Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

topraks cnm,senin oglunda 2. sinifti degilmi,orda ders sitemi nasil acaba,matematikten hangi konulari yapiyorlar,bi karsilastirmak adina sormak istedim

hosgeldin cnm,bende bu satten sonra eve gecersin diye düsünmüstüm

topraks cnm,senin oglunda 2. sinifti degilmi,orda ders sitemi nasil acaba,matematikten hangi konulari yapiyorlar,bi karsilastirmak adina sormak istedim

canım bi toparlıyım işleri birazdan çıkıcam:) toprak 2. sınıf bölme işlemini geçtiler şimdi sayı yuvarlamaları yapıyorlar. Çarpım tablosunda 2-5 arası öğrendiler. Sizinkiler nasıl

canım bi toparlıyım işleri birazdan çıkıcam:) toprak 2. sınıf bölme işlemini geçtiler şimdi sayı yuvarlamaları yapıyorlar. Çarpım tablosunda 2-5 arası öğrendiler. Sizinkiler nasıl

bizimkilerde ayni cnm,bölmeye yeni gectiler

bi ara duydum kan gurubu diyetini ama kulak asmadim,olurmu öyle sey dedim,demekki oluyormus
bende B gurubuyum,ne yiyebilirim acaba:44:
ben de bakmadım hiç o kadar çok diyet varki insanın kafası karışıyor:)

kesinlikle katiliyorum cnm,kimse yok bu gün
benim yokluğum hissedilmiş

doğru aslında bende bi düşündüm pazartesi doktor salı evdeydim çarşamba çok iş birikmiş bugün de kadıköy az gelmişim cidden :26: üzgünüm haftaya daha iyi olalım kıslaaaaarrrr

kütüphaneye gidiyorum kizlar,sonra gelirim,öptüm,bos birakmayalim topigi

senle benden başka kimse kalmamış şu an zaten birazdan toparlanır kızlar:) bu arada eve de bilgisayar alma konusu gündemde eğer olursa iyi olur akşamaları da arada kaçamak yaparım:)) iş yerinden her akşam taşımak zor oluyor belki daha küçük alıp hem eve hem işe taşırım:)

fıstık ben de eve dönüşe geçiyorum artık yarın sabah görüşürüz:) kızlar umarım hepiniz kilo vermişsinizdir. Benim regl bitmedi hiç umutlu değilim

burdayım ben yavaş mı kalıyorum okuyup yazarken size kızlar hızınıza yetişemiyorum
demek ki hemen hemen aynı gidiyorlar, önceden bizim okulların daha zor olduğu söyleniyordu oraya göre

bilmiyorum valla zorlugu,carpim tablosunu karisik ögreniyorlar

almancada da artik okudugun kitabin özetini cikarmadalar,bide haftalik ders veriliyor,1 sayfalik bir hikaye her gün bi kac satir yaziyor,hikayenin sonu yok,onuda kendisi yazmali,her seyi el yazisiyla yaziyorlar artik,normal yazi yok ve mürekkepli kaleme gectiler

laptop alirsan iki isde halledersin cnm,insallah herkes vermistir,yoksa korkun benden

tmm cnm,görüsürüz

Selam mizlar bugjn hic yazmadim galiba, gelip okudum gecmisi ama yazmaya firsati olmadi, bugun dersler yogundu.. Gec ciktim yine okuldan.. Suan da yoldayim zaten daha 1 saat var eve...

Dunku menume gelince.. Malum ayran diyetim bozuldu dun, tanimadigimiz alman misafirler gelince sofraya oturmamak, oturup yememek ayip olurdu.. Az az yedim bende

Sabah
Ayran detoksuyla basladim

Ayran
(Sonra bozuldu)
1 kase tavuk gogsu

Aksam
Azicik bulgur pilavi
1 parca tavuk
1 kasik kabak salatasi
1 kasik patlican salatasi
Azicik manti

Su az ictim sayamadim

Butun gun hic oturmadim cam sildim hazirlik yaptim.. Cok yoruldum coookkk

geçmiş olsun canım ama sanki menün biraz az bundan kaynaklı olabilir mi acaba başının dönmesi.... aç kalmak tansiyon düşüklüğü de yapar dikkat et meyve falan ye

bi ara duydum kan gurubu diyetini ama kulak asmadim,olurmu öyle sey dedim,demekki oluyormus
bende B gurubuyum,ne yiyebilirim acaba:44:

valla ben hiç beğenmedim.benim şimdiye kadar bayıla bayıla yediğim herşeyi yememem gerekiyormuş.adam 48 kilo vermiş ama benim yapmam için bütün hayat felsefemi değiştirmem lazım.

ben çok fazla özel ders verdim kuzenimde ankarada baya ünlü bir okulda sınıf öğretmeni.çarpım tablosunu 2 sınıfta öğreniyorlarsa biraz geç olmuş.1. sınıfta hiç olmazsa 5lere kadar öğrenmeleri lazım.2 sınıfta bol bol pratik yapmaları lazım

canım kızım mı var yoksa oğlun mu var?çok zor olmalı bu dersleri yaptırmam.bide 2 sınıfta almancayı okul mu seçti?

Selam mizlar bugjn hic yazmadim galiba, gelip okudum gecmisi ama yazmaya firsati olmadi, bugun dersler yogundu.. Gec ciktim yine okuldan.. Suan da yoldayim zaten daha 1 saat var eve...

canım sen öğretmenmisin?

hadi akşam yemeğinde misafirler vardı ama o tavuk göğsü ne allah aşkına((

Ya unutmusum birde tulumba yedim , esim almis slmanlara tanitmak icin, dayanamadim

bak eşin almanlara almış sen neden tadına bakıyosun bakıyımmmmm((

kan gurubunu bos bir zamanimda arastiririm artik

benim 2 kizim 1 oglum var,okula giden kizim,2. sinif
ben almanyada yasiyorum cnm,bu yüzden almanca ana dil olarak ögretiliyor

Ya unutmusum birde tulumba yedim , esim almis slmanlara tanitmak icin, dayanamadim

cnm artik yazdigim mesajlari okuyup okumadigindan süpheliyim acikcasi,ceza veriliyor yapmiyorsun,hic bir sekilde cevapta vermiyorsun

ben artik sana bisey demiyorum,spor yapmaya hic bir sekilde zaman ayirmaya calismiyorsun,ne kadar yogun olursan ol bi sekilde 30 dk ayirabilirsin bence,tabi yapip yapmamak yine senin kendi tercihin,spor yapmamani gectim bide her gün kacamak yapiyorsun,evet bu sekilde kilo veriyorum diyebilirsin ama o göbek gitmez,ne giysen yaglar fiskirir,hic bir sekilde siki bir vücudun olmaz

umarim bunlari okursun,bu kadar kacamakli bir menüyede ne yazilir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…