- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
özel mesaj atamadım ona denedım olmadı adı sadece kazen mı
slm kizlar
gecmise baktim,wuwum,,cok tatlisin cnm
resim krizi yasanmis galiba,bende bilmiyorum ama eklenti yaptigin yere eklenti kaldir veya sil gibi bisey olmali:26:
sen bak olmazsa ben paylasimda kizlara sorim
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
konu cevaplama panelinin başında bu yazar canım.Belli bir süreden sonra düzenleyemiyorsun sanırım bu sürede 3 ila 5 dk arası
KAZENE arkadaşlık isteği yollayıp ondan rica edebilirsin.Ama neden kaldırıyorsun sakıncası yoksa maşallah çok tatlısın.Gözlerine ise bir bayan olarak ben bile bittim.Allahım nazarlardan saklasın
Bende eskiden diyet yaparken ağzıma ekmek sürmezdim , ekmek yemedikçe zayıflayacağımı düşünürdüm .Ne zaman ki diyetisyene gittim , hmmmm dedim ne biliyorsam yanlış biliyormuşum
He yaa , resmen kendimi 1 saat olipiyatlara hazırlanıyormuşum gibi hissettim
Canım , ben sabit bir liste uyguluyorum .Bu liste ile yaklaşık 40 kilo verdim ben , ne yazıyorsa onu uygulamaya yine kararlıyım
canım ben beceremedım kazenın yazdgı frma grıp yazının altna yaqzdım k.k ne msaj attım asagdan bze ulasın kısmından ama sen hesabıma grıp bı baksana sana zahmet canım ıltfatın ıcınde ayrıca tesekkur ederım cnm benım
bılmıorumda tanıdıklarım görur falan dıye ben yolladım arkadaslık ıstegı ınsallah kaldrır canım bu arada cok tesekkur ederım saolasın inşlahh görur yazımı
tamam cnm,oglumu uyuyorum,azcik sonra bakim olurmu:26:
özel mesaj atamadım ona denedım olmadı adı sadece kazen mı
ben senin adına lınk vereyim kazene canım
hatta seni şikayet edeyim bu kız benden güzel kaldırın resmini diye
sadece o sayfada değilmi resmin başka yerde yok.
yaaa varya ben üzüldüm şimdi canım ya ben görim diye koydun galiba çok üzüldüm yaaa inşallah kalkar canım ya
baska yerde yok canım cok saol lınk verırsen ona cok makpule gecer ömrum byunca dua ederım vallahı :)
acemı sansım bu benım adını sole barıde duam dgru ksıye gtsın smdıden tesekkurler canım bnde bı knuda yardımcı olabılmek ısterım yardım ettgn ıcın cok saol
kızlar siz zayıflamaya çalışırken ben sizş bir yere davet edeyimyarışmamızdan haberiniz varmı.bir bakın istersnizzz
propaganda yapıyorumm
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri-34.html#post29382691
kızlar siz zayıflamaya çalışırken ben sizş bir yere davet edeyimyarışmamızdan haberiniz varmı.bir bakın istersnizzz
propaganda yapıyorumm
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri-34.html#post29382691
Adım Selma canım eşime iş kardeşime doğru yol için dua et başka sen ve herkes için hayır dileriöm hayır umarım canım.Tevafuk oldu.Yarışmamız var oylarınızı bekliyorum
bu arada Kazene yazdım canım.İnşallah kısa zamanda halolur.Sevgiler
Adım Selma canım eşime iş kardeşime doğru yol için dua et başka sen ve herkes için hayır dileriöm hayır umarım canım.Tevafuk oldu.Yarışmamız var oylarınızı bekliyorum
bu arada Kazene yazdım canım.İnşallah kısa zamanda halolur.Sevgiler
saol canım sende benı oyle bseyden kurtarıosun bebegım benımde adım merve memnun oldum grer bakarz yarsmanız ne nzamana canım
dua ederım tabıkı :) ben suan nje kadar huzur buldysam snde bul bebegım saol
Yarışmamız 1 haftadır devam ediyordu yarın 19.30 son canım
Tanıştığımızada memnun oldum canım.
Allah razı olsun.Allah kimseyi darda koymasın inşallah.
Yarışma burada canım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri-33.html#post29382576
propaganda yapıyorumm
olurmu öle sey olcagı varmıs kuzum ... uzulme kıyamam sna ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?