kardesin gibi görebilirsin beni wuwum benim
trafik kazasımı yani canım
evımde kalıorum zeynep abla halamla halam knusamıo bızle yasıodu zaten ıkımız kalıoruz ama o ne halımden anlayabılır nede ben onu ufakken menerjt gecrmıs halam
lıseye gdıokende baska sehrde akrabamzda kaldım unıye kendı memleketıme döndum brda okudum işte kader bazen .. insanın elınde olmuyo
bişey dıcem ama gulme tamda onu acmıstımkalbın bu kadar aynı olabılmesı mucızeee
iyiii bakalımkonusmak ıyıdır bıyerde kaynatıosunkı bzı unuttun hıhh ausss
ausencia annene söyliyim dolabi kitlesin
evımde kalıorum zeynep abla halamla halam knusamıo bızle yasıodu zaten ıkımız kalıoruz ama o ne halımden anlayabılır nede ben onu ufakken menerjt gecrmıs halam
lıseye gdıokende baska sehrde akrabamzda kaldım unıye kendı memleketıme döndum brda okudum işte kader bazen .. insanın elınde olmuyo
dogru kader canım yaaa mersine yakın mısın kız
Yok canım benim ,
Hasta bir FENERBAHÇELİ olarak maç izliyorum , arada göz atıyroum buraya
Eşime söylemem daha uygun canım.
Canım bende 10 yıl kadar önce , daha bekarken annemi kaybettim.
Mekanları cennet olsun .
Yok canım benim ,
Eşime söylemem daha uygun canım.
Mekanları cennet olsun .
inş zeynep abla ama ben bdaha ıstemıorum aılem olmasını cok uzuldum gzumun önunde ölum grmek ıstemıorum Allahım erkenden yanına alsın vallahı aglamaktan bktım emın ol abla bazen duvarlarla tek kalınca anlıosun anglasam kmse yok anlatsan kmse yok hayat zor helekı bu devrde guvenmek zor smdılıkte ıse grmıorum babamdan maas alıorum ablagüzel kızım benim allahım yardıncın olsunbiz varız çicegim yalnız degilsin artık ne güzel okumusun bak bi işe girsen çalıssan en azından kendi ayaklarının üstünde durursun ilerde eşine desdek olursun inşallah senin yüregin kadar güzel bir ailen olur
bişey dıcem ama gulme tamda onu acmıstımkalbın bu kadar aynı olabılmesı mucızeee
güldüm bileee :) :) :) ruh ikizim oldun kızııımmm
ausencia 'cigim canım benim evli oldugunu bilmiyordum tatlısım :)
FENERBAHÇELİ olmanada bir sevindimki yüzümde güller actı :) :) fanatigim ben evde 4 kişiyiz ama 1 ben fenerbahceliyim:)
tamam dınlım sndee dınle ılk senınkını dınlıoz yazdgını grmemıstım :))))bak şimdi burcu güneş gül kokusunu dinliyorum sende dinle :)
[SUB][/SUB]
kanser bebegım 2 sıde 1.bucuk sene arayla cok ktu gzunun onunde erıyolar elınden bsey gelmıyosenınm baban neen öldu cnm neydı rahtszlıgı
dehılım canım .... rızelıyım ben
Yok canım benim ,
Eşime söylemen daha uygun canım.
Mekanları cennet olsun .
saol cnım senınde annenın mkanı cennet olsun
bu arada bnde galatasaraylıyım :)
Evliyim canım , 34 yaşındayım
Ne güzel hem diyet kardeşliği hem de takım kardeşliği yaparız seninle o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?