günaydın kızlarpegasuscum röportaj işi ne oldu.bide canlandırma için benim bir teklifim var takım içide yarış olsun mu her hafta birinciyi ikinciyi ve üçüncüyü seçelim.hem herkes meraktan daha aktik olur hemde daha azmederiz diye düşünüyorum
günaydin cnm
röportaj a pazartesi basliyoruz yanilmiyorsam,pokemon ilglenecek
gecen hafta baya bi canlandik aslinda,bu sekilde devam edersek sorun kalmiyor
senin önerinide takim ici rekabet olarak uygulayabiliriz,hatta 1. olan arkadasa hafta sonu extra kacamak hakki verebiliriz,sonuncu olanada ceza verebiliriz
bu konuyu oylamaya sunalim,kabul edilirse uygulamaya gecirelim
kızlar ben 95kilo ile başlamıştım hastalık dolayısıyla 94,5 olmuşum.dünde dediğim gibi artık fazlasıyla dikkat ediyorum ama bu kadar fark serumlardan olsa gerek diye düşünüyorum.çok üzüldümama bu hafta yeniden 92ye inerim diye düşünüyorum.bu hafta hergün spora gitcem 2günde yüzmeye gideceğim
sagligini bozmadan dikkat et cnm,bir sekilde az azda olsa zayiflarsin ama saglik önemli,zarar verme kendine
İşte oldu!
Kullanıcı profiline gir.
Sol sütünda en altta DİĞER / EKLENTİLER tıkla.
Eklediğin bütün eklentiler eklediğin yer bilgisiyle listeleniyor. Silmek istediğinin yanındaki kutucuğa işaret koy. En alta in "sil" e bas.
Bunu yapınca aynen şimdi olduğu gibi görünüyor.. Ve tıklandığında da site uyarısı geliyor.
Senin eklediğin mesajdaki foto da, alıntı yapılmış olsa dahi ortadan kayboluyor..
ya tatlım dün eşim beni tosunum diye sevdiyaşadığım utancı anlatamam ben bi yerden geliyordum oda arabada beni bekliyordu arabaya binince gel tosum gel dedi.. bende bozuldum kaldım.
günaydin cnm
senin önerinide takim ici rekabet olarak uygulayabiliriz,hatta 1. olan arkadasa hafta sonu extra kacamak hakki verebiliriz,sonuncu olanada ceza verebiliriz
kızlar ben 95kilo ile başlamıştım hastalık dolayısıyla 94,5 olmuşum.dünde dediğim gibi artık fazlasıyla dikkat ediyorum ama bu kadar fark serumlardan olsa gerek diye düşünüyorum.çok üzüldümama bu hafta yeniden 92ye inerim diye düşünüyorum.bu hafta hergün spora gitcem 2günde yüzmeye gideceğim
kizlar hemen 2 gün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okumaya gayret edecegim,birikmistir simdi:18:
cuma
sabah
1 dl ekmek,1 parca peynir,yesil cay
ögle
1 tabak yumurta salatasi
ara
1 cay bardagi beyaz leblebi
aksam
3 köfte,1 dl ekmek,3 kasik yogurt
su
2 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüs,30 dk zumba
cezamdan kalan 300 kaloriye yakin sporumuda 30 dk body workout ve 200 mekik yaparak bitirmis oldum
cumartesi
sabah
2 dl ekmek,peynir,2 dl sucuk
ögle disardaydik yemedim
saat 3 gibi eve geldik,1 dl ekmek arasi 1 dl salam
aksam
1 kase haslama,2 kasik pirinc pilavi,salata
kacamak
2 parca cikolata,280 kalori yapiyor:125::125:
aslinda onuda yemezdim de regl oldum dün,dayanamadim,bu hafta cok ceza alacaga benziyorum,:18:
su
1,5 lt
spor
1.30 dk tempolu yürüyüs
30 dk zumba
mesajlari toptan sayip yazicam
oleyyyyyy wuwum resim yok,ben yaptim heralde,yani ynailmiyorsam,baska yerlerden etkimi geldi acaba,neyse kurtulduk
günaydin cnm
kızlar geçenlerde yemek kadın ve tanrı diye bi kitaptan bahsetmiştim onu okuyorum.diyet yapmanın kendini kısıtlamak olduğunu,kendimizi kısıtladıkça daha bunalttığımızı bu yüzden diyetten bir anda vazgeçince kendimizi kaybetip çok fazla yemek yediğimizden bahsediyor.kilolu olan herkesin içinde bir sorun olduğundan bahsediyor.isterseniz bazı alıntılarda yapabilirim.karar verdim artık bende hayatımdan diyet kelimesini çıkartıcam.çünkü diyet yapıyorum diye o kadar çok kilo aldım ki tabi sonra verdim al ver al ver herhalde 500 kilo olmuştur.secret diye bi kitap var ondada kendinizi şartlayın diyor.kendinizi kilolu olduğunuza ve bunları hiç veremediğinize değilde zayıf olduğunuza inandırın diyor.
ben hala görüyorum fotoyu güzel kızmışş wuwum :))
canım pts rapunzel ile başlıyorum sanırım herkes istekli görünüyor isterseniz alfabetik sıra ile röportaja devam ederiz
bu arada pegasuscum cezamı farkettim kısmetse buün yapacağım
saol canım tesekkur ederım :)))))))))))
günaydın kızlarpegasuscum röportaj işi ne oldu.bide canlandırma için benim bir teklifim var takım içide yarış olsun mu her hafta birinciyi ikinciyi ve üçüncüyü seçelim.hem herkes meraktan daha aktik olur hemde daha azmederiz diye düşünüyorum
canım pts rapunzel ile başlıyorum sanırım herkes istekli görünüyor isterseniz alfabetik sıra ile röportaja devam ederiz
inşallah bebegım sabahtan berı bı sen geldınyanlızlardayım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?