Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha geçmişe gidiyorum dönünce cezaları konuşacağım dedi

Şaka bir yana , canım benim kaptanda bazı haftalarda kilo artışı yaşadı. Sonuç olarak kimse istemez ama oluyor işte.

Önemli olan moral bozmadan yeni haftayla beraber sıfırdan başlamak.

Bu hafta senden ve pokemondan müthiş sonuçlar duyacağız gibi hissediyorum

listenizde sadece concept arkadaış ortalamasını 5,09 buldum o da sonucu değiştirmiyor 0,95 doğrudur

Evet kontrol ederken ben yuvarlamamışım :26:

Yanılmayayım , sonucu değiştirmese de baktım şimdi 5.09

katıl canım katıl acaba 2 haftalık hedefmi koysak ki

benim hedef 3 hafta 4 kilo bana göre biraz fazla ama mayıs başı da reg haftam yani daha fazla vermem gerek :))) benimde ciddi gaza ihtiyacım var. mayısın sonunda evlilik yıldönümü var, 15 yılı devircez bari formda olayım :)) eskisi gibi

Kaptan habire ceza versin , hiç ödül yok

Dereceye gridin girdin giremedin avucunu yala

Birde şimdi dereceye giremedik diye de mi ceza alacağız
yok ben sonuncu olunca ceza alıyoruz diye biliyodum, bizimkinden belli olmaz valla alabiliriz bekleyelim ve görelim fazla da kızdırmayalım canım, güzelim, tatlı pegasusum biraz insaf tüm kızlar adınabi de öpiyim

yok ben sonuncu olunca ceza alıyoruz diye biliyodum, bizimkinden belli olmaz valla alabiliriz bekleyelim ve görelim fazla da kızdırmayalım canım, güzelim, tatlı pegasusum biraz insaf tüm kızlar adınabi de öpiyim

ben de öpiyim ben deee ya ben daha fazla verdim kilo muhtemelen haftaya daha net anlarız ama kendimi iyi hissediyorum

ben gecmise gdiyorum kizlar,ne zaman cikabilirim belli olmaz
ben gelene kadar kaybolmayin,kilo alanlara ve veremeyenlere cezalarini vercem

Heh şimdi oldu, ver şu cezamı da beni vicdan azabından kurtar kaptan. Yanlış olmasın 2 dilim nutellalı ekmek için ceza aldım bide senle girdiğimiz iddiadan cezam var toplam 400 mekik + kaç kaloriydi kaptan ? Üstüne bir de şimdi kilo aldım diye cezam olacak. MEsaj sayılarını da açıkla belki haftanın tırtı da benimdir. Kaptan sana zahmet toplam cezamı yazabilir misin ? Fazla olsun da eksik olmasın . ZAten sadece bu cezaları yapsam illa ki kilo veririm di mi?

Topraksım mesajına cevap verdim ama telefonla konuşurken dalgınlığıma geldi ne bi selam ne bi teşekkür direk face yazdım çıktım kusura bakma arkadaşımmm.

Neyse kızlar ben kaçar byes

güle güle ...

ay kızlar bu hafta ben de size katılsam bak mayısa kadar 6 ları görmek istiyorum ne güzel olurdu

tamam fıstık, hadi o zaman canlanıyoruz.

Evet öyle olacak, ben de hissediyorum

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü

7. Takım Ortalaması:% 0.18

selam kızlar onay alabilir miyim?

Berincim kusura bakma doğum gününü kutlamayı atlamışım. Hayırlı sağlıklı neşeli günler diliyorum. Allah yuvandan huzuru ve bereketi eksik etmesin. Her gün "iyi ki doğmuşum " diyebilmen dileği ile .... Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol arkadaşım...

Etaptan ayrılanların nasıl yansıtıldığı konusunda bilgim yok :26: ama yüzde hesaplamanızı kontrol ettim doğrudur canım

hiç sorun değil canım, sen beni kabul et ben bakıcam resimlere

Merhaba Saphira;

Listenizi kontrol ettim doğru, yüzdeniz de doğru ama ayrılan üye prosedürünü tam bilmiyorum , o yüzden tereddüt ettim. Eğer ayrılmışsa ilk hafta listeye alınıyor sonraki hafta listeden çıkarılmıyor muydu? Sen o kuraldan eminsen listeni paylaşabilirsin, değilsen bizim kızların gelmesini bekle istersen .

Sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…