Desteğin için teşekkür ederim , bu sefer yanılmıycaksın sana da söz en az 1 kilo gitcek bu hafta. Ama sağlıklı ve sporla. . .
Bilsen halimi şu anda. Kaptan bişey söyliycek diye kulübe giremedim kaç saat , ödevini yapmadan okula giden çocuklar gibi. Tabiki biliyorum kiloyu da kendim için veriyorum, sporu da kendi sağlığım için yapıyorum. Ama benim başarısızlığım takımı etkiliyorsa, o da takım kaptanı kızmakta haklı tabi. Gerçi Allah var bişey demedi de, ben çok kasıldım işte.
listenizde sadece concept arkadaış ortalamasını 5,09 buldum o da sonucu değiştirmiyor 0,95 doğrudur
Listeniz doğru .
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederiz
katıl canım katıl acaba 2 haftalık hedefmi koysak ki
listenizde sadece concept arkadaış ortalamasını 5,09 buldum o da sonucu değiştirmiyor 0,95 doğrudur
bugün ikimiz de full çalışıyoruz bak hani bize ödül
yok ben sonuncu olunca ceza alıyoruz diye biliyodum, bizimkinden belli olmaz valla alabilirizKaptan habire ceza versin , hiç ödül yok
Dereceye gridin girdin giremedin avucunu yala
Birde şimdi dereceye giremedik diye de mi ceza alacağız
yok ben sonuncu olunca ceza alıyoruz diye biliyodum, bizimkinden belli olmaz valla alabilirizbekleyelim ve görelim fazla da kızdırmayalım canım, güzelim, tatlı pegasusum biraz insaf tüm kızlar adına bi de öpiyim
ben gecmise gdiyorum kizlar,ne zaman cikabilirim belli olmaz
ben gelene kadar kaybolmayin,kilo alanlara ve veremeyenlere cezalarini vercem
kesinlikle katılıyorum, pegasusun değimiyle haydi kızlar spora
evet iddia olunca kasıyo vücut iddia olmasa daha iyi olur
ben de sana mesaj attım canım seninkini görmedim
kızlar hadi toparlanın çoğumuz kötüyüz bu hafta zaten haftaya daha iyi olucaz merak etmeyin, yarışınızda ben de varım
evet bu hafta spor haftası ilan edelim şok diyetler sonra başımızı ağrıtıyor
Neyse kızlar ben kaçar byes
ay kızlar bu hafta ben de size katılsam bak mayısa kadar 6 ları görmek istiyorum ne güzel olurdu
Daha geçmişe gidiyorum dönünce cezaları konuşacağım dedi
Şaka bir yana , canım benim kaptanda bazı haftalarda kilo artışı yaşadı. Sonuç olarak kimse istemez ama oluyor işte.
Önemli olan moral bozmadan yeni haftayla beraber sıfırdan başlamak.
Bu hafta senden ve pokemondan müthiş sonuçlar duyacağız gibi hissediyorum
***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü
7. Takım Ortalaması:% 0.18
selam kızlar onay alabilir miyim?
hiç sorun değil canım, sen beni kabul et ben bakıcam resimlereHeh şimdi oldu, ver şu cezamı da beni vicdan azabından kurtar kaptan. Yanlış olmasın 2 dilim nutellalı ekmek için ceza aldım bide senle girdiğimiz iddiadan cezam var toplam 400 mekik + kaç kaloriydi kaptan ? Üstüne bir de şimdi kilo aldım diye cezam olacak. MEsaj sayılarını da açıkla belki haftanın tırtı da benimdir. Kaptan sana zahmet toplam cezamı yazabilir misin ? Fazla olsun da eksik olmasın . ZAten sadece bu cezaları yapsam illa ki kilo veririm di mi?
Topraksım mesajına cevap verdim ama telefonla konuşurken dalgınlığıma geldi ne bi selam ne bi teşekkür direk face yazdım çıktım kusura bakma arkadaşımmm.
güle güle ...
tamam fıstık, hadi o zaman canlanıyoruz.
Evet öyle olacak, ben de hissediyorum
6. takımdan concept nasıl vrmiş 4.4kilo
***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü
7. Takım Ortalaması:% 0.18
selam kızlar onay alabilir miyim?
Herkes burada niye kimse yazmıyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?