Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar eve yeni geldim evi süpürüyüm toz alıyım yemek yapıyım akşam gene beraberiz

yeni katilan arkadaslar kendinizden biraz bahsetseniz tanisak azcik,mesela medeni durumunuz,cocuk varmi,okuyormusunuz,nerde yasiyorsunuz gibi günlük sohbette kullanabilecegimiz bilgiler verseniz

Ben hemen azıcık bahsedeyim kendimden. 25 yaşında 1.5 senelik evliyim
Allah kısmet ederse artık çocuk istiyoruz bakalım nasip.
ÇAlışmıyorum evdeyim öyle :))
Bozüyükte yaşıyorum. Bursadan gelin geldim buraya böyle işte

cevapşlarımmmm
1. evlenmekten korkuorum cunku ılk gunkı gıbı kımsenın sevecegıne ınanmam
2. özellık deıldır bazen hersey kalbıme dokunması yeter
3. kişisine göre degısır genelde asıyımdır
4.tek cocugum ..
5. aılemde öyle bırı yok cnku halamla yasıyorum oda knusamıyo annem babam ölmustu canım
6. cocuk ıstemıorum cunku hala buyudugumu dusunmuorum yterınce mtlu olamıcam surede dusunmıcem hıc fkrım yok
7. hımm heralde calışır olurum bılmıorumkı kararlarım sık sık degısır benımmm
8. canım ben bankacılık btırdım ıkı yıllık sımdı gelecek sne 2 yıllık btrdıgım ıcın 3 cu snıf ıktısat olarak devam etme hakkımı kullancam 4 yıllık dıplomam olcak ınsallah
9. vazgecılmezım sevgımdır seversem vazgecemem suanda vazgecemıcem kımse yok
10. erkek arkadasım deıl ama ıstesem olabılcek bı kısı hayatına karısabılıorım gezmesıne tozmasına falan kıskanclık krızımde vardr ama bızımkı sevgı deıl takıntı bnce ıkımızde kımseyle cıkmıcamıza söz verdık brbırımıze cocukca oyun gbı bızım anlasmamız var bgun kustum ona
10. yazmısın bdaha sgara hıc kullanmadım canım
11. ınatcıyımdırrr
12. bencılımdır ama sadece sevdgım ınsana karsı
13. pembe koyu yesıl falan fılan tam bı renk sevmıorum
14. ugurlu sayımda yok kı
15. sadece karanlıktan ve sevdklerımı kaybetmekten korkarım
16. cevaplarım gec olduu ... vargec yazdım evde ısler vardı pc kuzenımın oda braz grdı felan gec geldım

bol bolll yagg yakmalar o zaman sana,böyle devam edersen kisa sürene kurtulursun fazlaliklardan

inşallah hiç bu kadar istememiştim gerçekten uzun bir süre kabullendim bu halimi ama şimdi aynadaki bana tahammül edemiyorum benim yolum uzun verilcek çok kilo var canım ve çok inatçı kilolar ama ben daha inatçıyım şimdilik sınavlarımı başarıyla tamamlıyorum.allahım yardın etsin hepimize .annemlerle aynı apartmandayız diye yazmıştım ya daha önce. malum ablam geldi şehir dışından menüleri tahmin edebiliyorsunuzdur. pastaları börekleri tatlıları saymıyorum bile .ama tüm samimiyetimle söylüyorum 1 lokma yemedim bile o kadar da ısrar kıyametlere rağmen .onların yemek saatinde attım kendimi eve diyet günlüğümü okudum okudum evet ben dönmicem dedim ve bu 2 günüde atlatırsam ablamlar dönücek perşembeye devam ederim son gazla.

fukara tesellisi
yüklenme tatlim,dün sana mesaj yazmistim gecmis sayfalarda okumadinmi:18:

pegasusum menünü begendim :) sen zaten 3 çocukla yeteri kadar spor yapıyorsundur
tesekkürlerrr
kızlar eve yeni geldim evi süpürüyüm toz alıyım yemek yapıyım akşam gene beraberiz
kolay gelsin
memnun oldummmm
basin sagolsun cnm...
ben bakkala kadar gdıp gelcem canlarım .....

bekliyorum,cabuk gell......

güzel canım menü spor

canım yemegi az yiyon kahveyi içiyon sonrada su yok ben ne deyem ki şimdi he :26:

güzel canım menün sülbiye nasıl bi yemek benim annanemin adı

menü güzel olmuş kızartmayı yememen iyi olmuş böyle devam ett spor da harika

fazlalık yok menü güzel fıstık

zeynep abla tabi akşma kadar kuş gibi yersen akşam öle doymazsın işte daha dengeli ye bence ablaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…