yediklerin cok güzel,cezan icin tesekkür ederimselam kızlar bu sabah da kilo vermiş olmanın mutluluğuyla başladım yeni güne:
hemen menümü paylaşıyım dışarı çıkmam gerekiyor:)
sabah
nesfit
süt
öğle
3 köfte
2 kaşık pilav
yoğurt
ara
meyve çayı
5-6 tane badem
akşam
tost
domates
salatalık
çay
2lt su
yarım saat bisiklet
20 dakka trambolin
150 mekik
50 twist
cezalarımı da tamamlamış oldum böylece sayın kaptanım
canim gelecegini sanmiyorum,firsat bulamadi galibaKızlar sadece beya leblebi var kilo bildirmeyen ne yapacağız. Ne zaman bildirecek
listene uydugun icin yediklerin e bisey demiyorum cnm,normal sartlar altinda olsaydi ceza gelirdiBir önceki günüm ve yediklerim/sporum ...
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
2 dilim ekmek ekmeği ile yağsız tost ( yağsız peyaz beynir ve domates ile )
3 adet zeytin
Ara:
1 küçük kase vanilyalı dondurma (diyetimde var :26: )
Öğlen :
1 kase tarhana çorbası
Tavuklu salata (bol yeşillikli )
1 dilim etimek
3 kaşık yağsız yoğurt
Ara :
1 adet portakal
1 çay bardağı yağsız süt
Akşam:
1 bardak tuzsuz ayran (diyet yoğurt ile )
4 kaşık yağsız kısır
1 dilim etimek
Ara:
Yağsız süt ile bir fincan nescafe , 1 adet kivi
3 lt su .
Spor ' a gelince tahmin ettiğim gibi dün herkes yürüyüş için bahaneler sundu , bacakları ağrıyanlar falan
Bende yapmadım :26:
neyse canim,gecti artik,arada diger takimlarada izin vermek lazimHaftaya telafi ederiz kaptan
Kimbilir belki diğer takımlarda bu hafta bir rehavete kapılmıştır
yediklerin cok güzel,cezan icin tesekkür ederim
canim gelecegini sanmiyorum,firsat bulamadi galiba
listene uydugun icin yediklerin e bisey demiyorum cnm,normal sartlar altinda olsaydi ceza gelirdi
ekmek ekmegi ne oluyor:44:
yürüyüs haricide spor yapabilirdin
neyse canim,gecti artik,arada diger takimlarada izin vermek lazim
haftayada bu sekilde olursa bozusuruz ama,söylemedi demeyin
evet canım çok daha iyiyim gribi saymazsak tabigecmıs olsun canım ya ıns gecer rahatsızlıgın .....
en azndan kılo almamısın krumussun buda guzel
günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar kusura bakmayın gelir gelmez listelere baktım selam veremedim.
zeynepcer canım yanlış yerden kopyalamışsın düzelltim, pokemonu atlamışsın.
listeye eftelyayı da ekledim bugün işe gitmedi bir ara teyzeme gidip menüsünü paylaşacak bilgilerinize
wuwuwm un kilosu 1.875 ti 1.88 e yuvarladım. toplam rakam5.5tu 7 ye böldüm quail ile beyaz leblebiyi ortalamaya dahiletmedim birde çıkan sonuç 0.785 ti 0.79 a yuvarladım bu yaptıklarım doğrumudur???
yok bebegim daha 3. Günüm burda pegasusum duydu sesimide gel abla dedi geldim bakalım inşallah birde kabul edilirsek daha da güzel olucak hayırlısı bakalım :)
canım başın sağolsun.çok üzüldüm senin adına
korkunç karadeniz gerçeği
canım çok yanış düşünüyorsun. Daha evleneceksin kendine yuva kuracaksın yeni bir ailen olacak. Emin ol annen ve babn yaşasaydı kızlarını dimdik ayakta duran hayata dört elle tutunmuş biri olarak görmek isterdi
canım seninde başınsağolsun. Benim babada kalp hastası çok korkuyorum ona birşey olacak diye
akraba deıller canım ama dktr ırsı dye supelenıo her sene kontrol yaptrmam grekıomus ama ben yaptrmıorum
menünü begendim özellikle 3 lt su süper ya keske ben de içebilsem... 2 lt suyu zor içiyorum kilo vermek için uğrasıyo olmasaydım onu da içmek aklıma gelmez yani
canım benim aferin sana menünü çok begendim :)
birazda spor yapalım baharım :)
gunaydın canlarım :d
menumee gelırsek dun
sabah 1 dlım ekmek 1 salatalık 1 kbrt ktusu lıht beya peynır 3 zeytın
öglen 1 portakal
aksam 1 tabak haslama yedım ama tabak nrmal byuttaydı ıcınde anca 1 kase olurdu yanı
bde su 2ltreye yakın ıcmısımdr
aksam 10 gbı 2 nescafe ıctım
msaj saysı bılmıom ama yterınce öttüm
Unuttum bn yarım saat dans ettım ama etkısını tepkısını blemem yanı dun
bildirimde bulunmadi yazicaz,3 hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye ediliyor
evet canım çok daha iyiyim gribi saymazsak tabi
hafta sonu yatılı misfirim var yineeee,pazartesi dönüyorum aranıza
niyeyse hep pokemonla böyle oluyor
bencede guail i ortalamaya almamamız lazım snucta gttıguil ayrılmış o ortalamaya girmez ama beyaz leblebi ortamada olur,sonuçta takım içinde,tabii pegasus daha iyi bilir
aslı nerede izinlimi
bizdede babamlarda kalp ırsıydı canım biz kardeşimle sürekli kontrol yaptırıyoruz o yuzden
evet bebegım haklısın nrmalde gnde 1 bardak ıcıodm bn genelde az yemek yıorum dye ama alıstım bu ara su kahveye kesmelıyımwuwum nescafeyi kesmelisin bence içinde hem süt tozu hem seker var hele helede 10 da içmişsin bende cok seviyordum içmiyorum belki sabahları bı caybardagı ıcıyorum türk kahvesini iç daha iyi bbegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?