Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende onun için çabalıyorum wuwum ya vermek sorun degil verdikten sonrası sorun geri almak var bide saglıklı yasamayı kendimize sart edinmeliyiz
zaten kuzum senın vercen kılo az bn snın ıkı katn kılo vercem kasma kndını ama bn az yıorum cnku yaza kadar 20 kılo hdefım var bebısım

burası hafta sonu sessız oluo hayatım herkez evyle cocugyla ılgılenıo ama bn burdayım ....

bu persembe oylamaya sunarlar bebegım ıtıraz eden olmazsa alırlar :)) bnce alırlar ama caktrma

zaten kuzum senın vercen kılo az bn snın ıkı katn kılo vercem kasma kndını ama bn az yıorum cnku yaza kadar 20 kılo hdefım var bebısım

bebegim şimdi haziran sonuna kadar müddet var dersek 3 ayımız var 15 haftamız var :)
hedefin 20 kilomu ayda 7 kılo demek oluyo buda tahminen
haftada da 2 kılo demek oluyo bence baaaaak cokda zor degilmiş ben sana destek olurum böle wuwumcum dadlum yanlış hesaplamışsam düzelt wuwum

verırım ıns ama kılo verımım braz drdu cunku 15 kılo verdm 2 ayda

verırım ıns ama kılo verımım braz drdu cunku 15 kılo verdm 2 ayda

bak tahmin ettgim gibi vermişsin fıstıgım

doktorlarda bunu diyor vucüt bazen dinlenmeye geciyor canım biraz durup tekrardan bizim hızımı alışıp zayıflamaya baslıyrmusuz canım benim yakında tekrardan vermeye baslarsın

evet bebegım bnce basladımda bgun 78 olmusum
zaten bu hfta hdefım var kılo olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…