kesinlikle katiliyorum cnm,en kisa sürede mezun olmayi kimistemez
ama unutmayin benden sonra gelip benden önce mezun olursaniz kiskaniyorum yaaa
arkadaşlar yine kaçırdım konuları bugün yanlızım valla açık ama okuyamıyorum bile forumu menümü yazayım sonra fırsat buldukça okuyacağım, tekrardan özür
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 avuç badem
öğlen
ton balıklı kepekli sanviç
ara
1 avuç badem
akşam
1 tabak yarısına susuz orman kebabı, yarısına makarna
kızımla beraber yedim
salata
ekmek yok
su 2.20
4 fincan yeşil çay
spor
sabah 45 dk(20 dk trambolin+25 dk bisiklet)
akşam 40dk( 20 dk trambolin+20 dk bisiklet) bu cezam içindi
mesaj 24
Avuç var , avuuuuç var arkadaşım .O birer avuç bademlerinin hesabı benim avuçlarımlaysa akşam 20 dk .ekstra bisiklet bence
Ceza maksatlı yazmadım bunu , o yetkim yok .Arkadaş talebi olarak değerlendir sadece canım
evet ara öğün yok diye yazılmıştı dün eşime dedim gelirken badem al diye, ofiste arkadaşlar da yemese daha çok giderdi de neyse 2 avuçla yırttım:)) arkadaş talebini değerlendirmeye alındı:)))
siteye badem krizi yasattin tatlimarkadaşlar yine kaçırdım konuları bugün yanlızım valla açık ama okuyamıyorum bile forumu menümü yazayım sonra fırsat buldukça okuyacağım, tekrardan özür
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 avuç badem
öğlen
ton balıklı kepekli sanviç
ara
1 avuç badem
akşam
1 tabak yarısına susuz orman kebabı, yarısına makarna
kızımla beraber yedim
salata
ekmek yok
su 2.20
4 fincan yeşil çay
spor
sabah 45 dk(20 dk trambolin+25 dk bisiklet)
akşam 40dk( 20 dk trambolin+20 dk bisiklet) bu cezam içindi
mesaj 24
evet cnm fazla,toplamda 635 kalori yapioyr,ekmekde dahil olarak,göz görünce midede istiyor isteHızlan sende kaptanım , hedeflerine ulaşmak için bir öğünde hem 2 adet biber dolma , hem 3-5 sarma , hem de kabak dolmasıazıcık fazla değil mi ?
siteye badem krizi yasattin tatlim
avuc olarak bulamadim ama 30 gr badem 171 kalori yapior,ona göre hesapla cnm,kac gr yedigini,onun haricinde güzel olmus
evet cnm fazla,toplamda 635 kalori yapioyr,ekmekde dahil olarak,göz görünce midede istiyor istebi daha olmaz
chanelle diye kazanlı bi ütü performansından memnunum ama su seviye sensörü bozulup duruyo su çekse iyi ütülüyor aslında. garantisi yok ama henüz yeni tamire gittiği için yardımcı olacaklar.
İlgilendilerse sevindim ben de serviste çalışıyorum fikir verebilirim dedim ama gerek kalmamış iyi bari
canım lahanalrı öğlene kaydırsaymışın daha iyi olurmuş o bir lokma börek yerine 1 dilimekmekle 2 dilim peynir yeseydin hacimsel olarak midendedaha çok yer kaplardı hemde daha uzun süre tok tutardı hemde şekerini aniden yüksltmezdi. hahahahha ben adamı pişman ederim muhahahahahah(kötükadın gülüşü)
Öğlen iş yerinde karnıyarık vardı çok yağlıydı , lahana akşam evdeki yemekti . Sabah kahvaltısı da işe çok geç kaldığımdan sallantıya uğradı dün tamamen fiyaskoydu yani.
canım güzelbeslenmişswin ama öğlen ne çorbası içtin bide1kaseçorba 1ekmek yerine geçer demişti diyetisyenim.
Ayy cidden mi ben bunu bilmiyordum ben çok çorba içerim dikkat edeyim o zaman bundan sonra peki hangi çorbalara dikkat etmek lazım biliyo musun?
canım öncelikle iyi sporlar. öğlen ve ara yememen iyi olmamış
diğer günlere göre kendine biraz daha insaflı davranmışsın :)) vanım evde leslie walk zumba filan yapabilirsin
:18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada günaydinnnnnnnnnnnnnn
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek
peynir,zeytin
1 bardak elma suyu
ögle
1 dl ekmek,3-4 yaprak sarma-2 biber dolma-yarim kabak dolmasi
aksam
1 dl ekmek
bi kac parca patlican kebabi
su
3 lt
spor
1 saat yürüyüs,30 dk zumba ,200 mekik normal sporum
cezamdanda 30 dk body worout yaptim,280-300 kalori yakiyor,geriye 200-220 gibi bir cezam kaldi,onuda bu gün tamamlarim
bir lokma börek yemişin kendine ceva vermişin bu da güzel :)
menününe begendim canım
çok teşekkür ederim canım oldu
canım kaptanımız 13 martta 59 u hedeflıyodu 59 a 13 martta ulasamadgı ıcın öyle yazdı
Hızlan sende kaptanım , hedeflerine ulaşmak için bir öğünde hem 2 adet biber dolma , hem 3-5 sarma , hem de kabak dolmasıazıcık fazla değil mi ?
Rica ederim ne demek çok sevindim . Kaptaaan aferin mi bana?
Ayy kıyamam, olsun yine de olumsuz kelimeler insanın motivasyonunu düşürür bence, şimdi mesela ben ismimin yanına " kaptan başaracak " yazsam, kaptan daha da gaza gelmez mi? Yani anlatabildim mi bilmiyorum benim fikrim tabi , karar kaptanın.
EyvahKaptan, Aus seni fena sıkıştırıyor...
Geçmişi taradıktan sonraaaa gelelim güzel habere bugün sabah 07:00 da tartıda 74,3 gördüm veeee gözlerime inanamadım. 4 günde benim için müthiş bişey. Felaket gaza gelmiş durumdayım, canım hiçbirşey istemiyor dün kuru pastayı geri çevirdim, bugün sabah elmalı keki, dolap , kızımın çikolatalarıyla dolu ve ben yemiyorum. Gerçekten kim saçma bulursa bulsun size teşekkür ederim, ilaçla falan olmaz bu iş tamamen motivasyon şart ve siz bana onu kazandırdınız.
yok tatlim ceza yok bademe,kalorsini hesaplamadin heralde yerkenhah hay yarısını ara öğünden sayıp yarısını spora eklerim:)) bu arada pokemon ile aynı oldum sanırım ayrandan, aradaki minik kaçamaklar harici ne güzel diyet yaptım mis gibi de spor yaptım ama tartı çakıldı en son dün bol bol yeşil çay içtim de bu kadar oynattım yani( bu hafta daha çok yeşil çay içeyim bari
Rica ederim ne demek çok sevindim . Kaptaaan aferin mi bana?
Ayy kıyamam, olsun yine de olumsuz kelimeler insanın motivasyonunu düşürür bence, şimdi mesela ben ismimin yanına " kaptan başaracak " yazsam, kaptan daha da gaza gelmez mi? Yani anlatabildim mi bilmiyorum benim fikrim tabi , karar kaptanın.
EyvahKaptan, Aus seni fena sıkıştırıyor...
Ayrıcaaa kilo çizelgemi de eklemiş bulunmaktayım....
insallah basaririm cnm,ben basarsamda gitmem,kurtulus yok bendenbence zaten basarcakkaptan o snucta
ya basaran gdıyo ama
sonra bıze kım bakcakk yha
Geçmişi taradıktan sonraaaa gelelim güzel habere bugün sabah 07:00 da tartıda 74,3 gördüm veeee gözlerime inanamadım. 4 günde benim için müthiş bişey. Felaket gaza gelmiş durumdayım, canım hiçbirşey istemiyor dün kuru pastayı geri çevirdim, bugün sabah elmalı keki, dolap , kızımın çikolatalarıyla dolu ve ben yemiyorum. Gerçekten kim saçma bulursa bulsun size teşekkür ederim, ilaçla falan olmaz bu iş tamamen motivasyon şart ve siz bana onu kazandırdınız.
Bir fikrim var kızlar hedef kılosuna ulaşanlar bnce koruma suresı için bi ay aramızda bulunsun böylece kılo almams ve kendını salmams olurlar benım mezun olmama dha var ama mehzun oluncada yazcam yedıklerımı falan sonucta ınsan tek basına kalınca kacırabılır
SADECE HEDEF KILOSUNA ULASANLAR LISTEYE EKLENMEZ
Bir fikrim var kızlar hedef kılosuna ulaşanlar bnce koruma suresı için bi ay aramızda bulunsun böylece kılo almams ve kendını salmams olurlar benım mezun olmama dha var ama mehzun oluncada yazcam yedıklerımı falan sonucta ınsan tek basına kalınca kacırabılır
SADECE HEDEF KILOSUNA ULASANLAR LISTEYE EKLENMEZ
yok tatlim ceza yok bademe,kalorsini hesaplamadin heralde yerken
avucla yiyceksen beyaz leblebi ye cnm
aferin tatlim,mesajini okluduguumda gülümsedigimi farkettim ayrica
hic sorun degil cnm,hepimiz bazen fazla kacirabiliyoruz,bunlari görüp birbirimize söylememiz icin burdayiz,bu gibi seyler beni mutlu eder,demekki gercektende dikkate aliniyormus burasi
insallah basaririm cnm,ben basarsamda gitmem,kurtulus yok bendensiz kovmadikca tabi:44:
yanliz bu siralar benim metabolizma cäökmüs durumda,yaptigim spora ve yediklerime göre az veriyorum,normalde bu sekilde beslenip spor yaptigimda haftada 1 kilo garanti oluyordu,simdi 500 gördümmü göbek atasim geliyor
tebrik ederim cnm,demekki kafanda bitirmissin,zaten yiye yiye bu hale geldik,söyle düsün eskiden her gün kek,pastami yiyorlardi,ayri ayri yemeklermi yapiliyordu,ne bulunursa bütün aile toplanip yer kalkarmis,yari ac,yari tok,en sagliklisida oymus aslinda,simdi her sey elimizin altinda,bulasik,camasir,her isi maiinalar yapiyor,üstüne birde 2 kati yemek yiyoruz,e kilo almamiz gayet normal,o yüzden ne yapiyoruz,yedigimizi yakmak icin spora yükleniyoruzzz
ayrica kek ve kuru pastayi reddetmene cok sevindim
ilac hic kzullanmadim fakat kullanan akrabalarim var,maallesef ilaci biraktiklari gibi kilocuklarida aliyorlar,hic tavsiye etmiyorum,hem ne demisler,en iyi yol bildigin yoldur,bizde bildigimizden sasmayalim
ben eklemeyı beceremıorum ama :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?