Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ümitcigim dogum günün kutlu olsun canım bebeginle eşinle çok uzun saglıklı yılaar gecir

bencede canım cok dogru bi düşünce böle boşa cene rekabeti olacak 35 mesajn altında yazanlar ceza alsın ki ben coktan geçtim

gidecek gidecek niye gitmesinki sen yaparsın biliyorum kendime inanmam sana daha çok inanırım o kadar diyorum yani

sende yaparsın bebegım benım ben bı care dsundum kendımce uyguluycam ama korkuorum 3 gun dyet yapmasak sonrada bırden dyete baslasak yıne eskısı gbı hızlı kılo verırmıyız acaba arkadaslar :)

bu haplar benımde canıma okudu cok ıyı anlıorum ben az yıodum ole yemeye baslamıstımkı korkardınız vallahı cok şükür gectı :::)
ay sorma bende öyleyim canım ya bide gece birde makarna yerdik bi tencere sen düşün halimi yani eve bi geldim annem sasırmıştı pofidik olmuştum

ay kızlar yarım yarım alıntılayım bari oku oku bu sefer şimdiki muhabbeti kaçırıyorum

aynen benimkilerde emzik almadı beni kullandılar yalancı meme yerine

Amaaan o emzik aramak ne büyük dertti yahu .

Hele gece uyanınca , 2 yaşında bıraktı hem de bir günde . Sanki hiç bırakmayacakmış gibi geliyordu.

Sana da diyorum hemen
ne diyosun yahu okuyorum okuyorum anlayamadım bana da deeeeeee

ne yaptın zeynep abla yaaaa çok sert olmuşşşşş
bence de zeynepcim coşmuş benim günde 3 saat kendime ayıracak vaktim yok ki o kadar spor yapayım

nerde nerde hani nerde ben göremedim kaçırdımmı
ay yok canım abartmış arkadaşım benim,

aynen zor valla işden eve gelir gelmez yemek spor sonra uyuyana kadar bilgisayar basındayım annem terliği fırlatıyor sen nasıl evlenecen diyor
olursun olur merak etme

ay hadi inşallah verirsin canım ne varki ya 4 kilocuk senin için devede kulak kalır yaparsın sen inanıyorum
teşekkür ederim tatlım

ay sorma bende öyleyim canım ya bide gece birde makarna yerdik bi tencere sen düşün halimi yani eve bi geldim annem sasırmıştı pofidik olmuştum

dusunebılıorumm ohoo bnde 1 ekmek bıle yıordum kızartmalar gelsın dondurmalar gtsın kolaydı cekırdektı anam saymıyım smdıkı menumu goren braz ye dyo zamanında ne kadar yedım bı bılselr ama o ılactan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…