- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
senın menunu bgendım ben sık sık az az ye bebegım ılkten kasmana grek yok
yaaa şu oylama bi geleydi
zaten kuzum senın vercen kılo az bn snın ıkı katn kılo vercem kasma kndını ama bn az yıorum cnku yaza kadar 20 kılo hdefım var bebısımbende onun için çabalıyorum wuwum ya vermek sorun degil verdikten sonrası sorun geri almak var bide saglıklı yasamayı kendimize sart edinmeliyiz
bir an geçmşten ckamayacaksın sandım ....
bir an geçmşten ckamayacaksın sandım ....
bilmem bnce ıster tek yarsmaktan ıyıdır
dimi ama wuwumcum
ay sorma wuwum ya kız sabah girdiydim akşama kadar ne kadar çok sey konuşulmuş yeni bitti yarebbi şükür
bu persembe oylamaya sunarlar bebegım ıtıraz eden olmazsa alırlar :)) bnce alırlar ama caktrma
zaten kuzum senın vercen kılo az bn snın ıkı katn kılo vercem kasma kndını ama bn az yıorum cnku yaza kadar 20 kılo hdefım var bebısım
bu persembe oylamaya sunarlar bebegım ıtıraz eden olmazsa alırlar :)) bnce alırlar ama caktrma
bebegim şimdi haziran sonuna kadar müddet var dersek 3 ayımız var 15 haftamız var :)
hedefin 20 kilomu ayda 7 kılo demek oluyo buda tahminen
haftada da 2 kılo demek oluyo bence baaaaak cokda zor degilmiş ben sana destek olurum böle wuwumcum dadlumyanlış hesaplamışsam düzelt wuwum
burası hafta sonu sessız oluo hayatım herkez evyle cocugyla ılgılenıo ama bn burdayım ....
burası hafta sonu sessız oluo hayatım herkez evyle cocugyla ılgılenıo ama bn burdayım ....
evet baharım benım
bu arada adım merve solememıstım sölim dedım
evet baharım benım
bu arada adım merve solememıstım sölim dedım
evet ama hergun cok knusulmuo yanı bgun braz fazla kaçmş sanırsam
bende burdayım tatlım ama pazar günü aşkımla gezcez arkadaslarımız gelecek baska sehirden
verırım ıns ama kılo verımım braz drdu cunku 15 kılo verdm 2 ayda
verırım ıns ama kılo verımım braz drdu cunku 15 kılo verdm 2 ayda
tamam gıt gez bebegım okadarda deılmtlu ol yterkı
bak tahmin ettgim gibi vermişsin fıstıgım
doktorlarda bunu diyor vucüt bazen dinlenmeye geciyor canım biraz durup tekrardan bizim hızımı alışıp zayıflamaya baslıyrmusuz canım benim yakında tekrardan vermeye baslarsın
sende mutlu ol yeteeeerrr :)
ibrahim abiden bi dsarkı patlatıyorum bir tek dilegim var mutlu ol yeter senin için merveciiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?