Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

toprakss son bir soruuu
normalmi dogurdun,sezeryanmi,bütün anneler cevaplasin lütfen

ikisi de sezeryan fakat ilki epiduraldi o yüzden her anını hatırlıyorum belden uyuşmuştum, ikinci zaten 33 haftalık doğdu sorun olur diye komple uyuttular.

iyi geceler tatlım :) sarı saclı kızınıda öpppppppperim

benim de kız benzedi biraz galiba oğlum aynı baba

:)) benzesın benzesın ama hep mtlu yonlerınız benzesın ıns cocuklarınız hep mtlu olur dunyadakı en buyuk hazıne mutluluk ve sevgı hep aıle baglarınıoz guclu olur canıkm inşallah
aa o sna benzıyo bu bana gbı tatlı atsmalarnız oluodr hayatn tadı bunlar bnce ıkınızede bnzemesı onmlı

buyumek kımse ıstemıo yaslancam ama zeynep abla şaka bi yana evlenmeyı ıstemıyorum :))

bitanem onun vaktini allah belirledi sen ne kadar evlenmicem desende kısmetin seni bulur allah her seyin hayırlısını versin sen öyle dua et yanlızlık allaha mahsus rabbim herkesi çitf yaratmıs senin eşinde kim bilir nerde

iyi geceler cnm,seni tanidigma sevindimmmm hemde cokkkkk
:)bana bı czgı fılm kız karakter söyleyın guzel olsun ama avatar yapcam

benim kizlarin sevdikleri
hello kitty
hexe lilly
winx club kizlari
barbie
prensesler
birsürü daha varda unuttum

orası öyle sadece ben kımseye guvenmıyorum
kımseyle pek knusmam önceden tanıdgım ınsanlardan 3 4 kısı var onlarda ben ıstemıorum
ben mtlu olmak istıorum bde cocuk kalmısım ben 22 yasındaysam erkek arkadasım en fazla 23 olabılır sınırımda var kendımce

iyi geceler cnm,seni tanidigma sevindimmmm hemde cokkkkk

benim kizlarin sevdikleri
hello kitty
hexe lilly
winx club kizlari
barbie
prensesler
birsürü daha varda unuttum

bende winxlerden bloom u koydum bde fızık ftrafını komedıyım heptenn

oku oku dilim sarktı resmen hala okuyorum

bu soruyu sıra bana geldiginde cevaplıyım kaptanım :)
olur tabiki
ütü yapıcaktım güyaaaa neyse ben yatıyorum kızlar iyi geceler
iyi geceler
öyle diyenler hem erken evleniyor,hemde esi büyük oluyor,mesela ben
bir an benim eski halimi okudum sandim

Son düzenleme:
bende yattim kizlar,yarin carsiya gidebilirim,öbür gün kizimin dogum günü,ona hedye almadim,gelemezsem evde yokum,gitmezsem de gelirim zaten,öptüm hepinizi,iyi gecelerrrrr

olur tabiki

iyi geceler

öyle diyenler hem erken evleniyor,hemde esi büyük oluyor,mesela ben
bir an benim eski halimi okudum sandim

hımm ıns buyuk konusmus olmam cnku ben bırlıkte buyuycem brını ıstıorum aynı yasta olcak ıkı tane patlatcam ona lafımı dınlıcek falan ama bn gercek anlamda hıc byuk brıne dönup bakmadım ama karsıma murat boz gbı bırırsı ckmıcagına gore byuk bırı olamaz murat boza bıle hayr dıorum adamı hıc begenmıodum oses trkıyeden snra esprlı geldı yakısıklı adam yanı bnce
1. esmer olmalı
2. yasıma uygun olmalı
3. gozlerı ela yuada sıyah olmalı
4. 1.75 1.80 arası olmalı
o acıdan olmaz kımse hedefıme uymalı

esinnn hoş geldin canımmmm :) gece sohbeti cok güzeldi
ablacım hoşbuldum yaaaaaaaa ben okuyana kadar kaçırdım hepnizi.
toprakss son bir soruuu
normalmi dogurdun,sezeryanmi,bütün anneler cevaplasin lütfen
spinal sezeryan

bulursan bana da haber ver. muhahahahah :)). canım senin boyu uzun daha uzun birilerine bak bence. erkete boy karizma katıyo.boşver senden 10-15 uzun olsun topukluda giyebil.

onu bunu boşver sen şunu ara; seni prensesmiş gibi şımartan önemseyen birini bul canım. Allah gönlüne göre versin

kızlar bugün öğleden sonra giremedim topraksada soru soramadım Allahtan siz ıncığına cıncığına kadar herşeyi sormuşsunuz. Öğleden sonra misafirimvardıakşamda eşimin dedesinin doğum günüsü vardıordada birşey yemedimherkes pasta börek yediben yeşil fasulye :))

yarın çok işim var birazdan menümü yazarımpek girmeye fırsatımolmayabilir. çarşamba perşembe cuma işlerim var asyanın babannesi geelcek evi temizlemeliyim dolaba yemek stoklamalıyım.

dünkü menüm;

sabak 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle; 1 simit yerine 1 poaça
akşam;yeşil fasulye yanında et yerine her şeyden 1 ısırık:))

su;1-2 ltre
spor;45 dk. leslie walk ve cezadan 30 dk. plates 600 kalori cezam duruyor

onuda 2 taksit yapayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…