Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kuzum , hadi biz seninle kapışalım

Evet , onu da bugün okudum 7 .takım kardeş takımımızmış.

Arada misafirliğe falan gidiyor muyuz birbirimize

gıdılır heralde ama ben dha gtmedım dyecekler kopya cekıolar falan dıye :)))))))))))))

0.68 şuanda paylaşılan diğer takımlar içinde fena oran değil , derece ilk 3 değil mi ?

Gireriz belki bu hafta kaptan :26:

0.68 şuanda paylaşılan diğer takımlar içinde fena oran değil , derece ilk 3 değil mi ?

Gireriz belki bu hafta kaptan :26:

evet ilk 3 belirleniyor,ayni sekilde bireyseldede ilk 3 belirleniyorhaftaya sana güveniyorum,o ilk 3 te olacaksin insallah

haftaya regl olucam cnm,o yüzden beni es gecin,her halükarda kaybederim,ama diger hafta kim isterse karsima gecebilir

canım aus benı sectı hem kıyasıya kapısırız hem dılıde laf yapıo hmde kendıne guvenmesı hoşuma gttı :)
snlede kapısırız bı snrakı hafta kendıne guven amaa bebegım

evet ilk 3 belirleniyor,ayni sekilde bireyseldede ilk 3 belirleniyorhaftaya sana güveniyorum,o ilk 3 te olacaksin insallah

İnşallah canım , zaten sonraki haftada benim regl dönemim olacak .Biliyorum 100 gram oynarsam süpriz oluyor o dönemde .Almayalım da ...
Bu haftadan bende umutluyum , şimdi termal korsemi giyerek spora başlıyorum ...savulun ausencia geliyooooor

canım aus benı sectı hem kıyasıya kapısırız hem dılıde laf yapıo hmde kendıne guvenmesı hoşuma gttı :)

:13:Mavili ben pembeli sen tamam mı canım ? böyle başladık , hafta içinde böyle olacağız

Bu hafta cumaya kadar bakalım kim daha fazla verecek , kim daha çok spor yapacak ...sen mi ben mi

Yarış içinde yarış , tam benlik

sonraki hafta tamam cnm,haftaya siz kapisin bende alkis tutarim:44:
kiyasiya bir rekabet olacak valla,hadi bakalim,simdiden kolay gelsin

bende kayinvalidemin bisikletinimi getirsem acaba,götür dedi ama kalori göstergesini kirmislar,o yüzden pek sicak bakmadim,bir tanidiga söyledim,2.el esya alip satiyor,eline gecerse getirsin diye,bilmiyorum simdi onumu beklesem,:44:

wuwum aus basladi rekabete,sen gerimi kalcan simdi

evet canım tartılana kadar devam edıoz zaten :) pembeyıde severım bu arada ya sporda gecersınde tartıda bılmem bn zaten az yıorum

canım tebrik ederim, bu arada senin adına çok sevindim gerçekten birlikten kuvvet doğuyor, etrafımda bir sürü insan var farklı yöntemlerle zayıflamaya çalışıyorlar ama en güzeli bu yöntem

evet canım tartılana kadar devam edıoz zaten :) pembeyıde severım bu arada ya sporda gecersınde tartıda bılmem bn zaten az yıorum

wuwumun cevabi gecikmedi,seni ezecem demek bu aus dikkat et

banada bakarmisiniz,ortalik karistirmada üstüme yok

canım tebrik ederim, bu arada senin adına çok sevindim gerçekten birlikten kuvvet doğuyor, etrafımda bir sürü insan var farklı yöntemlerle zayıflamaya çalışıyorlar ama en güzeli bu yöntem

cevrendeki insanlar bizmi oluyoruz tatlim:44:

ben kek,kurabiye gördümmü gözümü kapatiyom valla,bakarsam dayanamam diye:83:

yoo sence gerı kalırmıyım önerıyı ben attım ortaya :))
o genelde herkezı gecerım 1 ksıyı blmem dedı bnde takımdada yars yapalım dedım auscum benı sectı
zaten bnı secmesını beklıodum

kizlar ben ciktim,oglum uyumusken 1 saat spor yapayim,hemde cezam bitsin
sonra gelirim,liste daha paylasilmamissa paylasirim,hadi iyi cekismeler size

Kaptandan tam gaz ...vınnn vınnnnnnnnnnnnnnnn

Evet biliyorum kuş kadar yiyorsun

wuwumun cevabi gecikmedi,seni ezecem demek bu aus dikkat et

banada bakarmisiniz,ortalik karistirmada üstüme yok

Kaptan çoştu iyice

Takım ortalamasını yükseltecek her yolun mübağ olduğunu düşünüyor

Ben bu takıma niye girdim sanıyorsun

Ne zamandır tek hedefim seninle kapışmaktı tatlım
pardon bunu koyacaktım

anacuğum bu gestapo bizi zorla zayıflatacak:)))) pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be yavrum yapalım gitsin

saka falanda senle kapısmak guzel olur hedefın ve yapıcam demen hsuma gttı ılk geldgndede anlamıstım hrsın oldgunu tatlı bı savas ckarıyım dedım :)
zaten ablamsın gecedebılırsın ama ben bu ara astım su ıcmeyı falan yars bnı gaza sokardı
ben dger takımdan 1 ksıyı kastetmıstım rakıbn olarak ama bnı deıl su hftada 4 kılo verendr o kesın kımse :)))
nyseee bende ufak lkma olmam sanırsam hemde guzel olur bnde bu knuda hrslıyımdr bebegım
ortalamayı tabı dsuncek kaptanımız ortalama amacı ıkımızdede olmalı ıkımızde 2.5 kılo versek ooo ortalama ıı olur dsun ıstersen bır

Son düzenleme:
cevrendeki insanlar bizmi oluyoruz tatlim:44:

ben kek,kurabiye gördümmü gözümü kapatiyom valla,bakarsam dayanamam diye:83:

yok canısı ilaç içenler, yağ aldıranlar vs. var ben iş arasında yanlış bişey mi yazdım:44: burada motive olarak zayıflamak en güzeli demek istemiştim:26:

haydi bakalım kızlar merakla bekliyorum kapışma sonucunu:) kolay geleeeeeeeeeeeeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…