- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Merhaba;
Kaptan yanıtlamış ama sanırım ilk günler bu sorun hep yaşanıyor, geçmişi takip ederken gözümüzden bazı şeyler kaçabiliyor. Ben de defalarca sordum aynı soruyu bide cevap vermiyolar diye sitem ettim. Sonra geçmişi okuyunca yerin dibine girdim ordan biliorum yani Yarın sabah yoğun olabilir kaptan ben yardımcı olmaya çalışıyım
Sayfanın en sağında en üstte kullanıcı kontrol paneli var. Orayı tıkladığında yeni sayfa açılıyor . açılan sayfanın sol tarafındaki bölümde hesabım başlığı altında seçenekleri düzenle var onu seçiyorsun. Onu seçtikten sonra sağdaki bölümde çeşitli seçenekler başlığı altında mesaj editörü kısmını standart editör Tool bar yapıyorsun kaydediyorsun. Ondan onra mesaj yazdığın pencerenin üstüne yazı tipi seçenekleri çıkıyor her seferinde ordan ekliyorsun.
Daha kolay bir yolu var mı bilmiyorum, ben böyle yaptım. Umarım işini görür.
Kaptan bu yazdığımı okuyunca eminim gülümseyecektir.
evet benım rakıbım aus sende ısteyen brıyle rakıp ol canım her hfta rakıplermızı degscez :))çok iimis ya daha cok hırs olur
gunaydın canlarım
menumee gelırsek dun
sabah 1 dlım ekmek 1 salatalık 1 kbrt ktusu lıht beya peynır 3 zeytın
öglen 1 portakal
aksam 1 tabak haslama yedım ama tabak nrmal byuttaydı ıcınde anca 1 kase olurdu yanı
bde su 2ltreye yakın ıcmısımdr
aksam 10 gbı 2 nescafe ıctım
msaj saysı bılmıom ama yterınce öttüm
unuttum bn yarım saat dans ettım ama etkısını tepkısını blemem yanı dun
laf lafi aciyor cnm,ortamda sicak,konusmadan edemiyoruz:99::99:
tatlim benim 13 martta 59 olma gibi bir hedefim vardi,saniyorum cok atmisim,tutturamadim,bu siralar cok zor veriyorum,hatta almamak icin baya caba sarfediyorum
basaramadim yazdim ki her daim gözümün önünde olsun
yok cnm,yardimim dokunuyorsa ne mutlu bana
yok tatlim,bir lokma börege ceza verilmiyor,hatta sabah ac bile gezmissin,ekmek arasi biseyler yap,yolda atistir veya is yerinde yemeye calis,ac gezme ama
su gayet güzel,sporada dikkat et ihmal etme
afiyet olsun tatlim,takimin alacagi dereceye göre hafta sonu 1 gün izinli olabiliyoruz,o gün sende istedigini yersinasiri olmamak kaydiyla tabi
günaydin cnm,kilonu yazmamissin,heyecan olsun diyemi sonraya biraktin yoksa
rapunzel 2 haftada kackilo verdiiiiiii......az sonraaaaaa
laf lafi aciyor cnm,ortamda sicak,konusmadan edemiyoruz:99::99:
tatlim benim 13 martta 59 olma gibi bir hedefim vardi,saniyorum cok atmisim,tutturamadim,bu siralar cok zor veriyorum,hatta almamak icin baya caba sarfediyorum
basaramadim yazdim ki her daim gözümün önünde olsun
yok cnm,yardimim dokunuyorsa ne mutlu bana
yok tatlim,bir lokma börege ceza verilmiyor,hatta sabah ac bile gezmissin,ekmek arasi biseyler yap,yolda atistir veya is yerinde yemeye calis,ac gezme ama
su gayet güzel,sporada dikkat et ihmal etme
afiyet olsun tatlim,takimin alacagi dereceye göre hafta sonu 1 gün izinli olabiliyoruz,o gün sende istedigini yersinasiri olmamak kaydiyla tabi
günaydin cnm,kilonu yazmamissin,heyecan olsun diyemi sonraya biraktin yoksa
rapunzel 2 haftada kackilo verdiiiiiii......az sonraaaaaa
çok yememişin cnm nrmal olcude ara ogununu kacrmadan yemıssınbn hep kacrıorum senı kacrmadgn ıcın tebrk edıorummm
benmi yanlis yazdim,senmi yanlis anladin cnm,benim hosuma gidiyor dedim,yani atlamanda bir kusur yok
baska arkadaslari bilmem tabi,kendi adima cevap veriyorum
benmi yanlis yazdim,senmi yanlis anladin cnm,benim hosuma gidiyor dedim,yani atlamanda bir kusur yok
baska arkadaslari bilmem tabi,kendi adima cevap veriyorum
chanelle diye kazanlı bi ütü performansından memnunum ama su seviye sensörü bozulup duruyo su çekse iyi ütülüyor aslında. garantisi yok ama henüz yeni tamire gittiği için yardımcı olacaklar.
canım lahanalrı öğlene kaydırsaymışın daha iyi olurmuş o bir lokma börek yerine 1 dilimekmekle 2 dilim peynir yeseydin hacimsel olarak midendedaha çok yer kaplardı hemde daha uzun süre tok tutardı hemde şekerini aniden yüksltmezdi. hahahahha ben adamı pişman ederim muhahahahahah(kötükadın gülüşü)
canım güzelbeslenmişswin ama öğlen ne çorbası içtin bide1kaseçorba 1ekmek yerine geçer demişti diyetisyenim.
canım öncelikle iyi sporlar. öğlen ve ara yememen iyi olmamış
diğer günlere göre kendine biraz daha insaflı davranmışsın :)) vanım evde leslie walk zumba filan yapabilirsin
:18::18::18::18::18::18::18::18:
hemen menümü paylaşayım kızım aç aç geziyor onu doyurayım :))
sonrada kendimi
sabah:2 haşlama yumurta 1 dilim çavdarlı ekmek
ara :1 çb. süt light
öğle;6 y.k. kabak yeeği 1 dilim çavdarlı ekmek 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara :1 çb. süt light
akşam; 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü 1 dilim çavdarlı ekmek bol yeşillik
gece; 2 küçük armut 1 su bardağı süt
su;2-3 ltre
spor; 6 km hızlı tempoda bebek arabası ittirmek suretiyle yürüyüş
dal atla herşey serbest sana wuwuuuummm :)
öglen yemek ymeden nasıl duruyosun wuwum ya benim elim ayagım titreyiveriyo
tamam bebegım gel snde pazartesı gelll :) ama yterkı gel snuc olaarak
evet bebegım haklısın nrmalde gnde 1 bardak ıcıodm bn genelde az yemek yıorum dye ama alıstım bu ara su kahveye kesmelıyım
Sen hiç merak etme kaptan , bu daha ısınma turuydu zaten :13:
Bugünden itibaren spora daha fazla zaman ayıracağım , belki kısa zamanda mezun olacağım aranızdan ama bundan keyifli veda olmaz heralde
Sen hiç merak etme kaptan , bu daha ısınma turuydu zaten :13:
Bugünden itibaren spora daha fazla zaman ayıracağım , belki kısa zamanda mezun olacağım aranızdan ama bundan keyifli veda olmaz heralde
her kosulda gecersın bebegım 20 kılo var dha hedefıme :))
ama kndıme en fazla 3 ay tanıorum en azndan 15 gtcek
bence zaten basarcakkaptan o snucta
ya basaran gdıyo ama
sonra bıze kım bakcakk yha
yok tatlim ceza yok bademe,kalorsini hesaplamadin heralde yerken
avucla yiyceksen beyaz leblebi ye cnm
aferin tatlim,mesajini okluduguumda gülümsedigimi farkettim ayrica
hic sorun degil cnm,hepimiz bazen fazla kacirabiliyoruz,bunlari görüp birbirimize söylememiz icin burdayiz,bu gibi seyler beni mutlu eder,demekki gercektende dikkate aliniyormus burasi
yok tatlim ceza yok bademe,kalorsini hesaplamadin heralde yerken
avucla yiyceksen beyaz leblebi ye cnm
aferin tatlim,mesajini okluduguumda gülümsedigimi farkettim ayrica
hic sorun degil cnm,hepimiz bazen fazla kacirabiliyoruz,bunlari görüp birbirimize söylememiz icin burdayiz,bu gibi seyler beni mutlu eder,demekki gercektende dikkate aliniyormus burasi
Bir fikrim var kızlar hedef kılosuna ulaşanlar bnce koruma suresı için bi ay aramızda bulunsun böylece kılo almams ve kendını salmams olurlar benım mezun olmama dha var ama mehzun oluncada yazcam yedıklerımı falan sonucta ınsan tek basına kalınca kacırabılır
SADECE HEDEF KILOSUNA ULASANLAR LISTEYE EKLENMEZ
en ıyısı ben koymıyım bu sıskolukla en sısko benım takımda ayı gbıyım :)))
en ıyısı ben koymıyım bu sıskolukla en sısko benım takımda ayı gbıyım :)))
ben sabah yemek yedım tartıldım hrkam vardı 78.5 cıktım demın gttım hrkamı ckarmısım 78 mıs
ama k.bkmayın ya;
sbah yarım kılo fazla demısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?