Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlim ben sana cok yüklendigimi düsündüm,baktim ögünlerine caninin istediginide yiyemiyorsun,vicdanen kendimi rahat hissetmedim,o yüzden bu hafat sana ödül haftasi veriyorum,istedigini yiyebilirsin ceza,meza yok,sadece bu haftalik ama,ona göre canin ne istiyorsa ye,hic spor da yapma,hem calisip hem spormu yapican,dinlendir sen bu hafta vucudunu,yazik ya kaldirmazki bünye,hem calis,hem diyet yap bide üstüne spor,yok artik demi ama

Son düzenleme:
geldi kaçtı demeyim kaçak girdim kızım uyuyunca gelirim

geldi kaçtı demeyim kaçak girdim kızım uyuyunca gelirim

senin gelip kacmayacagini biliyoruz tatlim,kuzunu uyut,bende daha yemek yemedim onu yerim,aksam bol bol sohbet ederiz,
aksama kadar su kuruyanlarida ütüleseydim bari,arkadan yikaniyorlar...

bende hastaneye gidiyorum ignemi yaptırıyım gelince azıcıkta ben sıkıştırıyım topraksım seni :)

sen iyi alıştın zeynep abla öglenleri yememeye :)) dikkat et zeynep ablaa

bencede cooook haklısın canım ya bugün benimde iş yerimde arkadaşlar cıkolata yedi nescafe 3 ü bi arada içtiler ben işim var büroda dedim uzaklaştım onlardan bu ikisi en vazgecilmezimdi kesinlikle içmemeye yememeye calışıyorum

ha haaaayyyyyy ben geldim, keramet eşimdeymiş 15 dakkada uyuttu kızı bundan sonra ona yüklerim artık

şimdi pegasusumun sorularına bakıyım kızlar :))

ugruorum bebegım carsamba btmedyse en gec persembeye alırım pc mı tamırden anca yalandan yere bekletıolar ufak işi var :)
bu arada roportaj yarın bnde dmı ?

valla bilerek yapıyorlar ha benimkide bilgisayar fırmasında calışıyor ya bana hep anlatır bi saatlik işi bi iki gün sonraya gel al diyor patron hep diyor

ay ben buna bayıldım çok fenasın yaaaaaaa

bana göre dogru bu ama bebegım az cok para hesabı bılıorum :)))) sonra gecınemez ınsan

bende pinti degilimdir ama hep hesap yaparım fıstık her işimi önceden ayarlamadan yapmayı sevmem alışkanlık olmuş aniden bişey yapmam bi yere gitmem illa bi gün önceden planlamam gerek :):):)))

valla kusura baktım

Son düzenleme:
bende pinti degilimdir ama hep hesap yaparım fıstık her işimi önceden ayarlamadan yapmayı sevmem alışkanlık olmuş aniden bişey yapmam bi yere gitmem illa bi gün önceden planlamam gerek :):):)))

benım btun planlarım anıden olur genelde :) ama ev kadar bı işe hemen atılmam braz tez canlıyım bse alcam dyn ce bgun alasım gelır elımde para varsa ucar yanı

valla bilerek yapıyorlar ha benimkide bilgisayar fırmasında calışıyor ya bana hep anlatır bi saatlik işi bi iki gün sonraya gel al diyor patron hep diyor

evet uyuzluk yapıolar aman yapsınlarda gec mec olsada yapsınlar dıorum ...

toprakscım merhaba :)))) sana sorularımı sorup uyucam bugün süper spor yaptım duş aldım yorulmuş çok uykum geldi uyucam :)

1:canım ismin neydi
2:kaç yaşındasın
3: çalışıyomusun calışmıyomusun ben onu anlamadım :44:
4:eşinle mantık evliliğimi aşk evliliği yani görücü usulümü yoksa kendi aranızda anlaşarakmı evlendiniz
5: romantik birimisin eşin romantiklikler yaparmı
6:evlenme teklifi aldınmı:123:
7:biz bekarla evlilikle ilgili söyleyecegin şeyler varmı mesela bana kimisi daha evlenme 30 unda evlen diyo kimiside evde kalmışıın evlensene diyor
8:hedefine kaç kilon kaldı :78:
9:veee beni seviyomusun :127:
10:ailen nerde yaşıyor sen istanbuldasın dimi
11:aklıma başka soru gelmedi :) saçını boyadınmı :)
12: veee ayakkabı numaran kaç
13: diyete basladıgında kaç beden tişört ve ve kaç beden pantolon giyiyordun şimdi kaç giyiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…