Sabah maalesef kahvaltı yok
Ara da yok
( iş yerini ben kurtarcam çalışmaktan kahvaltı yapamamışım )
Öğlen 1 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
3-4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık sossuz makarna
2 kaşık yoğurt
Yuh be bana ne kadar çok şey yemişim 
İkindi
1 elma
1 yemek kaşığı yulaf kepeği takviyeli aktiva yoğurt
Akşam
5-10 küçük balık ( hamsiydi galiba) ( ve maalesef fritözde yani yağda kızarmıştı ama çok hafifti yani yağı fazla çekmemişti) ( tabi son not beni kurtarır mı bilmiyorum ?)
Salata
Tatlı ve dondurma ikramlarının yüzüne bile bakmadım.
Yemekte kola içmedim
Gün içinde teklif edilen gevrek ( biz İzmirde gevrek diyoruz siz sanırım simit olarak biliyorsunuz ) , bisküvi, çikolata ikramlarını geri çevirdim, çok sevdiğim elmalı kekten bile yemedim.
Şimdi bunları neden yazıyorum biliyormusunuz. Benim için yediklerimden çok yemediklerim önemli. Yani ben bunları yemediğim zaman zaten diyet listesi uygulamasamda zayıflamaya başlarım. Çünkü ben abur cuburlar yüzünden kilo alıyorum. Bunları yememem benim için başarı ve başarımı burada paylaşmak istiyorum.
3 Lt ye yakın su içtim , daha da içesim vardı ama gn bitti 
9 lu karışık bitki çayı aldım kendime 1 poşet ondan içtim.
Çok üzgünüm, utanarak söylüyorum ki hiç spor yapamadım, Gece annemlerdeydik misafirler çok geç gitti. Vaktim olmadı.
Evet Aus bombardımana başlayabilirsin dünkü menü için bekliyorum
günaydınnn canlarrr
dünki menümü yazim
CUMA
SABAH :
1 DİLİM EKMEK Bİ TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA :
1 TANE ELMA
ÖĞLEN :
Bİ KASE YOGURT EVDEN KEPEK EKMEKLİ SANDİVİÇ EVDEN İŞE GÖTÜRMÜŞTÜM BUNLARI :)
ARA :
10 TANE BEYAZ LEBLEBİ
AKŞAM :
İKİ TANE KABAK DOLMASI KOCA Bİ TABAK SALATA YAGSIZ EKSİSİ BOL TUZU AZ BİDE Bİ 3 KAŞIK YOGURT
ARA :
YOK
Bİ BARDAK YEŞİL ÇAY BİRAZCIK SU DÜN RAHATSIZ OLDUGU İÇİ SUYU ÇOK İÇEMEDİM
İNŞALLAHH İYİ BULURSUNUZ KIZLAR
Önce bir senin bombardımanını okuyayım dedim canım
En çok yemediklerini yazma kısımına bayıldım , bende yazsam var ya ; bu kadın bu zamana kadar bunları yiyerek nasıl 200 kilo olmamış der ; madalya verirsiniz bana (dikkat edersen örneğimde 200 diyorum 100 demiyorum , 100 oldum çünkü)
Neyse , sabah yok , ara yok .... metabolizmanın çalışmaya başlaması için ağzına iki lokma birşey ataydın canım ya.Sabah işe giderken yarım gevrek yiyeydin daha iyiymiş.
Akşam o balıkları ekmeksiz , salatasız mı yedin:26:
canım yemedıklerın tabıkı onemlı öglen braz fazla kacmıs gbı bıde bu makarna nrmal 1 yemek kasıgımı yoksa bı byuk kasıkmı ?Sabah maalesef kahvaltı yok
Ara da yok
Öğlen 1 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
3-4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık sossuz makarna
2 kaşık yoğurt
İkindi
1 elma
Akşam
5-10 küçük balık ( hamsiydi galiba) ( ve maalesef fritözde yani yağda kızarmıştı ama çok hafifti yani yağı fazla çekmemişti) ( tabi son not beni kurtarır mı bilmiyorum ?)
Salata
Yemekte kola içmedim
Gün içinde teklif edilen gevrek ( biz İzmirde gevrek diyoruz siz sanırım simit olarak biliyorsunuz ) , bisküvi, çikolata ikramlarını geri çevirdim, çok sevdiğim elmalı kekten bile yemedim.
Şimdi bunları neden yazıyorum biliyormusunuz. Benim için yediklerimden çok yemediklerim önemli. Yani ben bunları yemediğim zaman zaten diyet listesi uygulamasamda zayıflamaya başlarım. Çünkü ben abur cuburlar yüzünden kilo alıyorum. Bunları yememem benim için başarı ve başarımı burada paylaşmak istiyorum.
Çok üzgünüm, utanarak söylüyorum ki hiç spor yapamadım, Gece annemlerdeydik misafirler çok geç gitti. Vaktim olmadı.
Eveeeeeeeeeet benden de günaydınlar herkese
Dün bir spor canavarıydım ama maalesef fıtığım nüksetti sabah . Bugün dışarıda çok işim vardı , bu belle nasıl yapacağım bakalım
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
3 adet zeytinli , dereotlu peynir topları
2 dilim etimek
Ara :
1 çay bardağı yağsız süt
1 elma
Öğlen :
1 kase yağsız tarhana çobası
4 kaşık yoğurt ve közlenmiş kırmızı biber / peynir
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
3 adet yulaflı bisküvi
1/2 muz
Akşam :
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt ve tavuk ( haşlanmış )
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
yağsız ssüt ile nescafe
Gelelim spora
Termal sauna şortumu giydim , kollarıma streç sardımOff ya bunları bizden başka kimse okumasın lütfen
Önce 15 dakika kadar kondisyon bisikleti yaptım.Sonra ağırlık ve karın , göğüs , kol egzersizleri ile devam ettim.Yaklaşık 15 dakika kadar.
Ardından 125 mekik çektim . Aleti var evde o sebeble rahat oluyor ,yoksa mekik özürlüyüm.
Son olarak 15 dakika kondisyon bisiklette hafif tempo ile nokta koydum.
Eveeeeeeeeeet benden de günaydınlar herkese
Dün bir spor canavarıydım ama maalesef fıtığım nüksetti sabah . Bugün dışarıda çok işim vardı , bu belle nasıl yapacağım bakalım
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
3 adet zeytinli , dereotlu peynir topları
2 dilim etimek
Ara :
1 çay bardağı yağsız süt
1 elma
Öğlen :
1 kase yağsız tarhana çobası
4 kaşık yoğurt ve közlenmiş kırmızı biber / peynir
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
3 adet yulaflı bisküvi
1/2 muz
Akşam :
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt ve tavuk ( haşlanmış )
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
yağsız ssüt ile nescafe
Gelelim spora
Termal sauna şortumu giydim , kollarıma streç sardımOff ya bunları bizden başka kimse okumasın lütfen
Önce 15 dakika kadar kondisyon bisikleti yaptım.Sonra ağırlık ve karın , göğüs , kol egzersizleri ile devam ettim.Yaklaşık 15 dakika kadar.
Ardından 125 mekik çektim . Aleti var evde o sebeble rahat oluyor ,yoksa mekik özürlüyüm.
Son olarak 15 dakika kondisyon bisiklette hafif tempo ile nokta koydum.
Ayın 12 sinde kaptan bu işlemin yapıldığı sayfanın linkini paylaştı. Orayı tıkladığında adım adım anlatıyor. Şu an iş yerindeyim bulamam eğer akşama kadar bulamamış olursan akşam ben tekrar paylaşabilirim. Zaten benim de güncellemem gerekecek kendimi, söylemesi ayıp 74,3 olmuşum da
wuwum, kilo çizelgesi hazırlamak için link aşağıda çok basit takılırsan sor yine..
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
SAlata vardı bol bol da ekmek yemedim. Ekmeğe küs gibiyim, sırf sen ısrarla söylüyorsun diye yediğimi de ondan yiyorum.
Hakkaten süper spor yapmışsın, menüde kusursuz yani tebrik ederim...
menun guzel dengelı yemen gerekenı yemısssın ama bn olsam su crbanın yanında ekmek yıyecegıme salata tercıh ederdım ...
snucta ekmkle crbanın kalorısı aynı
bde arandakı 3 tane buskıvı ckar cnku 3 5 hazır seylerde cok kalorı var
sporun guzel
Bende eskiden diyet yaparken ağzıma ekmek sürmezdim , ekmek yemedikçe zayıflayacağımı düşünürdüm .Ne zaman ki diyetisyene gittim , hmmmm dedim ne biliyorsam yanlış biliyormuşum
He yaa , resmen kendimi 1 saat olipiyatlara hazırlanıyormuşum gibi hissettim
Canım , ben sabit bir liste uyguluyorum .Bu liste ile yaklaşık 40 kilo verdim ben , ne yazıyorsa onu uygulamaya yine kararlıyım
Canım , menün gayet güzel olmuş , meyveyi yalnız yememeye çalış, uzmanlar meyvenin yanında ya bi kepekli bisküvi ya da 2 ceviz yada 2-3 badem gibi şeyler öneriyorlar.
Rahatsızlığın için de üzüldüm umarım çabuk toparlarsın. Suyu ihmal etme, yağ yakmamız için suya ihtiyacımız var.
Canım , menün gayet güzel olmuş , meyveyi yalnız yememeye çalış, uzmanlar meyvenin yanında ya bi kepekli bisküvi ya da 2 ceviz yada 2-3 badem gibi şeyler öneriyorlar.
Rahatsızlığın için de üzüldüm umarım çabuk toparlarsın. Suyu ihmal etme, yağ yakmamız için suya ihtiyacımız var.
Abla , teyze , nine , aus ... herşey serbest canım
Ben iyi buldum canım
Akşam dolma yediğin için ekmek yememişsin , güzel.
Öğün atlamamışsın , güzel.
Tek kötü olan su içmemişsin ve spor yapmamışsın sanırm.Ona da rahatsızlığın sebeb sanırım .
Abla , teyze , nine , aus ... herşey serbest canım
Ben iyi buldum canım
Akşam dolma yediğin için ekmek yememişsin , güzel.
Öğün atlamamışsın , güzel.
Tek kötü olan su içmemişsin ve spor yapmamışsın sanırm.Ona da rahatsızlığın sebeb sanırım .
Sabah maalesef kahvaltı yok
Ara da yok
Öğlen 1 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
3-4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık sossuz makarna
2 kaşık yoğurt
İkindi
1 elma
Akşam
Salata
Yemekte kola içmedim
benım menume gelelım şimdide
sabah kalktıgımda 3 bardak su içtim
sonra 2 kru kayısı ve 1 salatalık 1 kbrıt ktusu beyaz pynır yarım dlım kpek ekmegı 1 nescafe
öglen 4 tane badem öncesı 3 byuk bardak su
aksam menume gecmedenn tekarardan 3 bardak su
aksam 1 kase salataa 5 badem
aksamda 1 nescafe saat 11 gbı
menun ıyıymıs bebegım :)):))))
menun ıyıymıs bebegım :)):))))
SAlata vardı bol bol da ekmek yemedim. Ekmeğe küs gibiyim, sırf sen ısrarla söylüyorsun diye yediğimi de ondan yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?