yaa kızlar ben hala kendime gelemedim. çok sarsıldım bu defa. Sabahtan beri girip okuyorum yazdıklarınızı da elim yazmaya varmıyor. Ama böyle bir yere varamam toparlanmam lazım... Ben bu psikolojideysem pokemoncum seni düşünemiyorum. Bu hafta bizim haftamız olsun...
canım kapışalımmı bu hafta ama sağlıklı beslenip bolspor konusunda yarşalım canım hadi haftaya kadar 2 şer kilo verelimde takıma verdiğimiz zararı tlafi edelim
Aus nereye oy veriyoruz onu çözmedim yavvvvvvv kısa yoldan bi link göndersen
oy verme daha başlamadı canım, pazartesi başlayacak. Yemek bölümünde zeytinyağlılarda ausun yemeği. Ama şimdiden gidip onun yemeğine yorum yaparsak yemeği gündemde kalır o yüzden sayfaya gidin diyor aus.
tamam ama iddia koymayalım benim çok cezam var. Bak bu iyi oldu kendime geldim. En azından önümüzdeki hafta iyi kilo verirsek ben bu suçluluk duygusundan kurtulurum. çok üzgünüm ve bunu telafi etmem gerek. Bugünden başlayalım o zaman. Sağol arkadaşım.
yaa kızlar ben hala kendime gelemedim. Çok sarsıldım bu defa. Sabahtan beri girip okuyorum yazdıklarınızı da elim yazmaya varmıyor. Ama böyle bir yere varamam toparlanmam lazım... Ben bu psikolojideysem Pokemoncum seni düşünemiyorum. Bu hafta bizim haftamız olsun...
canım kapışalımmı bu hafta ama sağlıklı beslenip bolspor konusunda yarşalım canım hadi haftaya kadar 2 şer kilo verelimde takıma verdiğimiz zararı tlafi edelim
Aus nereye oy veriyoruz onu çözmedim yavvvvvvv kısa yoldan bi link göndersen
tamam ama iddia koymayalım benim çok cezam var. Bak bu iyi oldu kendime geldim. En azından önümüzdeki hafta iyi kilo verirsek ben bu suçluluk duygusundan kurtulurum. Çok üzgünüm ve bunu telafi etmem gerek. Bugünden başlayalım o zaman. Sağol arkadaşım.
oy verme daha başlamadı canım, pazartesi başlayacak. Yemek bölümünde zeytinyağlılarda Ausun yemeği. ama şimdiden gidip onun yemeğine yorum yaparsak yemeği gündemde kalır o yüzden sayfaya gidin diyor Aus.
ne mutlu sana tatlim34 yaşındayım , bunca senedir tek yağlamayan yerim beynim hamdolsun
Zehir gibidir , isteyene takviye yapılır
tesekkür etmemistim sanirim sana,eminimki klavyen sürcmüstür509 u tebrik etmiştim , bak yine klavyem sürçtü , gördüm ama düzelmeyeceğim
Becerikliyim ama tembelim , gençlerin önünü açmaktan yanayım
Yok yok , moral bozmak yok .
Aksine daha da motivasyon zamanı şimdi .
Bütün hafta kuzu çevirip yemedin ya , bu hafta planlı git , spor yap , haftaya bireyselde birinci bile olursun
Hadi arkadaşlar , bu hafta sizin haftanız olsun . Her daim arkanızdayım . Şöyle bol çekişmeli bir yarışa girin , gramlar değil kilolar konuşsun , sporlar cirit atsın
Daha oylama başlamadı pokemoncum , pazartesi günü oylama.
Sana bir şey söyleyeyim mi tatlım ?
Bu his var ya , senin ne kadar olayı ciddiye aldığını gösteriyor.Hem kendi kilo vermeni hem de takım olgusunu .
Ben alkışlıyorum seni
Çok güzel özetlemiişsin canım hissiyatımı
evet iddia olunca kasıyo vücut iddia olmasa daha iyi olurtamam ama iddia koymayalım benim çok cezam var. Bak bu iyi oldu kendime geldim. En azından önümüzdeki hafta iyi kilo verirsek ben bu suçluluk duygusundan kurtulurum. Çok üzgünüm ve bunu telafi etmem gerek. Bugünden başlayalım o zaman. Sağol arkadaşım.
ben de sana mesaj attım canım seninkini görmedimTopraksım özele yazıyorum face adresini, çoktandır giremiyorum resimlerin en yenisini geçen HAziranda çekildim. Senden ricam en kilolu halimi bulursan çok sevinirim. Bunu yaparsan çok sevinirim, sağol canım.
Ah Auscuğum yaa hiç keyfim yok bugün , çok mutsuzum, gülesim de yok ama beyin cimnastiği hoştu . KEşke düşünerek yağ yakabilsek gerçekten ne iyi olurdu, bana doktorlar ekstradan yağ takviye ederlerdi o zaman heralde.
bilemiyorum canım kuşan geçen hafta bıraktım 1 haftadır normal besleniyorum.kilo vermeyibeklemiyordum ama almayıda beklemiyordum. Eşim bile bugün sen kilo aldınbu aralar dedi.
tabisi çok süper
ay canım valla canıma okuyacak sanırım
vauvvvvvvvvv güzel cevap...:)))) kaptana bak kaptan1-aus0
kaptan 1-aus1
kusura bakmayın bu konuda payım büyük
yaa kızlar ben hala kendime gelemedim. Çok sarsıldım bu defa. Sabahtan beri girip okuyorum yazdıklarınızı da elim yazmaya varmıyor. Ama böyle bir yere varamam toparlanmam lazım... Ben bu psikolojideysem Pokemoncum seni düşünemiyorum. Bu hafta bizim haftamız olsun...
evet bu hafta spor haftası ilan edelim şok diyetler sonra başımızı ağrıtıyorDereceye girdik ama son 3 te sanırım .
Bu bizi kamçılasın , bu hafta ekstra performans gösterelim . Tamam sağlığımız için , kendimiz için kilo veriyoruz ama bu hafta başka olsun , öyle şak şuk diyetlerle değil de bol sporla , kaçamaksız 1. olalım haftaya
Yok yok , moral bozmak yok .
Aksine daha da motivasyon zamanı şimdi .
Bütün hafta kuzu çevirip yemedin ya , bu hafta planlı git , spor yap , haftaya bireyselde birinci bile olursun
Hadi arkadaşlar , bu hafta sizin haftanız olsun . Her daim arkanızdayım . Şöyle bol çekişmeli bir yarışa girin , gramlar değil kilolar konuşsun , sporlar cirit atsın
Daha oylama başlamadı pokemoncum , pazartesi günü oylama.
Sana bir şey söyleyeyim mi tatlım ?
Bu his var ya , senin ne kadar olayı ciddiye aldığını gösteriyor.Hem kendi kilo vermeni hem de takım olgusunu .
Ben alkışlıyorum seni
Çok güzel özetlemiişsin canım hissiyatımı
ben gecmise gdiyorum kizlar,ne zaman cikabilirim belli olmaz
ben gelene kadar kaybolmayin,kilo alanlara ve veremeyenlere cezalarini vercem
ay kızlar bu hafta ben de size katılsam bak mayısa kadar 6 ları görmek istiyorum ne güzel olurdu
kesinlikle katılıyorum, pegasusun değimiyle haydi kızlar spora
evet iddia olunca kasıyo vücut iddia olmasa daha iyi olur
ben de sana mesaj attım canım seninkini görmedim
kızlar hadi toparlanın çoğumuz kötüyüz bu hafta zaten haftaya daha iyi olucaz merak etmeyin, yarışınızda ben de varım
evet bu hafta spor haftası ilan edelim şok diyetler sonra başımızı ağrıtıyor
Merhaba Arkadaşlar.
Bizim kardeş takım (7. takım) listemizi henüz kontrol edemedi.Sabahtan beri beklemedeyiz.
Acaba siz kontrol edebilir misiniz?
***6. TAKIM 304. ETAP***
fatos0808 ( 81,4 / 80,2 /1,2 / %1,47 )
destina_88 ( 64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 46,3 /46,3 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit
tubish ( 74,1 / 73,6 / 0,5 / %0.67 )
degua ( 72 /71.4 /0.6 /%0.83)
mahurbeste ( 79,2/80/-0.8/%-1.01)
fulias ( 55,3 / 54,9 / 0,4 /%0,72 )
melikea123 ( 91 / 91 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit
concept ( 86,5 / 82,1 / 4,4 / %5.08 )
yliss ( 57,4 / 56,7 / 0,7 / %1,22 )
successfull ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / %1.76 )
az_uz_( 88 / 86,2 / 1,8 / %0,68 )Yeni üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:67
6. TAKIM ORTALAMASI: 0,95
Merhaba Arkadaşlar.
Bizim kardeş takım (7. takım) listemizi henüz kontrol edemedi.Sabahtan beri beklemedeyiz.
Acaba siz kontrol edebilir misiniz?
***6. TAKIM 304. ETAP***
fatos0808 ( 81,4 / 80,2 /1,2 / %1,47 )
destina_88 ( 64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 46,3 /46,3 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit
tubish ( 74,1 / 73,6 / 0,5 / %0.67 )
degua ( 72 /71.4 /0.6 /%0.83)
mahurbeste ( 79,2/80/-0.8/%-1.01)
fulias ( 55,3 / 54,9 / 0,4 /%0,72 )
melikea123 ( 91 / 91 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit
concept ( 86,5 / 82,1 / 4,4 / %5.08 )
yliss ( 57,4 / 56,7 / 0,7 / %1,22 )
successfull ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / %1.76 )
az_uz_( 88 / 86,2 / 1,8 / %0,68 )Yeni üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:67
6. TAKIM ORTALAMASI: 0,95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?