söylerm canım snde söle ortak zevkımız oluversınhemmen açtım :)
ilk defa dinliyorum wuwum böle begendigin şarkıları bana söle :)
hande yener söylemiyor bebegim gülşen söyliyor :)
canlarım ben 40 yasını birazcık gecmiş biri olarak size tavsiyem kilolardan kurtulun. dal gibi kızlar olun
öyle zeynep abla yaaa ama olmuyo işte yaacanlarım ben 40 yasını birazcık gecmiş biri olarak size tavsiyem kilolardan kurtulun. dal gibi kızlar olun
uyumadıhala sinirlerim bozuk
öyle zeynep abla yaaa ama olmuyo işte yaa
inşlahh zeynep abla ınssscanlarım ben 40 yasını birazcık gecmiş biri olarak size tavsiyem kilolardan kurtulun. dal gibi kızlar olun
anladım zaten ben cnımsarkı adından
öyle zeynep abla yaaa ama olmuyo işte yaa
anladım zaten ben cnımsarkı adından
söylerm canım snde söle ortak zevkımız oluversın
olacakk olacakkk bnce yapcazincell incellll
:) :) heeyytt beee
Demedi demeyin , haftaya bende ismet abi moduna bağlarım
ausencia annene söyliyim dolabi kitlesin
Demedi demeyin , haftaya bende ismet abi moduna bağlarım
öglen forumda gezerken bir konu okudum o kadar etkilendimki her şey insanın beyninde biter bebegim olmaz diye bir sey yok zor ama olucak azim ve sabir diyorum bir günde almadık bu kiloları bir gündede veremeyiz birbirimize destek olucaz motive edicez gidicek bize yakısmayan kilolar :) kızlar size destegim hadi baaam :) benim kadar da olamıyormusunuz ev hanımıyım 2 tane gencim var birde büyümeyen bebegim ( eşim ) her şey bana bakıyor bu kadar kosusturmada her seye fırsat buluyorum örgü sitelerinde örgü yarışmalarına bile giriyorum :)
sıra sende beebegım sarkı söluosun :))
ne dnlıceme tek basıma pek karar veremıorum takıp aynı sarkıyı dınlıorum bazen 1 sarkıyı 10 kre dnledgmı blıorum
ben bagladım bile :) canım yaaa
öglen forumda gezerken bir konu okudum o kadar etkilendimki her şey insanın beyninde biter bebegim olmaz diye bir sey yok zor ama olucak azim ve sabir diyorum bir günde almadık bu kiloları bir gündede veremeyiz birbirimize destek olucaz motive edicez gidicek bize yakısmayan kilolar :) kızlar size destegim hadi baaam :) benim kadar da olamıyormusunuz ev hanımıyım 2 tane gencim var birde büyümeyen bebegim ( eşim ) her şey bana bakıyor bu kadar kosusturmada her seye fırsat buluyorum örgü sitelerinde örgü yarışmalarına bile giriyorum :)
alma ahımı die bi şarkı var canım ama kım sölüyo bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?