esimle yapiilan alisveris daha beterdr cnm,cocuklari arasin yani o dereceuvv evet bayagı zor olur 3 tane cocukla bı dsundumde cook zor ....
bncede yarın ckarsın 3 cocukla zor olur en azından esınde yanında olur pegasusum....
esimle yapiilan alisveris daha beterdr cnm,cocuklari arasin yani o derece"hadi ama,bitmedimi"diye diye alisverise cikrsin aceleden isey alamadan gelirsin
ben 2 kücügü kendisine birakiyorum,büyügümüde alip gidiyorum
ben oglumu uyutup geliyorum
bu arada sülbyeyi merak eden arkadaslara söyleyeyim,arpacik sogan,et ve nohutla yapilan yahni türü bir yemektir,bazi yerlerde sogan yahniside denilir hatta,bende cok severim kendisini
kızlar biliyosunuz bugün evdeyim kız fazla müsade etmiyo uyusun uğramaya çalışırım, öpğyorum
mervecim sorular sonra şimdi kız bırakmıyor
Tünaydınnnnnnnn
Hemen dünkü menüme bakayım geçmişte 23 sayfa olmuş daha onları okumam lazım
Sabah: 2 dilim tambudağday ekmeği, domates, salatalık, az peynir, açık çay
Öğle: 1 kase k-fleks
Akşam: 1 tabak bulgur pilavı, ayran, salata
Spor olarak da, 25 mekik, kol hareketleri, oturup kalkma hareketleri gibi gibi.
Pek su içemedim bugün bol bol su içicem inşallah.
İşlerimi halledeyim olağan temizliğimi yapayım geliyorumm
kusana devam,tebrikler,baya dayanikli ciktindünkü menüm;
sabak 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle; 1 simit yerine 1 poaça
akşam;yeşil fasulye yanında et yerine her şeyden 1 ısırık:))
su;1-2 ltre
spor;45 dk. leslie walk ve cezadan 30 dk. plates 600 kalori cezam duruyor
onuda 2 taksit yapayım :))
aksam bi ara koyarim,doya doya bakarsinben göremedim ki( neden hemen kaldırdınız yaaaa
afiyet olsun cnmbenım menum
dun sabah 20 dkka dans ettım
snra 1 dlım k. ekmegı brazcık peynır 4 yesıl zeytın
ara 3 badem
öglen 1 portakal
aksam 1 kase mercımek corbası 1 kase salata
su az 1 ltre anca ıceıorum yıne
2 kahve ıctım nescafe bogun benı((((((((((
aksamda yarım saat dans ettım
afiyet olsun cnm,tavuk sis fazla kacmis gibi ama yinede göze batmiyor,en azindan ciko degil,yemekkızlar dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir kibrit kutusu
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
1 kepekli tost
çay
öğleden sonra
yarım sandviç ekmeğine tavuk şiş
ayran
akşam
sülbiye+bulgur pilavı bir tabağa yarım yarım koydum
su 2,5 lt
spor yok mesaj 33
afiyet olsun cnm,spor haric güzel yemissingünaydın hanımlar
menümü yazıyım geçmişe göz atarım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
şiş köfte ( 2 şiş)
mercimek çorbası
salata
yoğurt
akşam
3 adet sarma
kıymalı ıspanak
yoğurt
yemek sonrası 1 bardak çay
spor arkadaşımdaydım 150 mekik sadece:26:
su 2 lt
kahvalti yap lütfengünaydın kızlar dünki menüm
sabah kahvaltı apamadım uyanamadım henem spora gittim
ara bir elma bir bardak ayran
ögle günüm vardı ordada bir kase makarma salatası yedim ama yagsız sadece yogurtladım
ara yok akşam 4 kasık pırasa yemegi yogut ama sonradan 2 kasık daha yemek aldım doymadım da :26: 2 dilim ekmek
su 2 lt spor 45 dakıka hoca eşliginde 45 dakika spor aletleriyle calıstım
mesaj sayım sayamadım ama gece baya konustuk :)
vücut kitliga gecmis sende,yemeye yemeye onunda dengesini bozmussunminnacık yiyorum ama gram gram gidiyor kilolar
afiyet olsun cnm,saglikli ve güzelce yemissin herseyden,sporda gözümdden kacmadi,bravoooGünaydın günayydınnnnnnnnn günaydınnn
Ausencia dün ne yedi , önce onu yazayım yüksek müsadelerinizle
Sabah :
Peynir,zeytin ve dereotlu yağsız omlet
2 dilim etimek
1 fincan yeşilçay
Ara:
Çilekli yoğurt (ev yapımı)
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız sütle kahve
Akşam:
Migrenim tuttu ve hiç adetim olmadığı halde mecbur akşam üstü uyudum. Uyandığımda , o saatten sonra yemek yemek istemedim.
2 dilim kepek ekmeğine yağsız peynirli tost ve domates salatalık yedim.
3 litreye yakın su.
1 saat hızlı tempo yürüyüş.
30 dk. kondisyon bisikleti.
tamam cnm,anladim,bende dis gücler tarafindanmi zorlaniyorsun dedimcanım kuşan diyeti 9. günüm
canım neden yemek stokluyorum doaptakötelerim bitmişti. sulu köfte içli köfte cızbız köfte bunları önceden yapıp dolaba atıyorum eşim öğlen yemeğe geldiği için iyi oluyor. evde yemek olmadığında hemen hazırlıyorum.
1 saat zumbA iyi bi spor bence. menünde güzel canım
canım sülbiye ne bilmiyorum ama menün güzel gözüküyor
menün güzel olmuş canım.
ablacım kahvaltıyı atlamamlısın en azından 1-2form bisküvi at ağzına
canım menün güzel yine spor da yapmışsın.
canım menün güzel sayılır. ana öğünleri atlamamalısın.
hahahah ben tek çocukla bile düşünemiyorum kendimi zaptedemiyorum
merhaba tatlim,senin yediklerine yorum yapmak bu güne kismetmisTünaydınnnnnnnn
Hemen dünkü menüme bakayım geçmişte 23 sayfa olmuş daha onları okumam lazım
Sabah: 2 dilim tambudağday ekmeği, domates, salatalık, az peynir, açık çay
Öğle: 1 kase k-fleks
Akşam: 1 tabak bulgur pilavı, ayran, salata
Spor olarak da, 25 mekik, kol hareketleri, oturup kalkma hareketleri gibi gibi.
Pek su içemedim bugün bol bol su içicem inşallah.
İşlerimi halledeyim olağan temizliğimi yapayım geliyorumm
tamam cnm,kizinla ilgilen,biz burada bekliyoruzkızlar biliyosunuz bugün evdeyim kız fazla müsade etmiyo uyusun uğramaya çalışırım, öpğyorum
mervecim sorular sonra şimdi kız bırakmıyor
Dünkü menüm
3 lt meyve suyu
1 lt kadar su
spor yok (bacaklarım et kesmiş yürüyemiyorum bile )
merhaba tatlim,hos geldin,birazdan kurallari yazarim,kabul edersen baslarisinmerhabalar imim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum
afiyet olsun talim,gayet güzel yemissinmerhabalar hanımlar,dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3-4 zeytin,dometes,salatalık
yağsız tavada çakılmış 1 yumurta
ara:1 elma yeşil çay
öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
dometes,salatalık şekersiz çay
ara : yeşil çay
2 kuru erik
akşam:etli bamya
yer elması turşusu(ev yapımı)
taze yoğurt
2,5 litre su pazartesileri dipli temelli temizlik günümdür o yüzden spora gitmedim zaten öğleden sonrada şehşr dışındaki ablam ve eşi geldikleri için onlarla vakit geçirdim.
kusana devam,tebrikler,baya dayanikli ciktin
aksam bi ara koyarim,doya doya bakarsin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm,tavuk sis fazla kacmis gibi ama yinede göze batmiyor,en azindan ciko degil,yemek
bende sülbiye istiyorumm
afiyet olsun cnm,spor haric güzel yemissin
kahvalti yap lütfen
spor süper
vücut kitliga gecmis sende,yemeye yemeye onunda dengesini bozmussun,biz nasilki kitlik aninda gram gram yeriz,yiyecekler yetsin diye,vücutta gram gram veriyor,yaglari bitmesin diye:18:
afiyet olsun cnm,saglikli ve güzelce yemissin herseyden,sporda gözümdden kacmadi,bravooo
tamam cnm,anladim,bende dis gücler tarafindanmi zorlaniyorsun dedim
merhaba tatlim,senin yediklerine yorum yapmak bu güne kismetmis
öglen ac gezmissin,ara hic yok,aksamda 1 tabak pilav cok,bi kac kasik alip yanina baska bisey de yeseymissin keske
su az,sporda yok sayilir,hic olmamis,böyle yersen sende gram gram verirsin,hemende alirsin,giden yag degil kas olur
tamam cnm,kizinla ilgilen,biz burada bekliyoruz
bu ne cnm,sen ne yaptin dünn,yok artikkk,unuttun demi yediklerini yazmayi,yada ben halüsilasyon görüyorum
merhaba tatlim,hos geldin,birazdan kurallari yazarim,kabul edersen baslarisin
merhabalar ismim yasemin evet artık bende aranızdayım. yarıdan tibaren başlıyorum bende diyete ve spora. bu arada aranıza aldığınız için teşekkürler. kilo bildirimini buraya mı yapıyoruz. cuma günü mü bildiriyoruz ve saat kaça kadar. yeniyimde pek bilmiyorum
günaydinnnnnnnnnnnnnnnn
yediklerim
sabah
1 kaynamis yumurta,bi kac parca peynir,2 dl ekmek
ögle
ise dalmistim,yemek hazirlicak zamanimda yoktu 1 adet meyveli yogurt(250 gr,200 kaloriydi)
aksam
sarimsakli yogurt yataginda izgara köfte(afilli olsun diye ismide ben yudurdum,bildigimiz 4 köfte ve 2 kasik yogurt)1 adet domates ve sivri biber izgara
cocuklari uyuttuktan sonra midem kazindi birden 1 avuc beyaz leblebi ve 1 portakal yedim
su
1.5 lt
spor
30 dk body workout
mesaj off ya unuttum,aksam baya kaynatmistik ama vardir bi sürü
günaydın kızlar dünki menüm
sabah kahvaltı apamadım uyanamadım henem spora gittim
ara bir elma bir bardak ayran
ögle günüm vardı ordada bir kase makarma salatası yedim ama yagsız sadece yogurtladım
ara yok akşam 4 kasık pırasa yemegi yogut ama sonradan 2 kasık daha yemek aldım doymadım da :26: 2 dilim ekmek
su 2 lt spor 45 dakıka hoca eşliginde 45 dakika spor aletleriyle calıstım
mesaj sayım sayamadım ama gece baya konustuk :)
kızlar dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir kibrit kutusu
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
1 kepekli tost
çay
öğleden sonra
yarım sandviç ekmeğine tavuk şiş
ayran
akşam
sülbiye+bulgur pilavı bir tabağa yarım yarım koydum
su 2,5 lt
spor yok mesaj 33
günaydın hanımlar
menümü yazıyım geçmişe göz atarım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
şiş köfte ( 2 şiş)
mercimek çorbası
salata
yoğurt
akşam
3 adet sarma
kıymalı ıspanak
yoğurt
yemek sonrası 1 bardak çay
spor arkadaşımdaydım 150 mekik sadece:26:
su 2 lt
kola konusunda daha önce de söylemişlerdi diyet olanlarda kalorili diye acaba cola zeroda mı öyle?
tabi o da farklı bir bakış açısı ama ben onlara fazla takılmamaya çalışıyorum, her şey kansorejen napıyım fanusa mı giricem :)))
afiyet olsun talim,gayet güzel yemissin
sporuda bu gün yaparsin artik
evet canım zaten 3-4 gün devamsızlık yaptınmı sürekli arıyor bizim salon takip ediyolar yani o yüzden seviyorum orayı. bugün 15:00 te seans var 1 saatlik ona katılırım. 20 dk gidiş 10 dk. geliş yürüyüş mesafesi giderken yokuş çıkıyorum hep gelirken hızlı hızlı gelebiliyorm. bana yeterli gibi geliyo şimdilik bu spor spor salonunda da yarım saattlik seanslarda 500-750 kalori yakıldığı söyleniyor hocalar tarafından diğer yarım saati yer hareketleri plates hareketleri gibi kısaca.o kaç kalori bilmiyorum sormadım bi sorayım ama 10-15 kilo verince arttırmayı düşünüyorum sporu inşallah bakalım.
azimliyim 42 simdi kurallari yaziyorum,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir,kurallara uymak mecburidir,uyulmadigi takdirde takimdan cikarilirsin
1. 2 hafta deneme süreniz var,yaptiginiz paylasima göre bu süre uzayip kisalabilir,en erken haftaya cuma listeye alinabilirsiniz
2. günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en azami rakamdir,elinizden geldigi kadar fazla mesaj yazmaya gayret edin,gecmis sayfalari mutlaka okuyun,diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapin,kendinizde dogru ve yanlislari söyleyin
3.her gün bir önceki gün ne yedik,ne ictik,kac dakika hangi sporu yaptik ve bir önceki gün kac mesaj yazdik,hepsini liste halinde bildiriyoruz
4. yapilan her kacamak icin ceza veriliyor,yani hamburgermi yediniz,hemen tarafimca kalorisine bakiliyor ve o kadar kalorilik ceza veriliyor,cezalari cekmek mecburidir,2 hafta verilen cezadan haber olmadigi takdirde listeden cikarilacaksiniz...
5.her hafta cuma günü kilo bildiriminde bulunuyoruz,öglene kadar kilolarinizi bildiriniz...
6.kendimize bir spor programi ayarlamaya calisalim,saglik problemimiz varsa ona göre ayarlayalim ve düzenli spor yapmaya gayret gösterelim....
sanirim bu kadardi,unuttgum yerleri arkadaslar hatirlatsin,en kisa zamanda cevabini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?