Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

wuwum ya harbiden corba o kadar kalorilmi ya bn genelde yagsız yogurt corbası içiyorum evdeyken dısadaykende mercimek corbası mecburen

wuwum, kilo çizelgesi hazırlamak için link aşağıda çok basit takılırsan sor yine..

http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php

canım bende hata diyo bu site

wuwum bu menü ney böyle o nescafeyi içecegşne yemek yesen daha az kalori alırsın sabah zaten en önemli ögün nesafeyi bırak kuzum ya hele hele gece 11 de tam kalori demek bide kupa da içiyorsan daha da kötü menünü begenmedim wuwum benim ya

Bu arada gunaydın bebeklerım

günaydın fıstıgımmm :) fıstıklı çikolatam

Bu arada gunaydın bebeklerım

canım bahlantı error verıo hatalı baglantoı dye acamadm brazdaha zayflaynca yapcam czelgemı bnde
aynen bendede eror diyor canım yaa

bencede wuwum çok az yiyorsun canım ya yemeyince metobalizma duruyo ve depolamaya baslıyo ama sen sık sık yiyince ana ne oluyo oglum diyo ha bire calışıyo durmadan

Aus sana zahmet olmazsa listesinin tamamını bi yayınlayabilir misin? Eğer daha uygunsa pazartesi seninkiyle başlıyım haftaya..

selam hanımlar... yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhabalar:)

dünkü menümü yazıyım hemen dün tüm günü dışarda geçirmeme rağmen hiç kaçamak yapmamış olmanın mutluluğu içersindeyim

sabah
nesfit
süt

öğle
fesleğenli peynirli domatesli tost
çay

ara
capicino

akşam
1 dilim biftek
salata

suyu az içebildim 1 lt kadar anca
spor da yapamadım çok yorgundum eve gelince
sevgiler

wuwum ya harbiden corba o kadar kalorilmi ya bn genelde yagsız yogurt corbası içiyorum evdeyken dısadaykende mercimek corbası mecburen

1 dılım ekmekle 1 kepce crbanın kalorısı esıt bebegım kuzenım aradıda gec cvap verdm k. bkma

canım zaten 78 kalorı 1 kupa ıcıorum evet ama kcuk bardak ıcın olanı byuk bı bardakta ıcıorum okadr kalorılı deıl hem az mktarda kafeın mtabolızmayı canlandrıo gnde 1 kupadan bse olmaz

O zaman şöyle yapalım, 13 mart sabah 9-10 gibi kaptanın ( yani pegasusun ) bana yazdığı bir yazı var linkin aslı orada bir de öyle deneyin bakalım.

menün güzelmiş canım işte tek eksigin su ve spor benim gibi bende dün öyleydim canım olsun bogazımıza dikkat ettik

menün gayet güzel ama akşam çok az olmuş gibi sanki güçten kuvvetten düşme sonra canım dikkat et kendine

vayyy süper menü sporda süper bu azimle devam şekerim

sabah kahvaltısı olmadığı için diğer öğünlerdeki listen fazla olmuş ama yine de ikramları geri çevirmen de iradenin kuvvetli olduğunu gösterir bravo

güzel menü beğendim

1 dılım ekmekle 1 kepce crbanın kalorısı esıt bebegım kuzenım aradıda gec cvap verdm k. bkma

canım zaten 78 kalorı 1 kupa ıcıorum evet ama kcuk bardak ıcın olanı byuk bı bardakta ıcıorum okadr kalorılı deıl hem az mktarda kafeın mtabolızmayı canlandrıo gnde 1 kupadan bse olmaz

hımm o zaman bende bi tane içebilirim ohh beee :)

menün güzelmiş canım işte tek eksigin su ve spor benim gibi bende dün öyleydim canım olsun bogazımıza dikkat ettik

ya ben haftasonları genelde dışarda olduğum için eve geldiğimde spora halim kalmıyor çok yol yürüyorum dışardayken ayaklarım ağırdığı için spor da yalan oluyor benim erkek arkadaşım biraz fazla sever de yürümeyi dün arabayla gelmesine rağmen yine de inip yürüdük baya bir yol

tesekkürler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…