ablacım hoşbuldum yaaaaaaaa ben okuyana kadar kaçırdım hepnizi.
spinal sezeryan
bulursan bana da haber ver. muhahahahah :)). canım senin boyu uzun daha uzun birilerine bak bence. erkete boy karizma katıyo.boşver senden 10-15 uzun olsun topukluda giyebil.
onu bunu boşver sen şunu ara; seni prensesmiş gibi şımartan önemseyen birini bul canım. Allah gönlüne göre versin
dünkü menüm;
sabak 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle; 1 simit yerine 1 poaça
akşam;yeşil fasulye yanında et yerine her şeyden 1 ısırık:))
su;1-2 ltre
spor;45 dk. leslie walk ve cezadan 30 dk. plates 600 kalori cezam duruyor
onuda 2 taksit yapayım :))
kızlar bugün öğleden sonra giremedim topraksada soru soramadım Allahtan siz ıncığına cıncığına kadar herşeyi sormuşsunuz. Öğleden sonra misafirimvardıakşamda eşimin dedesinin doğum günüsü vardıordada birşey yemedimherkes pasta börek yediben yeşil fasulye :))
yarın çok işim var birazdan menümü yazarımpek girmeye fırsatımolmayabilir. çarşamba perşembe cuma işlerim var asyanın babannesi geelcek evi temizlemeliyim dolaba yemek stoklamalıyım.
1- ismim gökçe
2-1979-34 yaş
3-canısı çalışıyorum eşimle birlikte bir şirketimiz var birlikte çalışıyoruz.
4-aşşşşşşşkkkkkkkkkk
5-ben romatik biriyim, ben daha çok yaparım eşimde yapar tabi ama bana göre bu işin erkeği kadını yok hissediyosam bişeyler yapmak istiyorsam ben yaparım. Çıktığımız dönemde çok gül almışlığım var goncama niye bu çiçek işi erkeklere endeksli diye:)))
6- eh sayılır, pegasusun sorusuda anlatmıştım
7-bence evlenin arkadaşlar evlilik zor ama keyiflidir, sadece etiketlerden ve şekilci olmaktan uzak durun kendiniz olun sevdiğinizi de olduğu gibi sevin. Şekilci olduğunuzda işin şekline takılır özünü yaşamayaz, evliliğin tadını çıkaramazsınız.
8- 9-10 kilo kaldı
9-seni çooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum aynı ilkbaharı sevdiğim kadar:))))
10-annem ve babam ayvalıkta yaşıyor, benim evlendiğim sene annem emekli oldu, onlar balayına ayvalığa gitmişler ve orayı beğenmişler, oradan ev aldılar ikinci baharlarını yaşıyolar. Ben İstanbuldayım
11-hayır daha boyamadım, geçen hafta oğlanın okulu bu hafta da hasta oldum kaldı haftaya düşünüyorum
12- bu biraz sıkıntılı ayaklarımın Maşallahı var 39 numara
bu kadar kucuk ekrana boydan koyabılceksen ıyı :))
benım facemde vırus vardı eskı erkek arkadasım ındrmıstı resımlerımı ama vermıyo ayrıldım dye facede vıruslu acamıyorum pc yede frmat atmıstm yanı 3 4 tane ftrafım kaldı
uyuzz vallahı vermıcem dye tutturdu
kaldırılabılıosa koyayım resmımı zeynep abla nasıl koyuyonuz oraya...
koydum yuzum gzum bellı olmuo ya baska koyayım bakında bı
resim oldumu kizlar,bu benim prensesim,2 numara
cekk cekk tatlımaaaa hadi yaa canm ya tüh bende cd ye cekecem resimlerimi ne olur ne olmaz diye
ama ben göremedim ya neden hemen kaldırdın kiiii
günaydın kızlar dün ben uyuduktan sonra neler kaynatmışsınız öle yaa hemen dünkü meünümü paylaşım
sabah: bi dilim ekmek peynir zeytin çay
ara: yok
ögleneynirli domatesli sandviç
ara: bi avuç beyaz leblebi
akşam: bizimkiler kızartma yiyordu ben yemeyim dedim baktım kuru fasulye vardı bi tabak kuru fasulye 3 kaışık pilav bi tabak salata
su : 3 litre
spor: aha spora geldik dün koptum koptum
100 mekik
100 göbegin yanları için hareket
10 dakka müzikle dans
ve 1 saat zumbaaa
size belik normal gelecek spor kızlarda bana aarmol geliyo yeni bşlıyom da spora :))
gece o kadar oturunca neskafe normaldir tabi, menü tam senlikbenım menum
dun sabah 20 dkka dans ettım
snra 1 dlım k. ekmegı brazcık peynır 4 yesıl zeytın
ara 3 badem
öglen 1 portakal
aksam 1 kase mercımek corbası 1 kase salata
su az 1 ltre anca ıceıorum yıne
2 kahve ıctım nescafe bogun benı((((((((((
aksamda yarım saat dans ettım
afferin sanaaaa çok güzel sporgünaydın kızlar dün ben uyuduktan sonra neler kaynatmışsınız öle yaa hemen dünkü meünümü paylaşım
akşam: bizimkiler kızartma yiyordu ben yemeyim dedim baktım kuru fasulye vardı bi tabak kuru fasulye 3 kaışık pilav bi tabak salata
100 mekik
10 dakka müzikle dans
ve 1 saat zumbaaa
size belik normal gelecek spor kızlarda bana aarmol geliyo yeni bşlıyom da spora :))
ay bitsin artık şu kuşan canım çok az:)) spor güzel bu ceza zayıflatacak senidünkü menüm;
sabak 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle; 1 simit yerine 1 poaça
akşam;yeşil fasulye yanında et yerine her şeyden 1 ısırık:))
su;1-2 ltre
spor;45 dk. leslie walk ve cezadan 30 dk. plates 600 kalori cezam duruyor
onuda 2 taksit yapayım :))
kolay gelsin canımkızlar bugün öğleden sonra giremedim topraksada soru soramadım Allahtan siz ıncığına cıncığına kadar herşeyi sormuşsunuz. Öğleden sonra misafirimvardıakşamda eşimin dedesinin doğum günüsü vardıordada birşey yemedimherkes pasta börek yediben yeşil fasulye :))
yarın çok işim var birazdan menümü yazarımpek girmeye fırsatımolmayabilir. çarşamba perşembe cuma işlerim var asyanın babannesi geelcek evi temizlemeliyim dolaba yemek stoklamalıyım.
canım teşekkür ederim, kızına da nice mutlu seneleriyi geceler cnm,seni tanidigma sevindimmmm hemde cokkkkk
benim kizlarin sevdikleri
hello kitty
hexe lilly
winx club kizlari
barbie
prensesler
birsürü daha varda unuttum
teşekkürler tatlım, umarım sen de çok mutlu bir aile kurarsın güzellik:)) benzesın benzesın ama hep mtlu yonlerınız benzesın ıns cocuklarınız hep mtlu olur dunyadakı en buyuk hazıne mutluluk ve sevgı hep aıle baglarınıoz guclu olur canıkm inşallah
aa o sna benzıyo bu bana gbı tatlı atsmalarnız oluodr hayatn tadı bunlar bnce ıkınızede bnzemesı onmlı
burda su guzel ama sandıvıc yada tosttan 1 ı olmamalıydı bna göre hayatımkızlar dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir kibrit kutusu
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
1 kepekli tost
çay
öğleden sonra
yarım sandviç ekmeğine tavuk şiş
ayran
akşam
sülbiye+bulgur pilavı bir tabağa yarım yarım koydum
su 2,5 lt
spor yok mesaj 33
günaydın hanımlar
menümü yazıyım geçmişe göz atarım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
şiş köfte ( 2 şiş)
mercimek çorbası
salata
yoğurt
akşam
3 adet sarma
kıymalı ıspanak
yoğurt
yemek sonrası 1 bardak çay
spor arkadaşımdaydım 150 mekik sadece:26:
su 2 lt
günaydın kızlar dün ben uyuduktan sonra neler kaynatmışsınız öle yaa hemen dünkü meünümü paylaşım
100 mekik
10 dakka müzikle dans
ve 1 saat zumbaaa
benım menum
dun sabah 20 dkka dans ettım
snra 1 dlım k. ekmegı brazcık peynır 4 yesıl zeytın
ara 3 badem
öglen 1 portakal
aksam 1 kase mercımek corbası 1 kase salata
su az 1 ltre anca ıceıorum yıne
2 kahve ıctım nescafe bogun benı((((((((((
aksamda yarım saat dans ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?