Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba canım tanıştıgıma memnun oldum gel bi kaynasalım önce ben varım yarısa bugün kaç kıloydun canım benım

ya ben ameliyattan dolayı pek bişey yiyemiyorum yani diyet fln yapmıyorum yiyemediğimden kilo veriyorum ben o bakımdan düşünmeden rakip olalım demiş bulundum ama sana haksızlık olur cnm ksura bakma ya söyleyip vazgectim gibi oldu ama

tamam canım sprun degil sen saglıgına bak bian önce iyi olursun inşallah bi yarıs borcun olsun canım yaaa :) iyi geceler canım

hayirli olsun cnm,en kisa sürede saga doru ilerlesin tavsanin

İnşallah en kısa zamanda bende sağa doğru ilerlemek istiyorum.

Bu arada sologan süper olmuş.

Kilo vermenin durduğunu yazmışsın. Bir arkadaşımda aynı şekilde ilk başladığında biraz verdi sonra 1,5 ay hiç kilo vermedi diyetisyen kontrolündeydi. Diyetisyeni vücudun dinlendiğini söylemiş. Kız 1,5 ay sonra patır patır tekrar kilo verdi. Önemli olan o dinlenme sürelerinde motivasyonu koruyabilmek. kilo verirken zaten motivasyon yüksek oluyo, zor olan duraklamalarda sağlam durabilmek yılmamak.

Mevsimlerden Romaya başladım bugün, sen hazır mısın kaptan?

canım tebrik ederim, bu arada senin adına çok sevindim gerçekten birlikten kuvvet doğuyor, etrafımda bir sürü insan var farklı yöntemlerle zayıflamaya çalışıyorlar ama en güzeli bu yöntem

Teşekkür ederim inşallah hep böyle devam eder.

cevrendeki insanlar bizmi oluyoruz tatlim:44:

ben kek,kurabiye gördümmü gözümü kapatiyom valla,bakarsam dayanamam diye:83:

valla bende derin nefes alıyorum su içiyorum .

geçmiş olsun tekrar hoşgeldin

günaydınnn canlarrr
dünki menümü yazim
CUMA
SABAH :
1 DİLİM EKMEK Bİ TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA :
1 TANE ELMA
ÖĞLEN :
Bİ KASE YOGURT EVDEN KEPEK EKMEKLİ SANDİVİÇ EVDEN İŞE GÖTÜRMÜŞTÜM BUNLARI :)
ARA :
10 TANE BEYAZ LEBLEBİ
AKŞAM :
İKİ TANE KABAK DOLMASI KOCA Bİ TABAK SALATA YAGSIZ EKSİSİ BOL TUZU AZ BİDE Bİ 3 KAŞIK YOGURT
ARA :
YOK
Bİ BARDAK YEŞİL ÇAY BİRAZCIK SU DÜN RAHATSIZ OLDUGU İÇİ SUYU ÇOK İÇEMEDİM

İNŞALLAHH İYİ BULURSUNUZ KIZLAR

Canım , menün gayet güzel olmuş , meyveyi yalnız yememeye çalış, uzmanlar meyvenin yanında ya bi kepekli bisküvi ya da 2 ceviz yada 2-3 badem gibi şeyler öneriyorlar.

Rahatsızlığın için de üzüldüm umarım çabuk toparlarsın. Suyu ihmal etme, yağ yakmamız için suya ihtiyacımız var.

memnun oldum canım aus :) aus ablamı desem :44:

Abla , teyze , nine , aus ... herşey serbest canım

Ben iyi buldum canım
Akşam dolma yediğin için ekmek yememişsin , güzel.
Öğün atlamamışsın , güzel.
Tek kötü olan su içmemişsin ve spor yapmamışsın sanırm.Ona da rahatsızlığın sebeb sanırım .

Sabah maalesef kahvaltı yok

Ara da yok
( iş yerini ben kurtarcam çalışmaktan kahvaltı yapamamışım )

Öğlen 1 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
3-4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık sossuz makarna
2 kaşık yoğurt

Yuh be bana ne kadar çok şey yemişim 

İkindi
1 elma
1 yemek kaşığı yulaf kepeği takviyeli aktiva yoğurt

Akşam
5-10 küçük balık ( hamsiydi galiba) ( ve maalesef fritözde yani yağda kızarmıştı ama çok hafifti yani yağı fazla çekmemişti) ( tabi son not beni kurtarır mı bilmiyorum ?)

Salata

Tatlı ve dondurma ikramlarının yüzüne bile bakmadım.
Yemekte kola içmedim
Gün içinde teklif edilen gevrek ( biz İzmirde gevrek diyoruz siz sanırım simit olarak biliyorsunuz ) , bisküvi, çikolata ikramlarını geri çevirdim, çok sevdiğim elmalı kekten bile yemedim.

Şimdi bunları neden yazıyorum biliyormusunuz. Benim için yediklerimden çok yemediklerim önemli. Yani ben bunları yemediğim zaman zaten diyet listesi uygulamasamda zayıflamaya başlarım. Çünkü ben abur cuburlar yüzünden kilo alıyorum. Bunları yememem benim için başarı ve başarımı burada paylaşmak istiyorum.

3 Lt ye yakın su içtim , daha da içesim vardı ama gn bitti 
9 lu karışık bitki çayı aldım kendime 1 poşet ondan içtim.

Çok üzgünüm, utanarak söylüyorum ki hiç spor yapamadım, Gece annemlerdeydik misafirler çok geç gitti. Vaktim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…