- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
menun guzel dengelı yemen gerekenı yemısssın ama bn olsam su crbanın yanında ekmek yıyecegıme salata tercıh ederdım ...
snucta ekmkle crbanın kalorısı aynı
bde arandakı 3 tane buskıvı ckar cnku 3 5 hazır seylerde cok kalorı var
sporun guzel
menun guzel dengelı yemen gerekenı yemısssın ama bn olsam su crbanın yanında ekmek yıyecegıme salata tercıh ederdım ...
snucta ekmkle crbanın kalorısı aynı
bde arandakı 3 tane buskıvı ckar cnku 3 5 hazır seylerde cok kalorı var
sporun guzel
wuwum, kilo çizelgesi hazırlamak için link aşağıda çok basit takılırsan sor yine..
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
benım menume gelelım şimdide
sabah kalktıgımda 3 bardak su içtim
sonra 2 kru kayısı ve 1 salatalık 1 kbrıt ktusu beyaz pynır yarım dlım kpek ekmegı 1 nescafe
öglen 4 tane badem öncesı 3 byuk bardak su
aksam menume gecmedenn tekarardan 3 bardak su
aksam 1 kase salataa 5 badem
aksamda 1 nescafe saat 11 gbı
sonra 2 kru kayısı ve 1 salatalık 1 kbrıt ktusu beyaz pynır yarım dlım kpek ekmegı 1 nescafe
Bu arada gunaydın bebeklerım
Bu arada gunaydın bebeklerım
aynen bendede eror diyor canım yaacanım bahlantı error verıo hatalı baglantoı dye acamadm brazdaha zayflaynca yapcam czelgemı bnde
Senin listene hep aynı yorumu yapacağım heralde ben mezun olana kadar , az yiyorsun
Sende bana hep , ben çok yiyemiyorum cevabını vereceksin bu durumda
Nescafe seviyorsun sende benim gibi ama şu 3ü bir arada olanları yada 2 si birarada neyse işte onlardan içme kuzum , ben light süt ile şekersiz hazırlıyorum kahvemi
Ayın 12 sinde kaptan bu işlemin yapıldığı sayfanın linkini paylaştı. Orayı tıkladığında adım adım anlatıyor. Şu an iş yerindeyim bulamam eğer akşama kadar bulamamış olursan akşam ben tekrar paylaşabilirim. Zaten benim de güncellemem gerekecek kendimi, söylemesi ayıp 74,3 olmuşum da
Bende eskiden diyet yaparken ağzıma ekmek sürmezdim , ekmek yemedikçe zayıflayacağımı düşünürdüm .Ne zaman ki diyetisyene gittim , hmmmm dedim ne biliyorsam yanlış biliyormuşum
He yaa , resmen kendimi 1 saat olipiyatlara hazırlanıyormuşum gibi hissettim
Canım , ben sabit bir liste uyguluyorum .Bu liste ile yaklaşık 40 kilo verdim ben , ne yazıyorsa onu uygulamaya yine kararlıyım
aynen bendede eror diyor canım yaa
wuwum ya harbiden corba o kadar kalorilmi ya bn genelde yagsız yogurt corbası içiyorum evdeyken dısadaykende mercimek corbası mecburen
O zaman şöyle yapalım, 13 mart sabah 9-10 gibi kaptanın ( yani pegasusun ) bana yazdığı bir yazı var linkin aslı orada bir de öyle deneyin bakalım.
wuwum bu menü ney böyle o nescafeyi içecegşne yemek yesen daha az kalori alırsın sabah zaten en önemli ögün nesafeyi bırak kuzum ya hele hele gece 11 de tam kalori demek bide kupa da içiyorsan daha da kötü menünü begenmedim wuwum benim ya
aynen bendede eror diyor canım yaa
O zaman şöyle yapalım, 13 mart sabah 9-10 gibi kaptanın ( yani pegasusun ) bana yazdığı bir yazı var linkin aslı orada bir de öyle deneyin bakalım.
selam hanımlar... yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhabalar:)
dünkü menümü yazıyım hemen dün tüm günü dışarda geçirmeme rağmen hiç kaçamak yapmamış olmanın mutluluğu içersindeyim
sabah
nesfit
süt
öğle
fesleğenli peynirli domatesli tost
çay
ara
capicino
akşam
1 dilim biftek
salata
suyu az içebildim 1 lt kadar anca
spor da yapamadım çok yorgundum eve gelince
sevgiler
1 dılım ekmekle 1 kepce crbanın kalorısı esıt bebegım kuzenım aradıda gec cvap verdm k. bkma
Eveeeeeeeeeet benden de günaydınlar herkese
Dün bir spor canavarıydım ama maalesef fıtığım nüksetti sabah . Bugün dışarıda çok işim vardı , bu belle nasıl yapacağım bakalım
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
3 adet zeytinli , dereotlu peynir topları
2 dilim etimek
Ara :
1 çay bardağı yağsız süt
1 elma
Öğlen :
1 kase yağsız tarhana çobası
4 kaşık yoğurt ve közlenmiş kırmızı biber / peynir
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
3 adet yulaflı bisküvi
1/2 muz
Akşam :
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt ve tavuk ( haşlanmış )
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
yağsız ssüt ile nescafe
Gelelim spora
Termal sauna şortumu giydim , kollarıma streç sardımOff ya bunları bizden başka kimse okumasın lütfen
Önce 15 dakika kadar kondisyon bisikleti yaptım.Sonra ağırlık ve karın , göğüs , kol egzersizleri ile devam ettim.Yaklaşık 15 dakika kadar.
Ardından 125 mekik çektim . Aleti var evde o sebeble rahat oluyor ,yoksa mekik özürlüyüm.
Son olarak 15 dakika kondisyon bisiklette hafif tempo ile nokta koydum.
Sabah maalesef kahvaltı yok
Ara da yok
( iş yerini ben kurtarcam çalışmaktan kahvaltı yapamamışım )
Öğlen 1 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
3-4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık sossuz makarna
2 kaşık yoğurt
Yuh be bana ne kadar çok şey yemişim 
İkindi
1 elma
1 yemek kaşığı yulaf kepeği takviyeli aktiva yoğurt
Akşam
5-10 küçük balık ( hamsiydi galiba) ( ve maalesef fritözde yani yağda kızarmıştı ama çok hafifti yani yağı fazla çekmemişti) ( tabi son not beni kurtarır mı bilmiyorum ?)
Salata
Tatlı ve dondurma ikramlarının yüzüne bile bakmadım.
Yemekte kola içmedim
Gün içinde teklif edilen gevrek ( biz İzmirde gevrek diyoruz siz sanırım simit olarak biliyorsunuz ) , bisküvi, çikolata ikramlarını geri çevirdim, çok sevdiğim elmalı kekten bile yemedim.
Şimdi bunları neden yazıyorum biliyormusunuz. Benim için yediklerimden çok yemediklerim önemli. Yani ben bunları yemediğim zaman zaten diyet listesi uygulamasamda zayıflamaya başlarım. Çünkü ben abur cuburlar yüzünden kilo alıyorum. Bunları yememem benim için başarı ve başarımı burada paylaşmak istiyorum.
3 Lt ye yakın su içtim , daha da içesim vardı ama gn bitti 
9 lu karışık bitki çayı aldım kendime 1 poşet ondan içtim.
Çok üzgünüm, utanarak söylüyorum ki hiç spor yapamadım, Gece annemlerdeydik misafirler çok geç gitti. Vaktim olmadı.
günaydınnn canlarrr
dünki menümü yazim
CUMA
SABAH :
1 DİLİM EKMEK Bİ TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA :
1 TANE ELMA
ÖĞLEN :
Bİ KASE YOGURT EVDEN KEPEK EKMEKLİ SANDİVİÇ EVDEN İŞE GÖTÜRMÜŞTÜM BUNLARI :)
ARA :
10 TANE BEYAZ LEBLEBİ
AKŞAM :
İKİ TANE KABAK DOLMASI KOCA Bİ TABAK SALATA YAGSIZ EKSİSİ BOL TUZU AZ BİDE Bİ 3 KAŞIK YOGURT
ARA :
YOK
Bİ BARDAK YEŞİL ÇAY BİRAZCIK SU DÜN RAHATSIZ OLDUGU İÇİ SUYU ÇOK İÇEMEDİM
İNŞALLAHH İYİ BULURSUNUZ KIZLAR
1 dılım ekmekle 1 kepce crbanın kalorısı esıt bebegım kuzenım aradıda gec cvap verdm k. bkma
canım zaten 78 kalorı 1 kupa ıcıorum evet ama kcuk bardak ıcın olanı byuk bı bardakta ıcıorum okadr kalorılı deıl hem az mktarda kafeın mtabolızmayı canlandrıo gnde 1 kupadan bse olmaz
ay bende bi somun ekmek sanmıştım kuzum ya yüreme indiydi ha
menün güzelmiş canım işte tek eksigin su ve spor benim gibi bende dün öyleydim canım olsun bogazımıza dikkat ettik
menün gayet güzel ama akşam çok az olmuş gibi sanki güçten kuvvetten düşme sonra canım dikkat et kendine
vayyy süper menü sporda süper bu azimle devam şekerim
sabah kahvaltısı olmadığı için diğer öğünlerdeki listen fazla olmuş ama yine de ikramları geri çevirmen de iradenin kuvvetli olduğunu gösterir bravo
güzel menü beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?