Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar pegasuscum röportaj işi ne oldu.bide canlandırma için benim bir teklifim var takım içide yarış olsun mu her hafta birinciyi ikinciyi ve üçüncüyü seçelim.hem herkes meraktan daha aktik olur hemde daha azmederiz diye düşünüyorum

günaydin cnm
röportaj a pazartesi basliyoruz yanilmiyorsam,pokemon ilglenecek
gecen hafta baya bi canlandik aslinda,bu sekilde devam edersek sorun kalmiyor
senin önerinide takim ici rekabet olarak uygulayabiliriz,hatta 1. olan arkadasa hafta sonu extra kacamak hakki verebiliriz,sonuncu olanada ceza verebiliriz
bu konuyu oylamaya sunalim,kabul edilirse uygulamaya gecirelim

kızlar ben 95kilo ile başlamıştım hastalık dolayısıyla 94,5 olmuşum.dünde dediğim gibi artık fazlasıyla dikkat ediyorum ama bu kadar fark serumlardan olsa gerek diye düşünüyorum.çok üzüldüm ama bu hafta yeniden 92ye inerim diye düşünüyorum.bu hafta hergün spora gitcem 2günde yüzmeye gideceğim

wuwum cnm,resim icin paylasim alanindan yardim istemistim,püsküüt nasil yapilacagini anlatmis,sen yokken hesabina girmek istemedim,ben mesajlari buraya kopyaliyorum,sen yaparsin,yine olmazsa ben bakarim bi defada

tamam canım.benim oyum belli

sagligini bozmadan dikkat et cnm,bir sekilde az azda olsa zayiflarsin ama saglik önemli,zarar verme kendine

sagligini bozmadan dikkat et cnm,bir sekilde az azda olsa zayiflarsin ama saglik önemli,zarar verme kendine

ya tatlım dün eşim beni tosunum diye sevdi yaşadığım utancı anlatamam ben bi yerden geliyordum oda arabada beni bekliyordu arabaya binince gel tosum gel dedi.. bende bozuldum kaldım.

wuwum cnm,mesaji alintiladim,burda,ne zaman gelirsen dene bi defa,alinti yapilsa bile siliniyor diyor,yani senin soruna kökten cözüm
eger ögrenmek isteyen baska arkadaslarda varsa okusunlar,hatta bi yerlere kopyalasinlar

ya tatlım dün eşim beni tosunum diye sevdi yaşadığım utancı anlatamam ben bi yerden geliyordum oda arabada beni bekliyordu arabaya binince gel tosum gel dedi.. bende bozuldum kaldım.

:26: oy benimkide bi defasinda ona benzer bir kelime kullanmisti,diyet yapmaya o zaman karar vermistim
söyle yapalim o zaman,günde 5-6 ögün yiyorsun fakat az az
mesela sabah kahvaltini normal yap,arada meyve ye 1 tane
öglen protein, ara beyaz leblebi gibi,aksamda salata corba sen seversin diye öyle yazdim,hem ac kalmazsin,hemde zayiflarsin,sagligina ve midene zarar vermezsin,her ögünde 1 dl ekmekte yersen tamamdir,yani kendini cok kasmadan diyet yap, sende demissin spora basliyorum diye,sporuda yaparsan bak nasil gidiyor kilolar patir,patir,o zaman gösterirsin tosunu

kizlar hemen 2 gün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okumaya gayret edecegim,birikmistir simdi:18:

cuma
sabah
1 dl ekmek,1 parca peynir,yesil cay
ögle
1 tabak yumurta salatasi
ara
1 cay bardagi beyaz leblebi
aksam
3 köfte,1 dl ekmek,3 kasik yogurt
su
2 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüs,30 dk zumba
cezamdan kalan 300 kaloriye yakin sporumuda 30 dk body workout ve 200 mekik yaparak bitirmis oldum

cumartesi
sabah
2 dl ekmek,peynir,2 dl sucuk
ögle disardaydik yemedim
saat 3 gibi eve geldik,1 dl ekmek arasi 1 dl salam
aksam
1 kase haslama,2 kasik pirinc pilavi,salata

kacamak
2 parca cikolata,280 kalori yapiyor
:125::125:
aslinda onuda yemezdim de regl oldum dün,dayanamadim,bu hafta cok ceza alacaga benziyorum,:18:
su
1,5 lt
spor
1.30 dk tempolu yürüyüs
30 dk zumba
mesajlari toptan sayip yazicam

canım pts rapunzel ile başlıyorum sanırım herkes istekli görünüyor isterseniz alfabetik sıra ile röportaja devam ederiz

canım önemli olan sağlıklı ve yağdan kilo vermen.

canım spor konusnda tebrik ediyorum seni. gerçekten güzel spor yapmışsın. bu arada bence şu anda ideal kilodasın boyuna ve yaşına göre eminim ideal kiloda çıkarsın bunun yanında her iki gündede oldukça azşey yemişsin.

bu arada pegasuscum cezamı farkettim kısmetse buün yapacağım

dünkü menümü yazayım;

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir bol yeşillik
ara;1 çb. sür 3 tane bebe bisküvisi meyve yerine
öğle;1 tabak bol yoğurtlu dereotlu bakla 1 dilim ekmek
ara; 1 ç.b.süt 1 meyve
akşam; 1 tabak çorba 1 tabak bol yoğurtlu dereotlu bakla 1 dilim ekmek
yatarken 7-8 adet fındık
ekmekler çavdar ekmeğiydi

su;2-3 ltre
mesaj;3
spor;30 dk leslie walk dün çok halsizdim yattım uyudum valla

Ben varım.

Dikkatini çeken yerlerden bize alıntı yapabilirsin. Bazen insan bildiği şeyleri uygulamaya geçiremiyor da başkasından duyunca daha etkili gelebiliyor. Belki de bilmediğimiz şeyleri yazıcaksın. Bilgi bilgidir yani...

ben hala görüyorum fotoyu güzel kızmışş wuwum :))

Çok üzgünüm ama foto kalkmamış ben de gördüm şimdi. Wuwum gerçekten çok güzelmişsin maaşallah. İnşallah foto kalkar sen de rahat edersin..

Cumartesi
sabah Nesfit

öğlen

Patatesli yumurta
1 dilim ekmek
2-3 kaşık yoğurt

ara
1 ceviz 1 kuru kayısı

Akşam

domates , peynir , yoğurt, salatalık, 1 dilim ekmek

1,5 lt su

spor yok
Mesaj ya 12 ya 14 dü unuttum

canım pts rapunzel ile başlıyorum sanırım herkes istekli görünüyor isterseniz alfabetik sıra ile röportaja devam ederiz
bu arada pegasuscum cezamı farkettim kısmetse buün yapacağım

tamam cnm,naail rahat ilerleyeceksen öyle devam edeeriz

canim senin cezada yanlislik olmus,300 gr aldin sandim o yüzden 300 kalori ceza yazdim,cezan 200 kalori,200 mekik tatlik,kolay gelsin,

Selamlar takımımın güzel hatunları , her biri yaza incecik olacak dilberleri

Birazdan bildirim yapacağım , malum hafta sonu , eve şimdi geldim .Okuyayım ve yazayım ...az sonra

saol canım tesekkur ederım :)))))))))))

Canım , ben söyledim ama munecim silmeyeceğini söyledi , senin bilmediğini falan açıklayınca ,ısrar edince şöyle bir yol gösterdi .

Şimdi sen resmin olan mesaja git ve kib butonuna bas , sol altta ünlem işareti . Oraya derdini yaz , yani silinir diye koydum lütfen kaldırabilir misiniz falan yaz, bilmiyordum de . Kazen uygun görürse silecekmiş canım .

Ben senin iyi niyetini ve kuralları bu konudaki bilmediğini anlattım canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…