Bu Aus hangi ara geldi cevap yazdı SAphiraya da gitti. Cin gibi yaaa...Ben de kimse yok diye cevap yazmaya uğraşıyorum.
Her yerden her an fırlayabilirim ona göre , yok sanıp hakkımda konuşmayın
Ama kalbimiz birmiş , aynı cevabı vermişiz saphıra ya
sana uyarı falan mı geliyo bu ne hız canım ya bana mail gelince bilgisayar ses veriyo sana da topiklerde yazı yazılınca uyarı geliyo herhalde
evet canım haklısın o da bu hafta inşallah
canım sen depresyondamısın bi yardım alsan iyi olur, belki de regl den dolayıdır olabilir arada
geçmiş olsun canım, bende genç kızken çok sancı çekiyodum
süpeeeeeeeeerrrrrrrrr
ay buna hiç inanamadım neden acabaaaaaaa
a ben bilmiyodum hemen gidip bakayım sadece oy vericez sanmıştım
canım seni nasıl neşelendirsek acabaa:44:
Topraksım kapatmam gerekti kusura bakma. Görüşürüz.
Her yerden her an fırlayabilirim ona göre , yok sanıp hakkımda konuşmayın
Ama kalbimiz birmiş , aynı cevabı vermişiz saphıra ya
Ya birde pc de şuan kaç pencere açık bir görsen
Bir yandan tavla oynuyorum , rakip çıkana kadar alışveriş sitesinden oğluma ayakkabı bakıyorum , burayı takip ediyorum , skype de laflıyorumantu com , gazete manşetleri açık ama onlara daha bakmadım
Nerelerde konuşuyoruzsunuz siz bakayım :44:
Oralardan yazdığınız mesajlar sayılımıyor ona göre
Evet , kaptana sormak lazım çıkan üyenin durumunu bizim de başımıza gelebilir? Biz arkandan konuşurmuyuz hiiiiç arkadaşım.
Sen bu kadar uğraşının üstüne çocuk bakıyosun bi de o kadar yemek yapıyosun ya helal sana...
faceden benim kilolu resmimi bana fotoshop yapcak topraks. Ordaydık.
Kaptancım, hadi ama bir ceza vercen heycandan öldürdün beni. Seninki işkenceye döndü yani. Canım kaptanım benim, kaptanların kaptanı. Çok mu cezam , hesaplayamıyor musun o kadar mı yani???
Arada sıvıştığım vakitlerin hepsi oğlumla geçiyor zaten ,şimdi babayla beraber traş olmaya gittiler , yemeğimde var , yaydım bende bostana yine
İş hayatı başka zor , ev başka zor ...İkisi bir arada en zor , asıl size kolaylık versin .
6. takımdan concept nasıl vrmiş 4.4kilo
Bu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?