kızlar nerdesiniz?bugün burası çok sakin
43 Kilo Zayıflayan Nedim Sabanın Zayıflama Sırları | ZAYIFLATIR MI ACABA
kızlar kan grubuna göre beslenmeye baktım ama bunu yapmak için mevcut hayatımı tümüyle değiştirmrn gerekecek.ben a grubuyum portakal mandalina yasakmış.ayy hiç olurmu portakalsız
hosgeldin cnm,bende bu satten sonra eve gecersin diye düsünmüstüm
topraks cnm,senin oglunda 2. sinifti degilmi,orda ders sitemi nasil acaba,matematikten hangi konulari yapiyorlar,bi karsilastirmak adina sormak istedim
canım bi toparlıyım işleri birazdan çıkıcam:) toprak 2. sınıf bölme işlemini geçtiler şimdi sayı yuvarlamaları yapıyorlar. Çarpım tablosunda 2-5 arası öğrendiler. Sizinkiler nasıl
ben de bakmadım hiç o kadar çok diyet varki insanın kafası karışıyor:)bi ara duydum kan gurubu diyetini ama kulak asmadim,olurmu öyle sey dedim,demekki oluyormus
bende B gurubuyum,ne yiyebilirim acaba:44:
benim yokluğum hissedilmişkesinlikle katiliyorum cnm,kimse yok bu gün
doğru aslında bende bi düşündüm pazartesi doktor salı evdeydim çarşamba çok iş birikmiş bugün de kadıköy az gelmişim cidden :26: üzgünümkizlar bu hafta cok pasiftik,neden böyle olduk bilmiyorum,yoruldunuzmu diyetten,yada baska özel sebeplermi var bilmiyorum
ben kendim neden pasiftim bu hafta onuda düsündüm,hem cocuklara hem buraya yetismek zorladi beni bu hafta,kizimin sinavlari vardi,kücügüde ilgi istiyordu,sonrasinda genel temizlik,yeteri kadar gelemedim
arkadaslar bu sekilde devam ettgimiz surece motivasyonumuz dusuyor
wuwum bu gün senin mesajini görünce cok bozuldum,günaydin yazip cikmissin,gecmise bakmamissin,hic bir sekilde cevap yazmamissin
gizem sende hic ugramadin bu gün
yeni gelen arkadaslar katilim konusunun hassasligini anlamissinizdir umarim,katilim az oldukca listeye alinmayacaksiniz,lütfen dikkat edelim
bu haftayi böyle gecirdik,haftaya lütfen daha cok gelmeye calisalim,yada burayi nasil daha aktif yapabilecegimizi düsnelim
yarin öglene kadar herkes kilo bildirimde bulunsun lütfen
huhuuuuuuuuu topraks ordamisin
bizimkilerde ayni cnm,bölmeye yeni gectiler
kütüphaneye gidiyorum kizlar,sonra gelirim,öptüm,bos birakmayalim topigi
burdayım ben yavaş mı kalıyorum okuyup yazarken size kızlar hızınıza yetişemiyorum
demek ki hemen hemen aynı gidiyorlar, önceden bizim okulların daha zor olduğu söyleniyordu oraya göre
senle benden başka kimse kalmamış şu an zaten birazdan toparlanır kızlar:) bu arada eve de bilgisayar alma konusu gündemde eğer olursa iyi olur akşamaları da arada kaçamak yaparım:)) iş yerinden her akşam taşımak zor oluyor belki daha küçük alıp hem eve hem işe taşırım:)
fıstık ben de eve dönüşe geçiyorum artık yarın sabah görüşürüz:) kızlar umarım hepiniz kilo vermişsinizdir. Benim regl bitmedi hiç umutlu değilim
selam kızlar..bugün elimi kaldıracak halim yok.çok başım dönüyor.dünkü menümü yazıp hemen çıkacağım belkş akşama uğrarım.yatmayı düşünüyorum
sabah;1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ve 1 dilim çavdar ekmegi
ara;2 incir
öğle;1 kase çorba,1 dilim ekmek
ara;1 kase beyaz leblebi,1 kase yoğurt
akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek
akşam çok açıkyım ve 1 kase de yoğurt yedim.
spor:işe giremedim bari spor salonuna gideyim dedim.1 saat aerobik yaptım.haftada en az 1 günde yüzmeye gideceğim
ben nerdeyse bütün mesajlara cevap vermeye çalışıyorum
bi ara duydum kan gurubu diyetini ama kulak asmadim,olurmu öyle sey dedim,demekki oluyormus
bende B gurubuyum,ne yiyebilirim acaba:44:
canım bi toparlıyım işleri birazdan çıkıcam:) toprak 2. sınıf bölme işlemini geçtiler şimdi sayı yuvarlamaları yapıyorlar. Çarpım tablosunda 2-5 arası öğrendiler. Sizinkiler nasıl
bilmiyorum valla zorlugu,carpim tablosunu karisik ögreniyorlar
almancada da artik okudugun kitabin özetini cikarmadalar,bide haftalik ders veriliyor,1 sayfalik bir hikaye her gün bi kac satir yaziyor,hikayenin sonu yok,onuda kendisi yazmali,her seyi el yazisiyla yaziyorlar artik,normal yazi yok ve mürekkepli kaleme gectiler
Selam mizlar bugjn hic yazmadim galiba, gelip okudum gecmisi ama yazmaya firsati olmadi, bugun dersler yogundu.. Gec ciktim yine okuldan.. Suan da yoldayim zaten daha 1 saat var eve...
Dunku menume gelince.. Malum ayran diyetim bozuldu dun, tanimadigimiz alman misafirler gelince sofraya oturmamak, oturup yememek ayip olurdu.. Az az yedim bende
Sabah
Ayran detoksuyla basladim
Ayran
(Sonra bozuldu)
1 kase tavuk gogsu
Aksam
Azicik bulgur pilavi
1 parca tavuk
1 kasik kabak salatasi
1 kasik patlican salatasi
Azicik manti
Su az ictim sayamadim
Butun gun hic oturmadim cam sildim hazirlik yaptim.. Cok yoruldum coookkk
Ya unutmusum birde tulumba yedim , esim almis slmanlara tanitmak icin, dayanamadim
geçmiş olsun canım ama sanki menün biraz az bundan kaynaklı olabilir mi acaba başının dönmesi.... aç kalmak tansiyon düşüklüğü de yapar dikkat et meyve falan ye
valla ben hiç beğenmedim.benim şimdiye kadar bayıla bayıla yediğim herşeyi yememem gerekiyormuş.adam 48 kilo vermiş ama benim yapmam için bütün hayat felsefemi değiştirmem lazım.
ben çok fazla özel ders verdim kuzenimde ankarada baya ünlü bir okulda sınıf öğretmeni.çarpım tablosunu 2 sınıfta öğreniyorlarsa biraz geç olmuş.1. sınıfta hiç olmazsa 5lere kadar öğrenmeleri lazım.2 sınıfta bol bol pratik yapmaları lazım
canım kızım mı var yoksa oğlun mu var?çok zor olmalı bu dersleri yaptırmam.bide 2 sınıfta almancayı okul mu seçti?
canım sen öğretmenmisin?
hadi akşam yemeğinde misafirler vardı ama o tavuk göğsü ne allah aşkına((
bak eşin almanlara almış sen neden tadına bakıyosun bakıyımmmmm((
Dunku menume gelince.. Malum ayran diyetim bozuldu dun, tanimadigimiz alman misafirler gelince sofraya oturmamak, oturup yememek ayip olurdu.. Az az yedim bende
Sabah
Ayran detoksuyla basladim
Ayran
(Sonra bozuldu)
1 kase tavuk gogsu
Aksam
Azicik bulgur pilavi
1 parca tavuk
1 kasik kabak salatasi
1 kasik patlican salatasi
Azicik manti
Su az ictim sayamadim
Butun gun hic oturmadim cam sildim hazirlik yaptim.. Cok yoruldum coookkk
Ya unutmusum birde tulumba yedim , esim almis slmanlara tanitmak icin, dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?