- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
kizlar bu hafta dereceye girmedigimiz takdirde listedeki herkes günlük sporuna ek olarak 30 dk lik spor yapacak
hastayasaniz saglik durumunuza uygun sporu secerek yapin
ayrica yine dereceye giremezsek bir lokma kacamak bile yapmiyoruz,oturup spor yapiyoruz,haftaya bu durumu telafi etmek acisindan
itirazi olan varsa yazsin, sebeplerini tartisalim
kizlar bu hafta dereceye girmedigimiz takdirde listedeki herkes günlük sporuna ek olarak 30 dk lik spor yapacak
hastayasaniz saglik durumunuza uygun sporu secerek yapin
ayrica yine dereceye giremezsek bir lokma kacamak bile yapmiyoruz,oturup spor yapiyoruz,haftaya bu durumu telafi etmek acisindan
itirazi olan varsa yazsin, sebeplerini tartisalim
önemlı olanda bu öyle bı yarsmalıyızkı kendı ıcımızde bıle rekabet etmelıyızkı kılolar eglencelı gtsın :))
beni kimse rakip secmiyomu yawww
bende bi girseydim gruba hayırlısıyla canlarım yaaa
selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
kızlar takım içi rakabet mi başladıçok severim rekabet ortamlarını benide yazın yada benim de takım içi iddiaya gireceğim birisi olsun
wuwum ausla kapisiyor cnm,sen kendine baska bir rakibe bul
diyete basladigin kilo degil,takima katildigin kiloya göre hesapliyoruz
neyse bende alınana kadar beklerim o zamant
olay benden cktı zaten bebegımaus benı rakıp olarak sectı ben suan kapısmaktayım zaten ama snlede kapişirimm bebegim
canım benım 67.6-65.1 ckarıoruz :2.5
2.5 u 100 ıle carpıoruz 2.5*100:250 250 yode ılk kılona boluoruz yanı 250:67.6 burdan cıkan snuc yuzden oluo bebegım
senın lafına atlarım zaten srmam yakın hssedıorum cunku
bgun yedıgımı dyunca soke grersın o zaman bn öglen gnelde meyvede yemıorum bebegım :)
zamanla ıstahmı kesmeyı basardım
ben seni öle böle yakından hissetmiyorum balım yaaaa kanım kaynadı sana ya :13:
bgun yedıgımı dyunca soke grersın o zaman bn öglen gnelde meyvede yemıorum bebegım :)
zamanla ıstahmı kesmeyı basardım
senn hepp gell hayatım dememe gerek varmı
bende işte yavas yavas bahar dur diyorum kendime
canım fıkırı sundum ama herkez rakıp secmedı aus sadece rakıbın ben olurum dedı bde rapunzelde ıyı fkır yarısmak dedı snde rapunzelle yarsabılırsn bnce :))
hooooopp geliverdim
canım fıkırı sundum ama herkez rakıp secmedı aus sadece rakıbın ben olurum dedı bde rapunzelde ıyı fkır yarısmak dedı snde rapunzelle yarsabılırsn bnce :))
inşşallah grersın canım bnım oylamandakı cvabım bllı :)))))))))))))))
du bakalım rapunzelde beni isteyecekmi :)
inşşallah grersın canım bnım oylamandakı cvabım bllı :)))))))))))))))
yawrumm benımm kıyamam bn sna ayyhh ayhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?