Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım artık öyle yapacağım.ben diyet kelimesini hayatımdan çıkartıyorum bunu hayat felsefesi haline getirmeye çalışacağım.aç kalmak yok herşeyden yenilecek ama az olacak

canım bence çok güzel olmuş menün

inşallah bebegım sabahtan berı bı sen geldın yanlızlardayım yıne

güneşte olsa gezemıorum canım ya dun yaz gbıydı zaten hala bı kar tutmadı yerlere rızenın bu sne evrı sastı :DDDDDDDDDDD

gıt gez bgun özel mesajla anlat bna tatlımmm yanı mılletın özelıunı bılmek sarıo bna

ben oy veremiyorum kaptan ama bende olmasını isterdim

wuwum cnm,mesaji alintiladim,burda,ne zaman gelirsen dene bi defa,alinti yapilsa bile siliniyor diyor,yani senin soruna kökten cözüm
eger ögrenmek isteyen baska arkadaslarda varsa okusunlar,hatta bi yerlere kopyalasinlar

cnım sen grıp yapsana ben kendıme guvenemıom yanlış bse yaparım dyeee(((((((((

resmı duzenlıyemedın canım ama kazenın oldugu sayfalara msaj attım yazdıgı sayfalara yazdım .... arkadasık ıstegı yolladım bde pegasusumda bsey denıycek onu beklıorum saolasın bebegım

wuwum cnm,resim icin paylasim alanindan yardim istemistim,püsküüt nasil yapilacagini anlatmis,sen yokken hesabina girmek istemedim,ben mesajlari buraya kopyaliyorum,sen yaparsin,yine olmazsa ben bakarim bi defada

bebegım cok saol yaaa
cok ugrastrdım senı ama sen kaldır bebegım bn gene yanlıs yapcam bn bu ıslerde becerıksızım

wuwum sana özel mesaj yollamıyo sunu diyo bak
wuwum isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için wuwum isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
mesajlarını sil bebegim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…