Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

uvv evet bayagı zor olur 3 tane cocukla bı dsundumde cook zor ....
bncede yarın ckarsın 3 cocukla zor olur en azından esınde yanında olur pegasusum....
esimle yapiilan alisveris daha beterdr cnm,cocuklari arasin yani o derece"hadi ama,bitmedimi"diye diye alisverise cikrsin aceleden isey alamadan gelirsin
ben 2 kücügü kendisine birakiyorum,büyügümüde alip gidiyorum

esimle yapiilan alisveris daha beterdr cnm,cocuklari arasin yani o derece"hadi ama,bitmedimi"diye diye alisverise cikrsin aceleden isey alamadan gelirsin
ben 2 kücügü kendisine birakiyorum,büyügümüde alip gidiyorum

amanınnn desene ısın zor hem cocuklarla hemde kocanla ugrasma alısverste
en ıyısı sen bıldgın gbı al byuk cocugunu ole gıt alısverıse

ben oglumu uyutup geliyorum

bu arada sülbyeyi merak eden arkadaslara söyleyeyim,arpacik sogan,et ve nohutla yapilan yahni türü bir yemektir,bazi yerlerde sogan yahniside denilir hatta,bende cok severim kendisini

Son düzenleme:
ben oglumu uyutup geliyorum

bu arada sülbyeyi merak eden arkadaslara söyleyeyim,arpacik sogan,et ve nohutla yapilan yahni türü bir yemektir,bazi yerlerde sogan yahniside denilir hatta,bende cok severim kendisini

tamamm canım gıt gel D:

Tünaydınnnnnnnn

Hemen dünkü menüme bakayım geçmişte 23 sayfa olmuş daha onları okumam lazım

Sabah: 2 dilim tambudağday ekmeği, domates, salatalık, az peynir, açık çay
Öğle: 1 kase k-fleks
Akşam: 1 tabak bulgur pilavı, ayran, salata

Spor olarak da, 25 mekik, kol hareketleri, oturup kalkma hareketleri gibi gibi.
Pek su içemedim bugün bol bol su içicem inşallah.
İşlerimi halledeyim olağan temizliğimi yapayım geliyorumm

kızlar biliyosunuz bugün evdeyim kız fazla müsade etmiyo uyusun uğramaya çalışırım, öpğyorum
mervecim sorular sonra şimdi kız bırakmıyor

Kızlar tünaydın. Ben çok geri kaldım muhabetlerden 2 gün baya konu geçmişsiniz. İşyerimde 2 kişi izinli o yüzden bi alt kat bi üst kat perişan oldum dün. Bu hafta beni böyle idare edebilir misiniz rica etsem. Akşam eve gidince geçmişi takip edeyim dedim o da olmadı. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Kusura bakmayın biraz geç oldu 2-3 gündür çok yoğunum o yüzden. İnşallah bol bol muhabbet ederiz.

kızlar biliyosunuz bugün evdeyim kız fazla müsade etmiyo uyusun uğramaya çalışırım, öpğyorum

TopRAKSCIM DÜNKÜ RÖPORTAJINI KAÇIRDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM. İşyerinde diğer iki kız izinli bütün gün koşuşturmacayla geçti. Bugün yine öyle . Neyse ben cevaplarını okurum artık...

Tuliptice tekrar hoşgeldin aramıza. Seninle tanışamadık ben bu bikaç gündür biraz yoğundum da bu hafta böyle geçicek anladığım kadarıyla. Neyse daha burdayız nasılsa...

Menün güzel. Suyu arttırmalısın. Spor olarak da başlangıç için internetten leslie walk u tavsiye ederim.

merhabalar ismim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya mı yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum

Son düzenleme:
merhabalar hanımlar,dünkü menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3-4 zeytin,dometes,salatalık
yağsız tavada çakılmış 1 yumurta

ara:1 elma yeşil çay

öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.

1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
dometes,salatalık şekersiz çay

ara : yeşil çay
2 kuru erik

akşam:etli bamya
yer elması turşusu(ev yapımı)
taze yoğurt

2,5 litre su pazartesileri dipli temelli temizlik günümdür o yüzden spora gitmedim zaten öğleden sonrada şehşr dışındaki ablam ve eşi geldikleri için onlarla vakit geçirdim.

kusana devam,tebrikler,baya dayanikli ciktin
ben göremedim ki ( neden hemen kaldırdınız yaaaa
aksam bi ara koyarim,doya doya bakarsin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm,tavuk sis fazla kacmis gibi ama yinede göze batmiyor,en azindan ciko degil,yemek
bende sülbiye istiyorumm

afiyet olsun cnm,spor haric güzel yemissin
kahvalti yap lütfen
spor süper

minnacık yiyorum ama gram gram gidiyor kilolar
vücut kitliga gecmis sende,yemeye yemeye onunda dengesini bozmussun,biz nasilki kitlik aninda gram gram yeriz,yiyecekler yetsin diye,vücutta gram gram veriyor,yaglari bitmesin diye:18:
afiyet olsun cnm,saglikli ve güzelce yemissin herseyden,sporda gözümdden kacmadi,bravooo
tamam cnm,anladim,bende dis gücler tarafindanmi zorlaniyorsun dedim
merhaba tatlim,senin yediklerine yorum yapmak bu güne kismetmis
öglen ac gezmissin,ara hic yok,aksamda 1 tabak pilav cok,bi kac kasik alip yanina baska bisey de yeseymissin keske
su az,sporda yok sayilir,hic olmamis,böyle yersen sende gram gram verirsin,hemende alirsin,giden yag degil kas olur

tamam cnm,kizinla ilgilen,biz burada bekliyoruz
Dünkü menüm

3 lt meyve suyu

1 lt kadar su

spor yok (bacaklarım et kesmiş yürüyemiyorum bile )
bu ne cnm,sen ne yaptin dünn,yok artikkk,unuttun demi yediklerini yazmayi,yada ben halüsilasyon görüyorum
merhaba tatlim,hos geldin,birazdan kurallari yazarim,kabul edersen baslarisin

afiyet olsun talim,gayet güzel yemissin
sporuda bu gün yaparsin artik

tamam beklemedeyim. kurallar ne olursa olsu kabul edeceğim. erimem lazım.

hoşgeldin yasemincim

yemeğin ismi süper olmuş gerçekten menüde güzel canım.

penüde sporda güzel nasıl bir spor salonu gittiğin yer merak ettim :)

sülbiye ne bilemedim ama güzel sağlıklı bişeydir heralde menü güzel

colayı hiç aramam çok şükür yılda 2 kere belki içiyorumdur.ama cola hakkında çok şey söyleniyor ama olumlusunu duymadım okumadım canım

azimliyim 42 simdi kurallari yaziyorum,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir,kurallara uymak mecburidir,uyulmadigi takdirde takimdan cikarilirsin
1. 2 hafta deneme süreniz var,yaptiginiz paylasima göre bu süre uzayip kisalabilir,en erken haftaya cuma listeye alinabilirsiniz
2. günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en azami rakamdir,elinizden geldigi kadar fazla mesaj yazmaya gayret edin,gecmis sayfalari mutlaka okuyun,diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapin,kendinizde dogru ve yanlislari söyleyin
3.her gün bir önceki gün ne yedik,ne ictik,kac dakika hangi sporu yaptik ve bir önceki gün kac mesaj yazdik,hepsini liste halinde bildiriyoruz
4. yapilan her kacamak icin ceza veriliyor,yani hamburgermi yediniz,hemen tarafimca kalorisine bakiliyor ve o kadar kalorilik ceza veriliyor,cezalari cekmek mecburidir,2 hafta verilen cezadan haber olmadigi takdirde listeden cikarilacaksiniz...
5.her hafta cuma günü kilo bildiriminde bulunuyoruz,öglene kadar kilolarinizi bildiriniz...
6.kendimize bir spor programi ayarlamaya calisalim,saglik problemimiz varsa ona göre ayarlayalim ve düzenli spor yapmaya gayret gösterelim....

sanirim bu kadardi,unuttgum yerleri arkadaslar hatirlatsin,en kisa zamanda cevabini bekliyorum...

afiyet olsun talim,gayet güzel yemissin
sporuda bu gün yaparsin artik

evet canım zaten 3-4 gün devamsızlık yaptınmı sürekli arıyor bizim salon takip ediyolar yani o yüzden seviyorum orayı. bugün 15:00 te seans var 1 saatlik ona katılırım. 20 dk gidiş 10 dk. geliş yürüyüş mesafesi giderken yokuş çıkıyorum hep gelirken hızlı hızlı gelebiliyorm. bana yeterli gibi geliyo şimdilik bu spor spor salonunda da yarım saattlik seanslarda 500-750 kalori yakıldığı söyleniyor hocalar tarafından diğer yarım saati yer hareketleri plates hareketleri gibi kısaca.o kaç kalori bilmiyorum sormadım bi sorayım ama 10-15 kilo verince arttırmayı düşünüyorum sporu inşallah bakalım.

bol bolll yagg yakmalar o zaman sana,böyle devam edersen kisa sürene kurtulursun fazlaliklardan

teşekkür ederim. kabul ediyorum. daha öcede farklı ir sitede böyle bir gruba katılmıştım. alışığım yani. yarın başlıyorum diyete ve spora. lesslie ye başlayacağım. bir şey soracağım bir önceki gün kaç mesaj yazdık onuda mı yazıyoruz ben mi yanlış anladım.birde kilo bildirimi yerini ve saati söylersniz bu iş tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…