dilim kek,türk kahvesi,çay 1 küp şeker(komşudaydım diğer ikramları yemedim)
akşam:ıspanak kavurma zeytinyağlı,1 dilim ekmek,yeşil salata

kızlar tansiyon düşüklüğü ve bel ağrımla uğraşıyorum spor için mazur görün ,kendimi iyi hissedince başlarım

su 2 lt anca,msj 5

kıskandım,harika menü ve spor

su az olmuş,bide pizza bir dilim olsaynış menün iyi olurdu,kadayıfı pegasus halleder

bence kalorisi iyi,sonuçta sütlü tatlı o kadar olur

evet şu ayranı bendemi yapsamki:44:

MENÜ ÇOK GÜZEL AMA
kaymak kaçamak olmuş sanki bi keresinde teyzem bi tarif öğrenmiş kaymağı koyuyon sütte koyuyon biraz tuzda koyuyon kavruluyor çökelek gibi kalana kadar ay nasıl yağ çıkardı anlatamam çok yağlı olduğundan ben artık sütün kaymağını ellemiyorum biz sütü çiftlikten alıyoruz her hafta 5 kilo sütten 1 tabak kaymak çıkarıyor babama yediriyoruz yada misafir glirse ona yediriyoruz :)
bide akşam patates püresi yediklerimizi yağa çeviriyormuş Dİye okudum bikaç yerde :)

Son düzenleme:
Dünün menüsü

sabah : 2 dilim ekmek , domates , salatalık , roka , 1 y.k. Lor peyniri , 3 ceviz

ara : 1 minik muz

öğlen :2 minik köfte , 4 y.k. Makarna , 1 minik kase yoğurt

ara : 1 kivi

ara :1 bardak süt

akşam : Taze fasulye 6 kaşık , 2 dilim ekmek , roka

ara :1 elma

ara :1 bardak süt

spor : 1 saat yürüyüş

su : sayarak içtim 9 bardak :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba seyahat öncesi yoğun bir gğn geçiriyorum ancak gelebildim.
Menümü yazıyım fırsat bulursam geçmişe bakacağım.

Bir de pegasus ve toprak ben size kilomu nasıl bildirebileceğim?

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 bardak şekerli çay

Ara: 1 avuç kuru cornflakes

Öğlen: balık ekmek (küçük)

Ara: 1 elma

Akşam: 5 kaşık bakla ve 1 kase mercimek çorbası

Ara: Dayanamadım 1/4 elmalı tatlı pişmanım

Su: 2 lt
Spor: 45 dakika tempolu yürüyüş

öpüücükler

canım menün hem çok güz3el hem de çok sağlıklı olmuş ama o akşam ki makarna olmasaydı daha mı iyi olurdu ne?? ben trambolin ne onu anlamadım.10 dak twister çok iyi,evlenmeden önce bende de vardı ama yapmıyorum diye vermiştim.bisikletde çok değilmi bak sonra allah korusun menüsküs falan olur.spor salonunda bile 20 dak çok diyorlardı

canımmm allah aşkına o ekmek kadayıfı nedir.bide pizanın yanında..bide çok aç kalıyorsun akşam birden yiyorsun.yapma canım böyle şeyler.bir trambolincide sensin.bana bunun ne olduğunu bir anlatın

hem çikolata hem tavuk göğsü(( artık kaptanın insafına kaldın..bide niye hepiniz pilqav yiyorsunuz.1 kaşık pilav 1 dilim ekmek ediyor.onun yerine başka şeyler yiyin.

reçel,portakal suyu,pilav,ekmek...canımmmmm sen ne yaptun böyle..nolur yemeyin cumaya ne kaldı..ben derece yapmaya geldim..zayıflayıp yaza incecik gircez..

öglen 2 nescafe

bu kadar aç kalmaya o pasta ne allah aşkına??? bu kadar da aç kalma yawww

canım tansiyonun için tuzlu ayran içsene hem tok tutar hemde kendine gelirsin..belki de aç kaldığın için tansiyonun düşüyordur.yoksa menün çok güzel birde komşunun ikramlarından yememişsin iradeni çooooooooooooook takdir ettim.tansiyon olayına dikkat et.ölçüyormusun tansiyonunu benimde başım çok döönüyordu tansiyon sandım ama troidlerim az çalışıyormuş bundan sebeb vertigo çıkmış.şimdi ilaç içiyorum çok daha iyiyim

evet canım eşim doktr,ben 1,5 yıl gaziantepte yaşadımyemekleri malum,şimdde üs katmdaki antepliymiş,ne tesadüf değilmi

antep deyince aklıma bi tatlı geldi canım çekti :)

ideal bir menü tebrikler :)tabi çikolatayı çıkarırsak :)

dün su az gibi sanki geçmiş olsun doktara gitmişsin bi problem yoktur umarım ..
öglen 2 nescafe
menü az olmuş ama pastayı hakettin yememiş farzet :)

Son düzenleme:
ne diyosun patatesi bilmiyodum çok severim, kaymağı biliyorum ama sabah diye bir lokma attım ağzıma(

teşekkür ederim tatlım

bir an önce topla kendini canısı, menü fena değil kek arada biraz sırıtmış ama yemek niyetine sayalım

öglen 2 nescafe
doğum günü kızı olarak uygundur bence:))

heyyy nerdesiniz hatunlar
bu saat olmus daha uyuyormusunuz,hadi kalkin,spora,saglam kafa saglam vücutta bulunurmus
kahvaltidan önce su icin ama
ooo ben çoktan kaltım sporumu bile yaptım, cezalarımı bitirdim fazlasını bile yaptım duyrula:)))

canım kolay gelsin bakalım sana nasıl etki gösterecek ayran, ben geçen hafta cumartesi bi tartıldım acayip şişmişim moralim bozuldu ama regl olunca durum açıklığa kavuştu, cumaya kadar bitip şişimin inmesi için dua ediyorum:) eftelyaya güzel bi ceza gönderirsin artık

tatlım cezalık olmuşsun iki kaçamak fena olmuş

teşekkür ederim canım

iyi dün abartmamışsın ama neyseki ben ekmek kadayıfı yememiştim, ceza geliyor

kızlar dünü yaklaşık cumartesinden beri çorba içiyorum ama sanırım miğdem küçüldü canım hiç birşey istemiyor. en önemlisi tatlı istemiyor.maşallah diyimde.eşim bir sürü kek,gofret falan almış dolabı bile açmıyorum.önceden hepsini yerdim bide eşim laf söylemesin diye gidip aynılarından alırdım.kendime vücuduma neler yapmışım.sabah tartıldım tartıda 2 kilo fark etmişti.cumaya kadar böyle devam etcem belki daha da fazla veririm valla derece yapmak istiyorum.geçen haftanın birincisini okudum çok hırslandımj bu hafta ben yazcam hikayemi.

ne diyosun patatesi bilmiyodum çok severim, kaymağı biliyorum ama sabah diye bir lokma attım ağzıma(

teşekkür ederim tatlım

patatesi bende severim ama kızartmasını :) doktorum söyledi banada akşam patates yersek bütün gün yediklerimiz yağa çevriliyormuş yicekseniz ekmek değişimi olarak heer 1 dilim ekmek 1 orta boy patates yerine yenecekmiiş yani 2-3 patates yiyebiliyorum onuda sabah veya öğlen:)

Memün gayet güzel olmuş su ve sporu yazmamışsın onları da yaptıysan kazasız atlatmışsın :)

evet canım eşim doktr,ben 1,5 yıl gaziantepte yaşadımyemekleri malum,şimdde üs katmdaki antepliymiş,ne tesadüf değilmi

1,5 yıl Gaziantep beni bir davul yapardı kuşkusuz.. Çok güzel yemekleri vaaar!

Bence öğleyi çok iyi atlatmışsın. Helal olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…