Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

wuwum mutsuzluk gerçekten çok kötü canım benim benide annen gibi gör bir sıkıntın oldugu zaman unutma bir ablan var

ailen nerede canım

dogru diyorsun zeynep abla valla sizler bizden daha direncli dirayetlisiniz yaa hele bende hiç hırs denen sey yok ya hemen pes ediyorum yaaa

yazdıgın mesajı begenmicem tatlım ne demek hırs yok duymuyum ne için burdasın amacını unutma

bugün öglende pasta yaparken yarım ceviz aldım agzıma unuttum bir anda diyette oldugumu afersizin ama hemen geri cıkarttım agzımdan çöpe attım ne oluyor hoppp dedim kendime cıssss onlar :) :) tatlım ben bir kilodan fazla verdim daha bir hafta olmadı başlıyalı acım ama tartıda aşa dogru iniş görünce çok mutlu oldum :)

basın sagolsun canım benim ya benimde gecen sene babam vefat etti anlayabiliyorum seni tatlım her yönden biz birbirimizi cekıyoruz yaaa :)

saol canım senınde basın saolsun ama ben yolculuga gttıler bırgun bnde bletımı alıp yanlarına gıdecegım dye dsunuorum hepımızın bıletı var ama sadece zamanıonı bılmıoruz oda suprız
evet bız brbrımıze cektık bayagı :))

zaten insan emeginin karşılıgı alınca daha bi motive olur zeynep abla :)

trafik kazasımı yani canım

bebegim sen nerde kalıyorsun daha çok gençsin nasıl hayatını devam ettiriyorsun ?
evımde kalıorum zeynep abla halamla halam knusamıo bızle yasıodu zaten ıkımız kalıoruz ama o ne halımden anlayabılır nede ben onu ufakken menerjt gecrmıs halam
lıseye gdıokende baska sehrde akrabamzda kaldım unıye kendı memleketıme döndum brda okudum işte kader bazen .. insanın elınde olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…