kizlar bu hafta cok pasiftik,neden böyle olduk bilmiyorum,yoruldunuzmu diyetten,yada baska özel sebeplermi var bilmiyorum
ben kendim neden pasiftim bu hafta onuda düsündüm,hem cocuklara hem buraya yetismek zorladi beni bu hafta,kizimin sinavlari vardi,kücügüde ilgi istiyordu,sonrasinda genel temizlik,yeteri kadar gelemedim
arkadaslar bu sekilde devam ettgimiz surece motivasyonumuz dusuyor
wuwum bu gün senin mesajini görünce cok bozuldum,günaydin yazip cikmissin,gecmise bakmamissin,hic bir sekilde cevap yazmamissin
gizem sende hic ugramadin bu gün
yeni gelen arkadaslar katilim konusunun hassasligini anlamissinizdir umarim,katilim az oldukca listeye alinmayacaksiniz,lütfen dikkat edelim
bu haftayi böyle gecirdik,haftaya lütfen daha cok gelmeye calisalim,yada burayi nasil daha aktif yapabilecegimizi düsnelim
yarin öglene kadar herkes kilo bildirimde bulunsun lütfen
günaydın kızlar;
biz kızımla gezmedeyiz artık sabah yetişemedim menümü paylaşmak için arkadşın pc den yazıyorum;
sabha; 1 dilim kepekli ekmek az peynir bol yeşillik
ara; 1 armut
öğlen; 1 kase domates çorbası
ara;3 kuru kayısı
akşam; patıcan yemeği etli 4 kaşık 1 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt
gece 1 elma
mesaj sayısı; 5
su;2-3 litre
spor; 30 dakika tramolin
trambolinim dün geldi birden yüklenmeyim dedim 5 er 10 ar dakika arayla yaptım
neyse imdilik kaçar geçmişe yorum yapamayacağım öğleden sonra evden bağlanınca yaparım. kendnize iyi bakınız sevgiler.
selam kızlar..bugün elimi kaldıracak halim yok.çok başım dönüyor.dünkü menümü yazıp hemen çıkacağım belkş akşama uğrarım.yatmayı düşünüyorum
sabah;1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ve 1 dilim çavdar ekmegi
ara;2 incir
öğle;1 kase çorba,1 dilim ekmek
ara;1 kase beyaz leblebi,1 kase yoğurt
akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek
akşam çok açıkyım ve 1 kase de yoğurt yedim.
spor:işe giremedim bari spor salonuna gideyim dedim.1 saat aerobik yaptım.haftada en az 1 günde yüzmeye gideceğim
ben nerdeyse bütün mesajlara cevap vermeye çalışıyorum
kizlar bu hafta cok pasiftik,neden böyle olduk bilmiyorum,yoruldunuzmu diyetten,yada baska özel sebeplermi var bilmiyorum
ben kendim neden pasiftim bu hafta onuda düsündüm,hem cocuklara hem buraya yetismek zorladi beni bu hafta,kizimin sinavlari vardi,kücügüde ilgi istiyordu,sonrasinda genel temizlik,yeteri kadar gelemedim
arkadaslar bu sekilde devam ettgimiz surece motivasyonumuz dusuyor
wuwum bu gün senin mesajini görünce cok bozuldum,günaydin yazip cikmissin,gecmise bakmamissin,hic bir sekilde cevap yazmamissin
gizem sende hic ugramadin bu gün
yeni gelen arkadaslar katilim konusunun hassasligini anlamissinizdir umarim,katilim az oldukca listeye alinmayacaksiniz,lütfen dikkat edelim
bu haftayi böyle gecirdik,haftaya lütfen daha cok gelmeye calisalim,yada burayi nasil daha aktif yapabilecegimizi düsnelim
yarin öglene kadar herkes kilo bildirimde bulunsun lütfen
wuwum sen bu mesajin hangi kelimesinde böyle bir anlam cikardin,anlayamadimyarınkı lısteyı ben yapıorum ama hazırlamayı bılmıorum kızlar yardımcı olursanız sevınırım
ben guzel gordgum menulere yorum yapmıodum begenıodum ama yapcam artık
bde kımseyı kırmak istemedım hıc knusmalara hep atlıodum 1 gun ugrayamadım dye senı kırmıssam pegasus özur dılerım
istıosan takımdanda cıkarabılırsın cnku kırmayıda kırılmayda sevmem .......
cunku bugun elektrıkler gttı uzun bı sure zaten normalde yazardım cvap ve şöle bı drum varkı karnm sabahtan berı ahrıyo zaten ben gec gelsemde gecmısı okuorum canım
bende senin yazdigini bildigimden bozuldum,yoksa banane der giderim,nedir bu alinganlik anlayamadim,birbirimizi elestiremeyeceksek neden takim icindeyiz onuda anlamadim
yarin listeye herkes kendini eklyor zaten,sen kontrol edip,hepsini toplayip,üye sayisina böleceksin,sonrada 7.veya 13.takima listeyi paylasip,onay alacaksin,daha sonra paylasim alanina tasiyacaksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-775.html
son mesaji alinti yap,bastaki ve sondaki QUITE yazan yerleri sil
renklendirme icin alinti ile cevapla yaptiktan sonra baslik yazan yerin altinda ilk basta 2 tane A harfi var üzerinde carpi olmayana bas önce,sonra bütün mesaji sag mausla ve alttaki b ye tikla,sonra renklendirecegin yeri sag mausla ve yukarda size yazan yerin yanindaki A ya tikla renkler cikar,orda renklendirirsin,umarim anlatabilmisimdir
kolay gelsin
Kusura bakmayın bugün fazla katılamadım doktora gittim, teyzeme gittim, misafir geldi derken fazla yazamadım şimdi geçmişe bakıyorum
Bide yarın menü paylaşımı olcak mı
ben dha gulucuk yapmayı beceremedım ama denıycem bakalım anladıhım kadarıyla saol tekrardan
yapamadigin yerde yardimci olurum,burdayim zaten bende
herkes ögrensin diye bunu uyguluyoruz,kaptan veya yardimcisi olmadiginda liste paylasilabilsin diye
tamma cnm,yarin ciin tekrar gecmisolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?