- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
merhabalar hanımlar,dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3-4 zeytin,dometes,salatalık
yağsız tavada çakılmış 1 yumurta
ara:1 elma yeşil çay
öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
dometes,salatalık şekersiz çay
ara : yeşil çay
2 kuru erik
akşam:etli bamya
yer elması turşusu(ev yapımı)
taze yoğurt
2,5 litre su pazartesileri dipli temelli temizlik günümdür o yüzden spora gitmedim zaten öğleden sonrada şehşr dışındaki ablam ve eşi geldikleri için onlarla vakit geçirdim.
Eki Görüntüle 674857
kizlar sanirim kimse sülbiyeyi bilmiyor,ben yazdim ama arkada kaldi,sülbiye budur kizlar,sogan et ve nohutla yapilir,yahnide denir,sogan yahnisi,sanirim herkes sülbiyeyi ögrendi
kimin tanidiginin adiydi bu arada
hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksaselam kızlar hepinize iyi akşamlarrrr
bugün şirkette işler çok yoğundu fazla giremedim şirketten baktım ablam eve bilgisayarı getirmiş bakıyım dedim
bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etmebu neeee yemek yokmu 3lt meyve suyu da ne öyle yaa canım sarsıl kendine gel
tam iilestim artık burdayım demistim bugun de misafir geldi daha yeni gitti bi ara girmiştim ama yazamadan çıkmam gerekti hemen..yarında sabahtan işlerim var öğleden sonra burdaym inşallah
Günaydın günayydınnnnnnnnn günaydınnn
Ausencia dün ne yedi , önce onu yazayım yüksek müsadelerinizle
Sabah :
Peynir,zeytin ve dereotlu yağsız omlet
2 dilim etimek
1 fincan yeşilçay
Ara:
Çilekli yoğurt (ev yapımı)
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız sütle kahve
Akşam:
Migrenim tuttu ve hiç adetim olmadığı halde mecbur akşam üstü uyudum. Uyandığımda , o saatten sonra yemek yemek istemedim.
2 dilim kepek ekmeğine yağsız peynirli tost ve domates salatalık yedim.
3 litreye yakın su.
1 saat hızlı tempo yürüyüş.
30 dk. kondisyon bisikleti.
papunzell hoş geldin canım görümiyordum seni :)
arkadaşlar bakın ne buldum :)
Şok diyet ile 5 günde 5 kilo-Hızlı zayıflama diyeti listesi - YouTube
helincigim sülbiye baharın annesinin adı :)
öylemi:26:
okudum ama kimin kimiydi unuttum,cocuklar tepende olunca okudugumuda anlamiyorum
ortancı prensesi bi kocaman öppppp benim için kartpostal gibi maşallah :)
kızlar eve yeni geldim evi süpürüyüm toz alıyım yemek yapıyım akşam gene beraberiz
hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksa
bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etme
insallah,valla artik diyeti bosverip,kilolu kalmayi sectigini düsünecem ona göre
kaptanım bu hafta aramıza 3 kişimi katıldı ??
yarın kimi tanıcaz ?
bu hafta listeyi sen mi yapıcaksın ?
yok canm kararlıyım kilolu kalmıcamtam buraya geldim ameliyat bozdu işi yaa zorunlu olmasam olmycaktım ama zorunluydu ama bana faydası oldu açlıktan kilo verdim :)))
hos geldin cnm,ablan suyu uyuturken uyudumu yoksa
bu güzeldi,sarsacam ben onu sen merak etme
insallah,valla artik diyeti bosverip,kilolu kalmayi sectigini düsünecem ona göre
suyu eniştem ablamdan rahat uyutuyo vallaablam toprağa ve arkadaşına ders çalıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?