- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
inşallah bebegım sabahtan berı bı sen geldınyanlızlardayım yıne
güneşte olsa gezemıorum canım ya dun yaz gbıydı zaten hala bı kar tutmadı yerlere rızenın bu sne evrı sastı :DDDDDDDDDDD
güneşte olsa gezemıorum canım ya dun yaz gbıydı zaten hala bı kar tutmadı yerlere rızenın bu sne evrı sastı :DDDDDDDDDDD
gıt gez bgun özel mesajla anlat bna tatlımmmyanı mılletın özelıunı bılmek sarıo bna
:26: oy benimkide bi defasinda ona benzer bir kelime kullanmisti,diyet yapmaya o zaman karar vermistim
söyle yapalim o zaman,günde 5-6 ögün yiyorsun fakat az az
mesela sabah kahvaltini normal yap,arada meyve ye 1 tane
öglen protein, ara beyaz leblebi gibi,aksamda salata corba sen seversin diye öyle yazdim,hem ac kalmazsin,hemde zayiflarsin,sagligina ve midene zarar vermezsin,her ögünde 1 dl ekmekte yersen tamamdir,yani kendini cok kasmadan diyet yap, sende demissin spora basliyorum diye,sporuda yaparsan bak nasil gidiyor kilolar patir,patir,o zaman gösterirsin tosunu
kizlar hemen 2 gün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okumaya gayret edecegim,birikmistir simdi:18:
cuma
sabah
1 dl ekmek,1 parca peynir,yesil cay
ögle
1 tabak yumurta salatasi
ara
1 cay bardagi beyaz leblebi
aksam
3 köfte,1 dl ekmek,3 kasik yogurt
su
2 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüs,30 dk zumba
cezamdan kalan 300 kaloriye yakin sporumuda 30 dk body workout ve 200 mekik yaparak bitirmis oldum
cumartesi
sabah
2 dl ekmek,peynir,2 dl sucuk
ögle disardaydik yemedim
saat 3 gibi eve geldik,1 dl ekmek arasi 1 dl salam
aksam
1 kase haslama,2 kasik pirinc pilavi,salata
kacamak
2 parca cikolata,280 kalori yapiyor:125::125:
aslinda onuda yemezdim de regl oldum dün,dayanamadim,bu hafta cok ceza alacaga benziyorum,:18:
su
1,5 lt
spor
1.30 dk tempolu yürüyüs
30 dk zumba
mesajlari toptan sayip yazicam
gıt gez bgun özel mesajla anlat bna tatlımmmyanı mılletın özelıunı bılmek sarıo bna
günaydın kızlarpegasuscum röportaj işi ne oldu.bide canlandırma için benim bir teklifim var takım içide yarış olsun mu her hafta birinciyi ikinciyi ve üçüncüyü seçelim.hem herkes meraktan daha aktik olur hemde daha azmederiz diye düşünüyorum
günaydin cnm
röportaj a pazartesi basliyoruz yanilmiyorsam,pokemon ilglenecek
gecen hafta baya bi canlandik aslinda,bu sekilde devam edersek sorun kalmiyor
senin önerinide takim ici rekabet olarak uygulayabiliriz,hatta 1. olan arkadasa hafta sonu extra kacamak hakki verebiliriz,sonuncu olanada ceza verebiliriz
bu konuyu oylamaya sunalim,kabul edilirse uygulamaya gecirelim
wuwum cnm,mesaji alintiladim,burda,ne zaman gelirsen dene bi defa,alinti yapilsa bile siliniyor diyor,yani senin soruna kökten cözüm
eger ögrenmek isteyen baska arkadaslarda varsa okusunlar,hatta bi yerlere kopyalasinlar
Selamlar takımımın güzel hatunları , her biri yaza incecik olacak dilberleri
Birazdan bildirim yapacağım , malum hafta sonu , eve şimdi geldim .Okuyayım ve yazayım ...az sonra
Canım , ben söyledim ama munecim silmeyeceğini söyledi , senin bilmediğini falan açıklayınca ,ısrar edince şöyle bir yol gösterdi .
Şimdi sen resmin olan mesaja git ve kib butonuna bas , sol altta ünlem işareti . Oraya derdini yaz , yani silinir diye koydum lütfen kaldırabilir misiniz falan yaz, bilmiyordum de . Kazen uygun görürse silecekmiş canım .
Ben senin iyi niyetini ve kuralları bu konudaki bilmediğini anlattım canım .
wuwum cnm,resim icin paylasim alanindan yardim istemistim,püsküüt nasil yapilacagini anlatmis,sen yokken hesabina girmek istemedim,ben mesajlari buraya kopyaliyorum,sen yaparsin,yine olmazsa ben bakarim bi defada
uvv tamam tatlsım bklıorum :):)atarım tatlım herşeyi :) merak etme sen
gündüz sorular sorulsa da akşam hepsi birden cevaplansa olur mu...karışıklık olmaması açısından böyle düşündüm
gündüz sorular sorulsa da akşam hepsi birden cevaplansa olur mu...karışıklık olmaması açısından böyle düşündüm
kızlar tülin şahin diyor ki yatmadanönce 1bardak süt için bide spor yaptıktan sonra 1fincan kahve için
bencde öyle olsun canm ya gündüz bende pek giremiyorum
ben kafama estıkce grıorum bos bos otrmaktan artık oda
cıkıyordumda bu ara cıkmıyorum cnm ...dışarı çıkmıyormusun canım hiç :44:
ben kafama estıkce grıorum bos bos otrmaktan artık oda
cıkıyordumda bu ara cıkmıyorum cnm ...
zaten pek arkadasım yok
hımm cıkın cıkınaaa anladım bebegim benim tüh benimde arkadasım yok ya her pazar erkek arkadasımla dışarı çıkarız
hımm cıkın cıkıngezmek ıyıdır bende bazen cıkıorumda bu ara dsarı ckamıorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?