- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
zeynep abla hayat nesenı kaybetmezsın ınsallah hep gulersın
ben vercegıme ınanıorum zaten beynımde btrdım hızlıda verdım ıkı aydr kılomun bı kısmını ...
ama ablacım be bazımıza hayat agır gelıo sen ne guzel aılen var Allahım eksık etmesın ...
emın ol yanımda annem yada babam olsaydı blkıde boyle bıle olmazdım mtsuzluk cok ktu:2::2:
zeynep abla hayat nesenı kaybetmezsın ınsallah hep gulersın
ben vercegıme ınanıorum zaten beynımde btrdım hızlıda verdım ıkı aydr kılomun bı kısmını ...
ama ablacım be bazımıza hayat agır gelıo sen ne guzel aılen var Allahım eksık etmesın ...
emın ol yanımda annem yada babam olsaydı blkıde boyle bıle olmazdım mtsuzluk cok ktu:2::2:
dogru diyorsun zeynep abla valla sizler bizden daha direncli dirayetlisiniz yaa hele bende hiç hırs denen sey yok ya hemen pes ediyorum yaaa
ayıp kımse bısey yemıo yaskkk no no nooo :) aus mılletın aklı buz dolabnda kaldı neden yapıosun bnu yavrularıma dolaba yönelcekler
ölduler canım kardesımde yok anlıcan tekım ........ailen nerede canım
wuwum mutsuzluk gerçekten çok kötücanım benim benide annen gibi gör bir sıkıntın oldugu zaman unutma bir ablan var
valla dolabın önünden bi geçtim geldim haa :)
buldum hiç dınlememıstım actım dınlıorum
ölduler canım kardesımde yok anlıcan tekım ........
dogru diyorsun zeynep abla valla sizler bizden daha direncli dirayetlisiniz yaa hele bende hiç hırs denen sey yok ya hemen pes ediyorum yaaa
basın sagolsun canım benim yabenimde gecen sene babam vefat etti anlayabiliyorum seni tatlım her yönden biz birbirimizi cekıyoruz yaaa :)
şimdi dolabı brak merve özbey erdem kınay duman dınlıosun
açtım tatlım :) dinliyorum
yazdıgın mesajı begenmicem tatlım ne demek hırs yok duymuyum ne için burdasın amacını unutma
bugün öglende pasta yaparken yarım ceviz aldım agzıma unuttum bir anda diyette oldugumu afersizin ama hemen geri cıkarttım agzımdan çöpe attım ne oluyor hoppp dedim kendime cıssss onlar :) :) tatlım ben bir kilodan fazla verdim daha bir hafta olmadı başlıyalı acım ama tartıda aşa dogru iniş görünce çok mutlu oldum :)
saol canım senınde basın saolsun ama ben yolculuga gttıler bırgun bnde bletımı alıp yanlarına gıdecegım dye dsunuorum hepımızın bıletı var ama sadece zamanıonı bılmıoruz oda suprız
evet bız brbrımıze cektık bayagı :))
snra sen solıcenn ha :)))
yanııı ahh ahh
evımde kalıorum zeynep abla halamla halam knusamıo bızle yasıodu zaten ıkımız kalıoruz ama o ne halımden anlayabılır nede ben onu ufakken menerjt gecrmıs halambebegim sen nerde kalıyorsun daha çok gençsin nasıl hayatını devam ettiriyorsun ?
demet akalın giderli sarkılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?