Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçecek geçecek fıstıgım bugünlerde bende ilk defa bu hafta böle spor yaptım vere vere 400 gram gitti

inşallah gecer bebegım ya ınsan cabalıyınca uzuluyto senın adına uzuldum ama ben hıc yapmıom spor uff kendımede kızıom bravo bna

selam kızlar iyi geceler diliyorum ben bir geçmişe bakayım neler kaynamış :)))

Amaaan o emzik aramak ne büyük dertti yahu .

Hele gece uyanınca , 2 yaşında bıraktı hem de bir günde . Sanki hiç bırakmayacakmış gibi geliyordu.

Sana da diyorum hemen

bende emziye alıştırayım diye çok uğraştım kaç çeşit emzik aldım ama 1 dk bile emmedi benim kızım benim memeleri yalancı meme niyetine sabaha kadar bırakmazdı uykusuz geceler aman allahım gözümün önüne geldi birden o günler

görüşürüz fıstıklar kızımı uyutucam uyumazsam gelirim gene kesin uyuyamam geleneksel wc turlarım başlar birsürü bitki çayı birsürüsürü suuu içince sabaha kadar git gel konya 6 saat :)

Son düzenleme:

bende işte 55 felan olmak istiyom canım ya bi ölüm kilo vermek benim için yaaa :18::18:

canım olmıcak bısey deıl ben ılk dyete basladgımda 3 ocak tı bu yıl 93.5 kıloydum smdı 75 olabılkırde olmalıda evet smdık bnde ısterdım hdef kılomda olmayı ama ıns olcak

aaaaaa sen ocakda o kılodamıydın wuwumcum çok güzel vermişsin masallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…