Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kizlar
ceza alanlar
topraks
500 kl lik spor+200 mekik
zeynep
200 kalorilik spor
Beyaz_leblebi
200 kalorilik spor+100 mekik

zeynep gecmisolsun cnm,esin doktordu degilmi senin,en azindan emin ellerdesin

o bitterler hic olmamis menünde,hafta ici kacamaklardan uzak duralim

bide sen anteplimiydin:44:
Beyaz_leblebi kilonu yarin bildir,cuma günü bildirim yapamazsan elimizde bir rakam olsun

hem lahmacun,hem sicak cikolata fazla olmus,kalorili seyler hafta sonu lütfen

wuwum iyiki dogdun cnm,dogum günün kutlu olsun

1 dilim pasta yiyebilirsin,ceza yok cnm

rapunzel cnm listeye alinmak istiyorsan daha aktif olmalisin,yoksa deneme süren uzar
lütfen menünü yazarken mesajlarinida say

gizem senin menüler güzel oluyor fakat spor yok,takima katilali 1 ay oldu,bu zamana kadar kendine bir spor programi yapmani bekliyordum,bi sekilde zaman ayarlamaya calismalisin,yarindan itibaren menülerinde az veya cok spor görmek istiyorum

yarin icin tabiki elinden geldigi kadar diyetini bozmayacaksin,ister ayrana devam et,ister normal diyetine,asiriya kacma yanliz

topraks cnm masallah sen dün kendine bayram ilan emissin galiba,cezani yukarda verdim,hafta ici bu kadar kacamagi kaldirmaz bünye cnm,hafta sonuna saklayalim cikolari

eftelya senin menü nerde cnm,yazdinda benmi görmedim

pokemon kahvaltida kacirmadim cnm,diyeti bozacak hic bisey yemedim,kahveyi de sekersiz ictim

asli cnm bu siralar cok az ugruyorsun,is yerinde sorunlar demissin,umarim bi an önce düzelir sorunlar

kizlar mesajlari alintiladim,cevap yazdim,pc kapandi hepsi gitti,bi daha yazdim akü bitti yazilanlar gitti,bende yeniden alintilamaya üsendim,bu sekilde cevap yazdim,cevap veremedigim varsa kusura bakmasin

cezalarda cumaya kadar bitsin lütfen

Son düzenleme:
yeni olduğum için pek bilemiyorum siteyi keşfediyoum kuallaı öğenmeye çalışıyoum mesaj sayarken saat farkı varmı mesela gece 24 e kadar olan mesaj diyemi yoksa paylaşımın sonuna kadar mı saycaz

rapunzel cnm menünde tavuk,yogurt
bol su yazmissin
lütfen ölcüleriyle yazarmisin,tavuk var,tavuk var demi

kimine göre 4 bardak su boldur,kimine 2 lt,kimine göre daha fazla

yeni olduğum için pek bilemiyorum siteyi keşfediyoum kuallaı öğenmeye çalışıyoum mesaj sayarken saat farkı varmı mesela gece 24 e kadar olan mesaj diyemi yoksa paylaşımın sonuna kadar mı saycaz

cnm o üstte hosgeldiniz yazan yerin yaninda kendi nikini göreceksin,oraya bastigin zaman bugün,dün diye yaziyor zaten mesajlarin
eger bulamazsan saat farki var cnm,gece 12 den 12 ye kadar sayiyoruz

kizlar bu mesaj bu haftanin bireysel 1.sine ait
hala paylasim alanina bakmayan vardir diye buraya tasidim,belki ilham veriri,kendinize uygun birseyler cikarirsiniz

rapunzel cnm menünde tavuk,yogurt
bol su yazmissin
lütfen ölcüleriyle yazarmisin,tavuk var,tavuk var demi

kimine göre 4 bardak su boldur,kimine 2 lt,kimine göre daha fazla

100 gr tavuk göğsü haşlama (ben haşlanmış tavuğu çok severimde) 2 lt. civarı su önceleri çok az su içen biri için oldukça fazla ama :)
cnm o üstte hosgeldiniz yazan yerin yaninda kendi nikini göreceksin,oraya bastigin zaman bugün,dün diye yaziyor zaten mesajlarin
eger bulamazsan saat farki var cnm,gece 12 den 12 ye kadar sayiyoruz

tmm cnm iyiki sormuşum ben gecede çok yazarım muhtemelen:)

Son düzenleme:

tamam tatlim,tavukta suda ideal

bu arada kendinden bahsedermisin,tanisamadik

ben helin,28 yasindayim,almanyada kaliyorum,evliyim ve 3 cocuk anesiyim,2 kizim 1 oglum var,aksama kadar onlarla ugrasiyorum

3. hamileligimden sonra kilo problemim oldu,milletin ye cocuk gelissin,dogumdan sonrada ye süt olsun laflarina kandim,bu hale geldim,az kaldi ama insallah hepimiz bi an önce hedefimize ulasiriz

yazdigim mesaji sildim
cok karisik ve anlasilmayacak sekilde yazdigimi farkettim,cocuklardan
daha sakin bir zamanda daha aciklayici bir sekilde tekrar yazicam

Son düzenleme:

ben 22 yasıdayım bekarım üiversite döneminde çok kilom olmamasına ragmen kilo vermistim sonra kötü seyler üst üste geldi sıkıntıdan kilo almaya basladım bide troidlerde sorun oldu az çalışıyormuş sonuç olarak bu hale geldim üniversitedeki gibi 55 - 60 kilo olduğum günlerimi özlediğimde doktora gitmeye diyete başlamaya karar verdim umarım hedefimize ulaşabiliriz heepimiz :))

selam kızlar.bugün ki menümü yazayım

sabah;1 haşlanmış yumurta,domates,lor peynir,1dilim çavdar ekmek

ara;2kuru incir

öğle;yarım kase çorba,2dilim çavdar ekmek

ara;1 kase beyaz leblebi

akşam;2kase çorba,1dilim çavdar ekmeği

dün çok acıkmıştım ama bugün daha iyidim.sabah kahvaltı yapınca daha az açıkıyorum bundan sonra her sabah iyice kahvaltı yapacağım.yarın bütün yazılanlara uzun uzun cevap veririm.hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler

evet canım eşim doktr,ben 1,5 yıl gaziantepte yaşadımyemekleri malum,şimdde üs katmdaki antepliymiş,ne tesadüf değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…