- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
boyun kac canım tahmın ederım az cok ne olman gerektgını
bnım byum 1.69 57 yada 58 bnde tam durur hedefım o yuzden 58
o kadar güzel bir ses tonun varki çokta güzel konusuyorsun bebegim :)
bencede canım cok dogru bi düşünce böle boşa cene rekabeti olacak 35 mesajn altında yazanlar ceza alsın ki ben coktan geçtimkızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim
bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek
bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın
fikirlerinizi bekliyorum
tesekkur ederım zeynep ablacım senınde sesın aynı kendın gbı aktıf enerjının yuksek oldugıu cıvıl civil olmandan bellı inş her zaman gulumsersın ablacım :)
canım 1.59 yada 1.60 işte boyum
ben ılk 7 gunde 5 kılo vermıstım ole hatrlıorum yada 4 tur:118:
gidecek gidecek niye gitmesinki sen yaparsın biliyorumkendime inanmam sana daha çok inanırım o kadar diyorum yani
pegasusum takımımızda yer var mı gülüm gelmek isteyen arkadaşım varda
canım benimdikkat et kendine tamam mı dediklerimi unutma
ay sorma bende öyleyim canım ya bide gece birde makarna yerdik bi tencere sen düşün halimi yani eve bi geldim annem sasırmıştı pofidik olmuştumbu haplar benımde canıma okudu cok ıyı anlıorum ben az yıodum ole yemeye baslamıstımkı korkardınız vallahı cok şükür gectı :::)
o kadar güzel bir ses tonun varki çokta güzel konusuyorsun bebegim :)
aynen benimkilerde emzik almadı beni kullandılar yalancı meme yerinebende emziye alıştırayım diye çok uğraştım kaç çeşit emzik aldım ama 1 dk bile emmedi benim kızım benim memeleri yalancı meme niyetine sabaha kadar bırakmazdı uykusuz geceler aman allahım gözümün önüne geldi birden o günler
ne diyosun yahu okuyorum okuyorum anlayamadım bana da deeeeeeeAmaaan o emzik aramak ne büyük dertti yahu .
Hele gece uyanınca , 2 yaşında bıraktı hem de bir günde . Sanki hiç bırakmayacakmış gibi geliyordu.
Sana da diyorum hemen
bence de zeynepcim coşmuş benim günde 3 saat kendime ayıracak vaktim yok ki o kadar spor yapayımne yaptın zeynep abla yaaaaçok sert olmuşşşşş
ay yok canım abartmış arkadaşım benim,nerde nerde hani nerde ben göremedim kaçırdımmı
olursun olur merak etmeaynen zor valla işden eve gelir gelmez yemek spor sonra uyuyana kadar bilgisayar basındayım annem terliği fırlatıyor sen nasıl evlenecen diyor
teşekkür ederim tatlımay hadi inşallah verirsin canım ne varki ya 4 kilocuksenin için devede kulak kalır yaparsın sen inanıyorum
ooooo çok iyi canım sonra ne zaman vucüt dinlenmeye basladı
52 yada arasında 50 bence zayıf grunmek ıstıosan bebehım benım
sende yaparsın bebegım benımben bı care dsundum kendımce uyguluycam ama korkuorum 3 gun dyet yapmasak sonrada bırden dyete baslasak yıne eskısı gbı hızlı kılo verırmıyız acaba arkadaslar :)
ay sorma bende öyleyim canım ya bide gece birde makarna yerdik bi tencere sen düşün halimi yani eve bi geldim annem sasırmıştı pofidik olmuştum
2 ayda ben 13 kılo verdım ama ondan snra drdu braz 10 kılodan snra yavaslıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?