geldi kaçtı demeyim kaçak girdim kızım uyuyunca gelirim
bende hastaneye gidiyorum ignemi yaptırıyım gelince azıcıkta ben sıkıştırıyım topraksım seni :)
merhabab hanımlar dünki menümü hemen yazıyım sonra geçmişe bakıyım sonrada akşam yemegi için mutfaga giriyim( ne pişicek üffffff ) :)
sabah 2 dilim kepek ekmegi yarım haşlanmıs yumurta bir domates 1 dilim peynir 3 tane zeytin bol maydonoz
ara yok ögle yok temizlik yaptım unuttum yemek yemeyi
akşam yarım yemek tabagı mantar sote bir dilim kepek ekmegi
yarım kase çorba yogurt
su 1 tl
spor eşimle bir saat yürüyüş yaptık parkta
hiç olmamış en azından akşam meyve ya da salata yeseymişsin olurmuş çünkü öğlen yedğiklerini yakmak yerine depoladı şimdi senin bünye...canım niye sölemiyorsun diyet yaptığını söle ben ce benide vaz geçirmeye çalışıyolar ama ben direniyorum hem kendime olan güvenim daha fazla pekişiyor o şekilde..mesela bgn öğlen kuzenimin yanına gittim yanımda aktivya yoğurdumu da götürdüm onu yedim sonra patronu peynirli simit almış gelmiş hem kendine hem bize...ben yemedim kuzenime verdim bana neden yemiyorsun senin neyin var saçmalama dediler ama kusura bakmayın valla yemiycem dedim..ona ayıp yiyelim buna ayıp yiyelim derken kendimize ayıp ediyoz valla artık bencil olacam bu konularda
oyy oyyy lımonata benı kesmez valla kolayı severım ama içmiorummm
ugruorum bebegım carsamba btmedyse en gec persembeye alırım pc mı tamırdenanca yalandan yere bekletıolar ufak işi var :)
bu arada roportaj yarın bnde dmı ?
tatlim ben sana cok yüklendigimi düsündüm,baktim ögünlerine caninin istediginide yiyemiyorsun,vicdanen kendimi rahat hissetmedim,o yüzden bu hafat sana ödül haftasi veriyorum,istedigini yiyebilirsin ceza,meza yok,sadece bu haftalik ama,ona göre canin ne istiyorsa ye,hic spor da yapma,hem calisip hem spormu yapican,dinlendir sen bu hafta vucudunu,yazik ya kaldirmazki bünye,hem calis,hem diyet yap bide üstüne spor,yok artik demi ama
bana göre dogru bu ama bebegım az cok para hesabı bılıorum :)))) sonra gecınemez ınsan
selam kizlar,ben geldimmmm
gecmisi satir satir okudum fakat alinti yapmayi unuttum
cok yorgunum o yüzden cevap verebldigim kadar burdan vermeye calisacagum,kusura bakmayin
Topraks cnm,sana soru soramadim,basimi isten alamadim,cok yorgunum,simdi sorulara baslayacagim ama
eftelya ablani tuzaga düsürmene cok güldüm ama oda tahmin etmistir bence tuzak soru oldugunu...bide senin ögünler biraz kacmis gibi geldi bana,sen sevgilini kendine uydurmaya calis bence,ceza vermeye bile halim yok
yeni arkadaslar kusuruma bakmayin,simdi bu ne bicim kaptan,takimda yok diyorsunuzdur,yok ama cocuklarin okulu tatil ve onlar dagitiyor ben topluyorum,arkami dönoüyorum yine dagilmis,simdilik bitti,sizide bi taniyamadim,kim kimdir karistiriyorum
Aus cugum ödül pizza icindi,börekleri kepekli unla yaptim ve yag kullanmadm,diyet oldu yani
buyumeyenbayby tatlim hic kasma kendini ben bu hafta 500gr bile versem göbek atacam
rapunzel hosgeldin tatlim,iyilesmene sevindimhani bi geldin geri gittin,bundan sonra eski düzen gel olurmu,yoksa külahlari degisiriz
beril kurallari kabul etmissin tekrardah hos geldin
zeynep cok az yemissin,ac gezmissin hatta,hic olmamis,begenmedim
wuwum,nerdesin yaa,pcnin basina gelenleri okudum,gecmisolsun cnm,en kisa sürede eski sagligina kavusurda sende burda olursun umarim
yorum yapmadigim varsa kusura bakmayin.....
normalde olsa cezaliktim ama hafta sonu ödülü oldugundan affettim kendimi
:) boşver içme fıstıgım haftada bi kere içki nefsini körelt
ha haaaayyyyyy ben geldim, keramet eşimdeymiş 15 dakkada uyuttu kızıbundan sonra ona yüklerim artık
şimdi pegasusumun sorularına bakıyım kızlar :))
bende pinti degilimdir ama hep hesap yaparım fıstık her işimi önceden ayarlamadan yapmayı sevmem alışkanlık olmuş aniden bişey yapmam bi yere gitmem illa bi gün önceden planlamam gerek :):):)))
valla bilerek yapıyorlar ha benimkide bilgisayar fırmasında calışıyor ya bana hep anlatır bi saatlik işi bi iki gün sonraya gel al diyor patron hep diyor
evet uyuzluk yapıolar aman yapsınlarda gec mec olsada yapsınlar dıorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?