sen buranin uyesi degilmisin ben pek tanimiyorum misafirlige geldim sadece ama 14.takimdayim ben tabiki gel herzaman bekleriz
akrepcimlede gorus o sana morel verira.s biraz
yok değilim cnm bende gezinirken gördüm dikkatimi çekti ama gelirim
canım geç te olsa haberleri verdimiyi bari yaaa birinden aldık iyi haberleri darısı şebnemin iyi haberlerine inşallah
canım yeşil çay ısırgan çayı adaçayı valla akşama kadar bilimum otları içiyom egzersiz 40 tane mekik ve 40 tane bacak kaldırma var hasta olduğum için fazla egzersiz yok şekerimŞahnurcum senİn dİyetİnİ uygulamak İstİyorum ben yeŞİl Çay falan İÇİyor musun harİÇten bİr de egzersİz var mı gÜnlÜk
şahnurcum liste çok güzl görünüyor bak n güzel vrmişsind..aslında sn şu seyahatlere çıkmasan belki çok daha güzel sonuçlar alacaksın..çünkü hp diyeti orda bozuyorsun n bulduysam ydim diyorsun dolayısı ile hep başa dönmüş oluyorsun...bence çok daha dikkat et seyahatlerinde artık..
bende sabah klasik kahvaltımmı yaptım şimdi rezene içeceğim yine...ne yemek yapsam onu düşünüyorum..kızda kucağımda ilgi istiyor...
uyutabilirsem hemn egzrsizlerimi yapacağım.
yürüyüş yattı benim kaç gündür
en son cumartsi yürüdüm..bugün bari yürüyebilsem yaa..
sabırsızlıkla bekliyorum canım
evet yaa bende merak ediyorum şebnemi iyidir inşallah görüşen arkadaşlar yazsın buraya olurmu
evet şeker bende krom pikolinat kullanıyorum..hatta hepsini sayim ben kullandıklarımın
calsium,demir,b vitamini,çinko ve krom doktor yazmıştı ve ben unutmadığım sürece kullanmaya çabalıyorum hepsinide
canım yaaa ne güzelde anlatırmışŞenizbak daha yeni gordum canim yazini
sana soyle soyleyim aslinda kisa bir zamanda degil bu gecen sene basladim burda 10.takima katildim ve bir azimle basladim 72 kiloyla ciktim takimdan sonrada iste kilo alarak 14.takima girdim ordada akrep vede rakiplerimin sayesinde 68 e kadar dustum cok memnunum valla
herhangi bir uyguladigim diyet yok canim azimli olman yetiyo karar vereceksin ved ebasliyacaksin
sporda yapiyorum tabi bu arada kosuyorum ginde 7 km cok super oluyo yesemde yakiyorum
darisi senin ve arkadaslarimin basina guzelim
kız senin hemen geleceğini ne bilim sen yokken arkandan demiştim ne bileyim hemen gelip okuyacağınıdelikafaduldenanam rakibemden boyle sozler duymak beni pek mutlu etti
senden ondeyim sende catla patla yerinde say daha sen hadi azcik kaldir ... yaklas bana bak yakls diym cunku ulasman bayagi zaman alacakk :roflol:
evet canım yaaaamaaaan kayınbabamı..valla zor iş benimki gelmedi ama kayınvalide de bende yanı şeyi yaşadım çok kasıldım..doğumdan 5 gün önce geldi 10 gün sonra gitti..gerçi annemde yanımdaydı..kadına iş yaptırmıyorum bu sefer boş oturuyorum diye alınıyor ne yapacağımı şaşırmıştım..yaptırsam gelin iş yaptırdı olcak..bebeğe bazı davranışlarına uyuz olmuştum hatta sinirimden çatladım bide yeni lohusayım herşey batıyor allahım çok zordu yaa...Allah sabır versin canım sana...
sağol canım benim sendersin de ben yardımcı olmazmıyım şekersen buranin uyesi degilmisin ben pek tanimiyorum misafirlige geldim sadece ama 14.takimdayim ben tabiki gel herzaman bekleriz
akrepcimlede gorus o sana morel verira.s biraz
akrepcim hangi ara yapıyorsun 80 dklık yürüyüşü canım
ben 7 de çıkıyorum sabah 45 dk yapıp eve geliyorum sonra işe yetişiyorum
aleyküm selam şekertamam canim kolay gelsin sanada
ben cikiyorum kizlar akrepcigime slm soyleyin
ne zaman gelicek dicektim yazısını gördümkızlar tam okuyamadım ama şebo iyi imiş az önce telde konuştum işlerim birden yoğunlaştı şimdi müsait olunca benimle ilgili şeyleri cevaplayacam
çok geçmiş olsun şekerKızlarr selammmmmmmm.
Hiç okuyamadan yazıyorum.Bu seferki öncekine göre çok kolaydı. Evde dinleniyorum.
Narkozdan bilmiyorum karnım ve bacaklarım şişBacaklarımınki normalde, lipo oldu biliyorsunuz. İnşallah biraz incelir.
^3 hafta yürüyüş yasak. pazarlıkla hafif tempo 2 hafta sonra başlaycağım.
Hepinizi öpüyorum.
canım ben yardımcı olabilirim hesaplamalar konusundaKızlar yarışmada geçen hafta 1. olmuşuz. Tebrik ediyorum hepinizi.
Nurcum sanki kapıda 10 kişi varda sen mi işgal ediyorsun, bir yere gitmek yok. Kızıyorum valla sizden böyle şeyler geldikçe. Hemen pes etmeyin yaa. Bak ben3 hafta yürüyemeyeceğim Allah sonumu hayır etsin. Ama ayrılsam hepten kendimi bırakacağımdan aklıma bile getirmiyorum.
Nurcannn
Nurcannnnnnnnnnnn
Nurcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Geçen haftanın 1. cisi old. paylaşım alanına yazman gerekiyor .Lüften ihmal etme. Kızlar sizdende ricam Nurcan gelince hatırlatın. Ben Pazartesiye kadar evde olacağımdan, denk gelemem.
Cuma günü hesaplamaları yapıp bildirimi yapacak gönüllü arıyorum. Özelime yazarsa sevinirim.
Aylık analizle ligi vaktiniz var.1 ay denmiş. 13 mayıs son gün işe dönünnce haftaya o işide halldedeceğiz.,,
Kılzar sizden ricam yarışmaya katılmak isteyenler topiğine arada yazın. İsteyen takımda yazışsın. Değerlendiririz birlikte.
şebnemcim geçmiş olsun....çok şükür iyisin ya ödemler gider nasılsa..önce br iyileş sonra yürürsün..
ben çok sinr oldum..az önce merak ettim dedim o kadar egzersiz yapıyorum bakayım belim ne kadar incelmiş..çünkü en çok yüklendğim yer belim..
1 cm kalınlaşmışım nasıl oluyor yaa ay deli oldum..
göbeğimden 1 cm vermişim
kalça değişmemiş..yuh yaaa
neyse benim çok sabretmem gerekiyor anlaşılan
selam 4. takımın güzelleri nasılsınız bakalım öptüm sizi kocaman sizi seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?