Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dogru kader canım yaaa mersine yakın mısın kız

iyiii bakalım konusmak ıyıdır bıyerde kaynatıosunkı bzı unuttun hıhh ausss

Yok canım benim ,

Hasta bir
FENERBAHÇELİ olarak maç izliyorum , arada göz atıyroum buraya

ausencia annene söyliyim dolabi kitlesin

Eşime söylemen daha uygun canım.

Canım bende 10 yıl kadar önce , daha bekarken annemi kaybettim.

Mekanları cennet olsun .

Son düzenleme:

güzel kızım benim allahım yardıncın olsun biz varız çicegim yalnız degilsin artık ne güzel okumusun bak bi işe girsen çalıssan en azından kendi ayaklarının üstünde durursun ilerde eşine desdek olursun inşallah senin yüregin kadar güzel bir ailen olur

aminn canım benim cümlemizin ölmüşlerinin inşallah

ausencia 'cigim canım benim evli oldugunu bilmiyordum tatlısım :)

FENERBAHÇELİ olmanada bir sevindimki yüzümde güller actı :) :) fanatigim ben evde 4 kişiyiz ama 1 ben fenerbahceliyim:)

inş zeynep abla ama ben bdaha ıstemıorum aılem olmasını cok uzuldum gzumun önunde ölum grmek ıstemıorum Allahım erkenden yanına alsın vallahı aglamaktan bktım emın ol abla bazen duvarlarla tek kalınca anlıosun anglasam kmse yok anlatsan kmse yok hayat zor helekı bu devrde guvenmek zor smdılıkte ıse grmıorum babamdan maas alıorum abla

ausencia 'cigim canım benim evli oldugunu bilmiyordum tatlısım :)

FENERBAHÇELİ olmanada bir sevindimki yüzümde güller actı :) :) fanatigim ben evde 4 kişiyiz ama 1 ben fenerbahceliyim:)

Evliyim canım , 34 yaşındayım

Ne güzel hem diyet kardeşliği hem de takım kardeşliği yaparız seninle o zaman

[SUB][/SUB]

kanser bebegım 2 sıde 1.bucuk sene arayla cok ktu gzunun onunde erıyolar elınden bsey gelmıyo senınm baban neen öldu cnm neydı rahtszlıgı

o zaten insanı bitiryor canım ya ben okurken babam felçlik geçirmiş ben konyadaydım o zaman durumu agırdı bana öle haber ettiler ben gelidim iki gün kaldım geri gittim vizelere girdim geri geldim bi haftada sonra babam iki hafta sonra kalp krızı gecirdi vefat etti seninkide zor kalp krızıde zor canım ya akşam oturuyorsun ve birden bi saat sonra yıllardır bildigin insan bu hayattan ayrılıp gidiyo sanki hiç hayatına girmemiş gibi allah geride kalanlarının acısını yasatmasın canım allah sabır versin sanada kuzum

saol cnım senınde annenın mkanı cennet olsun
bu arada bnde galatasaraylıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…