Evet kuzum , hadi biz seninle kapışalım
Evet , onu da bugün okudum 7 .takım kardeş takımımızmış.
Arada misafirliğe falan gidiyor muyuz birbirimize
***4. TAKIM 300.ETAP***
topraks : ( 76,2/76.0 /0.2 /0.26 %)
pegasus07 : (62/61,5 / 0,5/0,80 % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon5169,8 /70.0 / -0.2/ -0.29 % )
zeynepcer : (60 /60 /0 / 0 %) kilosu ayni
wuwum : ( 80 /78/2/2,5 %)
eftelya_blue: ( 67.0 /66.5 / 0.5 /0.75 %)
Beyaz_leblebi(72,7 / / / % )bildirimde bulunmadi
RrapunzelL(83,2/79.7 /3.5 /2.10 %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI 0.68%
pokemon bu listeyi paylas cnm,son anda degisiklik oldu
olur yavrum :)
herkez kendıne o zaman takımdan rakıp secsın
daha cok eylenıcez
0.68 şuanda paylaşılan diğer takımlar içinde fena oran değil , derece ilk 3 değil mi ?
Gireriz belki bu hafta kaptan :26:
haftaya regl olucam cnm,o yüzden beni es gecin,her halükarda kaybederim,ama diger hafta kim isterse karsima gecebilir
evet ilk 3 belirleniyor,ayni sekilde bireyseldede ilk 3 belirleniyorhaftaya sana güveniyorum,o ilk 3 te olacaksin insallah
canım aus benı sectı hem kıyasıya kapısırız hem dılıde laf yapıo hmde kendıne guvenmesı hoşuma gttı :)
snlede kapısırız bı snrakı hafta kendıne guven amaa bebegım
canım aus benı sectı hem kıyasıya kapısırız hem dılıde laf yapıo hmde kendıne guvenmesı hoşuma gttı :)
snlede kapısırız bı snrakı hafta kendıne guven amaa bebegım
İnşallah canım , zaten sonraki haftada benim regl dönemim olacak .Biliyorum 100 gram oynarsam süpriz oluyor o dönemde .Almayalım da ...
Bu haftadan bende umutluyum , şimdi termal korsemi giyerek spora başlıyorum ...savulun ausencia geliyooooor
:13:Mavili ben pembeli sen tamam mı canım ? böyle başladık , hafta içindeböyle olacağız
Bu hafta cumaya kadar bakalım kim daha fazla verecek , kim daha çok spor yapacak ...sen mi ben mi
Yarış içinde yarış , tam benlik
İnşallah canım , zaten sonraki haftada benim regl dönemim olacak .Biliyorum 100 gram oynarsam süpriz oluyor o dönemde .Almayalım da ...
Bu haftadan bende umutluyum , şimdi termal korsemi giyerek spora başlıyorum ...savulun ausencia geliyooooor
:13:Mavili ben pembeli sen tamam mı canım ? böyle başladık , hafta içindeböyle olacağız
Bu hafta cumaya kadar bakalım kim daha fazla verecek , kim daha çok spor yapacak ...sen mi ben mi
Yarış içinde yarış , tam benlik
Geçmişi taradıktan sonraaaa gelelim güzel habere bugün sabah 07:00 da tartıda 74,3 gördüm veeee gözlerime inanamadım. 4 günde benim için müthiş bişey. Felaket gaza gelmiş durumdayım, canım hiçbirşey istemiyor dün kuru pastayı geri çevirdim, bugün sabah elmalı keki, dolap , kızımın çikolatalarıyla dolu ve ben yemiyorum. Gerçekten kim saçma bulursa bulsun size teşekkür ederim, ilaçla falan olmaz bu iş tamamen motivasyon şart ve siz bana onu kazandırdınız.
evet canım tartılana kadar devam edıoz zaten :) pembeyıde severım bu arada ya sporda gecersınde tartıda bılmem bn zaten az yıorum
canım tebrik ederim, bu arada senin adına çok sevindim gerçekten birlikten kuvvet doğuyor, etrafımda bir sürü insan var farklı yöntemlerle zayıflamaya çalışıyorlar ama en güzeli bu yöntem
wuwum aus basladi rekabete,sen gerimi kalcan simdi
wuwumun cevabi gecikmedi,seni ezecem demek bu aus dikkat et
banada bakarmisiniz,ortalik karistirmada üstüme yok
wuwum aus basladi rekabete,sen gerimi kalcan simdi
evet canım tartılana kadar devam edıoz zaten :) pembeyıde severım bu arada ya sporda gecersınde tartıda bılmem bn zaten az yıorum
wuwumun cevabi gecikmedi,seni ezecem demek bu aus dikkat et
banada bakarmisiniz,ortalik karistirmada üstüme yok
yoo sence gerı kalırmıyım önerıyı ben attım ortaya :))
o genelde herkezı gecerım 1 ksıyı blmem dedı bnde takımdada yars yapalım dedım auscum benı sectı
zaten bnı secmesını beklıodum
kizlar bu hafta dereceye girmedigimiz takdirde listedeki herkes günlük sporuna ek olarak 30 dk lik spor yapacak
hastayasaniz saglik durumunuza uygun sporu secerek yapin
ayrica yine dereceye giremezsek bir lokma kacamak bile yapmiyoruz,oturup spor yapiyoruz,haftaya bu durumu telafi etmek acisindan
itirazi olan varsa yazsin, sebeplerini tartisalim
Kaptandan tam gaz ...vınnn vınnnnnnnnnnnnnnnn
Evet biliyorum kuş kadar yiyorsun
Kaptan çoştu iyice
Takım ortalamasını yükseltecek her yolun mübağ olduğunu düşünüyor
Ben bu takıma niye girdim sanıyorsun
Ne zamandır tek hedefim seninle kapışmaktı tatlımpardon bunu koyacaktım
cevrendeki insanlar bizmi oluyoruz tatlim:44:
ben kek,kurabiye gördümmü gözümü kapatiyom valla,bakarsam dayanamam diye:83:
saka falanda senle kapısmak guzel olur hedefın ve yapıcam demen hsuma gttı ılk geldgndede anlamıstım hrsın oldgunu tatlı bı savas ckarıyım dedım :)
zaten ablamsın gecedebılırsın ama ben bu ara astım su ıcmeyı falan yars bnı gaza sokardı
ben dger takımdan 1 ksıyı kastetmıstım rakıbn olarak ama bnı deıl su hftada 4 kılo verendr o kesın kımse :)))
nyseee bende ufak lkma olmam sanırsam hemde guzel olur bnde bu knuda hrslıyımdr bebegım
ortalamayı tabı dsuncek kaptanımız ortalama amacı ıkımızdede olmalı ıkımızde 2.5 kılo versek ooo ortalama ıı olur dsun ıstersen bır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?