Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaslar takima alinan her üyeye söyledigimiz birsey var,kacamak yapildigi takdirde ceza veriliyor ve verilen cezalarin yapilmasi mecburidir,bu kurali kabul edip buraya alindik,benim asiri,fazla,kacamak sayilabilecek her türlü menüme ceza verebilirsiniz,ben buna ne gocunurum,nede görmemezlikten gelirim,
ben kimsenin annesi degilimki yapin,yapin diye durmadan söylim,sporunu ve cezasini cok güzel yapanlarinizda var
özellikle gizem bu laflarim sana
bundan sonra ceza verilen üye cezasini, mazeretsiz ve cevap verilmeden, 2 hafta üst üste yapilmadigi takdir de 3. hafta listeye alinmayacak o üye,lütfen kacamak yaparkende,ceza cekerkende buna dikkat edelim

Son düzenleme:

cunku bugun elektrıkler gttı uzun bı sure zaten normalde yazardım cvap ve şöle bı drum varkı karnm sabahtan berı ahrıyo zaten ben gec gelsemde gecmısı okuorum canım

menun guzel grunuo canım sub oranıda ıyı ıns ıı kılo verırsın

bılmıorumda canım 1kase leblebı fazla deılmı kase kucukse olablırde .... su ne kadar ıctın cnm yazmamısın

yarınkı lısteyı ben yapıorum ama hazırlamayı bılmıorum kızlar yardımcı olursanız sevınırım
ben guzel gordgum menulere yorum yapmıodum begenıodum ama yapcam artık
bde kımseyı kırmak istemedım hıc knusmalara hep atlıodum 1 gun ugrayamadım dye senı kırmıssam pegasus özur dılerım
istıosan takımdanda cıkarabılırsın cnku kırmayıda kırılmayda sevmem .......

TATLI İSTEĞİNİ AZALTAN MEYVELER...

Kadınların diyetteki en büyük düşmanı tatlılardır. Genel olarak zar zor sürdürülen ve az yemek yenilerek idare edilen diyetler sırasında kadın dayanamaz ve tatlı yemeye başlar ve bunun sonucunda çok zor atılmış yağlar da tekrar vücuda toplanır, tabi şekerle birlikte. Ama bu durumu meyveler ile engelleyebilirsiniz.

Tatlı isteğini azaltan meyveler sayesinde vücudunuzun şeker ihtiyacını karşılayabilir, bunun karşılığında hiçbir yağ alımı gerçekleştirmezsiniz. Tatlı isteğini azaltan meyvelerin başında greyfut geliyor. İçerisinde 50 kalori bulunduran bu meyveden sonra ise karpuz ve kavun tüketebilirsiniz. En son önereceğimiz meyveler ise kayısı ile kiraz. Bu meyvelerden aldığınız kaloriler tabi ki yine vücudunuza etki ediyor ama aşırıya kaçmadığınız sürece sorun olmaz.

YAĞ ERİTEN GIDALAR...

Yeşil Çay
Düzenli yeşil çay içenler, içmeyenlere göre % 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay kilo almayı yavaşlatıyor. Her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmeli.

Kırmızı biber
Acı kırmızı biberin içindeki 'capsaicin' maddesi metabolizmayı hızlandırıyor. Midede bir sorun yoksa yemeklere mümkün olduğu kadar kırmızı biber eklenmeli.

C vitamini; kivi
C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlandı. Kivi C vitamin bakımından en zengin gıdadır. 100 gram kivide 400 miligrama C vitamin bulunuyor.

Yağsız yoğurt
Günde 3 öğün yağsız yoğurt yemek, vücudun hızlayağ yakmasına yardımcı olur. Bel ve göbek yağlarının erimesinde etkilidir.

Su
Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor. Bu yüzden, günde en az 2.5 litre su için.

bı steede gördum okudum sızlede paylaşayım dedım

wuwum sen bu mesajin hangi kelimesinde böyle bir anlam cikardin,anlayamadim
diger takimlarda herseye kaptan karar veriyor,bizim takimin bir kuralida oylamaya sunmaktir,seni alirken ben tek basima karar vermedim,cikacagin zamanda ben vermem,kaldiki böyle bir niyetimde yok

ama sen cikmak istiyorsan onada bisey diyemem

cunku bugun elektrıkler gttı uzun bı sure zaten normalde yazardım cvap ve şöle bı drum varkı karnm sabahtan berı ahrıyo zaten ben gec gelsemde gecmısı okuorum canım

bende senin yazdigini bildigimden bozuldum,yoksa banane der giderim,nedir bu alinganlik anlayamadim,birbirimizi elestiremeyeceksek neden takim icindeyiz onuda anlamadim

Kusura bakmayın bugün fazla katılamadım doktora gittim, teyzeme gittim, misafir geldi derken fazla yazamadım şimdi geçmişe bakıyorum

bende senin yazdigini bildigimden bozuldum,yoksa banane der giderim,nedir bu alinganlik anlayamadim,birbirimizi elestiremeyeceksek neden takim icindeyiz onuda anlamadim

burcumdan gelen bı özellık sanırsam zaten bgun moralım bzuktu ben gtmek falan ıstemıorum ama bılerekte yazmamazlık yapmadım

yarin listeye herkes kendini eklyor zaten,sen kontrol edip,hepsini toplayip,üye sayisina böleceksin,sonrada 7.veya 13.takima listeyi paylasip,onay alacaksin,daha sonra paylasim alanina tasiyacaksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-775.html
son mesaji alinti yap,bastaki ve sondaki QUITE yazan yerleri sil

renklendirme icin alinti ile cevapla yaptiktan sonra baslik yazan yerin altinda ilk basta 2 tane A harfi var üzerinde carpi olmayana bas önce,sonra bütün mesaji sag mausla ve alttaki b ye tikla,sonra renklendirecegin yeri sag mausla ve yukarda size yazan yerin yanindaki A ya tikla renkler cikar,orda renklendirirsin,umarim anlatabilmisimdir
kolay gelsin

ben dha gulucuk yapmayı beceremedım ama denıycem bakalım anladıhım kadarıyla saol tekrardan

ben dha gulucuk yapmayı beceremedım ama denıycem bakalım anladıhım kadarıyla saol tekrardan

yapamadigin yerde yardimci olurum,burdayim zaten bende
herkes ögrensin diye bunu uyguluyoruz,kaptan veya yardimcisi olmadiginda liste paylasilabilsin diye

yapamadigin yerde yardimci olurum,burdayim zaten bende
herkes ögrensin diye bunu uyguluyoruz,kaptan veya yardimcisi olmadiginda liste paylasilabilsin diye

anladım canımmm
ben bugun menu paylasmamısım
sabah 1 kbrt ktusu peynır 3 zeytn 1 yumurta 1 dlım ekmek kepeklı
öglen 1 portakal
aksam 3 tane ınce dlım ekmek kepeklı uzerıne kasar ve domates koyarak frına verdım onlarda bna peksımet oldu
2 ltre su ıctım 1 kahve ıccem brazdannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…