Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben nelerden vaz geçtim valla özellikle şu son 3 gündür kendi irademe hayran kaldım..arkadaşımla kahve içmeye gittik kahvenin yanın da karamelize edilmiş bisküvi getirdiler birer tane kahve fincanlarının yanına koymuşlar...amaaan ne olacak bi tanecikten biley olmaz yiyim demedim hemen arkadaşıma uzattım..küçücük şeyden ne olacak saçmalama ye dedi ama yine de yemedim..bi başladın mı arkası geliyor çünkü...

ellerim küçük bebegim benim
benim problem göbekte canım ya başka yerimde bişey yok kollarım bacaklarım ince biraz popo var ama geri kiloların hepsi hain göbegimde birikmiş

uvv o zaman gobegı salla bebegım blkı duser dcem de nerde ahh ahh bı gtse su kılolar ama senın ısın capuk tamamlanır uzulme :)))))

1- 2 kardeşiz, malum eftelya yetiyor sağolsun
2-ailemden örnek aldığım en önemli miras onların evlilikleri, onlar sayesinde sanırım iyi götürüyoruz biz de:) annemle babam hala sevgilim diye hitap edip birbirlerine kucak kucağa oturuyolar:))
3- kurallar vardı tabi ama oldukça demokratik bir ailem var
4- evet olukça erken evlendim, 19 yaşındaydım evlendiğimde. Eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk kendisi benden 13 yaş büyük, arkadaştık kendisiyle, bir süre sonra bi gün geldi bir kağıt yazmış işte bilmem kaç tarihinde onunla evlenecekmişim. Ben de asla dedim. Asla asla dememek gerektiğini tecrübe ederek öğrenmiş oldum:)))) Zamanla kendimi çok özel hissettim, aşık oldum onun yaşı gelmişti tabi ben almasam evde kalacak yazıııııık, evlenelim bari dedik :)))) 1998 yılında evlendik.
5- 2 çocuk düşünüyordum, evlendikten sonra 1 çocuk yeterli dedik su piyangodan çıktı, cidden piyango oldu bize bızdırığım :)) fakat biz evlendikten sonra iş güç çok, bebek bakacak kimse yok, annemlerde uzakta o yüzden 7 sene çocuk sahibi olamadık. Artık hergün ağlar olmuştum ben ne zaman anne olucam diye... En son annemin teyzesi yeter kız bu kadar ağladığın doğur ben bakarım dedi:))) tabi büyüğü de küçüğe de teyzem bakıyo, 3. ye bakmam diyo kadın bıktı :))))) Annem uzakta arada gelip yardım ediyor. Off amma uzun anlattım seceremi döktüm Valla:))))
6-evet ederim ama insanoğlu yaşamadan öğrenmez bakalım onlar bizi ne kadar dinleyecekler:)) en çok da sigara içmelerini istemem o yüzden acil bırakmam gerek :))) bir de liseden sonra okumadım, çok başarılı olduğum halde akılsızlık yaptım onların okumasını isterim.
7-bilemedim bu soruyu, yaşadığım ve çok tat aldığım yılları bi daha yaşamak isterdim belki de:)))
8- bence bir kadın eşine, çocuklarına ve çevresine daha doğrusu hayata karşı hem yumuşak, hem şefkatli hem saran sarmalayan, hem kollayan, hem de dim dik ayakta durabilen biri olmalı
9- abartı olmadığı sürece sorun yok ben zaten ilk evlendiğimde 5-6 ay birlikte oturdum kayınvalidemlerle, çok fazla müdahaleye de razı olmam ama karşımdakini kırmadan bildiğimi yaparım
10- onlar için düşündüğüm özel bir meslek yok, sadece babamın bana bir öğüdü vardı ne iş yaparsan yap en iyisini yap diye, başarılı olmalarını isterim fakat benim için önemli olan hayatın onlara sunacaklarına iyi ya da kötü hazırlıklı olacak kadar kendilerine güvenmeleri, belki de çok zor bir dönemde yetişkin olacaklar ve sokaklarda çalışıp ekmek parası kazanmak zorunda olacaklar, asalak olamsınlar kadın ya da erkek namuslu bir şekilde ekmeklerini kazansınlar.
11- duruma göre ikisini de yapabilirim fakat birilerinin görüşünü almayı severim.
12-eşim aslan burcu, eşimle birlikte çalışmanın bana bir zorluğu yok en azından kızdığımda patronuma cevap veremem ama eşimle çata çat tartışabiliyorum. Biz uyumlu birer iş arkadaşıyız. İş yerinde kavgalarımız oluyor ama işte kalıyor. Mesai saatlerimi ayarlayabilmemse en güzeli :))))
13-ona göre fazlasıyla ediyor bana göre yetersiz
14-çamaşır ile ilgili herşey, yıkamak asmak ütülemek:)))
15-çoğu rengi bana hissettirdiklerine göre severim fakat favorim kırmızı
16-yok
17- eski koyu galatasaraylı yeni ortalama bir bayan kadar ilgili fenerbahçeli:)))
18-insanların cinsel tercihlerine takılmam fakat çocuklarımın oldukları gibi kalmalarını tercih ederim, biraz bencilce mi oldu:44:
19-sanırım hayır, cinsiyetimden memnunum
20-10 yıl sonram çok güzel olacak:))) ben çok başarılı bir iş kadını, hala mutlu bir evlilik ve bu kadar yılın çabasının meyvelerini almaya başladığım yıllar:))))
21-yeteeeeeerrrrrrrrr :)))))))))) şaka merak ettiğiniz varsa sorun gördüğünüz gibi bir sor bin al benden :)))))

ben yatıyorum kızlar çok yoruldum bugünden itibaren spora başladım biraz geç oldu ama güç olmadı cuma günü karşılığını alırım inşallah 500 gramda olsa :26:
hepinize iyi gelecerrrrr öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…