Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hıım ilginçmiş ban detaylarını anlatırmısın içine ne koyuyorsun kaç gün yapıyorsun kahvaltı serbestmi tam anlamadım

ya bişey sorcam evlendiğin zaman falan tedavi gerektiriyor mutlaka di mi bu hastalık yani tedavisiz hamile kalınamoyr di mi
bana da kilo yapıyo bu yüzden bi inip bi çıkıyorum sürekli zaten denge oturtamadım

kızlar ben acil kadıköye gidiyorum gelince görüşürüz

günaydın kızlar;

biz kızımla gezmedeyiz artık sabah yetişemedim menümü paylaşmak için arkadşın pc den yazıyorum;

sabha; 1 dilim kepekli ekmek az peynir bol yeşillik
ara; 1 armut
öğlen; 1 kase domates çorbası
ara;3 kuru kayısı

akşam; patıcan yemeği etli 4 kaşık 1 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt
gece 1 elma

mesaj sayısı; 5
su;2-3 litre
spor; 30 dakika tramolin
trambolinim dün geldi birden yüklenmeyim dedim 5 er 10 ar dakika arayla yaptım

neyse imdilik kaçar geçmişe yorum yapamayacağım öğleden sonra evden bağlanınca yaparım. kendnize iyi bakınız sevgiler.

slm geçmişe bakamadım doktora gittim sabah bademcik ameliyatı olcam salı günü şimdi de teyzeme geldim vakit buldukça yazarım gene

selam kızlar..bugün elimi kaldıracak halim yok.çok başım dönüyor.dünkü menümü yazıp hemen çıkacağım belkş akşama uğrarım.yatmayı düşünüyorum

sabah;1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ve 1 dilim çavdar ekmegi

ara;2 incir

öğle;1 kase çorba,1 dilim ekmek

ara;1 kase beyaz leblebi,1 kase yoğurt

akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek

akşam çok açıkyım ve 1 kase de yoğurt yedim.

spor:işe giremedim bari spor salonuna gideyim dedim.1 saat aerobik yaptım.haftada en az 1 günde yüzmeye gideceğim

ben nerdeyse bütün mesajlara cevap vermeye çalışıyorum

insallah et kavurmaya yag koyulmamistir,etin kendi yagi yetiyor cünkü
menün güzel,sporda yapabilseymissin süper olacakmis
toplu mesajlari 1 tane sayiyoruz cnm

hayırdır başın niye dönüyor acaba tansiyoun falanmı düşük

canım nasıl fellah köftesi çekti..annem olsaydı yapardı((neyse hiç olmazsa bu sayede diyeti bozumuyoruz

canım öncelikle geçmiş olsun,hormaon düzenleyiciler de seni şişirmiştir.yarım saat bisikletle eritmişsindir gofreti

valla çok güzel olmuş menün.spor desen şahane:)))

günaydinnnnnnnnnnnnnnn

hemen menümü yazayim
sabah-ögle-aksam-kacamaksiz ayran diyeti
ara 2 kupa yesil cay
su
cok fazla 4 ü gectim
spor
yapamadim,evin isi bitmedi,zaman kalmadi

bu kadar az yemeğe nasıl açıkmadın.bide o kadar ev işi yapmışsın.maşallah

canım o kadar patates kızartmasından bişey olmaz

canım size iyi gezmeler,günün tadını çıkartın:)))menün de çok sağlıklı olmuş

slm geçmişe bakamadım doktora gittim sabah bademcik ameliyatı olcam salı günü şimdi de teyzeme geldim vakit buldukça yazarım gene

canım çok geçmiş olsun

kızlar ben 2 sene önce yemek kadın ve tanrı diye bir kitap okumuştum.sürekli diyet yapan ve sonunda bozan bir kadının diyet ile ilgili serüvenini anlatıyor.bugün tekrardan okumaya karar verdim.size de çok hoşuma giden yerlerden alıntı yaparım.kitap kilolu olmamızın gerçek sebeplerini gösteriyor.

hımmmm ben de o şekilde yapıyım ozaman çok işe yaradı ben de yarın tartı günü o zaman farketceksin zaten
cnm ben önceki gün tartida 1 kg fazla ciktim,sabah gecen haftaki kiloma döndüm,bu gün ne verirsem o artik
oleyyy teşekkür ederim
valla teyzem sağolsun sevmediğim ne yemek varsa onu yapmış yoğurt yemek zorunda kaldım

teyzen seni düsünmüs iste,tskr edecene kiziyon

hıım ilginçmiş ban detaylarını anlatırmısın içine ne koyuyorsun kaç gün yapıyorsun kahvaltı serbestmi tam anlamadım
sabah 9:00 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği.
1 haşlanmış y7umurta
çok az beyaz peynir
yeşillik
gün içinde 2 saat arayla ayran çorbası
1.5 lt az yağlı yoğurttan ayran yapıyosun içine
haşladıktan sonra ölçerek 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı bulgur, 4 yemek kaşığı yeşil mercimek atıyosun. 2 tane de salatalık rendeliyorsun. Tuz yasak. Asitli ve kafeinli içecekler yasak. Çay, yeşil çay, bitki çayı vs. içebiliyorsun.
kızlar ben acil kadıköye gidiyorum gelince görüşürüz
güle güle cnm,artik gelmezsin heralde:44:
Günaydınlarrrrr :))))))))))))))))))))))
günaydin
bravo cnm,cok güzel
gecmisolsun tatlim
gecmisolsun cnm
aralar cok olmus,arada beyaz leblebi iyidir ama en fazla 1 cay bardagi kadar,1 kase cok
sen ögünlerini az yedigin icin aralara yükleniyorsun,ögünlerini daha doyurucu yemeye calis
toplu mesajları bir tane sayıldığını bilmiyordum
evet cnm 1 tane sayiliyor

aaaaa bennn
cok iyi olur cnm,bekliyorum merakla

Son düzenleme:
kızlar ben geldim çok yoruldum ama işlerimi hallettim:)) şimdi geçmişi okumaya çalışayım

kizlar bu hafta cok pasiftik,neden böyle olduk bilmiyorum,yoruldunuzmu diyetten,yada baska özel sebeplermi var bilmiyorum
ben kendim neden pasiftim bu hafta onuda düsündüm,hem cocuklara hem buraya yetismek zorladi beni bu hafta,kizimin sinavlari vardi,kücügüde ilgi istiyordu,sonrasinda genel temizlik,yeteri kadar gelemedim

arkadaslar bu sekilde devam ettgimiz surece motivasyonumuz dusuyor

wuwum bu gün senin mesajini görünce cok bozuldum,günaydin yazip cikmissin,gecmise bakmamissin,hic bir sekilde cevap yazmamissin
gizem sende hic ugramadin bu gün
yeni gelen arkadaslar katilim konusunun hassasligini anlamissinizdir umarim,katilim az oldukca listeye alinmayacaksiniz,lütfen dikkat edelim

bu haftayi böyle gecirdik,haftaya lütfen daha cok gelmeye calisalim,yada burayi nasil daha aktif yapabilecegimizi düsnelim

yarin öglene kadar herkes kilo bildirimde bulunsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…