Ayrıcaaa kilo çizelgemi de eklemiş bulunmaktayım....
dogru düsünmüssün tatlim,gelmek isteyenlere topik acik,zorunlu olmamak kaydiyla bu uygulamaya dahil olmak isteyen herkes gelebilir
en ıyısı ben koymıyım bu sıskolukla en sısko benım takımda ayı gbıyım :)))Ayın 12 sinde kaptan bu işlemin yapıldığı sayfanın linkini paylaştı. Orayı tıkladığında adım adım anlatıyor. Şu an iş yerindeyim bulamam eğer akşama kadar bulamamış olursan akşam ben tekrar paylaşabilirim. Zaten benim de güncellemem gerekecek kendimi, söylemesi ayıp 74,3 olmuşum da
beslenme seklını sasrt btanem hem en son verılen kılolarımız sabıt kılodrlar ve dha zor gderler ve ınan bn bu ara spor yapmadm ve dha fazla kılom gttı cnku sureklı sporada vcdun alısıo bı ara ya ara verceksın yada sporu artıracaksın bebegım hem senı kımse kovmaz
en ıyısı ben koymıyım bu sıskolukla en sısko benım takımda ayı gbıyım :)))
haklisin,sasirtmam lazim,
sizide kimse kovmaz tatlim
kurallara uymayanlari uyaririm sadce,türkce yazarken kelimeleri tam bulamadigim icin yanlis anlasiliyor olabilirim,veya sert tepki vermisim gibi algilanabilir,sadece dogru kelimeyi,dogru yerde kullanmamaktan kaynakli bir durum,
burda ne kimseyi kovarim,nede kirarim,bu böyle anlasilsin lütfen,tabi kurallara uymayi ihmal etmeyelim
ben sabah yemek yedım tartıldım hrkam vardı 78.5 cıktım demın gttım hrkamı ckarmısım 78 mıs
ama k.bkmayın ya;
sbah yarım kılo fazla demısım
canim sorun degil,sen rahat edeceksen liste daha paylasilmamis,degistirebiliriz
kizlar bu hafta dereceye girmedigimiz takdirde listedeki herkes günlük sporuna ek olarak 30 dk lik spor yapacak
hastayasaniz saglik durumunuza uygun sporu secerek yapin
ayrica yine dereceye giremezsek bir lokma kacamak bile yapmiyoruz,oturup spor yapiyoruz,haftaya bu durumu telafi etmek acisindan
itirazi olan varsa yazsin, sebeplerini tartisalim
naqsıl yapalım canım bu haftaya eklemezsek haftayamı eklıcez sensın kaptanmız dha ıı blıosun ama dkkatlı bakmam grekırdı snucta yars yapıoruz
Benim ruhum yarışmacıdır .
Biri bana liste , sıralama , derece falan dedi mi , iki katı hırslanırım .
Haftaya bireyselde geçemeyeceğimi düşündüğüm bir kişi gördüm diğer takım listelerinde , onun dışında bomba gibi geliyorum kaptan.
Bu arada bizim liste henüz paylaşılmamış o başlıkta ?:26:
tamam cnm,ben ekliyorum,
Benim ruhum yarışmacıdır .
Biri bana liste , sıralama , derece falan dedi mi , iki katı hırslanırım .
Haftaya bireyselde geçemeyeceğimi düşündüğüm bir kişi gördüm diğer takım listelerinde , onun dışında bomba gibi geliyorum kaptan.
Bu arada bizim liste henüz paylaşılmamış o başlıkta ?:26:
önemlı olanda bu öyle bı yarsmalıyızkı kendı ıcımızde bıle rekabet etmelıyızkı kılolar eglencelı gtsın :))
cok güzel,haftaya bomba gibiyiz o zaman
canim her hafat bir üyemiz paylasiyor listeyi,bu hafta pokemonun sirasi,kardes takimdan onay bekliyor galiba,biraz daha paylasilmazsa el atarim duruma,6 ya kadar zaman var
Evet kuzum , hadi biz seninle kapışalım
Evet , onu da bugün okudum 7 .takım kardeş takımımızmış.
Arada misafirliğe falan gidiyor muyuz birbirimize
Evet kuzum , hadi biz seninle kapışalım
Evet , onu da bugün okudum 7 .takım kardeş takımımızmış.
Arada misafirliğe falan gidiyor muyuz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?