Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptancım, hadi ama bir ceza vercen heycandan öldürdün beni. Seninki işkenceye döndü yani. Canım kaptanım benim, kaptanların kaptanı. Çok mu cezam , hesaplayamıyor musun o kadar mı yani???

verdim cnm,hepsini topladim,üzülme ya,bu haftada diger takimlara izin vermis olalim,sikinti kilo vermeyi zorlastiri bak,haftaya 1. lik sende ben eminim

İyi bari yaa , ceza yok , ödül yok ; itidalli olmayı sevmişimdir hep

Madem ceza ve ödül var , adaletin tam sağlanması için alıntılar tek sayılmasın bence .

bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlar kaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım

Bu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.

Hmmmm , ben burada görmüştüm resmini zaten

4.400 gram mı benim acilen o bayanla diyologa girmem lazım

Bak bak nasıl da belli oluyor zeynepcimin geldiği

kizlar kaynanacigim geliyormus,esim aradi yoldalarmis,acil cikis yani,aksam gelirim

Oooooo Allah muhabbetinizi artırsın , söyle kayınvalidene o da takıma gelsin kaptan

Kaynaşırız , ya da yok yok zeynebin ki gelsin

bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlar kaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım

zeynep abla vallahı elımı kaldrabılsem yapcam ne oldu bole bna ılk takıma grdgımde hergun 2.5 saat spor yapan ben sımdı spordan kacıorum annem ne hale geldım uff ufff

baktım ausumda burda dedim 2 lafın belini kıralım dedim
sanki kayanamım adı gecti gibi isteyen varsa gönderirirm yani

baktım ausumda burda dedim 2 lafın belini kıralım dedim
sanki kayanamım adı gecti gibi isteyen varsa gönderirirm yani

Kıralım şekercim , sabahtan beri burdayım ben ; nöbetçi asker gibi oldum bugün.

Yolla yolla ben onu yola getirirm

Kıralım şekercim , sabahtan beri burdayım ben ; nöbetçi asker gibi oldum bugün.

Yolla yolla ben onu yola getirirm
ayyy ne çenesi düşük kadınım ben 117 mesaj
bizimde bebegimizin diş hedigi vardı hem mevlüt okundu hem hedik yaptık ama valla hiç bir sey yemedim sadece bugüm baklagil günümdü 3 kaşık hoslama nohut yedim :)

O kadarcıkta ye zaten canım .

Bebeğimiz dediğin yeğen falan mı canım ?

anladım tamam kendım bgunkılerı sayıyoz sabahtan berı o zaman bnde kodumu koyayım

zeynep abla vallahı elımı kaldrabılsem yapcam ne oldu bole bna ılk takıma grdgımde hergun 2.5 saat spor yapan ben sımdı spordan kacıorum annem ne hale geldım uff ufff

bebegim sen bana telefon numaranı ver bakıyım seni motive etmek lazım biraz konusalım seninle özelden mesaj at canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…