ben yatıyorum kızlar çok yoruldum bugünden itibaren spora başladım biraz geç oldu ama güç olmadı cuma günü karşılığını alırım inşallah 500 gramda olsa :26:
hepinize iyi gelecerrrrr öptümm
esmersın sanırımama ben zayflıgna taktım bnım ellerım tonbıss ama kucuk grunuon dıyeyım yasından kucuk grunuosun resımde tatlım
1- ismim gökçetoprakscım merhaba :)))) sana sorularımı sorup uyucam bugün süper spor yaptım duş aldım yorulmuş çok uykum geldi uyucam :)
1:canım ismin neydi
2:kaç yaşındasın
3: çalışıyomusun calışmıyomusun ben onu anlamadım :44:
4:eşinle mantık evliliğimi aşk evliliği yani görücü usulümü yoksa kendi aranızda anlaşarakmı evlendiniz
5: romantik birimisin eşin romantiklikler yaparmı
6:evlenme teklifi aldınmı:123:
7:biz bekarla evlilikle ilgili söyleyecegin şeyler varmı mesela bana kimisi daha evlenme 30 unda evlen diyo kimiside evde kalmışıın evlensene diyor
8:hedefine kaç kilon kaldı :78:
9:veee beni seviyomusun :127:
10:ailen nerde yaşıyor sen istanbuldasın dimi
11:aklıma başka soru gelmedi :) saçını boyadınmı :)
12: veee ayakkabı numaran kaç
13: diyete basladıgında kaç beden tişört ve ve kaç beden pantolon giyiyordun şimdi kaç giyiyorsun
bu kadar kucuk ekrana boydan koyabılceksen ıyı :))cevap vermeden yatamicam :)))
canım ben minyon tipliyim zaten 1.60 boyum işte sorunum bölgesel oda homüdü gırtlak yememden kaynaklanıyo ayak numaram da küçük 36 zor ayakkabı buluyom genelde :))
ellerimde küçük baya canım benim parmaklarım ince :) başka resimlerimide koyarım boydan olanları felan hergün bi resim ha ha :))
cevap vermeden yatamicam :)))
canım ben minyon tipliyim zaten 1.60 boyum işte sorunum bölgesel oda homüdü gırtlak yememden kaynaklanıyo ayak numaram da küçük 36 zor ayakkabı buluyom genelde :))
ellerimde küçük baya canım benim parmaklarım ince :) başka resimlerimide koyarım boydan olanları felan hergün bi resim ha ha :))
ha bu arada kumralım canım esmer degilim kollarımdaki kıllar felan sarı hep
sen iyi alıştın zeynep abla öglenleri yememeye :)) dikkat et zeynep ablaa
kaldırılabılıosa koyayım resmımı zeynep abla nasıl koyuyonuz oraya...sende cok tatlısın bahar bu arada resimde fıstık gibi cıkmısın birde wuwumu görseydik :) acım ama mutluyum :)
sende cok tatlısın bahar bu arada resimde fıstık gibi cıkmısın birde wuwumu görseydik :) acım ama mutluyum :)
wuwum seni tanımak zevkli olucak topragıma sorabilecegim bütün sorular sorulmuş okudum hepsini :)wuwumda zeynep abla
evet evet geçenkini kaçırmıştım ben ben de görmek istiyorummmmmmmmm
wuwum seni tanımak zevkli olucak topragıma sorabilecegim bütün sorular sorulmuş okudum hepsini :)
o olaylıydı avatardan kaldırılabılıo dımı ama resım
esinle arandaki yas farkina ailen tepki göösterdimi
kaynanan tarafi sigara icmene karisirmi,yani baska seylerede
teyzen olmasaydi daha ne kadar bekleyecektin cocuk icin
annen neyden emekli
eftelyayla benziyormusunuz,sadece fiziki degil,huy olarakta(ben benzettim aslinda)
erkek kardesin olsun istermiydin
her olaya tamiz kalple bakiyorsun,karsindan fesatlik hissettigindede bu kadar iyimser olabilirmisin
hımmm bakalım sorular nasıl olcak mrak ettım smdıden
koydum yuzum gzum bellı olmuo ya baska koyayım bakında bıwuwum burdasın seni bir kaç gün göremeyince baya merak ettim
mümkünse bir resim koyda bi görelim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?