Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar tam okuyamadım ama şebo iyi imiş az önce telde konuştum işlerim birden yoğunlaştı şimdi müsait olunca benimle ilgili şeyleri cevaplayacam

kızlar merhaba ..nasılsınız?
canlarım size bişiy diycem..ben yarışmadan ayrılmak istiyorm..çünkü bildiğiniz gibi evimde internet yok ve eskisi gibi giremiyorum..ancak eşimin işyerinden yazabiliyorum size ya da işyerimden..işyerim de de masa başı çalışmadıgım için..direkt yazışamıyoruz..nöbete de haftada 2 gün gidiyorum...o yüzden motivasyonumda düşüyor..bu şekilde tam katılım saglayamadıgım için benim yerime başkasının hakkının yemiş olmak istemiyorum..o yüzden yarışmadan cekiliyorum...ama yine müsait oldugum her zaman aranıza gelicem ve yazısıcam sizlerle...hepinizi öpüyorum

iyi bari yaaa birinden aldık iyi haberleri darısı şebnemin iyi haberlerine inşallah
canım geç te olsa haberleri verdim
Şahnurcum senİn dİyetİnİ uygulamak İstİyorum ben yeŞİl Çay falan İÇİyor musun harİÇten bİr de egzersİz var mı gÜnlÜk
canım yeşil çay ısırgan çayı adaçayı valla akşama kadar bilimum otları içiyom egzersiz 40 tane mekik ve 40 tane bacak kaldırma var hasta olduğum için fazla egzersiz yok şekerim

canım kesinlikle çok haklısın şehir dışına çıkınca cozutuyorum ben ama ctesi günki zılgıtı yiyince tek lokma atmıyom ağzıma

canım az kaldı sahalara gelecem canım
bu arada chitosanla spirulina almıştım öğleyin eczacın onları bitirince al krom pikolinatı dedi bende o yüzden almadım vitaminleri
sabahtan beri amma yazmışınız kızlar yaa size yetişmek ne mümkün

Kızlarr selammmmmmmm.

Hiç okuyamadan yazıyorum.Bu seferki öncekine göre çok kolaydı. Evde dinleniyorum.

Narkozdan bilmiyorum karnım ve bacaklarım şiş Bacaklarımınki normalde, lipo oldu biliyorsunuz. İnşallah biraz incelir.

^3 hafta yürüyüş yasak. pazarlıkla hafif tempo 2 hafta sonra başlaycağım.

Hepinizi öpüyorum.

Kızlar yarışmada geçen hafta 1. olmuşuz. Tebrik ediyorum hepinizi.

Nurcum sanki kapıda 10 kişi varda sen mi işgal ediyorsun, bir yere gitmek yok. Kızıyorum valla sizden böyle şeyler geldikçe. Hemen pes etmeyin yaa. Bak ben3 hafta yürüyemeyeceğim Allah sonumu hayır etsin. Ama ayrılsam hepten kendimi bırakacağımdan aklıma bile getirmiyorum.

Nurcannn

Nurcannnnnnnnnnnn

Nurcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Geçen haftanın 1. cisi old. paylaşım alanına yazman gerekiyor .Lüften ihmal etme. Kızlar sizdende ricam Nurcan gelince hatırlatın. Ben Pazartesiye kadar evde olacağımdan, denk gelemem.

Cuma günü hesaplamaları yapıp bildirimi yapacak gönüllü arıyorum. Özelime yazarsa sevinirim.

Aylık analizle ligi vaktiniz var.1 ay denmiş. 13 mayıs son gün işe dönünnce haftaya o işide halldedeceğiz.,,

Kılzar sizden ricam yarışmaya katılmak isteyenler topiğine arada yazın. ısteyen takımda yazışsın. Değerlendiririz birlikte.

şebnemcim geçmiş olsun....çok şükür iyisin ya ödemler gider nasılsa..önce br iyileş sonra yürürsün..

ben çok sinr oldum..az önce merak ettim dedim o kadar egzersiz yapıyorum bakayım belim ne kadar incelmiş..çünkü en çok yüklendğim yer belim..
1 cm kalınlaşmışım nasıl oluyor yaa ay deli oldum..
göbeğimden 1 cm vermişim
kalça değişmemiş..yuh yaaa
neyse benim çok sabretmem gerekiyor anlaşılan

kızlar selammm

şebomm geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim....

bi bakımm dedimm sonra yine uğrarımm görüşürüz

canım yaaa ne güzelde anlatırmışŞeniz
anam rakibemden boyle sozler duymak beni pek mutlu etti
senden ondeyim sende catla patla yerinde say daha sen hadi azcik kaldir ... yaklas bana bak yakls diym cunku ulasman bayagi zaman alacakk :roflol:
kız senin hemen geleceğini ne bilim sen yokken arkandan demiştim ne bileyim hemen gelip okuyacağınıdelikafadulden
evet canım yaaa
her şey tüm düzen altüst oluyor..en kötüsü gerilip kasılmak ve ben stres anında çok fena kilo alırım zaten geçen geldiklerinde olmuştu ne olduysa uffff:1ninca:
sen buranin uyesi degilmisin ben pek tanimiyorum misafirlige geldim sadece ama 14.takimdayim ben tabiki gel herzaman bekleriz
akrepcimlede gorus o sana morel verira.s biraz
sağol canım benim sendersin de ben yardımcı olmazmıyım şeker
akrepcim hangi ara yapıyorsun 80 dklık yürüyüşü canım
ben 7 de çıkıyorum sabah 45 dk yapıp eve geliyorum sonra işe yetişiyorum

canım sabah 6 ya 20 kala başladım yürüyüşe 7 ye kadar yürüdüm
7:30 a kadar egzersiz vedoğru eve
ev yakın allahtan öyle hızlı giyinip ve giydiriyorum ki kızımı da sonra sıda okul ve iş şeker

tamam canim kolay gelsin sanada
ben cikiyorum kizlar akrepcigime slm soyleyin
aleyküm selam şeker
kızlar tam okuyamadım ama şebo iyi imiş az önce telde konuştum işlerim birden yoğunlaştı şimdi müsait olunca benimle ilgili şeyleri cevaplayacam
ne zaman gelicek dicektim yazısını gördüm
çok geçmiş olsun şeker
canım ben yardımcı olabilirim hesaplamalar konusunda

sabıır sabıır yaaa sabıııır

selam kızlar ben ayrılmama kararı aldım . çünkü hala çok kilom var atmak istediğim şeboyada yazıcam özelden ve artık elimden geldiğince sizlerle beraber olucam ama şu bi iki hafta beni idare edin yetr . hepinizi seviyorummm

günaydın şekerler
sabah 60 dk yürüdüm 30 dk egzersiz yaptım bir kuru incir ve muzumu yedim ve iştee burdayım
acaip güzel oluyor sabahın köründe hareket yapmak
hadi kızlar yürüyüşeeeeee

Kİmse yok mu yav
akşam yaprak sarması yoğurt yedim
sabah 45 dk yürüyüş arada koşu
kahvaltım 1 dilim ekmek lor peyniri 1 kaşık kadar
1 haşlanmış yumurta
sonrasında yeşil çay

bugün doğumgünüm kızlar 31 oldum:))):lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2a.s.:içelim:

Son düzenleme:
fundacımmm doğum günün kutlu olsun canım...
sağlıklı sıhhatli nice yaşlara inşallah öpüldün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…