Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:26:koruma derken canım
bu arada benim bebekin uykusu geldi onu yatırayım canlar

ılk hızlı kılo verırsın ve bı sure snra vucut kendını korumaya alır ve kılo veremez olursun bu drumdur koruma canım smdık bnde yatıom canım yarın grusuz ii geceler hepınnızı opuverdım

68.8 ile başladım canım , cuma günü 67.9 gördüm ...Hedefe 10 kilocuk kaldı
Listen çok güzel, ve kolay her gün böyle m i?

Hergün böyle ama ben aynı malzemelr arasında değişiklik yapmaya alıştım .

Sabah menemen , omlet ,tost , bugünkü gibi peynir topları hazırlıyorum mesela .Aslında herşey aynı görüntü değişik.

canım yaa şu verdiğin kiloların yanında benim kilolarıda verebilirmiisn.Valla duacın olurum.benim çok fazla yok hepi topu 10 kilo

O hepi topu 10 kilodan bende de var seyren .

Gel sen de diyet takımlarına 3 ayda tığ gibi oluver

ılk hızlı kılo verırsın ve bı sure snra vucut kendını korumaya alır ve kılo veremez olursun bu drumdur koruma canım smdık bnde yatıom canım yarın grusuz ii geceler hepınnızı opuverdım

Resim olayını bildiriyorum ben şimdi canım

geleceğim canım ama önce oğlumu memeden kesmem lazım 1 aya halletmek istiyorum bu işi inşallah hayırlısıyla

bende sana ısındım pegasuscum davet edıo o dha ıı anlatr

valla bizimde aynen sana kanımız ısındı canım yaa :)
benimde boy 1.60 kılo 65 canım :
gel en yakın zaman alınırsak kapışalım :)

derhal veriyorum
ben hic tantuni yemedim ama
resimlere baktim,olsada yesem dedim(bu kismi takim arkadaslarim görmesin,hem hayal kurmaya ceza yok)
cok güzel görünüyor,ellerine saglik

maşallah canım tütü tütü allah analı babalı büyütsün

tamam cnım cnm sen gıt gel
bu arada bn kaplumbaha sayılmam cok az yemek yıom
ocak 2013 te 93.5 kıloydum 3 ay snra kılo kalmıcak ınslahh

hızlanırsın bebegım ama ben bu ara gercekten korumaya gececek vcudum dye korkuorum yanı artık beklemedeyım gececegıne emınım .......

yok yok bebegim yakında tekrardan hızlı hızlı verirsin

tamam cnım cnm sen gıt gel
bu arada bn kaplumbaha sayılmam cok az yemek yıom
ocak 2013 te 93.5 kıloydum 3 ay snra kılo kalmıcak ınslahh

hızlanırsın bebegım ama ben bu ara gercekten korumaya gececek vcudum dye korkuorum yanı artık beklemedeyım gececegıne emınım .......

günaydın bebegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…