Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle katiliyorum cnm,en kisa sürede mezun olmayi kimistemez
ama unutmayin benden sonra gelip benden önce mezun olursaniz kiskaniyorum yaaa

her kosulda gecersın bebegım 20 kılo var dha hedefıme :))
ama kndıme en fazla 3 ay tanıorum en azndan 15 gtcek

canım 2 avuc badem olmus toplamda bnce su ara ogunlerın fazla kactı snucta 4 tane badem yesem tplam 8 tane hadı nyse ıkı avuc dıosun olmams o harcı hersey guzel :)

evet ara öğün yok diye yazılmıştı dün eşime dedim gelirken badem al diye, ofiste arkadaşlar da yemese daha çok giderdi de neyse 2 avuçla yırttım:)) arkadaş talebini değerlendirmeye alındı:)))

evet ara öğün yok diye yazılmıştı dün eşime dedim gelirken badem al diye, ofiste arkadaşlar da yemese daha çok giderdi de neyse 2 avuçla yırttım:)) arkadaş talebini değerlendirmeye alındı:)))

neysekı yemısler tesekkur et yerıme onlara senı kurtarmıslarrr

siteye badem krizi yasattin tatlim
avuc olarak bulamadim ama 30 gr badem 171 kalori yapior,ona göre hesapla cnm,kac gr yedigini,onun haricinde güzel olmus
Hızlan sende kaptanım , hedeflerine ulaşmak için bir öğünde hem 2 adet biber dolma , hem 3-5 sarma , hem de kabak dolması azıcık fazla değil mi ?
evet cnm fazla,toplamda 635 kalori yapioyr,ekmekde dahil olarak,göz görünce midede istiyor istebi daha olmaz

hah hay yarısını ara öğünden sayıp yarısını spora eklerim:)) bu arada pokemon ile aynı oldum sanırım ayrandan, aradaki minik kaçamaklar harici ne güzel diyet yaptım mis gibi de spor yaptım ama tartı çakıldı en son dün bol bol yeşil çay içtim de bu kadar oynattım yani( bu hafta daha çok yeşil çay içeyim bari

bir lokma börek yemişin kendine ceva vermişin bu da güzel :)

menününe begendim canım

çok teşekkür ederim canım oldu

Rica ederim ne demek çok sevindim . Kaptaaan aferin mi bana?

canım kaptanımız 13 martta 59 u hedeflıyodu 59 a 13 martta ulasamadgı ıcın öyle yazdı

Ayy kıyamam, olsun yine de olumsuz kelimeler insanın motivasyonunu düşürür bence, şimdi mesela ben ismimin yanına " kaptan başaracak " yazsam, kaptan daha da gaza gelmez mi? Yani anlatabildim mi bilmiyorum benim fikrim tabi , karar kaptanın.

Hızlan sende kaptanım , hedeflerine ulaşmak için bir öğünde hem 2 adet biber dolma , hem 3-5 sarma , hem de kabak dolması azıcık fazla değil mi ?

Eyvah Kaptan, Aus seni fena sıkıştırıyor...

bence zaten basarcak kaptan o snucta
ya basaran gdıyo ama
sonra bıze kım bakcakk yha

Geçmişi taradıktan sonraaaa gelelim güzel habere bugün sabah 07:00 da tartıda 74,3 gördüm veeee gözlerime inanamadım. 4 günde benim için müthiş bişey. Felaket gaza gelmiş durumdayım, canım hiçbirşey istemiyor dün kuru pastayı geri çevirdim, bugün sabah elmalı keki, dolap , kızımın çikolatalarıyla dolu ve ben yemiyorum. Gerçekten kim saçma bulursa bulsun size teşekkür ederim, ilaçla falan olmaz bu iş tamamen motivasyon şart ve siz bana onu kazandırdınız.

evet canım zaten ılac ıcıncede hep beyınlerıne ınsanlar zayıflıycam snyalı verdklerı ıcın kılo verıyolar
ama bunu ılac ıcmedende yapabılırız benynımıze basrcaz ırademız yeme ıstegmızden dha guclu kelımesını otrtukmu tamamdır :)

yok tatlim ceza yok bademe,kalorsini hesaplamadin heralde yerken
avucla yiyceksen beyaz leblebi ye cnm

aferin tatlim,mesajini okluduguumda gülümsedigimi farkettim ayrica

hic sorun degil cnm,hepimiz bazen fazla kacirabiliyoruz,bunlari görüp birbirimize söylememiz icin burdayiz,bu gibi seyler beni mutlu eder,demekki gercektende dikkate aliniyormus burasi

Bir fikrim var kızlar hedef kılosuna ulaşanlar bnce koruma suresı için bi ay aramızda bulunsun böylece kılo almams ve kendını salmams olurlar benım mezun olmama dha var ama mehzun oluncada yazcam yedıklerımı falan sonucta ınsan tek basına kalınca kacırabılır
SADECE HEDEF KILOSUNA ULASANLAR LISTEYE EKLENMEZ

Son düzenleme:
bence zaten basarcak kaptan o snucta
ya basaran gdıyo ama
sonra bıze kım bakcakk yha
insallah basaririm cnm,ben basarsamda gitmem,kurtulus yok bendensiz kovmadikca tabi:44:
yanliz bu siralar benim metabolizma cäökmüs durumda,yaptigim spora ve yediklerime göre az veriyorum,normalde bu sekilde beslenip spor yaptigimda haftada 1 kilo garanti oluyordu,simdi 500 gördümmü göbek atasim geliyor

tebrik ederim cnm,demekki kafanda bitirmissin,zaten yiye yiye bu hale geldik,söyle düsün eskiden her gün kek,pastami yiyorlardi,ayri ayri yemeklermi yapiliyordu,ne bulunursa bütün aile toplanip yer kalkarmis,yari ac,yari tok,en sagliklisida oymus aslinda,simdi her sey elimizin altinda,bulasik,camasir,her isi maiinalar yapiyor,üstüne birde 2 kati yemek yiyoruz,e kilo almamiz gayet normal,o yüzden ne yapiyoruz,yedigimizi yakmak icin spora yükleniyoruzzz

ayrica kek ve kuru pastayi reddetmene cok sevindim

ilac hic kzullanmadim fakat kullanan akrabalarim var,maallesef ilaci biraktiklari gibi kilocuklarida aliyorlar,hic tavsiye etmiyorum,hem ne demisler,en iyi yol bildigin yoldur,bizde bildigimizden sasmayalim

Bence süper fikir

dogru düsünmüssün tatlim,gelmek isteyenlere topik acik,zorunlu olmamak kaydiyla bu uygulamaya dahil olmak isteyen herkes gelebilir

Aynen katılıyorum .

Motivasyon , hem de samimiyetle paylaşılıyorsa buradaki gibi , daha etkili ilaç olamaz.

Bende 4 günde 900 gram vermişim

Tabii ya , dikkate öyle bir alıyorum ki hem de forumdaki diğer topiklerimi ve arkadaşlarımı epey ihmal ettim bu aralar .Tek tek okuyorum her satırı

Son düzenleme:

beslenme seklını sasrt btanem hem en son verılen kılolarımız sabıt kılodrlar ve dha zor gderler ve ınan bn bu ara spor yapmadm ve dha fazla kılom gttı cnku sureklı sporada vcdun alısıo bı ara ya ara verceksın yada sporu artıracaksın bebegım hem senı kımse kovmaz

ben eklemeyı beceremıorum ama :)))))

Ayın 12 sinde kaptan bu işlemin yapıldığı sayfanın linkini paylaştı. Orayı tıkladığında adım adım anlatıyor. Şu an iş yerindeyim bulamam eğer akşama kadar bulamamış olursan akşam ben tekrar paylaşabilirim. Zaten benim de güncellemem gerekecek kendimi, söylemesi ayıp 74,3 olmuşum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…