Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu Aus hangi ara geldi cevap yazdı SAphiraya da gitti. Cin gibi yaaa...Ben de kimse yok diye cevap yazmaya uğraşıyorum.

Her yerden her an fırlayabilirim ona göre , yok sanıp hakkımda konuşmayın

Ama kalbimiz birmiş , aynı cevabı vermişiz saphıra ya

sana uyarı falan mı geliyo bu ne hız canım ya bana mail gelince bilgisayar ses veriyo sana da topiklerde yazı yazılınca uyarı geliyo herhalde

sana uyarı falan mı geliyo bu ne hız canım ya bana mail gelince bilgisayar ses veriyo sana da topiklerde yazı yazılınca uyarı geliyo herhalde

Ya birde pc de şuan kaç pencere açık bir görsen

Bir yandan tavla oynuyorum , rakip çıkana kadar alışveriş sitesinden oğluma ayakkabı bakıyorum , burayı takip ediyorum , skype de laflıyorum antu com , gazete manşetleri açık ama onlara daha bakmadım

saolş bebegım dusunmen bıle yeterlı halım olmuo bu kansızlıktan oluyo hastalıgı gectım uyuorum resmen bu bı donem gene oluyodu okuldan geldıgımde drek uyuyodum hep gundz gzumu acamıodum dktor bu kanla normal demıstı

Evet , kaptana sormak lazım çıkan üyenin durumunu bizim de başımıza gelebilir? Biz arkandan konuşurmuyuz hiiiiç arkadaşım.

Sen bu kadar uğraşının üstüne çocuk bakıyosun bi de o kadar yemek yapıyosun ya helal sana...

Arada sıvıştığım vakitlerin hepsi oğlumla geçiyor zaten ,şimdi babayla beraber traş olmaya gittiler , yemeğimde var , yaydım bende bostana yine

İş hayatı başka zor , ev başka zor ...İkisi bir arada en zor , asıl size kolaylık versin .

Kaptancım, hadi ama bir ceza vercen heycandan öldürdün beni. Seninki işkenceye döndü yani. Canım kaptanım benim, kaptanların kaptanı. Çok mu cezam , hesaplayamıyor musun o kadar mı yani???

faceden benim kilolu resmimi bana fotoshop yapcak topraks. Ordaydık.

Ben face kullanmıyorum , geçen gün zeynepte sordu seni merak ediyorum göreyim dedi ama onda da msn , skype yüklü değilmiş kaldı öyle .

Ne yapacaksın fotoshop lu resmini ?

slm kizlar kusura bakmayin,gecmisi alinti yapiyordum annem aradi.lafa daldik,sonrada cocuklari doyurdum,mutfagi toparladim,bu saat oldu
öncelikle haftanin en lerini yazayim

bahar :279
zeynep:117
Aus:115
rapunzel:112
pegasus:92
topraks:89
wuwum:89
büyümeyenbayby:72
pokemon:48
eftelya: 19:

eftelyacigim,senin is yeri sorununu bu hafta konusalim ama bu hafta sonuncu sen oldun,500 kalorilik cezan var
Bahar cnm tebrikler 1. sen oldun 500 kalorilik ödülün var,ister kullan,istersende cezandan düseriz

kizlar bahar toplu alinti yapmadigindan bu haftayi 1. likle bitirdi
simdi oylama yapmak istiyorum
toplu alintilar 1 mesaj sayilmaya devam etsinmi,yoksa onlarida kendi iclerinde ayiralimmi
benim cevabin eski düzen devam,,cogunlugun oyuna göre sistemi degistirebiliriz,haksizlik olmasin

simdi gelelim diger cezalara

pokemon cnm 1 kg aldigin icin 1000 kalorilik ceza ve 1000 mekik cezan var,mekik cezalarini hesaplayip,kaloriye cevirebilirsin,kolay gelsin

büyümeyenbayby cnm,üzülme bu kadar,haftaya kadar cezalarini yap,ne dereceler aliriz biz daha,Sende 200 gr aldigin icin 200 kalorilik ceza ve 200 mekik cekeceksin,dünden 300,öncedende 500 kalorilik cezalarin vardi toplamda1000 kalorilik cezan ve 600 mekik oluyor,kolay gelsin

Bahar ttalim kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezan var kolay gelsin

Aus tatlim bu hafta kilo vermeni tebrik ederim ama ödül yok,topraks sanada cevabim ayni,ödül beklemissiniz ama olmadi

gecmise aksam bakicam kizlar izninizle,kusuruma bakmayin,cumalari kizimin sporuda oldugundan,bu gün doktorda vardi pek gelemedim,aklim sizde ama

haftaya kadar spora ve saglikli beslenmeye son gaz devam edelim,eminimki haftanin 1. si biz olucaz

Son düzenleme:
Kaptancım, hadi ama bir ceza vercen heycandan öldürdün beni. Seninki işkenceye döndü yani. Canım kaptanım benim, kaptanların kaptanı. Çok mu cezam , hesaplayamıyor musun o kadar mı yani???

Sorma bende meraktayım , giriyor giriyor , yazmadan çıkıyor.

Fırtına öncesi sessizlik sanki bu :18:

Bu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.

ben okadar bıle yazdıgımı sanmamıstım ne zamankı msajlara numara koymaya baslıoruz bugunkıleremı ?
ben daha az yazdgımı sanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…