toprakss son bir soruuu
normalmi dogurdun,sezeryanmi,bütün anneler cevaplasin lütfen
ay kızlar yatamadık bi türlü bu sefer kesin kaçtım, byeeeeeeee
hepiniz çok tatlısınız, zeynepcim ben de çok sevindim. Öpüyorum hepiniziiiiii
kızlar bu gece oturduğuma çok sevindim yarın ben işe gitmiycem ama bilgisayar evde kızdan fırsat buldukça gelirim
evet en azından 1 tanesı senın kucuklugun gbı olcak kendını buyuttugunu dusunursun
mervemmmm büyüme sakın öyle kal :) oglum okulu bitirsin seni alıyım ogluma bayıldım gözlerine
iyi geceler tatlım :) sarı saclı kızınıda öpppppppperim
benim de kız benzedi biraz galiba oğlum aynı baba
ikisi de sezeryan fakat ilki epiduraldi o yüzden her anını hatırlıyorum belden uyuşmuştum, ikinci zaten 33 haftalık doğdu sorun olur diye komple uyuttular.
buyumek kımse ıstemıo yaslancam amazeynep abla şaka bi yana evlenmeyı ıstemıyorum :))
iyi geceler cnm,seni tanidigma sevindimmmm hemde cokkkkkay kızlar yatamadık bi türlü bu sefer kesin kaçtım, byeeeeeeee
hepiniz çok tatlısınız, zeynepcim ben de çok sevindim. Öpüyorum hepiniziiiiii
kızlar bu gece oturduğuma çok sevindim yarın ben işe gitmiycem ama bilgisayar evde kızdan fırsat buldukça gelirim
:)bana bı czgı fılm kız karakter söyleyın guzel olsun ama avatar yapcam
bitanem onun vaktini allah belirledi sen ne kadar evlenmicem desende kısmetin seni bulur allah her seyin hayırlısını versin sen öyle dua et yanlızlık allaha mahsus rabbim herkesi çitf yaratmıs senin eşinde kim bilir nerde
iyi geceler cnm,seni tanidigma sevindimmmm hemde cokkkkk
benim kizlarin sevdikleri
hello kitty
hexe lilly
winx club kizlari
barbie
prensesler
birsürü daha varda unuttum
1400 bize fazala bile burası küçük yer para harcancak yer yok yani harcarım dersen harcarsında işte :))
Geçen sene eşim asgari ücretle çalıştı evimizde ısı yaltımı yok 400 500 5 ay neredeyse doğalgaz verdik bize kaldı 200 250 tl çok şükür yetirdik çok lüks ihtiyaçlarımız yoktur.
Elimize net 700 tl kalacğaını bilsem her türlü geçiniriz aslında ama işte benim iişim sürekli değil bu ay 300 se öteki ay 100 olabilir 700 olabilir yani ama. 2 yıla da ailelerde destek göreceğimize inanıyorum aslında hem benim ailem hem eşimin ailesi.
3 yıl sonra zaten evimize geçicez inşallah sorun bu 3 yılı geçirmek. Çocuğumuz şu an yok olunca nasıl masraf olacak tahmin edebiliyorum.
Ama bi daha da ev alabilirmiyiz orasını bilemiyorum. Büyüklerimiz hep yeni evliylen çocuk küçükken birikim yaptınız yaptınız daha sonra çocuklar büyüyünce hiç birikim yapamazsın diyorlar
olur tabikibu soruyu sıra bana geldiginde cevaplıyım kaptanım :)
iyi gecelerütü yapıcaktım güyaaaaneyse ben yatıyorum kızlar iyi geceler
öyle diyenler hem erken evleniyor,hemde esi büyük oluyor,mesela benorası öyle sadece ben kımseye guvenmıyorum
kımseyle pek knusmam önceden tanıdgım ınsanlardan 3 4 kısı var onlarda ben ıstemıorum
ben mtlu olmak istıorum bde cocuk kalmısım ben 22 yasındaysam erkek arkadasım en fazla 23 olabılır sınırımda var kendımce
olur tabiki
iyi geceler
öyle diyenler hem erken evleniyor,hemde esi büyük oluyor,mesela ben
bir an benim eski halimi okudum sandim
iyi geceler pegasusum benımbende yattim kizlar,yarin carsiya gidebilirim,öbür gün kizimin dogum günü,ona hedye almadim,gelemezsem evde yokum,gitmezsem de gelirim zaten,öptüm hepinizi,iyi gecelerrrrr
ablacım hoşbuldum yaaaaaaaa ben okuyana kadar kaçırdım hepnizi.esinnn hoş geldin canımmmm :) gece sohbeti cok güzeldi
spinal sezeryantoprakss son bir soruuu
normalmi dogurdun,sezeryanmi,bütün anneler cevaplasin lütfen
hımm ıns buyuk konusmus olmamcnku ben bırlıkte buyuycem brını ıstıorum aynı yasta olcak ıkı tane patlatcam ona lafımı dınlıcek falan ama bn gercek anlamda hıc byuk brıne dönup bakmadım ama karsıma murat boz gbı bırırsı ckmıcagına gore byuk bırı olamaz murat boza bıle hayr dıorum adamı hıc begenmıodum oses trkıyeden snra esprlı geldı yakısıklı adam yanı bnce
1. esmer olmalı
2. yasıma uygun olmalı
3. gozlerı ela yuada sıyah olmalı
4. 1.75 1.80 arası olmalı
o acıdan olmaz kımse hedefıme uymalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?