Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyii geceler sekerım :))) guzel ruyalar

esmersın sanırım ama ben zayflıgna taktım bnım ellerım tonbıss ama kucuk grunuon dıyeyım yasından kucuk grunuosun resımde tatlım

cevap vermeden yatamicam :)))
canım ben minyon tipliyim zaten 1.60 boyum işte sorunum bölgesel oda homüdü gırtlak yememden kaynaklanıyo ayak numaram da küçük 36 zor ayakkabı buluyom genelde :))
ellerimde küçük baya canım benim parmaklarım ince :) başka resimlerimide koyarım boydan olanları felan hergün bi resim ha ha :))

1- ismim gökçe
2-1979-34 yaş
3-canısı çalışıyorum eşimle birlikte bir şirketimiz var birlikte çalışıyoruz.
4-aşşşşşşşkkkkkkkkkk
5-ben romatik biriyim, ben daha çok yaparım eşimde yapar tabi ama bana göre bu işin erkeği kadını yok hissediyosam bişeyler yapmak istiyorsam ben yaparım. Çıktığımız dönemde çok gül almışlığım var goncama niye bu çiçek işi erkeklere endeksli diye:)))
6- eh sayılır, pegasusun sorusuda anlatmıştım
7-bence evlenin arkadaşlar evlilik zor ama keyiflidir, sadece etiketlerden ve şekilci olmaktan uzak durun kendiniz olun sevdiğinizi de olduğu gibi sevin. Şekilci olduğunuzda işin şekline takılır özünü yaşamayaz, evliliğin tadını çıkaramazsınız.
8- 9-10 kilo kaldı
9-seni çooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum aynı ilkbaharı sevdiğim kadar:))))
10-annem ve babam ayvalıkta yaşıyor, benim evlendiğim sene annem emekli oldu, onlar balayına ayvalığa gitmişler ve orayı beğenmişler, oradan ev aldılar ikinci baharlarını yaşıyolar. Ben İstanbuldayım
11-hayır daha boyamadım, geçen hafta oğlanın okulu bu hafta da hasta oldum kaldı haftaya düşünüyorum
12- bu biraz sıkıntılı ayaklarımın Maşallahı var 39 numara

bu kadar kucuk ekrana boydan koyabılceksen ıyı :))
benım facemde vırus vardı eskı erkek arkadasım ındrmıstı resımlerımı ama vermıyo ayrıldım dye facede vıruslu acamıyorum pc yede frmat atmıstm yanı 3 4 tane ftrafım kaldı
uyuzz vallahı vermıcem dye tutturdu

iyi geceler, tatlı rüyalar güzellik bu arada saçlarını çok beğendim

esinle arandaki yas farkina ailen tepki göösterdimi
kaynanan tarafi sigara icmene karisirmi,yani baska seylerede
teyzen olmasaydi daha ne kadar bekleyecektin cocuk icin

annen neyden emekli
eftelyayla benziyormusunuz,sadece fiziki degil,huy olarakta(
ben benzettim aslinda)
erkek kardesin olsun istermiydin
her olaya tamiz kalple bakiyorsun,karsindan fesatlik hissettigindede bu kadar iyimser olabilirmisin

wuwum burdasın seni bir kaç gün göremeyince baya merak ettim

mümkünse bir resim koyda bi görelim seni

1-evet tabi ki gösterdi ama ben kararlıydım onlar da kabul etti, şimdi memnunlar
2- eşimin ailesiyle çok sık görüşmüyoruz, kayınvalidem rahmetli oldu o bilmiyordu ama baba biliyor yanında içmiyorum sadece mutfakta falan içiyorum. Pek karışmazlar bana ben onların aileye göre oldukça küçüğüm beni küçük prenses diye seviyolar:))) artık kartlaştım tabi ben eşimin ablasının çocuklarıyla yaşıtım yani o kadar:)))
3- Onu Allah bilir, düşünmek bile istemiyorum:)))
4-annem boğaz komutanlığında memurdu
5- aslında çok benzemeyiz, özellikle de huy olarak
6-abim olsun isterdim
7-fesatlıktan uzak dururum, o kişilerden yavaşça uzaklaşırım, soğuk kaldığım zaman zaten sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…