Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gayet güzel canım menün böle devam et

kizlar sanirim kimse sülbiyeyi bilmiyor,ben yazdim ama arkada kaldi,sülbiye budur kizlar,sogan et ve nohutla yapilir,yahnide denir,sogan yahnisi,sanirim herkes sülbiyeyi ögrendi

kimin tanidiginin adiydi bu arada

selam kızlar hepinize iyi akşamlarrrr
bugün şirkette işler çok yoğundu fazla giremedim şirketten baktım ablam eve bilgisayarı getirmiş bakıyım dedim
hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksa
bu neeee yemek yokmu 3lt meyve suyu da ne öyle yaa canım sarsıl kendine gel
bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etme
tam iilestim artık burdayım demistim bugun de misafir geldi daha yeni gitti bi ara girmiştim ama yazamadan çıkmam gerekti hemen..yarında sabahtan işlerim var öğleden sonra burdaym inşallah

insallah,valla artik diyeti bosverip,kilolu kalmayi sectigini düsünecem ona göre

geçmiş olsun canım menünüde begendim

kaptanım bu hafta aramıza 3 kişimi katıldı ??
yarın kimi tanıcaz ?
bu hafta listeyi sen mi yapıcaksın ?

hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksa

bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etme

insallah,valla artik diyeti bosverip,kilolu kalmayi sectigini düsünecem ona göre

yok canm kararlıyım kilolu kalmıcam tam buraya geldim ameliyat bozdu işi yaa zorunlu olmasam olmycaktım ama zorunluydu ama bana faydası oldu açlıktan kilo verdim :)))

kaptanım bu hafta aramıza 3 kişimi katıldı ??
yarın kimi tanıcaz ?
bu hafta listeyi sen mi yapıcaksın ?

yarin seni tanicaz
4 kisi katildi,ambitious girl hamile diye ayrildi zaten,4 bos yerimiz vardi,bende bos durmasinlar dedim
pokemon gelsseydi yeni arkadaslari eklerdi listeye,onlarida yavastan yavastan tanirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…