Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar dünki menüm

sabah kahvaltı apamadım uyanamadım henem spora gittim
ara bir elma bir bardak ayran
ögle günüm vardı ordada bir kase makarma salatası yedim ama yagsız sadece yogurtladım
ara yok akşam 4 kasık pırasa yemegi yogut ama sonradan 2 kasık daha yemek aldım doymadım da :26: 2 dilim ekmek

su 2 lt spor 45 dakıka hoca eşliginde 45 dakika spor aletleriyle calıstım

mesaj sayım sayamadım ama gece baya konustuk :)

hopladım zıpladım zeynep ablacım bımactanede sporda yapılan hareketlerden yaptım karısık ortaya tarzında sevdgım bı muzıgı acıp kıvırtıorum
benım menum boyle genelde zeynep ablacım sende mınnacık yıyon

menün hosuma gitti canım da sülbiye nasıl bir yemek ??

minnacık yiyorum ama gram gram gidiyor kilolar

valla bişi diyimi zumba tüm sporlara yeter de artar bile nasıl bir dans bilirim baya ve şu peynirli domatesli sandviçten benim de canım çekti menün de güzel bu arada

spor olarak dans süper olmuş menün de güzel

ablaaa sülbiyeden bana ayırmışsınızdır umarım bu akşam ben de yemek istiyorum:26: menü de güzel aferim

spor iyi olmuş ama bece kahvaltıyı atlamak kötü ya dengeleyemiyor sonra insan buna dikkat et bence

Günaydın günayydınnnnnnnnn günaydınnn

Ausencia dün ne yedi , önce onu yazayım yüksek müsadelerinizle

Sabah :

Peynir,zeytin ve dereotlu yağsız omlet
2 dilim etimek
1 fincan yeşilçay

Ara:

Çilekli yoğurt (ev yapımı)

Öğle:

1 kase çorba
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Yağsız sütle kahve

Akşam:

Migrenim tuttu ve hiç adetim olmadığı halde mecbur akşam üstü uyudum. Uyandığımda , o saatten sonra yemek yemek istemedim.

2 dilim kepek ekmeğine yağsız peynirli tost ve domates salatalık yedim.

3 litreye yakın su.
1 saat hızlı tempo yürüyüş.
30 dk. kondisyon bisikleti.

Wuwum tatlım bugün sıra sendeymiş

1. Wuwum ne demek ?

2.Her zaman bu forumdaki kadar bıcır bıcır mısın ?

3.Erkek arkadaşın var mı ?

4.Kendini 5 kelime ile bize anlat desem ne dersin ?

5.En büyük hedefin nedir hayatta ?

1. wuwum kelımesı bana degısık gelıyodu eskı erkek arkadasım bu kelımeyı kullanıyodu bna ılk foruma kaydoluoken bırıyle cıkıyodum ısmımı ne olsun dıye dsunurken o bırden sansa bana bu kelımeyı kullanmıstı bnde bunu yazdımm
2. her zaman bıcırlıklarım vardır artık ınsanlar knusmamdan kacar dıyomusum genelde konusmayı severım gulmeyı severım uzulsemde ıc ımde yasarım mtlu rölu yapmayı ıyı bılırım
bana göre hayat benım tıyatro sahnemdır ve guler yuzlu olmasam oyunumu kımse sevmez ama pes ettıgımdede aglarım yanı hergun mtlaka aglıyan bı yapıya sahıbım
3. yok sayılır
4. kıskanc : sevdgım insanları cokk acayıp kıskanırım
alıngan
sevgı manyagı
melankolık
inatçi
5.en buyuk nedenım hayatta gercekten mutlu olabılmeyı basarmak en buyuk hedefımse sevgıye layık olmak sevmek sevılmek her anlamda bılınçli insan olmak

'' Güler yüzlü olmazsam , oyunumu kimse sevmez ''

Bayıldım bu cevabına , hani hep deriz hayat bir sahne , herkesin biçilmiş bir rolü var falan diye ama devamında gelen bu cümleni çok sevdim

günaydinnnnnnnnnnnnnnnn

yediklerim
sabah
1 kaynamis yumurta,bi kac parca peynir,2 dl ekmek
ögle
ise dalmistim,yemek hazirlicak zamanimda yoktu 1 adet meyveli yogurt(250 gr,200 kaloriydi)
aksam
sarimsakli yogurt yataginda izgara köfte(afilli olsun diye ismide ben yudurdum,bildigimiz 4 köfte ve 2 kasik yogurt)1 adet domates ve sivri biber izgara
cocuklari uyuttuktan sonra midem kazindi birden 1 avuc beyaz leblebi ve 1 portakal yedim
su
1.5 lt
spor
30 dk body workout
mesaj off ya unuttum,aksam baya kaynatmistik ama vardir bi sürü

işlerı vardr gelırler galıba yada herkez ben knusacagım dyemı kactı

cocuklarin kahvaltisini verdim,onu topladim,carsi isi yalan oldu,esimin isi cikti,o da evden cikti,bende 3 cocukla alisvers merkezinde kendimi düsünmek bile istemiyorum,yarina kaldi artik

menun guzel gzukuyo pegasusum ....

cocuklarin kahvaltisini verdim,onu topladim,carsi isi yalan oldu,esimin isi cikti,o da evden cikti,bende 3 cocukla alisvers merkezinde kendimi düsünmek bile istemiyorum,yarina kaldi artik

uvv evet bayagı zor olur 3 tane cocukla bı dsundumde cook zor ....
bncede yarın ckarsın 3 cocukla zor olur en azından esınde yanında olur pegasusum....

bu kuşan mı oluo sımdık ben bılmıorum ama bı lısteye uymusun sankı canım

canım kuşan diyeti 9. günüm

temizligi anladimda yemek stoklamayi cözemedim,günlük yap taze taze,onadami sorun cikar:18:

canım neden yemek stokluyorum doaptakötelerim bitmişti. sulu köfte içli köfte cızbız köfte bunları önceden yapıp dolaba atıyorum eşim öğlen yemeğe geldiği için iyi oluyor. evde yemek olmadığında hemen hazırlıyorum.

1 saat zumbA iyi bi spor bence. menünde güzel canım

canım sülbiye ne bilmiyorum ama menün güzel gözüküyor

menün güzel olmuş canım.

ablacım kahvaltıyı atlamamlısın en azından 1-2form bisküvi at ağzına

canım menün güzel yine spor da yapmışsın.

canım menün güzel sayılır. ana öğünleri atlamamalısın.

hahahah ben tek çocukla bile düşünemiyorum kendimi zaptedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…