Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eveeeeeeeeeet benden de günaydınlar herkese

Dün bir spor canavarıydım ama maalesef fıtığım nüksetti sabah . Bugün dışarıda çok işim vardı , bu belle nasıl yapacağım bakalım

Sabah :

1 Fincan şekersiz yeşil çay

3 adet zeytinli , dereotlu peynir topları

2 dilim etimek

Ara :

1 çay bardağı yağsız süt
1 elma

Öğlen :

1 kase yağsız tarhana çobası
4 kaşık yoğurt ve közlenmiş kırmızı biber / peynir
1 dilim kepek ekmek
Salata

Ara:

3 adet yulaflı bisküvi
1/2 muz

Akşam :

1 kase tarhana çorbası
Yoğurt ve tavuk ( haşlanmış )
Salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

yağsız ssüt ile nescafe

Gelelim spora

Termal sauna şortumu giydim , kollarıma streç sardım
Off ya bunları bizden başka kimse okumasın lütfen

Önce 15 dakika kadar kondisyon bisikleti yaptım.Sonra ağırlık ve karın , göğüs , kol egzersizleri ile devam ettim.Yaklaşık 15 dakika kadar.
Ardından 125 mekik çektim . Aleti var evde o sebeble rahat oluyor ,yoksa mekik özürlüyüm.
Son olarak 15 dakika kondisyon bisiklette hafif tempo ile nokta koydum.

Son düzenleme:

Evet Aus bombardımana başlayabilirsin dünkü menü için bekliyorum

Önce bir senin bombardımanını okuyayım dedim canım

En çok yemediklerini yazma kısımına bayıldım , bende yazsam var ya ; bu kadın bu zamana kadar bunları yiyerek nasıl 200 kilo olmamış der ; madalya verirsiniz bana (dikkat edersen örneğimde 200 diyorum 100 demiyorum , 100 oldum çünkü )

Neyse , sabah yok , ara yok .... metabolizmanın çalışmaya başlaması için ağzına iki lokma birşey ataydın canım ya.Sabah işe giderken yarım gevrek yiyeydin daha iyiymiş.

Akşam o balıkları ekmeksiz , salatasız mı yedin:26:

menun ıyıymıs bebegım :)):))))

SAlata vardı bol bol da ekmek yemedim. Ekmeğe küs gibiyim, sırf sen ısrarla söylüyorsun diye yediğimi de ondan yiyorum.

canım yemedıklerın tabıkı onemlı öglen braz fazla kacmıs gbı bıde bu makarna nrmal 1 yemek kasıgımı yoksa bı byuk kasıkmı ?
balıklara gelınce tek basına yemısın salata yıyeblırmısım ama yemedn bıle :.... evet balıkların yagı var ama 1 gunluk atlayabılırız zaten ole cok yememissin

ıhmm su oranı guzell amaa

Hakkaten süper spor yapmışsın, menüde kusursuz yani tebrik ederim...

menun guzel dengelı yemen gerekenı yemısssın ama bn olsam su crbanın yanında ekmek yıyecegıme salata tercıh ederdım ...
snucta ekmkle crbanın kalorısı aynı
bde arandakı 3 tane buskıvı ckar cnku 3 5 hazır seylerde cok kalorı var
sporun guzel

wuwum, kilo çizelgesi hazırlamak için link aşağıda çok basit takılırsan sor yine..

http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php

benım menume gelelım şimdide
sabah kalktıgımda 3 bardak su içtim
sonra 2 kru kayısı ve 1 salatalık 1 kbrıt ktusu beyaz pynır yarım dlım kpek ekmegı 1 nescafe
öglen 4 tane badem öncesı 3 byuk bardak su
aksam menume gecmedenn tekarardan 3 bardak su
aksam 1 kase salataa 5 badem
aksamda 1 nescafe saat 11 gbı

SAlata vardı bol bol da ekmek yemedim. Ekmeğe küs gibiyim, sırf sen ısrarla söylüyorsun diye yediğimi de ondan yiyorum.

Bende eskiden diyet yaparken ağzıma ekmek sürmezdim , ekmek yemedikçe zayıflayacağımı düşünürdüm .Ne zaman ki diyetisyene gittim , hmmmm dedim ne biliyorsam yanlış biliyormuşum

Hakkaten süper spor yapmışsın, menüde kusursuz yani tebrik ederim...

He yaa , resmen kendimi 1 saat olipiyatlara hazırlanıyormuşum gibi hissettim

Canım , ben sabit bir liste uyguluyorum .Bu liste ile yaklaşık 40 kilo verdim ben , ne yazıyorsa onu uygulamaya yine kararlıyım

anladım zaten canım bndede var sabıt lıste dyetsyen verdı ama henuz denemedım cnku 6 dlım ekmek var lstemde falan falan okadr yesem sıserım korkusu vardı bnde
ama sen bu yolla kılo vermısssen dvam et bebegım

canım ben cevizi pek sevmiyorum o yuzden yemıyorum bademde kılo yapar diye korkuyorum ondan yemıyordum :18:

dün rahatsızdım canım işte o yüzden spor yapamadım ama işeyürüyerek gidiyorum oda 45 50 dakka sürüyor hızlı hızlı yürüdügüm halde 2 km kadar var yol canm

ay bende aburcubur yüzünden kilo alanlardandım bende hepsini kestim canım cezalıyım kendime ceza verdim

ben 3 litre içiyorum normalde canım ama dün işte 2 lt anca içmişimdir

Senin listene hep aynı yorumu yapacağım heralde ben mezun olana kadar , az yiyorsun

Sende bana hep , ben çok yiyemiyorum cevabını vereceksin bu durumda

Nescafe seviyorsun sende benim gibi ama şu 3ü bir arada olanları yada 2 si birarada neyse işte onlardan içme kuzum , ben light süt ile şekersiz hazırlıyorum kahvemi

sagol bebegim benim :))))

bende ekmek yememeye calışıyorum canım genelde sabahları yıyorum sadece yada öglen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…