Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yediklerin cok güzel,cezan icin tesekkür ederim
Kızlar sadece beya leblebi var kilo bildirmeyen ne yapacağız. Ne zaman bildirecek
canim gelecegini sanmiyorum,firsat bulamadi galiba
listene uydugun icin yediklerin e bisey demiyorum cnm,normal sartlar altinda olsaydi ceza gelirdi
ekmek ekmegi ne oluyor:44:
yürüyüs haricide spor yapabilirdin
Haftaya telafi ederiz kaptan

Kimbilir belki diğer takımlarda bu hafta bir rehavete kapılmıştır
neyse canim,gecti artik,arada diger takimlarada izin vermek lazim

haftayada bu sekilde olursa bozusuruz ama,söylemedi demeyin

kızlar kusura bakmayın çok çok yoğunum, önümde birikmiş 5 tane daha mail var, hazırlıyım gönderiyim gelicem

***4. TAKIM 300.ETAP***

topraks : ( 76,2/76.0 /0.2 /0.26 %)
pegasus07 : (62/61,5 / 0,5/0,80 % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon51 69,8 /70.0 / -0.2/ -0.29 % )
zeynepcer : (60 /60 /0 / 0 %) kilosu ayni
wuwum : ( 80 /
78.5/1.5/1.88 %)
eftelya_blue: ( 67.0 /66.5 / 0.5 /0.75 %)
Bey
az_leblebi(72,7 / / / % )bildirimde bulunmadi
RrapunzelL(83,2/79.7 /3.5 /2.10 %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI 0.79%

Son düzenleme:

Ekmek ekmeği şu oluyor kaptanım ;

Tepende 3 yaşında bir canavarla klavye başında olunca , aklı karışan bir annenin kepek ekmeği yazmak istemesi

Bu arada benim kilolar haftaya listeye girecek değil mi ? Yani takıma alınırsam

wuwuwm un kilosu 1.875 ti 1.88 e yuvarladım. toplam rakam5.5tu 7 ye böldüm quail ile beyaz leblebiyi ortalamaya dahiletmedim birde çıkan sonuç 0.785 ti 0.79 a yuvarladım bu yaptıklarım doğrumudur???

gecmıs olsun canım ya ıns gecer rahatsızlıgın .....
en azndan kılo almamısın krumussun buda guzel
evet canım çok daha iyiyim gribi saymazsak tabi
hafta sonu yatılı misfirim var yineeee,pazartesi dönüyorum aranıza

niyeyse hep pokemonla böyle oluyor

wuwuwm un kilosu 1.875 ti 1.88 e yuvarladım. toplam rakam5.5tu 7 ye böldüm quail ile beyaz leblebiyi ortalamaya dahiletmedim birde çıkan sonuç 0.785 ti 0.79 a yuvarladım bu yaptıklarım doğrumudur???

guil ayrılmış o ortalamaya girmez ama beyaz leblebi ortamada olur,sonuçta takım içinde,tabii pegasus daha iyi bilir
aslı nerede izinlimi

kendine dikkat wtsin canım herzaman pehriz yapmak zorunda

menünü begendim özellikle 3 lt su süper ya keske ben de içebilsem... 2 lt suyu zor içiyorum kilo vermek için uğrasıyo olmasaydım onu da içmek aklıma gelmez yani

ben cok içiyorum canım suyu ya + cay + yesilçay da içerim sen düşün artık halimi :=) bes dakkaya bi tuvalete gidiyorum

wuwum nescafeyi kesmelisin bence içinde hem süt tozu hem seker var hele helede 10 da içmişsin bende cok seviyordum içmiyorum belki sabahları bı caybardagı ıcıyorum türk kahvesini iç daha iyi bbegim

wuwum nescafeyi kesmelisin bence içinde hem süt tozu hem seker var hele helede 10 da içmişsin bende cok seviyordum içmiyorum belki sabahları bı caybardagı ıcıyorum türk kahvesini iç daha iyi bbegim
evet bebegım haklısın nrmalde gnde 1 bardak ıcıodm bn genelde az yemek yıorum dye ama alıstım bu ara su kahveye kesmelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…