Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol canım herşetyde var bir tevafuk diyelm pegasusun davetini beklicem
oyunuda bekliyom yoksa davetine gelmicem kiloda vermicem
sanki pegasusun çokta umrunda demi ama benim kilolarım

derhal veriyorum
ben hic tantuni yemedim ama
resimlere baktim,olsada yesem dedim(bu kismi takim arkadaslarim görmesin,hem hayal kurmaya ceza yok)
cok güzel görünüyor,ellerine saglik

sağol canım herşetyde var bir tevafuk diyelm pegasusun davetini beklicem
oyunuda bekliyom yoksa davetine gelmicem kiloda vermicem
sanki pegasusun çokta umrunda demi ama benim kilolarım

oy icin gelicem cnm,benim umrumda olsa ne olacakki,önemli olan senin umrundami,kararliysan tabiki gelebilirsin,ama kararliysan

derhal veriyorum
ben hic tantuni yemedim ama
resimlere baktim,olsada yesem dedim(bu kismi takim arkadaslarim görmesin,hem hayal kurmaya ceza yok)
cok güzel görünüyor,ellerine saglik

:d tabıkıde hayalıne cza yok bebegım bde szın ısımlerınızın yanında nıye artı ısretı var bnde yokkk

pegasus tşk ederim canım sağol
valla ben kararlıyım ama oğlum emiyor bana 1 ay müsade sonrasında bedne aranızda olmak istiyorum.Ya kızımında avr biraz günlük 1 saat yürüyüşümüz olacak inşallah yemeyede dikkat edicez sonra gitsin kilolar diyeceğim
gören kılon yok diyor ama ben eski kıyafetlerimi giymek istiyorum.
Oylar için çook mersi takımın kızlarını bekliyom yoksa aranıza katılmam dermişim
hayal kurmaya ceza yok canım artık bende yapmıcam böyle yemekler

BUDA BENİM OĞLUM KIZLAR MAŞALLAH Terminatörüme

Son düzenleme:

tamam o zaman,1 ay sonra görüsürüz o zaman,daha dogrusu kapisiriz

1 ay sonra geleceğimde zaten sen o kiloları vermiş olacaksın tatlım benim boy 1.70 kilo 75 havlumu atsam şimdiden acaba

benide görenler 1.70 den fazla saniyor,neden bilmem,daha 1.70 den asagi diyen olmadimillet zayif gösterir,ben uzun gösteriyorum
yok cnm,kaplumbaga hiziyla veriyorum ben,sen gelir benide gecersin

boy 1.69
kılo 78
hedff :58 ve mutlu sonnnn

wuwum ahha sen tam benim dişime göresin 3 kilo fazla 1 cm kısa pegasus kendine göre birini bul ben partnerimi buldum
seni geçemem ama belki wuwuwmu geçerim hoş su an zor çünkü adet olucam canım tatlı çekiyor bununla nasıl başediyorsunuz siz kızlar
siz cevaplayın ben oğluma süt ısıtayım geliyorum

edemiyoruz cnm,bi güzel yiyoruz,sonrada cezasini cekiyoruz,spor yaparak

tamam cnım cnm sen gıt gel
bu arada bn kaplumbaha sayılmam cok az yemek yıom
ocak 2013 te 93.5 kıloydum 3 ay snra kılo kalmıcak ınslahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…