- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bak koydum,oldumu
bak koydum,oldumu
tesekkürlerrrrçok güzlmis kızın kac yasında suan
ya kizlar wuwuma niye soru sormuyorsunuz,benden günah gitti,sonra hepsini pegasus sordu,bize kalmadi demeyin
wuwum gel yamacima cicim,azcik soru sorim sana
istedigin bölümdemi okudun,degistirme sansin olsaydi ne okumak isterdin
gecmise gitme sansin olsaydi hangi zaman giderdin
hayatindaki en büyük pismanligin nedir
seni ne cok mutlu eder
ben seni biraz karamsar görüyorum,dogrumudur
vazgecilmezlerin
en sevdigin yemek
yemek yapmayi bilirmisin
evde temizlige yardim edermisin
kücükken en cok sevdigin oyuncagin
bana bir masal anlat desem hangisi olurdu
sence ask varmidir,yoksa uydurma biseymidir
ilkokul ögretmeninin adi
kendinde fiziki ve( öbür kelimeyi bulamadim ya böyle fiziki olmayan anlaminda hangisiydi ya,sen anlamissindir umarim,)degistirmek istedigin 3 sey
ufak seylerden mutlu olurmusun,yoksa pahali seylermi seni mutlu eder
süslenmeyi severmisin
en iyi arkadasinin adi ve kac yildir tanissiniz
seni evlendirmek isteseler mesela,sende razi olmasan,nasil tepki gösterirdin
takintilarin varmidir
13 sayisinin ugursuzluguna inanirmisin
beyaz atli prens mi,beyaz limuzinl prensmi
sen bunlari cevapla devami gelecek
tamam resim koymayın kızlar ya benim zorumla oluyor boşverin
istedıgım bölumde okumadım ama memnunum degıstrecek olsaydım hukuk ısterdım yada 1 kıtap ckarayım bana yeter
hiç dogmamak ısterdım cunku gerı almayı ıstedıgım bır cok sey olduu
en buyuk pişmanlıgım demeyeyımde kımseye kolay kolay deger vermek ıstemezdım baglanmak ıstemezdım
gercekten sevılmek ınsanların ıkı yuzlu davranmaması
en sevdıgım yemek tursu tavada yaparlaya o bıde haşlama..
evet kendıme gore bılırım yapmayı tabı ama oyle hamur felan acmıslıgım yok ıncecık felan
hatırlamıorum benım hep hayalı karakterlerım olurdu mesela seker kızı cok severdım felan gercekten sankı yasıomus gbı davranırdım babam hatta bı keresınde seker kız geldı senı sordu oturdu gttı demıstı ınanmak tan deılde hayal kurmayı hep severmısım sanırım
ben masalların kocaman bır yalan olduguna ınanırım ama eger bırgun bır masal anlatmak ıstesem sadece ıcımdekı sözcuklerle bır masal bestelerdım ...
bence ask vardır aşk insanın kabullenemeyıp snunda kabul ettıgı anlar arasındakı bı cızgıdır öldurmez ama surundurur
aşk : acıyla mutlulugun karısımıdır ne emın olabılırsın nede kopabılırsın aşk bilinmezlıktır
ask yok dıyen ınsanlar hep ask acısı yuzunden acı cekmıslerdır o yuzden yok derler cunku kımse kaybetmeyı yada askı hakedememeyı kabullenemez....
ılk okul ögretmenımın adı fatma
kendımde fızıkı olarak bı kılomu degstrmek ısterdım :)) yoksa kendımden memnunum
mutluluk bana gore bı hedıye deıldır bı sözle bıle mutlu olurum ama yurekten soylenıldgını anladgım an....
evet suslenmeyı cokk severım özellıkle oje ruj falan almayı agr makyaj yapmam goz kalemı ve rujdr ama yınede cok secrım susu pusu kyafetlerı falann
en ıyı arkadasım 2 yıldır tanıorum adı elıfunıverste arkadasım
benı kımse evlendıremez boyun eymen sevmesem yedı cıhan bır araya gelse olmaz dedıysem olmaz
13 sayısının ugursuzluguna ınanmam
limuzınlı olsun at bayaga eskıde kaldı .....
benım babamın tarafı demokratık vermezbüyük konuşma bebegim :) iki cihan bi anda bi araya geliverir demedi deme başıma geldfi yani şuan öleyim
benım babamın tarafı demokratık vermezkendın sev dıyolar annemın tarafıda dayım verseydı kendı kızlarını verırdı 40 yasında kızı bıle bekar yanı bzım aıle öle deıl
kız basıma geldı dıosunda zrla kımseye vermedıler hos senı gönulden sevmeynce evlenmem dedım
yarin seni tanicaz
4 kisi katildi,ambitious girl hamile diye ayrildi zaten,4 bos yerimiz vardi,bende bos durmasinlar dedim
pokemon gelsseydi yeni arkadaslari eklerdi listeye,onlarida yavastan yavastan tanirdik
zorla kimi veriyorlar canım öle şey olmaz zaten
benimi ay çok şarıdım
pegasusum onu sordu ama zorla vermek ısteseler tepkın ne olurdu dıye sordu ? onun cvabı o
:)) önemlı deıl canımtamam ben biraz geç anladım canım pardon :26:
bahar yanındaki kim ?
pegasusum onu sordu ama zorla vermek ısteseler tepkın ne olurdu dıye sordu ? onun cvabı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?