Kaptancım, hadi ama bir ceza vercen heycandan öldürdün beni. Seninki işkenceye döndü yani. Canım kaptanım benim, kaptanların kaptanı. Çok mu cezam , hesaplayamıyor musun o kadar mı yani???
slm kizlar kusura bakmayin,gecmisi alinti yapiyordum annem aradi.lafa daldik,sonrada cocuklari doyurdum,mutfagi toparladim,bu saat oldu
öncelikle haftanin en lerini yazayim
bahar :279
zeynep:117
Aus:115
rapunzel:112
pegasus:92
topraks:89
wuwum:89
büyümeyenbayby:72
pokemon:48
eftelya: 19:
eftelyacigim,senin is yeri sorununu bu hafta konusalim ama bu hafta sonuncu sen oldun,500 kalorilik cezan var
Bahar cnm tebrikler 1. sen oldun 500 kalorilik ödülün var,ister kullan,istersende cezandan düseriz
kizlar bahar toplu alinti yapmadigindan bu haftayi 1. likle bitirdi
simdi oylama yapmak istiyorum
toplu alintilar 1 mesaj sayilmaya devam etsinmi,yoksa onlarida kendi iclerinde ayiralimmi
benim cevabin eski düzen devam,,cogunlugun oyuna göre sistemi degistirebiliriz,haksizlik olmasin
simdi gelelim diger cezalara
pokemon cnm 1 kg aldigin icin 1000 kalorilik ceza ve 1000 mekik cezan var,mekik cezalarini hesaplayip,kaloriye cevirebilirsin,kolay gelsin
büyümeyenbayby cnm,üzülme bu kadar,haftaya kadar cezalarini yap,ne dereceler aliriz biz daha,Sende 200 gr aldigin icin 200 kalorilik ceza ve 200 mekik cekeceksin,dünden 300,öncedende 500 kalorilik cezalarin vardi toplamda1000 kalorilik cezan ve 600 mekik oluyor,kolay gelsin
Bahar ttalim kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezan var kolay gelsin
Aus tatlim bu hafta kilo vermeni tebrik ederim ama ödül yok,topraks sanada cevabim ayni,ödül beklemissiniz ama olmadi
gecmise aksam bakicam kizlar izninizle,kusuruma bakmayin,cumalari kizimin sporuda oldugundan,bu gün doktorda vardi pek gelemedim,aklim sizde ama
haftaya kadar spora ve saglikli beslenmeye son gaz devam edelim,eminimki haftanin 1. si biz olucaz
kizlar kaynanacigim geliyormus,esim aradi yoldalarmis,acil cikis yani,aksam gelirim
Dereceye girdik ama son 3 te sanırım .
Bu bizi kamçılasın , bu hafta ekstra performans gösterelim . Tamam sağlığımız için , kendimiz için kilo veriyoruz ama bu hafta başka olsun , öyle şak şuk diyetlerle değil de bol sporla , kaçamaksız 1. olalım haftaya
Bu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.
4.400 gram mıbenim acilen o bayanla diyologa girmem lazım
kizlar kaynanacigim geliyormus,esim aradi yoldalarmis,acil cikis yani,aksam gelirim
bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlarkaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım
Hmmmm , ben burada görmüştüm resmini zaten
Bak bak nasıl da belli oluyor zeynepcimin geldiği
Oooooo Allah muhabbetinizi artırsın , söyle kayınvalidene o da takıma gelsin kaptan
Kaynaşırız , ya da yok yok zeynebin ki gelsin
baktım ausumda burda dedim 2 lafın belini kıralım dedim
sanki kayanamım adı gecti gibiisteyen varsa gönderirirm yani
ayyy ne çenesi düşük kadınım benKıralım şekercim , sabahtan beri burdayım ben ; nöbetçi asker gibi oldum bugün.
Yolla yolla ben onu yola getirirm
ayyy ne çenesi düşük kadınım ben117 mesaj
bizimde bebegimizin diş hedigi vardı hem mevlüt okundu hem hedik yaptık ama valla hiç bir sey yemedim sadece bugüm baklagil günümdü 3 kaşık hoslama nohut yedim :)
zeynep abla vallahı elımı kaldrabılsem yapcam ne oldu bole bna ılk takıma grdgımde hergun 2.5 saat spor yapan ben sımdı spordan kacıorum annem ne hale geldım uff ufff
anladım tamam kendım bgunkılerı sayıyoz sabahtan berı o zaman bnde kodumu koyayım
O kadarcıkta ye zaten canım .
Bebeğimiz dediğin yeğen falan mı canım ?
Kıralım şekercim , sabahtan beri burdayım ben ; nöbetçi asker gibi oldum bugün.
Yolla yolla ben onu yola getirirm
tamam zeynep abla özelden yazarım nomu sanabebegim sen bana telefon numaranı ver bakıyım seni motive etmek lazım biraz konusalım seninle özelden mesaj at canım benim
bunu nasıl yaptım banada anlat bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?