- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Herkese yolladım o gün sana unutmuşum heralde fıstığım , hemen yolluyorum sana da
geçecek geçecek fıstıgım bugünlerde bende ilk defa bu hafta böle spor yaptım vere vere 400 gram gitti
kizlar oglumu uyutacam,emzigi bulamiyoruz,siz gördünüzmü:44:
ben onu uyutup gelirim yine
cıks cıks cıksbana demedin
Neeeee herkese yolladın mı ? Bir bana mı yollamadın yani ?
bahar sarhoşluğu heralde kızlar kimi görsem öyle salıvermiş herşeyi
hoşgeldin canım geçmişe bakıyodum bende bahar sen mersin demi yaşıyosun
canım biraz gec gördüm bunu evet
hangi mahalledesin yada ilçelerdemisin
Amaaan o emzik aramak ne büyük dertti yahu .
Hele gece uyanınca , 2 yaşında bıraktı hem de bir günde . Sanki hiç bırakmayacakmış gibi geliyordu.
Sana da diyorum hemen
tarsustayım canım sendemi mersinlisin :44:
maşallah sporlar bi harika tatlım menünde güzel o bahsettiğin bisküvinin dometesliside var onuda dene oda çok güzel
canım ne kadar çoksa o kadar çok gider derler ama bende az gittiğinden şikayetçiyim bana sorarsan ama bu hafta düzenim çok bozuktu spor yapamadım öyle yani bu hafta 86 olmaktı hedefim ama olamadım .senin çok fazlan yok ondandır. ahh senin kiolnda olsAM BENDE KEŞKEEEEE
canım olmıcak bısey deıl ben ılk dyete basladgımda 3 ocak tı bu yıl 93.5 kıloydum smdı 75 olabılkırde olmalıda evet smdık bnde ısterdım hdef kılomda olmayı ama ıns olcak
görüşürüz fıstıklar kızımı uyutucam uyumazsam gelirim gene kesin uyuyamam geleneksel wc turlarım başlar birsürü bitki çayı birsürüsürü suuu içince sabaha kadar git gel konya 6 saat :)
evet bebegım bayaga verdım yıne bı bukadar daha kaldı inşallah bunlarda gtcek o acıdan suan kılo zor verıorum :)aaaaaa sen ocakda o kılodamıydın wuwumcum çok güzel vermişsin masallah canım benim
çok güzel vermişsin canım inşallah haziranda bende 7 li kilolarda olsam en azından 75 ama çok az kaldı hazirana olurum inşallah destek olun bana nolurr yavruşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?