Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Demedi demeyin , haftaya bende ismet abi moduna bağlarım

öyle zeynep abla yaaa ama olmuyo işte yaa

öglen forumda gezerken bir konu okudum o kadar etkilendimki her şey insanın beyninde biter bebegim olmaz diye bir sey yok zor ama olucak azim ve sabir diyorum bir günde almadık bu kiloları bir gündede veremeyiz birbirimize destek olucaz motive edicez gidicek bize yakısmayan kilolar :) kızlar size destegim hadi baaam :) benim kadar da olamıyormusunuz ev hanımıyım 2 tane gencim var birde büyümeyen bebegim ( eşim ) her şey bana bakıyor bu kadar kosusturmada her seye fırsat buluyorum örgü sitelerinde örgü yarışmalarına bile giriyorum :)

zeynep abla hayat nesenı kaybetmezsın ınsallah hep gulersın
ben vercegıme ınanıorum zaten beynımde btrdım hızlıda verdım ıkı aydr kılomun bı kısmını ...
ama ablacım be bazımıza hayat agır gelıo sen ne guzel aılen var Allahım eksık etmesın ...
emın ol yanımda annem yada babam olsaydı blkıde boyle bıle olmazdım mtsuzluk cok ktu:2::2:

dogru diyorsun zeynep abla valla sizler bizden daha direncli dirayetlisiniz yaa hele bende hiç hırs denen sey yok ya hemen pes ediyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…