Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pegasus canım benim grubun kilosunu bildirme sıram ne zamandı. yanlışlıkla atlamayım diye soruyorum

canim sen yapmadin demi,bens en yaptin diye biliyorum
o zaman bu gün senin siran
takildigin ir yer olursa söylerim
liste tamamlandiktan sonra önce 7. takima bi kpyasini gönderiyorsun,kontrol amacli,onay ladiktan sonra paylasim alanina gidiyorsun ve en son listeyi kopyalayip bizi siralamaya göre ekliyorsun
yani diyelim 1. takim,3. takim ve 6 takim bildirim yapmissa,bizi 3.takimin altina kopyaliyorsun,liste karismasin diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-779.html
yine takilirsan burdayim,kolay gelsin

:)) ıyı o zaman her lafa atlamam herkezın hsuna gtmeyebılır o acdan dedım yanı senı sevdgımden bldgım seyler varsa yazıorum srularda

benmi yanlis yazdim,senmi yanlis anladin cnm,benim hosuma gidiyor dedim,yani atlamanda bir kusur yok
baska arkadaslari bilmem tabi,kendi adima cevap veriyorum

Markası ne? Garantisi var mı?
chanelle diye kazanlı bi ütü performansından memnunum ama su seviye sensörü bozulup duruyo su çekse iyi ütülüyor aslında. garantisi yok ama henüz yeni tamire gittiği için yardımcı olacaklar.

canım lahanalrı öğlene kaydırsaymışın daha iyi olurmuş o bir lokma börek yerine 1 dilimekmekle 2 dilim peynir yeseydin hacimsel olarak midendedaha çok yer kaplardı hemde daha uzun süre tok tutardı hemde şekerini aniden yüksltmezdi. hahahahha ben adamı pişman ederim muhahahahahah (kötükadın gülüşü)

canım güzelbeslenmişswin ama öğlen ne çorbası içtin bide1kaseçorba 1ekmek yerine geçer demişti diyetisyenim.

canım öncelikle iyi sporlar. öğlen ve ara yememen iyi olmamış

diğer günlere göre kendine biraz daha insaflı davranmışsın :)) vanım evde leslie walk zumba filan yapabilirsin

hic kizarmiyim cnm,,aaaa kim görmüss
:18::18::18::18::18::18::18::18:

bu arada günaydinnnnnnnnnnnnnn
hemen yediklerimide yazayim
sabah

2 dl ekmek
peynir,zeytin
1 bardak elma suyu
ögle
1 dl ekmek,3-4 yaprak sarma-2 biber dolma-yarim kabak dolmasi
aksam
1 dl ekmek
bi kac parca patlican kebabi
su
3 lt
spor
1 saat yürüyüs,30 dk zumba ,200 mekik normal sporum
cezamdanda 30 dk body worout yaptim,280-300 kalori yakiyor,geriye 200-220 gibi bir cezam kaldi,onuda bu gün tamamlarim

tamam canım denıycem bakalım nasıl olcak zumba falan :))

hemen menümü paylaşayım kızım aç aç geziyor onu doyurayım :))
sonrada kendimi

sabah:2 haşlama yumurta 1 dilim çavdarlı ekmek
ara :1 çb. süt light
öğle;6 y.k. kabak yeeği 1 dilim çavdarlı ekmek 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara :1 çb. süt light
akşam; 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü 1 dilim çavdarlı ekmek bol yeşillik
gece; 2 küçük armut 1 su bardağı süt

su;2-3 ltre
spor; 6 km hızlı tempoda bebek arabası ittirmek suretiyle yürüyüş

Çok teşekkürler , sabah sabah bu satırları okumak içimi bir çoşturdu ki anlatamam sana .

Böyle şimdi bütün gün yazasım geldi

O bir lokma börek değil de bence , onu saymazsak taaa öğlene kadar hiçbirşey yememişsin
Aç bilaç öğlene kadar gel , sonra o ekmeği de ben istedim diye ye

Yarın da kahvaltı etmeni istiyorum , zaten mönü değiştirecektin sanırım

Hmmm ikinizde de lahana sarması , yoksa siz kardeş misiniz

Bence hiçte çok yememişsin .

herkese günaydınn...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya şu temizliğe dalıp öğlen hiçbir şey yememeği bıraksan , yediklerin süper bence

Sende az yiyorsun canım ya , tartıda 100 gr . daha az çıkmak değil , yağ yakmak önemli . Yiyerek kilo verelim canlarım

kahvaltiya gidiyorum kizlar,sonra gelir gecmise bakarim
kilo alanlar cezalar geliyor
hic kizmayin valla,ne yapim 1 haftada 100 gr bile verilmezmi
banada bakarmisiniz,insallah kilo almam,yoksa yandim ben:18:

öglen sankı dolmalar fazla kacmıs bebegım bde ekmek yemıssın
ama spor guzelll su harıkıa
bska dcek bsey yok

bu hafta sadece 2dilim kek kaçamağım oldu onuda gün içerisinde yemeyerek telafi ettim, sporumuda çok daha falza yaptım 7 günün 6 gününde hakkını vererek yaptım.neden kilo aldım bi fikri olan????ayrıca regl dönemind filanda değilim.yeşil çayımı içiyorum

hımm spor knusunda bebek arabasıylaysa cok ıı tatlım
menundede srun yok gece yazmısınya kacta yedın meyveyle stu fazla gec olmasa genede

cnm ara sira vücut direniyor,sen devam et,kahvaltilari degistir,yada aksam yemeklerini corbayla gecistir bir kac gün,belki sasirirda o metabolizma,hakkini verir

oki tamamdır benim için

canım normal sporun bayağı bi iyiolmuş. elma suyunu ara öğünde tüketsen daha iyi olurmuş onun dışında güzel

Eveeeeeeeeeeeeeeet gelelim ausencia nın cuma raporuna .

Henüz 4 gün oldu ona göre değerlendirin lütfen :26:

68.8 ile başlamıştım Salı günü , bu sabah itibarıyla 67 .9 :111::111:

68.8 / 67.9 / 0.9 / 1.30 %

Yanlış hesaplamadım umarım .

Oğlumun kahvaltısını yaptırayım , gelip mönümü yazacağım güzellikler

canım :) .ben yagda .yakıorum vcudumda bayagı degsım oluo yanı su kaybetsem tek hem halsız .hmde degısımım .fark yaratmaz her gren sen kuculmusun dıyo
benım mıdem alıstı hem az yemeye hemde 100 grlık fark olmuo baskulum var yanı djıtal deıl 100 gr ıcın kendımı kasmam

merabalar listeyi ilk gördüğüm yerden alıntıladım,bu hafta çok güzel pasta börekler yedim kilo veremedim tabii ama 3 haftadır vermiyorum kiloyu korumakta güzel
trambolinden dolayı bel fıtığım tekrarladı,yapan arkadaşlar dikat etsin lütfen

gecmıs olsun canım ya ıns gecer rahatsızlıgın .....
en azndan kılo almamısın krumussun buda guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…