canım 6-7 çilekle diyet listen falan bozulmaz....
evet maalesef işler çok yoğun bunaldım valla gece de uykusuzduk enecik sağolsun..
birde üstüne eşimle kavga ettik yine... offffoffffff
bende bildirimi bugün yapıcam... yarın yokum....
kızlar slm......
şebo ne için ameliyat oldu anlayamadım lipo felan die okudum bildiğimiz lipo yani yağ aldırma mı yoksam...
bu arada sizler nasılsınız bakalım
fundacım hayırdır öğlen niye kahvaltı yaptın ben öğlen yemeğim olmayınca domates salatalık getiriyom salata gibi yapıp onu yiyorum tavsiye ederim
kızlar slm......
şebo ne için ameliyat oldu anlayamadım lipo felan die okudum bildiğimiz lipo yani yağ aldırma mı yoksam...
bu arada sizler nasılsınız bakalım
hadi yaaaa... e bari lipo yapıyorlar baya baya aldırsaydı... anam estetik te bir yaptırdın mı kurtulamıyon mu böle inş bu son olur... hiç ameliyat olmadım ama kokarım ben ameliyathaneden bile...
eee şahnurum sen nasılsın nasıl gidiyor canımcım....
valla ben yoğunum bu aralar birde kitap okumaya sardım öle akıp geçyopr zaman ... tartılmıyorum ama bir kilo civarı almış olabilirim... ama aşırıya kaçmayacak yürüyüşlerime başlayacağım çünkü.. hem kardeşimde eylül sonunda evlenecek ee düğüne de hazırlanmam lazım yani artık bana kilo almak yasak
Şahnurum halsiz hissediyorum kendimi çok bugünlerde proteini artırayım dedim biraz dün de akşamüstü çıktım pazara evde bişey kalmamıştı o yüzden yine yumurta ile kahvaltı yaptım
kilo konusuna gelince bu hafta almış görünüyorum ayaklarım şiş ödem var sanırım tuzu azaltıcam biraz
tamam bir iki kaçamağım oldu ama her gün spor yapmama rağmen niye böyle oldum bilmiyorum kilom 85.5 senağlama
yarın yokum bu arada
sağolun canlarım deniyim olmazsa
belki lapa yaparım
ya da şahnurun 2 günlük detoksundan
şahnurcum sen 2 günlük diyetten itibaren kaç gr farkettin bi söylesen gülüm
Maşallah güzelmiş tamam yarın başlıyorum ben de
acıkmışmıydın peki
Şahnur 6 çilekten bişiolmaz, bozdum diye düşünme, inşallah iyi bir sonuç alırsın bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?