Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlarrr
fundacım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
kızlar listeme uyuyorum hiç kaçamak yok işler yoğun olduğu için gelemiyom fazla kusura bakmayoınnn

hanifemm özlettin kendini
nurcanım canım ayrılmama kararına sevindim canım

kuzum sen nasılsın

günaydın kızlar sabahtır giriyrum bakıyorum 2 kelam yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum
sabah domates salatalık peynir 1 dilim ekmek 1 yumurta yedim.1 fincan şekersiz çay içtim
egzerszilerimi daha yapamadım hoş yapsamda bir işe yaramıyorlar ya gıcık oldum.neyse
şahnur listeye uymana sevindim eminim güzel sonuç alacaksın canım
funda doğum günün kutlu olsun
hanife nerelerdesin bu hafta seni mezun yazalımmı kesin bildirim yapmadın da
nurcan devam edicek olmana sevindim..inşallah bende senin gibi bir kaç aya 10 kilo kadar veririm..haziran sonuna kadar 64 olsam başka bişey istemem
akrep,esra,şebnem,nur siz nasılsınız bakalım..kızım sabahtır yeni uyudu eşim geldi.yemek yeriz birazdan
yine olmazsa olmaz çorbam var..o olmasa zaten yemeğe dlaarım herhalde.yanında bol salata yiyeceğim
biraz pırasa ve yoğurt da yerim
ay artık yürüyüş yapmak istiyorum..gündüzden yaparsam yaptım geceye yorgun oluyorum...

selam kizlar nasilsiniz bakalim nevarneyok neler yapiyorsunuz bi bakiyim dedim neler yapiyorsunuz hepinizi kocaman öpüyorum

fundacim iyi dogdun askim nice senelere yeni yasin hayirli olsun hep mutlu ol emi canim benim öptüm kocamanindan seni

selam kızlarr

funda doğum günün kutlu olsun fıstığımm

özgem ne bilim yaa aslında gitmekte istemiyorum ama zaten katılımdada bulunamıyorumm bu seferde suçluluk hissediyorumm...en iyisimi mezun olımm benn zaten müsait oldum mu hemen damlıyorum buraya...

kamerr naber fıstıkk karşılaştık sonunda dicektim ama baktım gitmişsin...

doğum günün kutlu olsun şekerŞeniz
boğa burcusun demeek

beyaz lilyum canım kendi adıma süperim ben
cumaya tartıda az çıkarsam daha da süper olucam..zorla giydiğim pantolonlarıma rahat giriyorum artık
iki gündür acaip iyiyim bu yüzden
hedefim hiç olmayanların içine girebilmek şimdi

ne güzel...bende zorla giydiğim pantolonlarımı hala zorla giyiyorum.delikafadulden..hedefim onlara rahat girebilmekalkisalkisalkis

Çok sessız bugÜn kımse gırmıyor

ben ÖĞlen yıne kahvaltı yaptım yumurta peynır ekmek

az Önce yoĞurt yedım

akŞama tavuk dÜŞÜnÜyorum bakalım

bir türlü müsait olamadım bugün....
kızlar bizim hangi sitelerde doşatığımız takip edilecekmiş sanırım
3 kişi geldi eğer satarlarsa programı bana bye bye demek düşecek sanırım sinirlerim bozuldu yaaaaaa

neyse hayalin iyi olmasın açok sevindim....
nurcanın ayrılmama kararına da...
yellww canım ayrılma biz seni bu şekilde idare ederiz...
şebnem le dün görüştüm gayet iyiydi...
neyse ben çıkıyorum kızlar artık hep böle yoğun olucam sanırım üzgünümmmmmm

iyi akşamlarr hakkaten çok sessiz burası yaa neyse haftaya toparlanır sanırım
kızlar haftaya seyahat görünüyor canım sıkıldı yaa tam düzene girdim gibiydi bi seyahati daha çekemeyeceğim bakalım kesin olur mu ne zaman olur?
kuzum esram canım inşallah almazlar o programı canım
fundacım hayırdır öğlen niye kahvaltı yaptın ben öğlen yemeğim olmayınca domates salatalık getiriyom salata gibi yapıp onu yiyorum tavsiye ederim

kamerim sende özletiyon kendini canım daha sık gel kilo durumları nasıl bu arada
akrepcim ne güzel hedefini giderek artırıyorsun
özgem nasılsınız özgem sıkma canını şişlik falan olmuştur sen şu ara çok ödem tutarsın canım ısırgan çayı falan iç ödem giderir

selam kızlar nasılsınız benim misafirler cumartesi gidecekler ondan sonra düzenli girmeğe çalışırım her gün yazamasamda okuyorum sizlere bişey sorucam ben günlük 1 fincan papatya çayı 2 fincan ıhlamur yada kuşburnu içiyorum evet şimdi sorumu sorayım bebeğime zararı olurmu bilen varsa cevaplarsa sevinirim hoşcakalın kızlar

aksine iyi bile gelir canım...papatya gaz alır rahatlatır...kuşburnu sütü arttırır..

kaçmalıyım kız ağlıyor yazamadım yine yaaa

Günaydın....
Masam yine darmaduman.... :çok üzgünüm:
bu hafta yürüyüşte yapamadım, egzersizde :sm_confused:
beni işler bekler kocaman öptüm hepinizi... :a015:

günaydınlarr

niloş cum özgecim zaten yazmış iyi olur o çaylar hatta rezene içersen oda hem gazını alır hemde sütünü artırır

Günaydın....
Masam yine darmaduman.... :çok üzgünüm:
bu hafta yürüyüşte yapamadım, egzersizde :sm_confused:
beni işler bekler kocaman öptüm hepinizi... :a015:

kuzum çok mu yoğunsun
kızlar yarın tatil olabilir işyerleriniz o yüzden yarın nete giremeyecek olanlar bence kilo bildirimini bugünden yapsın yarın sıkıntı olmasın ben yarın oğlumu dr a falan götürecem o yüzden ne zaman yazarım bilmiyorum ama öğleden önce mutlaka girer yazarım

bu arada kızlar diyet listemi biliyorsunuz dün akşamki 1 bardak sütü içmedim onun yerine 6-7 tane küçük çilek yedim canım çok meyve istedi bu şekilde bozmuş ıoldum çok bozmuş sayılmam dimi??

canım 6-7 çilekle diyet listen falan bozulmaz....

evet maalesef işler çok yoğun bunaldım valla gece de uykusuzduk enecik sağolsun..
birde üstüne eşimle kavga ettik yine... offffoffffff

bende bildirimi bugün yapıcam... yarın yokum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…