Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

en ıyısı ben koymıyım bu sıskolukla en sısko benım takımda ayı gbıyım :)))

haklisin,sasirtmam lazim,
sizide kimse kovmaz tatlim
kurallara uymayanlari uyaririm sadce,türkce yazarken kelimeleri tam bulamadigim icin yanlis anlasiliyor olabilirim,veya sert tepki vermisim gibi algilanabilir,sadece dogru kelimeyi,dogru yerde kullanmamaktan kaynakli bir durum,
burda ne kimseyi kovarim,nede kirarim,bu böyle anlasilsin lütfen,tabi kurallara uymayi ihmal etmeyelim

Son düzenleme:

canım benden ıyı turkce yazıosun kırılmayız bazen gunumuze denk gelıo özellıkle ben alınganım ama oda brcumdan tepkı vermem bılerek yapmıorum :)
kırmayıda kırılmayıda sevmem hem ben senı cook sevıorum bnım acımdan sorun yok

ben sabah yemek yedım tartıldım hrkam vardı 78.5 cıktım demın gttım hrkamı ckarmısım 78 mıs
ama k.bkmayın ya ;
sbah yarım kılo fazla demısım

kizlar bu hafta dereceye girmedigimiz takdirde listedeki herkes günlük sporuna ek olarak 30 dk lik spor yapacak
hastayasaniz saglik durumunuza uygun sporu secerek yapin
ayrica yine dereceye giremezsek bir lokma kacamak bile yapmiyoruz,oturup spor yapiyoruz,haftaya bu durumu telafi etmek acisindan

itirazi olan varsa yazsin, sebeplerini tartisalim

ben sabah yemek yedım tartıldım hrkam vardı 78.5 cıktım demın gttım hrkamı ckarmısım 78 mıs
ama k.bkmayın ya ;
sbah yarım kılo fazla demısım

canim sorun degil,sen rahat edeceksen liste daha paylasilmamis,degistirebiliriz

pokemon tatlim sen listeyi paylas istersen,kardes takimdan yanlis diye cevap gelirsedüzeltiriz

Benim ruhum yarışmacıdır .

Biri bana liste , sıralama , derece falan dedi mi , iki katı hırslanırım .

Haftaya bireyselde geçemeyeceğimi düşündüğüm bir kişi gördüm diğer takım listelerinde , onun dışında bomba gibi geliyorum kaptan.

Bu arada bizim liste henüz paylaşılmamış o başlıkta ?:26:

önemlı olanda bu öyle bı yarsmalıyızkı kendı ıcımızde bıle rekabet etmelıyızkı kılolar eglencelı gtsın :))

cok güzel,haftaya bomba gibiyiz o zaman

canim her hafat bir üyemiz paylasiyor listeyi,bu hafta pokemonun sirasi,kardes takimdan onay bekliyor galiba,biraz daha paylasilmazsa el atarim duruma,6 ya kadar zaman var

önemlı olanda bu öyle bı yarsmalıyızkı kendı ıcımızde bıle rekabet etmelıyızkı kılolar eglencelı gtsın :))

Evet kuzum , hadi biz seninle kapışalım

cok güzel,haftaya bomba gibiyiz o zaman

canim her hafat bir üyemiz paylasiyor listeyi,bu hafta pokemonun sirasi,kardes takimdan onay bekliyor galiba,biraz daha paylasilmazsa el atarim duruma,6 ya kadar zaman var

Evet , onu da bugün okudum 7 .takım kardeş takımımızmış.

Arada misafirliğe falan gidiyor muyuz birbirimize

***4. TAKIM 300.ETAP***

topraks : ( 76,2/76.0 /0.2 /0.26 %)
pegasus07 : (62/61,5 / 0,5/0,80 % )
quail : (70,5 / / / % )kendi istegiyle ayrildi
pokemon51 69,8 /70.0 / -0.2/ -0.29 % )
zeynepcer : (60 /60 /0 / 0 %) kilosu ayni
wuwum : ( 80 /
78/2/2,5 %)
eftelya_blue: ( 67.0 /66.5 / 0.5 /0.75 %)
Bey
az_leblebi(72,7 / / / % )bildirimde bulunmadi
RrapunzelL(83,2/79.7 /3.5 /2.10 %) yeni üye hedef kilo 60, kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI 0.68%

pokemon bu listeyi paylas cnm,son anda degisiklik oldu

Evet kuzum , hadi biz seninle kapışalım

Evet , onu da bugün okudum 7 .takım kardeş takımımızmış.

Arada misafirliğe falan gidiyor muyuz birbirimize

olur yavrum :)
herkez kendıne o zaman takımdan rakıp secsın
daha cok eylenıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…