kızlar benım bgun dgum gnumde hazırlandım arkadasımla snemaya gtcez ılk snra naparım blmıorum ama o yuzden gec yazdım k.bkmayın
kalabalıkmış burası kimler neler yapıyo bakiiiim
yeni olduğum için pek bilemiyorum siteyi keşfediyoum kuallaı öğenmeye çalışıyoum mesaj sayarken saat farkı varmı mesela gece 24 e kadar olan mesaj diyemi yoksa paylaşımın sonuna kadar mı saycazslm kizlar
ceza alanlar
topraks
500 kl lik spor+200 mekik
zeynep
200 kalorilik spor
Beyaz_leblebi
200 kalorilik spor+100 mekik
zeynep gecmisolsun cnm,esin doktordu degilmi senin,en azindan emin ellerdesin
o bitterler hic olmamis menünde,hafta ici kacamaklardan uzak duralim
bide sen anteplimiydin:44:
Beyaz_leblebi kilonu yarin bildir,cuma günü bildirim yapamazsan elimizde bir rakam olsun
hem lahmacun,hem sicak cikolata fazla olmus,kalorili seyler hafta sonu lütfen
wuwum iyiki dogdun cnm,dogum günün kutlu olsun
1 dilim pasta yiyebilirsin,ceza yok cnm
rapunzel cnm listeye alinmak istiyorsan daha aktif olmalisin,yoksa deneme süren uzarlütfen menünü yazarken mesajlarinida say
gizem senin menüler güzel oluyor fakat spor yok,takima katilali 1 ay oldu,bu zamana kadar kendine bir spor programi yapmani bekliyordum,bi sekilde zaman ayarlamaya calismalisin,yarindan itibaren menülerinde az veya cok spor görmek istiyorum
yarin icin tabiki elinden geldigi kadar diyetini bozmayacaksin,ister ayrana devam et,ister normal diyetine,asiriya kacma yanliz
topraks cnm masallah sen dün kendine bayram ilan emissin galiba,cezani yukarda verdim,hafta ici bu kadar kacamagi kaldirmaz bünye cnm,hafta sonuna saklayalim cikolari
eftelya senin menü nerde cnm,yazdinda benmi görmedim
pokemon kahvaltida kacirmadim cnm,diyeti bozacak hic bisey yemedim,kahveyi de sekersiz ictim
asli cnm bu siralar cok az ugruyorsun,is yerinde sorunlar demissin,umarim bi an önce düzelir sorunlar
kizlar mesajlari alintiladim,cevap yazdim,pc kapandi hepsi gitti,bi daha yazdim akü bitti yazilanlar gitti,bende yeniden alintilamaya üsendim,bu sekilde cevap yazdim,cevap veremedigim varsa kusura bakmasin
cezalarda cumaya kadar bitsin lütfen
kalabalıkmış burası kimler neler yapıyo bakiiiim
yeni olduğum için pek bilemiyorum siteyi keşfediyoum kuallaı öğenmeye çalışıyoum mesaj sayarken saat farkı varmı mesela gece 24 e kadar olan mesaj diyemi yoksa paylaşımın sonuna kadar mı saycaz
sevgili hemcinslerim...hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum..bu hafta kendimi çok şanslı ve çok mutlu hissediyorumm buraya yazmak bile benim için bir onur gururdur...bu haftanın birincisi olarak yaptıklarımı ve size fayda sağlıyacağını umduğum aslında adıma emin olsuğum bilgilerimi müsadenizle paylaşıyorum..
ben çok yüksek kilolardan şuanki kiloma indim öncelikle bunu belirtmek isterim... 2011de 6. takıma girdim ve hayatımın temel belası kilo mücadelesine burdaki arkadaşlarımla kuvvet alarak devam ettimm..şuan diyetisyen kontrolundeyim...diyetisyenimin verdiği listeden kesinlikle değil bir öğün gram dahi atlamadım..3 ana 3 ara öğünüm var önerileriö
ara öğünlerinizde meyve varsa kesinlikle yanında 1 bardak sütle tüketin..
günde 2 litre su için meyve çayları serbest şekersiz polmak kaydıyla..
benim hayatımda şeker hamur işi yağlı ekmek beyaz ekmek 0 hiç birisi yok tuz da çok az...diyetisyenimin önerdikleri bunlar zamanla ekleyecek listeme.. her sabah kahvaltımdan önce 4 bardak su içerim.. kahvaltımı edip eşimi yolladıktan sonra yürüme bandında 50 dakika yürüyüş yaparım.. duhatta bugün 60 dakikaya çıkardım..şumu alırım asla vucudumda kırgınlıuk hissetmem motive etmek beyni inandırmak ve diyete bu inançla başlamak çok önemli..ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketiyorum her öğünde 75 gr...öğün saatlerimi aksatmam..suyumu tam içerim... biryere gidersem gelen ikramları ya öğünüme göre ayarlarımm ama listemde varsa yoksa ağzıma 1 lokma sokmam evden öğünümü yiyerek giderim..dostlarımda bildiği için asla ısrar etmezler...kiloma rağmmen asla hantal değilimdir çok atiğimdir verdikçe dahada atikleşiyorum şuan pc başında oturup yazmama rağmen ayaklarım hareket halinde..ve diyetimde asla ama asla kaçamağım olmaz çok nadir 3 ayda bir ödül veririm kendime.
..15 yıldır kilo problemiyle uğraşıyorumm verdim aldım verdim aldım yaşım 30 artık dur dedimm bu sefer çok azimle başladım her hafta kilo vermemin asıl nedenide budur..ama hiç bir şekilde sağlıksız diyet yapmıyorumm..hayallerimm hedeflerim bu sefer yarım kalmayacak..eğer imkanınız varsa diyetisyene gitmenizi ki ben devlete gidiyorum..öneririm..öncesinde endokrine tüm talilleriniz yaptırıp ordan diyetisyene...insanlarımız çok acımasız çok merhametsiz bişi söylemelerine gerek yok yeri geliyor bir ba
kış yetiyor...benn yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlerede kesinlike inanmıyorum çünkü eğer bir sağlık problemi yoksa ben kendimden çok iyi biliyorum veriliyor..bence herkes önce kendinii sonra vucudunu tanıyıp diyete başlamalı..allah kimseyii kilo ile sınamasınn bunuda çeken bilir ...dilerimmm rabbim bu günümüzü aratmasın... dilerim tüm kadınlar kulubü arkadaşlarımmm istediği kiloya erişir ... iyiki varsınnpüsküvit arkadaşımada canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınn ...iyikii allah razı olsun senden..içinde bulunduğumuz kadınlar günü haftanızıda kutlluyorum..selametle..
rapunzel cnm menünde tavuk,yogurt
bol su yazmissin
lütfen ölcüleriyle yazarmisin,tavuk var,tavuk var demi
kimine göre 4 bardak su boldur,kimine 2 lt,kimine göre daha fazla
cnm o üstte hosgeldiniz yazan yerin yaninda kendi nikini göreceksin,oraya bastigin zaman bugün,dün diye yaziyor zaten mesajlarin
eger bulamazsan saat farki var cnm,gece 12 den 12 ye kadar sayiyoruz
100 gr tavuk göğsü haşlama (ben haşlanmış tavuğu çok severimde) 2 lt. civarı su önceleri çok az su içen biri için oldukça fazla ama :)
tmm cnm iyiki sormuşum ben gecede çok yazarım muhtemelen:)
kizlar bu mesaj bu haftanin bireysel 1.sine ait
hala paylasim alanina bakmayan vardir diye buraya tasidim,belki ilham veriri,kendinize uygun birseyler cikarirsiniz
tamam tatlim,tavukta suda ideal
bu arada kendinden bahsedermisin,tanisamadik
ben helin,28 yasindayim,almanyada kaliyorum,evliyim ve 3 cocuk anesiyim,2 kizim 1 oglum var,aksama kadar onlarla ugrasiyorum
3. hamileligimden sonra kilo problemim oldu,milletin ye cocuk gelissin,dogumdan sonrada ye süt olsun laflarina kandim,bu hale geldim,az kaldi ama insallah hepimiz bi an önce hedefimize ulasiriz
slm kizlar
ceza alanlar
topraks
500 kl lik spor+200 mekik
zeynep
200 kalorilik spor
Beyaz_leblebi
200 kalorilik spor+100 mekik
zeynep gecmisolsun cnm,esin doktordu degilmi senin,en azindan emin ellerdesin
o bitterler hic olmamis menünde,hafta ici kacamaklardan uzak duralim
bide sen anteplimiydin:44:
Beyaz_leblebi kilonu yarin bildir,cuma günü bildirim yapamazsan elimizde bir rakam olsun
hem lahmacun,hem sicak cikolata fazla olmus,kalorili seyler hafta sonu lütfen
wuwum iyiki dogdun cnm,dogum günün kutlu olsun
1 dilim pasta yiyebilirsin,ceza yok cnm
rapunzel cnm listeye alinmak istiyorsan daha aktif olmalisin,yoksa deneme süren uzarlütfen menünü yazarken mesajlarinida say
gizem senin menüler güzel oluyor fakat spor yok,takima katilali 1 ay oldu,bu zamana kadar kendine bir spor programi yapmani bekliyordum,bi sekilde zaman ayarlamaya calismalisin,yarindan itibaren menülerinde az veya cok spor görmek istiyorum
yarin icin tabiki elinden geldigi kadar diyetini bozmayacaksin,ister ayrana devam et,ister normal diyetine,asiriya kacma yanliz
topraks cnm masallah sen dün kendine bayram ilan emissin galiba,cezani yukarda verdim,hafta ici bu kadar kacamagi kaldirmaz bünye cnm,hafta sonuna saklayalim cikolari
eftelya senin menü nerde cnm,yazdinda benmi görmedim
pokemon kahvaltida kacirmadim cnm,diyeti bozacak hic bisey yemedim,kahveyi de sekersiz ictim
asli cnm bu siralar cok az ugruyorsun,is yerinde sorunlar demissin,umarim bi an önce düzelir sorunlar
kizlar mesajlari alintiladim,cevap yazdim,pc kapandi hepsi gitti,bi daha yazdim akü bitti yazilanlar gitti,bende yeniden alintilamaya üsendim,bu sekilde cevap yazdim,cevap veremedigim varsa kusura bakmasin
cezalarda cumaya kadar bitsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?