- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
pegasusu canım seni burda bulmusken sorayım yarım röportaj sırası kimde ?
evet ya bian önce yapsınlarda gel sende ösledim seni haaaa
pegasusu canım seni burda bulmusken sorayım yarım röportaj sırası kimde ?
bende senı özledım canıkombu arada resmını koymusun hayrlı olsun kalkıomu pekı resım bnımkı gbı bı vakaysa zor kalkıo
ben nelerden vaz geçtim valla özellikle şu son 3 gündür kendi irademe hayran kaldım..arkadaşımla kahve içmeye gittik kahvenin yanın da karamelize edilmiş bisküvi getirdiler birer tane kahve fincanlarının yanına koymuşlar...amaaan ne olacak bi tanecikten biley olmaz yiyim demedim hemen arkadaşıma uzattım..küçücük şeyden ne olacak saçmalama ye dedi ama yine de yemedim..bi başladın mı arkası geliyor çünkü...bencede cooook haklısın canım ya bugün benimde iş yerimde arkadaşlar cıkolata yedi nescafe 3 ü bi arada içtiler ben işim var büroda dedim uzaklaştım onlardan bu ikisi en vazgecilmezimdi kesinlikle içmemeye yememeye calışıyorum
profile kendi resmimi koyucam :)
kalkıyo bunda sorun olmuyo canım galiba :)) sende böle yapabilirsin bak
bnce zayıf grunuon canım elın ıncecık ckmıs resmı byuk gremıoz hralde ....
ellerim küçük bebegim benim
benim problem göbekte canım ya başka yerimde bişey yok kollarım bacaklarım ince biraz popo var ama geri kiloların hepsi hain göbegimde birikmiş
nasıl yapıldgını bılmıomkıneama kaldrılıosa ıyı cnku dsardan uye olmadanda bakılabılıoya
bakabiliyoda ben onu degiştirirm yakında bişey olmaz galiba
1.kac kardessiniz
2.ailenden örnek alipta,evliliginde keske yapabilseydim,veya uyguladigin bir kural veya davranis varmidir
3.kuralci bir ailedemi büyüdün,serbestmiydin
4.sende erken evlenenlerdensin,evlenme teklifini nasil aldin ve nasil karar verdin evlenmeye
5.evlenmeden önce kac cocuk düsünüyordun
6.kendinden örnek alarak cocuklarinin hayatina müdahale edermisin,i ben yaptim,cocuklarim yapmasin dedigin birsey varmi
7.simdi sana kaybolan yillarini verseler gitmek istermisin,yoksayasamadigin yillarinami gitmek istersin
8.sence bir kadin nasil olmalidir(esiyle,cocuklariyla,yakin cevresiyle)
9.kayinvaliden veya esin tarafindan bir akraban düzenine karissa tepkin ne olur,onlarla birlikte oturman gerekse cevabin ne olur
10.cocuklarin icin düsündügün meslek
11.aklinin estigini yaparmisin,yoksa baya düsünürmüsün
12.esinin burcu ne ve is yerinde birlikte calismanin zorluklari ve kolayliklari
13.eftelya sana temizlikte yardim edioyrmu
14.en sevmedigin ev isi
15.en sevdigin renk
16.ugurlu sayin varmidir
17.hangi takimi tutuyorsun
18.insanlarin cinsel terchlerine takilirmisin,mesela gecenlerde erkek olan bir oyuncu vardi,bu gibi durumlarda tepkin ne olur
19.erkek olmak istedigin oldumu hic
20.10 yil sonran nasil olurdu
21.yetermi,devammi sorulara
uvv o zaman gobegı salla bebegım blkı duser dcem de nerde ahh ahh bı gtse su kılolar ama senın ısın capuk tamamlanır uzulme :)))))
bakabiliyoda ben onu degiştirirm yakında bişey olmaz galiba
inşallah fıstıgım bugün göbegim çslıştıracak hareketler yaptım hep bana öle seyler gerek cünkü
çok tatlısıııııınnnnnnnnnnnn fıstık
çok teşekkürler canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?