Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım valla bu hafta hiç liste dışına çıkmayacam diye söz vermiştim diyetisyenime öyle olunca kendimi çok suçlu hissediyom açıkcası

canım eşin biraz daha anlayışlı davranmıyormu yaa uykusuz kalk işe gel vs canın çıkıyordur

kızlar slm......

şebo ne için ameliyat oldu anlayamadım lipo felan die okudum bildiğimiz lipo yani yağ aldırma mı yoksam...

bu arada sizler nasılsınız bakalım

kızlar slm......

şebo ne için ameliyat oldu anlayamadım lipo felan die okudum bildiğimiz lipo yani yağ aldırma mı yoksam...

canım hoşgeldinn özleettin kendini yahuuu
şebonun göğüslerinin biri diğerinden küçük olmuş onun için bacaktan yağ alıp göğsüne takviye yaptılar tabii bacakta küçük bir lipo olayı yaaşanmış oldu

sen nasılsın şekercim işlerin yoğun mu halaa

hadi yaaaa... e bari lipo yapıyorlar baya baya aldırsaydı... anam estetik te bir yaptırdın mı kurtulamıyon mu böle inş bu son olur... hiç ameliyat olmadım ama kokarım ben ameliyathaneden bile...

eee şahnurum sen nasılsın nasıl gidiyor canımcım....

valla ben yoğunum bu aralar birde kitap okumaya sardım öle akıp geçyopr zaman ... tartılmıyorum ama bir kilo civarı almış olabilirim... ama aşırıya kaçmayacak yürüyüşlerime başlayacağım çünkü.. hem kardeşimde eylül sonunda evlenecek ee düğüne de hazırlanmam lazım yani artık bana kilo almak yasak

fundacım hayırdır öğlen niye kahvaltı yaptın ben öğlen yemeğim olmayınca domates salatalık getiriyom salata gibi yapıp onu yiyorum tavsiye ederim

Şahnurum halsiz hissediyorum kendimi çok bugünlerde proteini artırayım dedim biraz dün de akşamüstü çıktım pazara evde bişey kalmamıştı o yüzden yine yumurta ile kahvaltı yaptım

kızlar slm......

jujum hoşgeldin şekerim iyiyiz bildiğin gibi kilo almadığına çok sevindim canım ya özledim seni

ben dün akşam pasta yedim bir dilim aylardır yememiştim valla doğumgünüm olduğu için eşim de ısrar etti
sabah 1 saat yürüyüş koşu alet vs.
kahvaltım da domates salatalık biber peynir bir dilim ekmek
öğleyi bilmiyorum daha

kilo konusuna gelince bu hafta almış görünüyorum ayaklarım şiş ödem var sanırım tuzu azaltıcam biraz
tamam bir iki kaçamağım oldu ama her gün spor yapmama rağmen niye böyle oldum bilmiyorum kilom 85.5 senağlama
yarın yokum bu arada

Gulercım bır gÜnlÜk detoks yapsana canımcım ... Rahatlatır senı ... Valla bende Özledım takımı bırılerıne yazmayı bıŞıler paylaŞmayı Öle alıŞtırmıŞım kı eksıklıĞını hıssettım

canım sorma benim antalyada aldığım kilolar yüzünden gecen haftasonu diyetisyenden öyle bir fırça yedimki aklın durur öyle olunca bu hafta hiç bozmadım listemi ne yemek saatlerini aksattım ne de yemekleri

ee sende eylüle kadar incecik olursun artık bakalım benim ne olacak

canım benim geçmiş olsun yaa dikkat et kendine bünyen zayıf düşmesin ben bünyyi bir zayıf düşürdüm onrası malum 1 aydır ancak toparlıyorum

jujumun dediği gibi ödem attırıcı bişeyler yap şekerim ısırgan çayı bak iyi geliyor bi dene istersen bi de maydanoz suyu

sağolun canlarım deniyim olmazsa
belki lapa yaparım
ya da şahnurun 2 günlük detoksundan
şahnurcum sen 2 günlük diyetten itibaren kaç gr farkettin bi söylesen gülüm

sağolun canlarım deniyim olmazsa
belki lapa yaparım
ya da şahnurun 2 günlük detoksundan
şahnurcum sen 2 günlük diyetten itibaren kaç gr farkettin bi söylesen gülüm

canım ben detoks bitince tartılmamıştım o yüzden bilemiyom ama detokstan 1 gün sonra 1,3 kg gitmişti

4. TAKIM * *100.etap * *
Esmeralda ( 66,7
toplight ( 66,0
nurcanogretmen ( 70
sebnemselayfurkan ( /70,5/71,5 /-1,00 %-1,42)
fguler ( 84,10
kuzuzuzubambino ( 71,4
simiryna ( 71.2
yellowdaisy ( 70,10
akrep 33 (70,5
BeyazLilyum ( 68,9

Kızlar hata varsa düzeltin, yarın kontrolüm var, giremem..

Akrep liste sana emanet canım.

Birde 7 takımla paslaşıyoruz biliyorsun onay için.

Şimdiden teşkl.

Fundacım doğum günü kutlu olsun. Allah sevdiklerinle birlikte yaşayacağı uzun bir ömür nasip etsin.

Esracım inşallah alınmaz porgram, sensiz takım düşünemiyorum.

Şahnur 6 çilekten bişiolmaz, bozdum diye düşünme, inşallah iyi bir sonuç alırsın bu hafta.

Jujum hoşgeldin, niye özletiyorsun kendini bu kadar.

Nurcan takımda kalmana sevindim. Hadi biraz daha paylaşım :)

ızimrli naptı, acaba,?

Akrep çok iyi gidiyorsun azmin bizede bulaşsın inşallah.

Özgecim moralini bozma sen devam et, eminim belinde incelecek.

Kamer hoşgeldin, nasıl durumlar? Koruyabiliyor musun 56 yı.

Hanife hedefine az kaldı mezun olupda çık bence.

Lohusa gibiyim, halsizim ama ameliyat yerlerinde acı yok pek, bacak içi şiş olduğundan sünnetli oğlanlar gibi yürüyorum. :)

Yarın kontrolden sonra varis çorabı giyexceğim o sıkacak beni

Maşallah güzelmiş tamam yarın başlıyorum ben de
acıkmışmıydın peki

canım ilk gün biraz acıkmıştım ama ööle çok değil 2. gün daha iyi idi ama işteyken yap bence daha rahat edersin evde olunca zor oluyor biraz

Şahnur 6 çilekten bişiolmaz, bozdum diye düşünme, inşallah iyi bir sonuç alırsın bu hafta.

şebocum canım sıkılmıştı biraz ama artık takmayıp devam ediyom bende bakalım nasıl bir sonuç olcak ben öğleden sonrayı izin aldım biraz işim var onları halledecem bakalım yarın
çok geç olmadan yazarım kilomu eğer işim erken biterse akrep e yardımcı da olurum

jujum hoşgeldin nasılsın...

şebnemcim sanada tekrar geçmiş olsun...iyisin değilmi şimdi..en kısa zmanda eski performansınla aramızda olmanı bekliyoruz...

güler bence şahnurun listesini uygulayabilirsin çok güzel..hem 1.3 verdrdiyse daha da süper..onu benkaydedeyim bilgisayara bulunsun

dün giremedim doğru düzgün bugünde aynı...kızla ilgilen mutfaktı yemekti derkene öğlen oldu bile
egzerszilerim yarıda kaldı..tamamlayınca yazarım ama şu yürüyüşü düzene sokamadım gıcık oluyorum yaaa...akşama yürümek istiyorum ama yorgun oluyorum..bide kız 3 ten önce uyumamaya alıştı..onunla da ilgilencem daha yorulacağım diye gözüm kesmiyor...gündüz oturtmalıyım o işi...

ben yine klasik kahvaltımı ettim...
arada salatalık yedim
rezenemi içtim
öğlene yoğurt salata çorba yarım porsiyonda yemek yerim

hanife 66 ları görmüş valla sevindim sona yaklaştı git gide...

ösgem sen nasılsıl bebe nasıl ii mi güzel kızımız

arkadaşlar bizimde yarın çalışmayan sayımız fazla o yüzden bildirimi bu akşam ya da en geç yarın sabah 09-00 da bitirin olur mu ?Şeniz

şebnem ameliyat olmuş galiba şimdi okudum daha:çok üzgünüm:geçmiş olsun şebocuma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…